LG 43UK6470PLC

Specificaties
HD type
4K Ultra HD
Diepte
8,10 cm dikte
Schermgrootte
43,0 inch
Bekijk 4 andere uitvoeringen
Review type:

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 8 reviews die zijn achtergelaten op Kieskeurig.be.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

9,0

Schrijf een review

Kieskeurig.be review criteria:

  • Goed
  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Goed
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Ikke79 20-06-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Mooie tv voor de prijsklasse

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: LG 43UK6470PLC

Algemene score

7,0
Mooi helder beeld en snelle interface.
Wel is het als je er niet recht voor staat dat het beeld raar overkomt. Het lijkt dan alsof tekst en tekens op het glas van het scherm worden geprojecteerd en dat er een tussenruimte zit tussen het glas en de achtergrond.

Persoonlijk zit ik er altijd recht voor en dan is het beeld erg mooi.

Pluspunten

  • Mooi strak en helder beeld
  • Snelle interface
  • Voor een platte tv erg mooi standaard geluid

Minpunten

  • Raar beeld bij grotere kijkhoek
  • Schroefjes voor montage tv beugel niet erbij

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Voldoende
Voldoende

Reageer

Annelies 16-06-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Mooi beeld, waar voor je geld.

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: LG 55UK6470PLC

Algemene score

9,0
De LG 55UK6470PLC is een 55" (140 cm) 4K Ultra HD
Smart LED TV met actieve HDR. Geniet van haarscherp
beeld, volle kleuren en diepe contrasten vanuit iedere
kijkhoek. Kijk naar Netflix, YouTube en luister naar
Spotify met groot gemak dankzij de ingebouwde smartTV functies.

Kortom een prima tv met veel functies die gemakkelijk te bedienen is.

Kamera Express heeft bovendien deze tv snel en volgens afspraak geleverd. De bezorgen wilde hem zelfs op de plek zetten voor mij.

Pluspunten

  • Goed beeld
  • Gemakkelijk te bedienen
  • Veel functies

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

vdbelt 09-05-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

groot en helder scherm

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: LG 43UK6470PLC

Algemene score

9,0
mooi en helder groot scherm
geluid is ook heel goed
gemakkelijke instructie voor installatie
afstandsbediening duidelijk
het is wel een vrij lichte tv

Pluspunten

  • helder scherm
  • goed geluid
  • makkelijke installatie

Minpunten

  • laag gewicht

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Henk 14-02-2019
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Geweldige tv gebruiksvriendelijk en een mooi beeld.

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: LG 43UK6470PLC

Algemene score

10,0
Geweldige tv prachtig beeld zeer gebruiksvriendelijk en veel mogelijkheden.
Zeer makkelijke instalatie gewoon top.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Jan Ruurd de Jonge 09-02-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Prima service

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: LG 43UK6470PLC

Algemene score

10,0
Geweldig toestel..zeer goede kwaliteit prijs verhouding, prachtig beeld, mooi geluid, simpele bediening, veel mogelijkheden op deze 4k ultra HD Smart tv!!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

H. kampman 27-10-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Mooie tv met geweldig beeld

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: LG 43UK6470PLC

Algemene score

9,0
Mooie tv van LG installatie was makkelijk,en wat een prachtig beeld.
Makkelijk menu met Netflix en nog veel meer mogelijkheden.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

RJS 15-09-2019
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Goedkoop, daar is alles mee gezegd.

Geschreven voor: LG 55UK6470PLC

Algemene score

2,0
Gekocht op aanraden van de winkel i.p.v. een Samsung die 1,5 x zo duur was. Vanaf het begin problemen mee gehad. Films afspelen met ondertiteling lukt niet vanaf de NAS. De Ziggo-kaart wordt spontaan en met regelmaat, ook tijdens het kijken, opnieuw geïnitialiseerd. Menu's zijn omslachtig. Afstandbediening is niet prettig. Problemen worden door de klantenservice naar LG verwezen, LG verwijst naar Ziggo, oplossingen worden niet geboden. Kortom: goedkoop is duurkoop.

Pluspunten

  • Goedkoop
  • Uiterlijk

Minpunten

  • Afstandbediening is niet prettig
  • Menu's ingewikkeld en niet logisch
  • Flims van af NAS geen ondertiteling
  • Trage overgang tussen zenders bij zappen

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Slecht
Slecht
Goed
Voldoende

Reageer

dvdleer 08-07-2019
  • Product gekocht

LG 43UK6470PLC TV

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: LG 43UK6470PLC

Algemene score

9,0
Prachtige tv met scherp beeld en goed geluid.
De afstandbediening erbij heeft meerwaarde.
Het geluid klinkt erg goed.
De rand om het beeldscherm heen is echt smal.
Hij was ook makkelijk op te hangen aan een muurbeugel.

Pluspunten

  • Scherp beeld
  • Goed geluid

Reageer

Gerrit Horsman 22-06-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Lg tv 556470

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: LG 43UK6470PLC

Algemene score

9,0
Heb de lg 6470 gekocht met 55 inch scherm .
Tv bevalt ons uitstekend praat scherm en geluid voor een tv prima
Kijkhoek kon beter,heb thuis een plasma scherm heeft duidelijk grotere kijkhoek.
Ook leuke gadgets op de tv,vooral het omzomen is met tennis erg prettig.
Kan deze tv iedereen aanbevelen,sinds 3 weken in ons bezit,vreemd is.dat deze tv hier in Hongarije goedkoper is dan in Nederland !

Pluspunten

  • Beeldkwaliteit
  • Mogelijkheden
  • Netflix standaard

Review criteria:

Voldoende
Uitstekend
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Michel 08-05-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Mooie televisie met scherp beeld

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: LG 43UK6470PLC

Algemene score

9,0
Mooie televisie, makkelijk te instaleren, scherp beeld, veel mogelijkheden en goede prijs/kwaliteit.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

John Geukes 10-03-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Prachtig beeld

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: LG 50UK6470PLC

Algemene score

9,0
Na veel vergelijkingssites bezocht te hebben zag ik door de bomen het bos niet meer. Ik wilde een nieuwe tv maar de keuze is werkelijk te veel. Op zondagmiddag naar Kamera Express in Rotterdam gegaan en daar ben ik uitgebreid ingelicht over de diverse modellen die daar stonden. Mijn oog viel gelijk op dit toestel die een haarscherp beeld gaf met prachtige kleuren. Deze is het ook geworden en hij draait inmiddels op volle toeren hier thuis. Het geluid is ook ruim voldoende en het menu werkt zeer prettig. Tot dusver een echte aanrader, een prachtig toestel voor een prima prijs.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Denhaag478 09-09-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Mooie tv, groot beeld, mooi geluid

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: LG 50UK6470PLC

Algemene score

8,0
Dit is een mooie televisie voor niet al te veel geld. Het beeld is erg mooi. Het geluid is zeer redelijk voor een televisie. De televisie voelt een beetje plastic aan. Er zijn veel aansluitmogelijkheden. Ik ben er erg blij mee.

Pluspunten

  • Beeld is erg moo
  • Geluid is goed voor een tv
  • TV gaat direct aan
  • Veel aansluitmogelijkheden
  • Satelliet ontvanger ingebouwd

Minpunten

  • Menustructuur is erg onduidelijk
  • Menu's werken niet zo snel
  • Afstandsbediening is niet zo uitgebreid
  • Voelt beetje plastic aan

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Onvoldoende
Voldoende
Goed

Reageer