LG OLED55B8PLA

Best Reviewed dec 2018 LG OLED55B8PLA
Best Reviewed - december 2018
Specificaties
HD type
4K Ultra HD
Diepte
4,69 cm dikte
Schermgrootte
55,0 inch
Bekijk 2 andere uitvoeringen
Review type:

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 12 reviews die zijn achtergelaten op Kieskeurig.be.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

9,6

Schrijf een review

Kieskeurig.be review criteria:

  • Goed
  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Erwin 05-12-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

prachtige OLED tv, met mooie diepe kleuren

Geschreven voor: LG OLED55B8PLA

Algemene score

10,0
op black friday gekocht bij bol. 1268 euro!!!! dat was een koopje, hij zit nu weer al op 1750.
geïnstalleerd op de schotel van canal digitaal met de juiste module, en werkelijk schitterend beeld, vooral de zenders die in 4K uitzenden laten de potentie van deze tv zien.
Wel moet ik nog wat finetunen met de kleurinstellingen, maar daar heb ik nog geen tijd voor gehad. ook de internetaansluiting moet ik nog vast aansluiten met een kabel, want via wifi werkt het wel, maar soms heeft hij wat tijd nodig om te bufferen, volgens een kennis die dit ook had is dit met een vaste aansluiting verleden tijd.
LG smart remote werkt fantastisch en is heel gebruiksvriendelijk.
Een ander verrassend pluspunt is het mooie heldere geluid met goede bas uit de televisie.
Ik zit nu echt te twijfelen of ik nog een soundbar moet aanschaffen...
Duurzaamheid zal nog moeten blijken, maar op dit moment heel blij met de waardige vervanger van mijn pioneer plasma.

Pluspunten

  • Design
  • beeldkwaliteit
  • geluid
  • LG besturingsprogramma met smart remote

Minpunten

  • dun en kwetsbaar
  • vele beeldinstellingen mogelijk, moeilijk kiezen!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Marco en Monique 27-01-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Prachtige Smart TV met super beeldkwaliteit en prima geluid

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: LG OLED55B8PLA

Algemene score

10,0
Wij waren een 37" gewend maar wilden meer televisie beleving, vooral bij het kijken van films. Bovendien kan de 37" een plekje op de slaapkamer krijgen. We hebben altijd met veel plezier van Panasonic televisies gebruik gemaakt, maar ik wilde graag over naar OLED. Aangezien LG de uitvinder is, leek me dat het juiste merk. Bovendien veel recensies en testen gelezen, ook vanuit het buitenland en daar kwam deze tv altijd als beste uit. We twijfelden nog wel over de B8 of de C8. Het enige verschil is de krachtiger processor en de hogere framerate. Bij normaal tv gebruik merk je dat verschil niet en vinden we het de meer dan €200 verschil niet waard.
Vervolgens een periode de prijzen in de gaten gehouden en in de week dat de mediamarkt met 20% korting ging actievoeren, ging de prijs bij alle bekende leveranciers mee omlaag. Uiteindelijk voor €1199,- gekocht bij Kamera express. Bij ons gaf de doorslag dat het een officiële dealer is en er 3 jaar extra garantie op de fabrieksgarantie gegeven wordt, mits je een review schrijft. Dat doen we meestal al wel. De levering ging probleemloos. De volgende dag al een vriendelijke mevrouw aan de telefoon om een afspraak voor aflevering te maken en dat werd ook nagekomen.
Dan de tv zelf. Bij het monteren van de voet op het scherm moet je erg voorzichtig te werk gaan, want het OLED scherm is erg dun en kwetsbaar. Het aansluiten is kinderspel met een HDMI (ARC) aan de homevideo, internet, voeding en coax. (In ons geval kabel)
De instelling van de televisie is kinderspel, want je doorloopt een soort van configurator, waarop de kanalen, internet ed automatisch worden ingesteld. De gebruikersinterface is erg simpel en eigenlijk heb je helemaal geen handleiding nodig. De MagicRemote is een verademing en werkt vlot. Ook de schakeling tussen kanalen werkt voldoende snel.
Wel hadden we een probleem met ontvangst van de gedecodeerde kanalen als RTL, SBS enz. NED1,2,3 werken uiteraard wel, maar we kregen een erg geblokt beeld en uitval van audio bij de commerciële zenders icm de Ci+ module. Dit deed zich dan ook voor bij de publieke zenders. Bij het verwijderen van de Ci+ module was het probleem voorbij, maar dan heb je geen overige kanalen meer. Waarschijnlijk hebben we een andere module nodig gebaseerd op de 1.3 versie ipv de 1.2 die we nu hebben. Onze provider Ziggo gebeld en die bevestigen dit en sturen gratis! een nieuwe op. Perfecte service, maar eerst even afwachten of het nu gaat werken. Ik heb er alle vertrouwen in.
Gelijk 's avonds een goede film gekeken en wat een beeld en beleving. Echt prachtig. Ook het geluid van de tv is al veel beter dan we gewend waren, maar met homevideo geeft dit bij een film natuurlijk veel meer dimensie.
Alle moderne apps als netflix, youtube, videoland etc. zijn al voor geïnstalleerd en behoeven wellicht alleen een update, maar dat is zo geregeld.
Al met al vooralsnog heel tevreden en kunnen we hopelijk nog jaren genieten van deze mooie tv.

