Er zijn op dit moment geen prijzen beschikbaar.

Samsung QE65Q8C QLED

Vergelijkbare producten

Bekijk alle Televisies
Review type:

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 8 reviews die zijn achtergelaten op Kieskeurig.be.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

9,4

Schrijf een review

Kieskeurig.be review criteria:

  • Goed
  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Alex 19-07-2017
  • Product paar dagen in bezit

Dure tv met beperkingen

Geschreven voor: Samsung QE55Q8CAML QLED

Algemene score

7,0
De televisie heeft een strak en stijlvol curved design, dat in iedere kamer goed zal staan. Doordat de aansluitingen van de televisie in een losse box zitten, die je met een dunne draad aan de tv verbind, kan je alles heel netjes en strak wegwerken.

De beeldkwaliteit is bij goed bronmateriaal een genot om naar te kijken. UHD 4K blu-ray's, zelf Netflix 4K, geeft een hele goede beeldkwaliteit. Als het bronmateriaal niet goed is, bijvoorbeeld televisiebeelden die niet in HD opgenomen zijn, wordt dit door de grootte van het scherm extra verduidelijkt.

Helaas heeft de televisie veel last van backlight bleeding, waardoor echt donkere scene;s soms witte vlekken vertonen. Ook het contrast bij donkere scenes laat soms te wensen over; zwart is soms grijs.

Een ander nadeel is dat de TV niet over een USB 3.0 poort beschikt, waardoor UDH films die je vanaf een USB stick af wilt spelen kunnen haperen. Dit heb ik al een aantal keren mee gemaakt.

Pluspunten

  • Design
  • Aansluitingen

Minpunten

  • Geen USB 3.0 aansluiting
  • Backlight bleeding

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

MauB 17-05-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

In één woord: wow!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Samsung QE55Q8C QLED

Algemene score

9,0
De eerste kennismaking met de Samsung QLED Curved is direct goed; de installatie is erg makkelijk en het menu (om bijv. je WiFi en Samsung account te koppelen) is intuïtief. Uiteraard valt als eerste het beeld op: wat groot (dat went snel...), wat strak, wat scherp! Het is zo rijk qua kleur dat je zelfs even moet wennen om je favoriete series ineens zo anders (maar beter!) te zien. Wat ook direct fijn is, is de prachtig vormgegeven afstandsbediening die je bijv. ook kunt koppelen aan je TV-decoder waardoor je aan de Samsung afstandsbediening genoeg hebt. Een zelfde soort gemak heb je doordat Samsung veel populaire content apps al heeft klaarstaan in het menu, zoals Netflix, YouTube en Plex. Binnen enkele minuten kijk je je favoriete programma of film! Een leuk extraatje tenslotte is de Ambient mode, waarbij je de TV meer als achtergrond gebruikt, bijv. met rustgevend beeld/geluid of een stream aan laatste nieuws of de weersvoorspelling. Wel vraag ik me af of je deze opties qua beeld en layout niet snel zat wordt en zal willen aanpassen (komen er updates?) en dat je deze optie niet kunt combineren met een app als Tune-In radio, dus jouw favoriete muziek bij het Ambient beeld. Ook als hij niet aanstaat heeft deze Samsung TV een elegant design met slim weggewerkte bedrading in de voet, waardoor hij niet misstaat in je interieur. Een echte aanrader!

Pluspunten

  • Haarscherp beeld
  • Mooi design
  • Geïntegreerde apps

Minpunten

  • Geen combinatie Ambient beeld met muziek app

Review criteria:

Voldoende
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Peter 22-05-2017

mooi groot scherm

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Samsung QE55Q8CAML QLED

Algemene score

9,0
Het is een mooi design met een prachtig mooi groot scherm.
Enig minpunt is, dat wanneer je via de bijgeleverde afstandsbediening overschakelt naar andere zender, dan springt hij over op analoog.

Pluspunten

  • groot scherm
  • mooie heldere kleuren
  • helder geluid

Minpunten

  • springt met gebruik afstandsbediening op analoog

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

e.kok 21-01-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Super

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Samsung QE65Q8C QLED

Algemene score

9,0
Super mooie en grote tv. Makkelijk te gebruiken. Neemt ondanks grote weinig ruimte in.Heeft veel opties

Pluspunten

  • Grootte
  • Opties
  • Makkelijk te gebruiken

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Venema 24-12-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Mooi groot scherm, en prachtig beeld en geluid

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Samsung QE65Q8C QLED

Algemene score

9,0
We hebben de tv nu een paar dagen thuis, gelijk met de juiste beugel aan de muur gemaakt, het aansluiten is super simpel 1 kabeltje en de meeste instellingen doet de tv echt helemaal automatisch. En het beeld is prachtig.

Pluspunten

  • Simpel aan te sluiten
  • Ziet er heel netjes uit

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

anonime 01-12-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

SUPERRRRRRRR TV

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Samsung QE65Q8C QLED

Algemene score

10,0
Ik vind het helemaal geweldig...lkkrrrrr groot en kwalitiet is supeerrrr. ik kan heel veel zeggen over het producet, maar ik raad iedereen aan om zelf even te testen bij mediamarkt

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Western 26-11-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Mooi apparatur.

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Samsung QE65Q8C QLED

Algemene score

9,0
Wat een grote een mooie toestel zeg! De kleuren en de mensen komt aan het leven. Ik ben onder de indruk.

Pluspunten

  • Grote scherm
  • Masterpiece
  • Ambient feature

Minpunten

  • Geluid valt wat een beetje tegen

Review criteria:

Voldoende
Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend
Voldoende

Reageer

anja 21-11-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

curved tv

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Samsung QE65Q8C QLED

Algemene score

10,0
mooie tv
veel opties
mooi beeld en geluid
deze tv is een pronkstuk in je woonkamer
door het curved model ook mooi zicht van de zijkanten
je hebt het gevoel in een bioscoop te zitten!!!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Manuel 15-11-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Mooi design, scherp beeld, perfect!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Samsung QE65Q8C QLED

Algemene score

9,0
Prachtig design, makkelijk in te stellen door de one connect. Voldoet helemaal aan de verwachtingen en het grote scherm maakt het net een thuisbioscoop.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Animesh 04-10-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Big screen

Geschreven voor: Samsung QE55Q8C QLED

Algemene score

10,0
Once connect box helps to keep all the wires clean. Elegant look and also very clear sharp image with no risk of burning on the edges. The remote is very modern and adds a good flavor to the tv

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Alet 01-10-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Vanuit alle zithoeken goed beeld met de Qled Curved TV

Geschreven voor: Samsung QE55Q8C QLED

Algemene score

10,0
Vanuit alle zithoeken goed beeld met de Samsung Qled Curved TV QE55Q8C 2018 en geen nare spiegeling van de ramen van de terrasdeuren. Het 55 inch beeldscherm is mooi groot voor een gemiddelde woonkamer en om nog staand op een TV kast te plaatsen i.p.v. aan de muur. Over het geluid, beeldkwaliteit en kleurweergave ben ik ook zeer tevreden, een soundbar is niet noodzakelijk. Daarnaast is de installatie zeer gebruiksvriendelijk en goede koppeling met KPN internet en TV abonnement, alles met 1 afstandsbediening te regelen. En ook als de TV niet aanstaat is het vanwege het mooie design en Ambi modus een aanwinst voor je woonkamer!

Pluspunten

  • Beeld
  • Geluid
  • Kleurweergave
  • Design
  • Gebruiksvriendelijk

Minpunten

  • Geen

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

turbovik 29-09-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Mooie kleuren en veel smart functies

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Samsung QE55Q8C QLED

Algemene score

9,0
Mooie kleuren en veel smart functies. Ik had al eerder Samsung cinemaset, dus ik bleef bij Samsung, ofschoon de 2,5jaar oude UHD televisie het geest gaf. Ik kreeg 50% van de aankoopbedrag terug.

Pluspunten

  • Een connect box
  • Een dunne kabel

Minpunten

  • ingewikkelde menu
  • past niet voor standaard wandmontage set

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Onvoldoende
Uitstekend
Goed

Reageer

Herman 05-09-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Mooi beeld en een heel mooi design

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Samsung QE55Q8C QLED

Algemene score

9,0
Vandaag is de Curved TV bezorgd en keurig aangesloten door de monteurs van BCC. De eerste indruk is een heel mooi beeld en met een 4k-filmpje van YouTube een geweldige weergave van ieder detail. Ook het design van de tv is mooi en strak en past toch ook in ons minder moderne interieur. Nu verder ontdekken wat er nog meer allemaal kan met dit apparaat!

Pluspunten

  • weergave
  • design

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Sarko 02-08-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Levens echt beeld

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Samsung QE55Q8C QLED

Algemene score

10,0
Deze tv van Samsung is voor mij de beste tv die er is.
Ongelooflijk scherpe beelden, die doen je mond openvallen.

Pluspunten

  • Scherm
  • Contrast
  • Kleuren
  • Afwerking tv+ gemakkelijk in te stellen
  • One plus connection, alle kabels zitten mooi samen

Minpunten

  • Geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

RICHARD 24-06-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

SUPER BEELD

Geschreven voor: Samsung QE55Q8C QLED

Algemene score

10,0
EEN MOOIE TV MET SUPER BEELDKWALITEIT EN EEN BIOSCOOPBELEVING THUIS. MOOIE VORMGEVING EN DESIGN. ERG HANDIG MET ONE CONNECT BOX EN 1 AFSTANDBEDIENING VOOR ALLE AANGESLOTEN APPARATEN

Review criteria:

Voldoende
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

dominique 24-06-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product getest

geweldige tv

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Samsung QE65Q8C QLED

Algemene score

10,0
De afmeting 65 inch curved is perfect , de kleuren van de tv , het is alsof je bij een voetbal wedstrijd in het stadion bent zo ook met F1 en films.
We zitten vrij dicht bij maar het is geweldig zo n groot scherm (in bios zit je ook naar een groot scherm te kijken van heel dicht bij)
Het uitpakken van de doos gaat heel makkelijk.
Wij hebben een plafondbeugel ook hierop was de tv zo gemonteerd
Installeren van de tv een makkie, binnen 10 min ben je aan kijken.
Met deze aankoop een geweldige TV in huis gehaald.

Pluspunten

  • heel mooi beeld
  • installeren makkie
  • geluid goed genoeg
  • mooi disign dat curved
  • one connect en 1 kabel heel mooi weg te werkenct

Minpunten

  • geen kunnen vinden

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Geert 19-06-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Zeer scherpe beeldkwaliteit

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Samsung QE55Q8C QLED

Algemene score

9,0
Wij waren op zoek naar een grotere TV die qua kwaliteit en prijs goed in verhouding was. Deze Qeled TV voldoet aan alle eisen die wij aan de nieuwe TV stelden. Hij valt weg in het interieur zodat hij niet beeldbepalend is als hij uit staat. Wanneer hij in gebruik is dan is het een genot om er naar te kijken.

Pluspunten

  • groot beeld
  • niet beeldbepalend

Minpunten

  • nvt

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Thijs 17-06-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Mooiste design TV die ik ooit heb gezien

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Samsung QE65Q8C QLED

Algemene score

9,0
Dit is de mooiste design TV die ik ooit heb gezien. Het is echt een juweeltje aan mijn muur. Kleuren spatten van het scherm af! Ik was echt aangenaam verrast door de geluidskwaliteit (en het volume dat er uit komt!), ik wou eigenlijk een soundbar gaan toevoegen maar dat is totaal niet nodig.

Pluspunten

  • Curved design
  • Kleurdiepte
  • Geluid
  • Aangename interface
  • Streamen vanaf laptop/mobiel

Minpunten

  • Stemherkenning is privacy onvriendelijk

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

jaap roos 12-06-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

SAMSUNGQE55Q8C is de bioscoop voor thuis.

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Samsung QE55Q8C QLED

Algemene score

9,0
Met de SAMSUNG QE55Q8C in huis voel ik me net als ik of in de bios zit .
de kleuren het geluid zeggen genoeg voor thuis
Je kijkt met veel plezier en blijft graag thuis.
Dus deze aankoop zegt genoeg
Samsung QE55Q558C is super goed

Pluspunten

  • super mooi beeld
  • zeer helder
  • mooi model

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Voldoende
Uitstekend
Goed

Reageer

JoseL 08-06-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Prachtig beeldkwaliteit

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Samsung QE55Q8C QLED

Algemene score

9,0
We hebben de televisie nu een paar weekjes staan en het blijft een schitterende televisie met een geweldige kwaliteit van beeldscherm en geluid. Het kijken van een spannende film, of het spelen van een PS spel krijgt een extra dimentie. De bediening is erg makkelijk, in no time switch je over van televisie naar PS, app store, internet, Netflix en ga zo maar door. De Ambiant mode is erg leuk, de televisie wordt een schilderij of past zich aan de achterwand van je kamer, erg leuk. Zeker een aanrader deze Samsung televisie !

Pluspunten

  • kwaliteit beeldscherm
  • Mooi Geluid
  • Mooie vormgeving
  • Makkelijk in gebruik

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews