Samsung QE55Q8FNAL

Specificaties
HD type
4K Ultra HD
Diepte
4,69 cm dikte
Schermgrootte
55,0 inch

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 71 reviews die zijn achtergelaten voor de Samsung QE55Q8FNAL op Kieskeurig.be.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

9,3

Schrijf een review

Kieskeurig.be review criteria:

  • Goed
  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

André en Eva 24-09-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

High Tech sprong in de toekomst zonder gedoe!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Samsung QE55Q8FNAL

Algemene score

10,0
Van 40” naar 55” TV. Oogt compact en strak aan de muur. In 15 minuten gemonteerd en geïnstalleerd met een even zo compacte media box en super slimme bediening zonder gedoe!

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Postma 04-10-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Q led samsung 55inch tv

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Samsung QE55Q8FNAL

Algemene score

8,0
Mijn man helemaal blij, en ik vindt de tv wel wat groot. Misschien went het nog, het monteren en instaleren van de tv is heel gemakkelijk. Absolut wel een 2 man/vrouw dingetje. Wij hebben hem nu op de standaard gedaan maar overwegen toch wel om hem op de muur te monteren! Omdat het toch wel een groot scherm is. Het geeft je wel een bioscoop gevoel, maar dan bij je thuis.
Helaas met het verwijderen van de verpakking zagen we dat er op de achterkant al beschadigingen zaten.. Dus morgen maar even bellen met bcc.. En als je zo'n tv overweegt is het goed om rond te kijken en te laten informeren, wij hebben hem bij BCC vandaan, met zo'n geld terug actie. De volgende dag werd de prijs meteen met heel wat verlaagd, dus daar hebben wij wat een naar en dubbel gevoel bij..waar wij ook even over gaan bellen.

Pluspunten

  • Bioscoop gevoel
  • Scherp beeld
  • Instaleren is easy

Minpunten

  • Prijzig
  • Geluid Heeft een soundbar nodig!

Review criteria:

Voldoende
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

BenB 02-10-2018

Super scherp beeld en prachtige kleur weergave

Geschreven voor: Samsung QE55Q8FNAL

Algemene score

10,0
Bewust gekozen voor 65 inch vanwege beperkte gezichtsvermogen. Alles is nu prima te volgen en ondertiteling is ook weer goed leesbaar.
Oorspronkelijk gepost op samsung.com

Reageer

Jeroen 30-09-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Hele mooie TV mooi tegen de muur te monteren

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Samsung QE55Q8FNAL

Algemene score

9,0
Hele mooie TV. Prachtig en scherp beeld. Mooi geluid. Ontzettend blij met die ene kabel die omhoog gaat voor zowel voeding als beeldsignaal. Heel blij met aankoop.

Pluspunten

  • mooi beeld
  • mooi geluid
  • Met beugel strak tegen de muur te monteren
  • invisible cable werkt prima

Minpunten

  • nog niet gevonden

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Van Ewijk 31-03-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Geweldig toestel!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Samsung QE55Q8FNAL

Algemene score

10,0
Onlangs de overstap gemaakt van een LED tv naar een Qled tv omdat we onze tv wat klein vonden en we ook een betere beeldkwaliteit wilden. Na wat onderzoek bij de BCC kwamen we uit op de 55Q8F. Bij het uit de doos halen merk je al gelijk dat je een toestel van zeer hoge kwaliteit in handen hebt. Een hardstikke dun toestel met een mooie aluminium achterkant. Na alles aangesloten te hebben was daar het moment: AANZETTEN!! Na de instellingen te hebben doorlopen(super makkelijk) kon ik eindelijk kijken, en WOW, wat een beeld! Uiteraard is het deels afhankelijk van de programma's die je kijkt, maar de Full HD zenders zien er retestrak uit en kleuren spatten van het beeld. Als je op youtube 4k beelden bekijkt is het nog veel strakker, echt geweldig! Vaak hebben tv's belabberde speakers, maar deze niet. Ik had voorheen een soundbar, maar die kan de deur uit omdat er al prima geluid uit dit toestel komt. De apps werken allemaal goed en snel en de meesten die je nodig hebt kun je vinden. Ook de one connect box is erg handig. Al je apparaten eraan worden herkent, en na wat instellingen kun je deze allemaal bedienen met 1 afstandbediening. Al met al is dit echt een top toestel en gaan hier zeker nog veel jaren plezier van hebben!

Pluspunten

  • Super beeld
  • Super geluid
  • Alles werkt zoals het zou moeten

Minpunten

  • Aanbod van apps mag nog uitgebreider

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
angelique 23-07-2019

Ik vind dat het geluid best zachtjes is, maar kan ook aan de aansluiting liggen van onze decoder, verder vind ik dat de one connect box erg warm word..

Reageer

Marc 17-01-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Mooie kleuren heel redelijk geluid fijne ab

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Samsung QE55Q8FNAL

Algemene score

9,0
Fijne televisie met een fijne afstandsbediening die veel functies van de Ziggo ab kan overnemen (alleen niet het uitschakelen van de Horizon box). Het geluid was ik een beetje huiverig voor maar dat valt me alles mee. Voor echte filmbeleving wil je er wellicht een surround set op aansluiten maar voor series of tv kijken meer dan voldoende. Heb hem nu met een universele beugel tegen de muur gehangen maar daar zit nog 2 cm tussen. Alleen met de no-gap mount van Samsung kan het strakker. Erg helder bij fel licht en weinig reflectie.

Pluspunten

  • kleuren
  • geluid
  • AB neemt AB van Ziggo over
  • Helder bij fel licht

Minpunten

  • Minder dicht tegen muur met uni beugel
  • Op voet ver van de muur
  • One connect box heeft wel wat ruimte nodig

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Nietjepietje 07-01-2019

Super scherp beeld

Geschreven voor: Samsung QE55Q8FNAL

Algemene score

10,0
Ik heb de tv nu 2 weken en wil niet anders meer. Wat een scherp beeld !! Je ziet ook geen snoeren meer alles is verbonden via een bijgeleverde box. Ook heel makkelijk met aansluiten zelfs zonder kennis ging het perfect. Top!!
Oorspronkelijk gepost op samsung.com

Reageer

frank 03-01-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

mooi helder beeld

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Samsung QE55Q8FNAL

Algemene score

8,0
ge kocht bij BCC Sliedrecht daar wordt je nog goed geholpen door mensen met verstand van zaken.
prachtig beeld prima geluid makkelijk te bedienen mooie kleine afstandbediening

Pluspunten

  • BEELD
  • GELUID

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Goed
Voldoende
Voldoende

Reageer

SebastiaanvZ 01-01-2019

Geweldige TV

Geschreven voor: Samsung QE55Q8FNAL

Algemene score

10,0
Geweldig scherp beeld. Een beest in combinatie met de Xbox One X.
De Q-led zorgt voor een geweldige weergave van kleur, een lust voor het oog.

Ook de enkele kabel zorgt samen met de strakke glasrand van de tv voor een super strak design aan de muur.
De installatie is zeer eenvoudig en gebruiksvriendelijk. Top televisie voor een nette prijs! Aanrader!
Oorspronkelijk gepost op samsung.com

Reageer

Samsung TV 12-12-2018
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

QE55Q8F, groot scherm en heel mooi beeld

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Samsung QE55Q8FNAL

Algemene score

10,0
Prachtig, dun en mooi. Mooi geluid em ook over geluidinstallatie. TV die optimaal in ontworpen voor woonkamer.

Pluspunten

  • Beeld
  • Geluid

Minpunten

  • Bleutooth

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

henk 12-11-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Samsung QE55Q8FNAL

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Samsung QE55Q8FNAL

Algemene score

9,0
gekocht bij EP excellent

TV is groter dan ik dacht maar waanzinnig dat beeld
ik heb canal digitaal schotel met nu de kaart in de box.
je krijgt kippevel en zeker bij de demo zenders of animal planet HD
Het geluid van de TV is best goed maar loopt nu toch optisch via de surroundset

Pluspunten

  • Pracht beeld
  • veel bediningsgemak veel aps

Minpunten

  • geen

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

C.meijburg 06-11-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Prima adviezen nemen alle tijd

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Samsung QE55Q8FNAL

Algemene score

10,0
Prachtig beeld waren een kleine televisie gewend even een overgang maar dat wende heel snel zouden nu niet anders willen . Bediening makkelijk en overzichtelijk zeker als je wat ouder bent.

Pluspunten

  • Overdag een mooie afbeelding geen zwart scherm

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

joke en ruud 22-10-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

beeld optimaal gebruikt, super scherp, goed geluid

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Samsung QE55Q8FNAL

Algemene score

10,0
Tv is super scherp, goed geluid, goed te bedienen als je je er even in verdiept.
Het is een smart tv, dus zeer veel mogelijkheden.
we zijn aangenaam verrast en genieten enorm.

Pluspunten

  • zeer scherp beeld
  • goede geluidspeakers
  • smart
  • vormgeving heeft strak en rustig

Minpunten

  • geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Richard 11-10-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

QLED perfect

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Samsung QE55Q8FNAL

Algemene score

8,0
perfect beeld en geluid en mooi strak aan de muur en een flinterdun bijna onzichtbaar contact snoer voor de muur

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Voldoende
Voldoende
Uitstekend
Goed

Reageer

Lamp 08-10-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Groot scherm, schitterende kleuren!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Samsung QE55Q8FNAL

Algemene score

10,0
Prachtige tv met schitterende kleuren. Groot gebruikersgemak. Een aanrader! Ook de service en instaleren zijn erg goed. Je kunt het gemakkelijk zelf en je wordt zo door het menu gestuurd. Ook prachtige afstandsbediening.

Pluspunten

  • Kleuren
  • Gebruikersgemak

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

VitamineZee 07-10-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Goede serice, mooie tv.

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Samsung QE55Q8FNAL

Algemene score

10,0
We zijn goed geholpen; goed advies en op technisch gebied weten ze veel van de tv's af. Het is een mooie tv, mooie kleuren, goed beeld, goede en handige bediening, je hoeft niet meer alle kastjes te gebruiken. Mooi geluid.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Brouwer 07-10-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Perfect beeld en geluid

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Samsung QE55Q8FNAL

Algemene score

9,0
Nadat mijn vorige Samsung tv na 12 jaar minder werd gekozen voor een nieuwe. Na vele reviews gezien te hebben gekozen voor de Samsung QE55Q8F, geen moment spijt. Mooi beeld en geluid. Makkelijke installatie.

Pluspunten

  • Beeld kwaliteit
  • Geluid

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

frank 06-10-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

HELDERE MOOIE KLEUREN

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Samsung QE55Q8FNAL

Algemene score

10,0
Goede prijs / kwaliteitsverhouding , mooie kleuren , fijn plat en groot scherm!!
makkelijk te installeren , goede service bij platte TV

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Voldoende
Voldoende

Reageer

Peter 06-10-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Groot mooi scherm met bedieningsgemak

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Samsung QE55Q8FNAL

Algemene score

9,0
Hele mooie tv en zeer makkelijk te installeren en te bedienen, ben er heel tevreden mee.
Mooi beeld, ik heb de tv net een dag en de bediening kent geen geheimen meer, zo makkelijk. Ook Netflix en Videoland zijn makkelijk te benaderen. Randapparatuur aansluiten is ook een fluitje van een cent

Pluspunten

  • Mooi design
  • Zeer mooi beeld

Minpunten

  • Geen

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Laurens 06-10-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Waanzinnige Qled TV, vlijmscherpe beeldkwaliteit!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Samsung QE55Q8FNAL

Algemene score

9,0
Geweldige ervaring! Zowel voor gebruik bij normaal TV gebruik als movies of gaming is deze TV niet te stoppen! Krachtig in zijn kunnen en vlijmscherp in zijn beeld! De nieuwe dimensie van televisie kijken!

Pluspunten

  • Beeldhelderheid
  • Q functionaliteiten
  • Design
  • One connectbox
  • Kabelmanagement

Minpunten

  • Nog niet tegen gekomen

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Toon meer reviews