LG 43UK6750PLD

Specificaties
HD type
4K Ultra HD
Diepte
8,60 cm dikte
Schermgrootte
43,0 inch
Bekijk 2 andere uitvoeringen
Review type:

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 8 reviews die zijn achtergelaten op Kieskeurig.be.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

9,0

Schrijf een review

Kieskeurig.be review criteria:

  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Pauline 12-12-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Prachtige vormgeving mooi scherm

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: LG 43UK6750PLD

Algemene score

10,0
Prachtig beeld, mooie vormgeving, prima prijs, gebruikersgemak is top. Zeer eenvoudig te installeren

Pluspunten

  • Beeldkwaliteit
  • Mogelijkheden

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Wendy 31-05-2019
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Makkelijk Mooi beeld Duidelijk menu en Veelzijdig

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: LG 43UK6750PLD

Algemene score

10,0
Na heel lang zoeken en vergelijken, wist ik zeker dat het een LG werd.
Van alle snufjes voorzien, top kwaliteit, makkelijk te 'handelen', prachtig beeld en geluid.
Simpel menu en sluit goed aan op Nederlandse smart, stream en bluetooth functies.
43 inch perfecte afmeting voor een appartement en 2 meter afstand, vooral als je zicht wat achteruit gaat
Al met al, een dikke 10.
Levering, bestelling tevens een dikke 10 voor Otto.

Pluspunten

  • Streamen
  • Beeld
  • Geluid
  • Meerdere HDMI
  • Netflix en andere apps

Minpunten

  • Pasop, de tv' 's zijn flexibel tegenwoordig

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Mariannne 09-05-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

fijn beeld goed geluid

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: LG 43UK6750PLD

Algemene score

9,0
Heb deze tv nu 2 weken in huis en ben heel tevreden makkelijk te bedienen. Goede kleuren en heel snel thuis bezorgd. Raad hem echt aan gezien de prijs en kwaliteit.

Pluspunten

  • goede prijs

Minpunten

  • geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

MK 14-04-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

TV LG 4K IPS Display, 43 inch, ulta HD smart

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: LG 43UK6750PLD

Algemene score

9,0
Mooi produkt. Voldoet volledig aan omschrijving. Mooi, groot, helder scherm. Uitstekend geluidsweergave.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Frans De Potter 04-03-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Goede verhouding prijs kwaliteit

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: LG 43UK6750PLD

Algemene score

8,0
Dit toestel werkt zoals beloofd en dit voor een prijs die behoorlijk laag uitvalt. De beeldkwaliteit is uitmuntend, ook vanuit een schuine hoek.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed
Voldoende

Reageer

Stefan 07-02-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Lg smart tv

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: LG 43UK6750PLD

Algemene score

8,0
Heb deze tv net aangeschaft,mooi beeld en geluid en makkelijk te installeren ,ook de magic remote afstandsbediening is heel handig

Pluspunten

  • Scherp beeld
  • Makkelijk in gebruik

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Caroline 17-01-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Perfect beeld en zeer handige afstandsbediening

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: LG 43UK6750PLD

Algemene score

10,0
Wij hebben deze tv gekocht voor mijn moeder die al op leeftijd is. Wij hebben naast de kwaliteiten van de tv ook gekeken naar het bedieningsgemak. Vandaar dat de keuze op deze LG gevallen is.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Cees 12-01-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Mooie vormgeving tv en mooie kleuren

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: LG 43UK6750PLD

Algemene score

8,0
TV oogt mooi met fraai vormgegeven voet. De kleuren zijn heel helder en het beeld lijkt daardoor meer "levensecht".

Pluspunten

  • vormgeving
  • kleuren

Minpunten

  • geen

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Goed
Uitstekend
Voldoende

Reageer