Pluspunten

  • Beeldkwaliteit
  • Contrast
  • Geluid
  • Kamera Express als leverancier
  • Xtra garantie 5 jaar!

Minpunten

  • Kwetsbaarheid OLED scherm

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

De Jong 20-12-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Mooie vormgeving, prachtig beeld

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: LG OLED55B8PLA

Algemene score

10,0
Echt een prachtige tv. Vormgeving is mooi, het beeldcontrast is prachtig. Installatie ging prima. Nog een hoop features te ontdekken maar gewoon tv kijken is al een genot.

Pluspunten

  • Vormgeving
  • Beeldcontrast

Minpunten

  • Nog niet ontdekt

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Henk W. 27-12-2018
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

uitstekend blijft uitstekend !

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: LG OLED55B8PLA

Algemene score

10,0
Nu ruim 4 maanden verder nog steeds tevreden met dit toestel. Alle aspecten scoren hoog. Beeld en geluid zijn duidelijk. Sportwedstrijden kenmerken zich met uitstekende weergave. Evenzo natuurbeelden. We genieten elke dag. De gebruiksmogelijkheden zijn ruim. Via magic-remote is veel bereikbaar. De menu's zijn duidelijk. Zuinig in stroomgebruik. Het toestel gunt ons een hoop plezier. Tevredenheid alom !

Pluspunten

  • duidelijke en scherpe beelden
  • geluid
  • gebruiksvriendelijk

Minpunten

  • geen
  • geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Anne-Marie 01-03-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Heerlijk groot scherm

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: LG OLED65B8PLA

Algemene score

10,0
Duidelijk een van de mooiste beeldkwaliteiten voor een schappelijk bedrag. Ook de relatief smalle voet was voor mij belangrijk ivm plaatsing op tv meubel.

Pluspunten

  • Helder beeld
  • Kleine voet

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Wim 18-02-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

OLED LG 55B8PLA

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: LG OLED55B8PLA

Algemene score

9,0
Mooi design, natuurgetrouwe kleuren, brede kijkhoek en Dolby Atmos en HDR Dolby Vision, het is een echte aanrader!

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Rob 01-02-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

WoW.....

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: LG OLED55B8PLA

Algemene score

10,0
Ik ben aangenaam verrast door deze LG OLED tv. Wat een prachtig scherp beeld en uitstekend geluid. Bovendien erg mooi design. Voldoet volledig aan de verwachting.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ricardo 22-10-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Fantastische beeldkwaliteit

Geschreven voor: LG OLED65B8PLA

Algemene score

10,0
Sinds een paar weken deze TV in gebruik, en het beeld is fantastisch.
Niet alleen donkere scenes, maar ook lichte scenes en kleuren komen meer tot hun recht.
De TV is heel snel in het openen van appjes en ook Netflix werkt er prima op.
Al jaren maakte ik gebruik van LED, maar hoe goed deze ook worden, het is niets in tegenstelling tot OLED beeldkwaliteit.

Pluspunten

  • fantastische beeldkwaliteit
  • prijs/kwaliteit verhouding tov andere oleds

Minpunten

  • TV is fragiel ivm de dikte

Review criteria:

Voldoende
Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

NAUTILUS 05-08-2019
  • Product half jaar of langer in bezit
  • Product gekocht

prima TV

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: LG OLED55B8PLA

Algemene score

9,0
In de winkel blonk 1 TV er voor mij echt bovenuit, in elk opzicht echt beter dan de rest.
Ik denk er een beetje verstand van te hebben , ik heb zelf aan Flat screens gewerkt.Nu hebben we hem ongeveer een half jaar en sta nog steeds achter mijn beslissing, echt heel prettige tv met mooi beeld, ook de interface met multi media/ internet is heel prettig. Goed hij is niet goedkoop, maar dan heb je ook wel een tv die heeel fijn is.

Pluspunten

  • kleur
  • beeld

Minpunten

  • weet nog niets

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Alf 27-05-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Een betaalbare OLED televisie met uitstekende kwaliteit

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: LG OLED55B8PLA

Algemene score

9,0
Prachtige tv met haarscherp beeld. Eenvoudig in te stellen en ook mooi om naar te kijken.
Geluid is perfect.

Pluspunten

  • Beeld
  • Geluid

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Tolga Ozmen 24-05-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Groot scherm, perfect beeld

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: LG OLED65B8PLA

Algemene score

8,0
Ik ben blij dat ik voor de LGOLED65B8PLA heb gekozen. De tv is heel dun en licht, OLED geeft een heel scherp beeld waarvan je kunt genieten. - Geluid is goed.
Makkelijke afstandsbediening met wijzer.
Youtube is goed te gebruiken.
Makkelijk te installeren.

Pluspunten

  • Scherp beeld Oled
  • Lekker groot
  • Goed geluid
  • Makkelijk te bedienen

Minpunten

  • Geen

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

NAUTILUS 16-04-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

heeeel mooi beeld

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: LG OLED55B8PLA

Algemene score

9,0
in de winkel sprong deze er gewoon uit, het beste/ mooiste beeld. nu een klein weekje blijkt het i.d. een goede keus , echt heel mooi beeld en het geluid valt niet tegen (voor een scherm) de interface is snel met makelijk.

Pluspunten

  • beeld
  • kleur
  • contrast
  • internet apps
  • standaard geluid is niet slecht

Minpunten

  • stekkers en kabels
  • geen ophang systeem

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Marcel 14-03-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Geweldige TV

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: LG OLED65B8PLA

Algemene score

10,0
Werkelijk schitterend mooii beeld, vooral
4k content via Netflix of YouTube.
Geluid van de tv zelf is ook erg goed, hoewel
Ik zelf afspeel over surround set.
Installatie is erg gemakkelijk wijst zich eigenlijk
Vanzelf.
Een goed opvolger van mijn Panasonic Plasma Tv.

Pluspunten

  • Beeld
  • Geluid
  • Installatie

Minpunten

  • Kwetsbaar scherm.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Abo 26-01-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

OLED65B8PLA

Geschreven voor: LG OLED65B8PLA

Algemene score

7,0
Prijs kwaliteit verhouding is ok
Pas gekocht, ik moet nog wat oefenen om een constructieve review te kunnen geven.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

dien 25-01-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

groot scherm, scherp beeld, gebruikers gemak

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: LG OLED55B8PLA

Algemene score

10,0
de tv is zoals verwacht, heel helder beeld, medewerker installeerde voor ons de tv, makkelijk in het gebruik. wij zijn er blij ,ee

Pluspunten

  • gebruiksgemak
  • personeel winkel
  • helder beeld

Minpunten

  • geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

martin 23-01-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

mooie tv

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: LG OLED55B8PLA

Algemene score

9,0
pas gekocht erg mooie tv prachtige kleuren en wat een beeld echt een aanrader ben er ontettend tevreden over.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed
Goed

Reageer

Hans 24-11-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Geweldig beeld en geluid

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: LG OLED55B8PLA

Algemene score

10,0
Na lang zoeken en afwegen en goede voorlichting bij bcc, deze tv aangeschaft.
Bevalt ook thuis uitstekend.

Pluspunten

  • Beeld
  • Geluid
  • Bediening

Minpunten

  • Nog niet ondekt

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer