Philips 7300 series 50PUS7303/12

Specificaties
HD type
4K Ultra HD
Diepte
6,82 cm dikte
Schermgrootte
50,0 inch
Bekijk 6 andere uitvoeringen

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 1 review die zijn achtergelaten op Kieskeurig.be.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

9,0

Schrijf een review

Kieskeurig.be review criteria:

  • Goed
  • Uitstekend
  • Goed
  • Goed
  • Goed
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Fam. S. 28-01-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Ambilight, zien is geloven.

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Philips 7300 series 55PUS7303/12

Algemene score

9,0
Deze TV was echt spotgoedkoop. Eigenlijk wilde we een oled, maar het beeld was zo goed en het prijsverschil ook dat de keuze snel was gemaakt. Android TV is leuk maar niet helemaal stabiel. De eerste dag bleef het systeem al hangen en de tv wilde ook al een keer niet aan. Maar verder geweldig beeld, Ambilight is fantastisch (hoe hebben we ooit zonder gekund) en veel handige functies. De afstandsbediening is minder handig. Wel leuk dat je er tegen kunt praten. Dit werkt verbluffend goed. Enig nadeel, de tv heeft weinig ingangen. In vergelijking met onze 5 jaar oude Samsung is het een verschil van dag en nacht. In het voordeel van de Philips. Geweldig!

Pluspunten

  • Beeld
  • Functies
  • Bedieningsgemak
  • Ambilight

Minpunten

  • Matig geluid
  • Rand rond het scherm vrij donker.
  • Geen boutjes voor muurbeugel

Review criteria:

Voldoende
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Ben 04-11-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Wat een beeld!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Philips 55PUS7303 - Ambilight

Algemene score

9,0
Komend van een 2-zijdgeweer Ambilight is dit toch nog mooier. Het beeld is superstrak, helder en heeft prachtige kleuren. De vorige tv had een zeer slechte versie van Android maar in deze tv is het os wel stabiel. We moeten het geluid nog wat beter instellen maar we zijn geen audiofielen dus het maakt ons niet zo heel veel uit.

Pluspunten

  • Beeldkwaliteit
  • 3-zijdig Ambilight

Minpunten

  • Geluid

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Potuyt 22-10-2019

Mooi beeld en werkt prima met JOYNE

Geschreven voor: Philips 7300 series 50PUS7303/12

Algemene score

10,0
Altijd al een Philips tv gehad en gekeken via Astra met Canal Digitaal, dit toestel werkt ook prima met JOYNE via de Eutelsat satelliet.
Wat niet bij alle toestellen vanzelf sprekend is.

Prima toestel.
Oorspronkelijk gepost op philips.com

Reageer

H.v. Bergeijk 01-10-2019

Heb toch spijt van deze aankoop.

Geschreven voor: Philips 7300 series 50PUS7303/12

Algemene score

6,0
Omdat voor deze prijs er ook een ingebouwde Chromecast is. Juist deze Chromecast werkt niet naar behoren, want niet alle app's werken er op, bijvoorbeeld de Google Home app werkt niet. Deze werkt wel op andere TV's met een Chromecast. Verder is het al diverse malen voorgekomen dat de TV weer op "fabrieksinstellingen" moet worden ingesteld, omdat het geluid om voor mij onverklaarbare reden(en) niet meer aanwezig was. Vandaar dat ik dit apparaat niet zou aanbevelen en ik er ook spijt van heb.
Oorspronkelijk gepost op philips.com

Reageer

overdoozeDJ 30-09-2019

L'appareil "PARFAIT" l'existe pas ....

Geschreven voor: Philips 7300 series 50PUS7303/12

Algemene score

8,0
L'appareil PARFAIT !? n'existe pas ! Malgré que l'appareil reste encore et toujours BOURRE d'erreurs !? Bourré de problèmes !? (Comme l'incompatibilité avec d'autres contrôleurs bluetooth que le contrôleur Microsoft) il reste très agréable à utiliser ! Maintenant !? Excusez-moi mais !? Au prix où il coute !? Encore Heureux !!!
Oorspronkelijk gepost op philips.com

Reageer

frans 20-08-2019
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

schitterend

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Philips 7300 series 55PUS7303/12

Algemene score

9,0
de combinatie 55 inch en ambilight is een weldaad om naar te kijken, makkelijk instelbaar, ook beeldsoort en lichtsoort is in te stellen met een druk op de knop, de diverse apps zijn goed bedienbaar, geen moment spijt van de aankoop

Pluspunten

  • beeld
  • ambilight
  • bedieningsgemak

Minpunten

  • nog niet gevonden

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

rva0105 13-08-2019

prima, maar toch missen we iets

Geschreven voor: Philips 7300 series 50PUS7303/12

Algemene score

8,0
Graag volgende features toevoegen:
- vrije nummering van zenders toelaten (en niet sequentieel zoals nu)
- automatisch scherm doven bij radio programma
- betere luidsprekers
Oorspronkelijk gepost op philips.com

Reageer

John4711 13-08-2019

Geweldig

Geschreven voor: Philips 7300 series 50PUS7303/12

Algemene score

10,0
Prachtige tv met groot scherp beeld. Door Android kun je eigenlijk alles bekijken wat je maar wilt, ook buiten de zenders om. Ultiem tv kijken.
Oorspronkelijk gepost op philips.com

Reageer

U.de Graaf 06-08-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Mooi groot scherm met een prima beeld

Geschreven voor: Philips 7300 series 55PUS7303/12

Algemene score

8,0
Gekocht bij Kamera-Express Rotterdam

makkelijke installatie schitterend beeld, veel persoonlijke instelopties echt een aanrader, uit alle hoeken scherp beeld, ambiligt goed instelbaar.
aangesloten op mijn Denon 7.1 versterker, of je in de bioscoop zit

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

FritsPl 07-07-2019

Zeer aanbevelingswaardige TV

Geschreven voor: Philips 7300 series 50PUS7303/12

Algemene score

10,0
Nu een week in gebruik en zeer dik tevreden.
Deze 43 inch TV doet wat er van hem verlangd wordt.
Snelle android TV met goede bedieningsmogelijkheden.
Ook internet is heel fijn en goed te gebruiken.
Ingebouwde Bluetooth is heel gemakkelijk, ik heb er een muis aangekoppeld wat enkele extra mogelijkheden naar voren haalt en het gebruiksgemak aanzienlijk verbeterd.
Het beeld is mooi en zeer scherp en is ook nog goed aan te passen aan eventuele eigen voorkeuren.
Helaas geen Scartaansluiting meer zodat ik met een extra connector mijn oudere Philips harddiskrecorder moest aansluiten, maar deze werkt wel op deze manier.
Oorspronkelijk gepost op philips.com

Reageer

Jannemanneke 29-06-2019

Makkelijke installatie en aangenaam kijkplezier

Geschreven voor: Philips 7300 series 50PUS7303/12

Algemene score

10,0
De installatie verloopt snel en soepel;
Als je wil kan je de instellingen aanpassen naar persoonlijke voorkeur;
De ambilight functie verzacht het kijken goed;
Met de geïntegreerde WiFi is online gaan makkelijk en snel.
Oorspronkelijk gepost op philips.com

Reageer

Roykep 15-06-2019

Zeer geavanceerd en vele mogelijkheden

Geschreven voor: Philips 7300 series 50PUS7303/12

Algemene score

10,0
Televisie werkt goed niks geen tegen werking doet precies wat je wilt en zoekt dus wat wil je meer.
Zou wel een berichtje willen hebben voor een update wanneer die er is ??
Oorspronkelijk gepost op philips.com

Reageer

Lau1 09-06-2019

Goed product met veel mogelijkheden

Geschreven voor: Philips 7300 series 50PUS7303/12

Algemene score

10,0
Installeren was redelijk gemakkelijk.
Mooi beeld en het is rustig kijken met de driezijdig amberlight.
Enige jammere is, de voet is niet draaibaar.
Oorspronkelijk gepost op philips.com

Reageer

H.Jongman 06-06-2019
  • Product half jaar of langer in bezit
  • Product gekocht

PRIMA TELEVISIE

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Philips 7300 series 50PUS7303/12

Algemene score

9,0
We waren toe aan een nieuwe televisie.(andere was 11 jaar oud)
Na veel zoeken kwamen we uit op deze phillips.
Wat een openbaring.
De mogelijkheden zijn eindeloos.
Ook het Ambilight is heel mooi.(en instelbaar)
Via de afstandbediening kan je inspreken wat je wilt doen(b.v. youtube en welk filmpje je dan wilt zien).
Prijs/kwaliteit is prima in verhouding.
Echt een aanrader.
Nu een half jaar in bezit.

Pluspunten

  • beeldkwaliteit
  • mogelijkheden
  • prijs/kwaliteit
  • duidelijk instelmenu

Minpunten

  • tot nu toe niets gevonden

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

moob 02-06-2019

matig tevreden

Geschreven voor: Philips 7300 series 50PUS7303/12

Algemene score

4,0
Kijkhoek valt tegen. Vorige Philips tv had een betere kijkhoek.
Soms wel beeld maar geen geluid. Na een paar keer opnieuw opstarten is meestal beeld en geluid weer aanwezig. Ben er niet zeker van of dit aan de tv of aan iets anders kan liggen.
Oorspronkelijk gepost op philips.com

Reageer

CristianoRonaldo 29-05-2019

Goed maar...

Geschreven voor: Philips 7300 series 50PUS7303/12

Algemene score

8,0
+ scherp beeld
+ makkelijke installatie
+ aansluit mogelijkheden
+ redelijk snel internet
+ wifi
+ sneltoets Netflex
+ KPN afstand bediening doet het ook


- redelijk dik
- afstandbediening is zwaar
- bluetooth doet het niet met Bluetooth-koptelefoon.
- android tv app zijn erg beperkt.
- alle aansluitingen aan de zelfde kant behalve stroom, waardoor je met beugel bevestiging vanaf 2 kanten kabels heb lopen.
-
Oorspronkelijk gepost op philips.com

Reageer

Prima tv 25-05-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Prima tv

Geschreven voor: Philips 7300 series 43PUS7303/12

Algemene score

10,0
Zeer mooi beeld en geluid duidelijke instructie ben zeer tevreden!
Heb ambilight wat zeer mooi is!
Ik zou deze tv zeker aanbevelen!

Pluspunten

  • Mooi beeld
  • Ambilight

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

horizon63 21-05-2019

prima produckt

Geschreven voor: Philips 7300 series 50PUS7303/12

Algemene score

10,0
Gebruik vriendelijk, pracht mooi beeld ! Ambilight instellingen geniaal! en niet te vergeten de spraak toevoeging.
Oorspronkelijk gepost op philips.com

Reageer

Johan 18-05-2019
  • Product half jaar of langer in bezit
  • Product gekocht

Van harte aanbevolen!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Philips 7300 series 55PUS7303/12

Algemene score

9,0
Wij hebben inmiddels een half jaar deze TV. Het was wennen, heel erg wennen. Maar als je rustig alles uitzoekt kun je vrijwel alles instellen en installeren. Wij willen nooit meer zonder ambilight. En ook niet zonder Android tv. Koppelen met je Android telefoon is een makkie. De spelcomputers (XB1X/Switch) doen het ook prima. Ook is de tv rechtstreeks aangesloten op een schotelantenne en op Ziggo digitale tv. Het beeld is geweldig. Lijkt bijna oled. Het geluid blijft achter. Daarom hebben wij de digitale uitgang aangesloten op een extern soundsysteem. Helemaal top.

Pluspunten

  • Geweldig beeld
  • Ambilight!
  • Veelzijdig instelbaar
  • Android tv
  • Spraak besturing werkt perfect

Minpunten

  • Geluid

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Hielke Hendriksen of Hendriks 16-05-2019
  • Product half jaar of langer in bezit
  • Product gekocht

Zeer uitgebreide Android TV

Geschreven voor: Philips 7300 series 43PUS7303/12

Algemene score

8,0
Erg tevreden tot nu toe over de aankoop. Android is echt een aanrader. Kodi is ook er op te zetten. Minpunt voor mij is dat het schakelen naar een externe receiver via bronnen niet soepel verloopt en kan soms spontaan terug springen naar gewoon TV.

Pluspunten

  • Android
  • Veel apps beschikbaar
  • Prijs
  • Makkelijk in te stellen
  • Uitgebreide afstandbediening met toetsrnbord

Minpunten

  • Kijkhoek
  • Geluidskwaliteit redelijk
  • Schakelde soms niet lekker naar andere bronnen

Review criteria:

Voldoende
Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Toon meer reviews