Philips 43PFS5803/12

Specificaties
HD type
Full HD
Diepte
7,85 cm dikte
Schermgrootte
43,0 inch
Bekijk 3 andere uitvoeringen
Review type:

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 4 reviews die zijn achtergelaten op Kieskeurig.be.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

7,3

Schrijf een review

Kieskeurig.be review criteria:

  • Voldoende
  • Goed
  • Goed
  • Voldoende
  • Goed
  • Voldoende

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

martin 19-05-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Slecht en traag reagerend op bediening

Geschreven voor: Philips 32PFS5803/12

Algemene score

5,0
Ben wel phillips minded, daarom deze tv gekocht. Het smart gedeelte valt erg tegen, reageert traag of helemaal niet. Tekstinvoeren en browsen is supertraag. afstandbediening weinig krachtig.
Netflix knop reageert niet. Het ligt niet aan mijn wifi, die is goed.Echt een tegenvaller.

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Slecht
Slecht
Goed
Voldoende

Reageer

Jaak Beckers 12-10-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Prima toestel aan zeer gunstige prijs

Geschreven voor: Philips 32PFS5803/12

Algemene score

8,0
Heel goed toestel aan een heel voordelige prijs.
Veel mogelijkheden en toch eenvoudige bediening.
Toch problemen? uitgebreide handleiding op Philips.support

Pluspunten

  • Design
  • Mogelijkheden
  • Prijsgunstig

Minpunten

  • nog geen tegengekomen

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

JerryN 26-09-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Heel fijne televisie voor de slaapkamer

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Philips 43PFS5803/12

Algemene score

9,0
Aankoop voor plaatsing in de slaapkamer (dochter - 10 jaar). Wellicht te groot, meer wel heel fijn in gebruik en dan voornamelijk gericht op Netflix. Overige applicaties zijn eigenlijk niet van belang.

Pluspunten

  • Groot scherm
  • Fijn in gebruik

Minpunten

  • Interfacesnelheid

Review criteria:

Voldoende
Uitstekend
Goed
Voldoende
Uitstekend
Goed

Reageer

Heidi 04-09-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Mooi formaat TV, goed beeld.

Geschreven voor: Philips 43PFS5803/12

Algemene score

7,0
Vanwege de 43 inch zeer goede TV voor een slaapkamer. Strakke omlijsting. Heeft goed beeld en geluid.

Pluspunten

  • 43 inch
  • Geluid
  • Beeldkwaliteit

Minpunten

  • Aan de dikke kant
  • Aansluting stekker is recht

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

A.vd kooij 26-05-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Kamera expres

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Philips 32PFS5803/12

Algemene score

10,0
2e tv hier besteld kreeg een cursus fotografie erbij parkeren werd betaald en nu nog vijf jaar garantie fijne zaak kom hier liever dan die oplichters van media markt

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Hans Bouwens 30-01-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Super heldere kleuren

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Philips 32PFS5803/12

Algemene score

10,0
Het is nog wat vroeg om een review te schrijven maar naar aanleiding van het registratie proces zie ik nu al dat het allemaal heel helder omschreven is en je eigenlijk geen fouten kan maken bij het installatie proces. Gebruiks vriendelijk en super duidelijk. Ook de beeld kwaliteit is super.

Pluspunten

  • Gebruiksgemak
  • Heldere kleuren
  • Super lichtgewicht

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Peter 07-01-2019
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekregen

problemen

Geschreven voor: Philips 43PFS5803/12

Algemene score

3,0
Deze TV voldoet niet aan mijn verwachtingen ik heb namelijk de volgende problemen.
Tijdens het verwisselen van kanaal is het beeld opeens weg en komt niet meer terug.
Bij het starten van de film op Videoland krijg je een fout melding dat de video niet afgespeeld kan worden.
Uiteraard terug naar de leverancier, hij zag het probleem ook en we kregen een zelfde andere tv terug. Echter ook deze TV vertoont hetzelfde euvel.

Voor beide problemen zijn we er na contact met de leverancier achter gekomen dat de oplossing is:
TV uitzetten met de afstandsbediening, de stekker er uittrekken, 30 seconden wachten en de stekker weer terug plaatsen.
Voor Videoland moet je voordat je wilt kijken altijd deze harde reset uitvoeren.

De leverancier trekt zijn handen ervan af en verwijst mij naar Philips klantenservice
Met de Philips klantenservice ben ik nu bijna 4 maanden bezig, elke keer probeer dit en probeer dat maar het euvel blijft bestaan.

Het enige positieve aan deze TV is dat het een heel mooi beeld geeft, de TV reageert traag op de afstandsbediening, de knopjes zijn klein en de tekst onder de knopjes zijn grijs op een zwarte achtergrond en niet te lezen bij normaal huiskamer licht. Verder zit er geen RTLXL op vandaar dat wij Videoland hebben.

Pluspunten

  • goed beeld

Minpunten

  • uitval zenders
  • TV resetten als je Videoland wilt kijken
  • reaggert traag op afstandsbediening
  • slecht leesbare tekst op afstandsbediening

Review criteria:

Voldoende
Goed
Voldoende
Slecht
Voldoende
Slecht

Reageer

Aaron Zyweg 02-11-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Goed toestel maar.....

Geschreven voor: Philips 43PFS5803/12

Algemene score

10,0
Prima toestel voor deze prijs, wel een paar punten maar daar valt mee te leven.
Alleen de software voor installatie was bij vorige generatie iets makkelijker.
De Apps, daar klaag ik niet over, Philips maakt ze niet en verwijderen en nieuwe proberen, want het is service, geen garantie wat anderen doen.

Pluspunten

  • 20 Watt geluid, goede speakers
  • Satelliet & vele talen mogelijk.
  • Gewicht, oude 40"en 32"zijn zwaarder.
  • Bij muur montage speakers alle ruimte.

Minpunten

  • Pootjes, 2 cm is te kort voor 20 watt speakers.
  • Losse speakers monteren nodig boven 21
  • Vorige installatie software 2016 iets makkelijker.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer