Sony KDL-40WE660

Specificaties
HD type
Full HD
Diepte
7,00 cm dikte
Schermgrootte
40,0 inch
Review type:

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 6 reviews die zijn achtergelaten op Kieskeurig.be.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

9,2

Schrijf een review

Kieskeurig.be review criteria:

  • Goed
  • Uitstekend
  • Goed
  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

JvdH 04-08-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Mooie gemakkelijke degelijke internet t.v. scart+hdmi +usb

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Sony KDL-40WE660

Algemene score

9,0
Gemakkelijke bediening en duidelijke handleiding. Heeft zowel scart als hdmi aansluiting.
Eenvoudig op internet door WiFi maar ook 2 usb ingangen.
Op afstandbediening zit duidelijk knopje voor netflix en een voor You Tube ontvangst.
Sony afstandbediening en menu/instellingen zijn erg eenvoudig.
Toestel ziet er degelijk uit met sterk onderstel.
We hebben een prachtig helder duidelijk beeld, ook al gebruiken we de scartkabel i.p.v. de veel betere hdmi. Beeldoppervlak ongeveer 88x50cm diagonaal 101cm.
D.m.v. usb aansluiting kunnen o.a. mp3 files afgespeeld worden en video's met b.v. mp4 en avi files. Ook kunnen foto's automatisch bekeken worden.
Garantie: 2 jaar.
Zelfs ik als 70 jarige kan deze t.v. instellen en draadloos met internet (Wifi) verbinden.
Kortom: Fijn toestel.

Pluspunten

  • Heeft naast hdmi ook nog scart
  • Netflix+YouTube op afstandbediening
  • Prachtig beeld
  • Prima Prijs/kwaliteitverhouding

Minpunten

  • Ik kan niets bedenken

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Job 13-02-2018
  • Product half jaar of langer in bezit
  • Product gekocht

Scherp en snel

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Sony KDL-40WE660

Algemene score

9,0
Beeld is scherp, snel wisselen tussen tv, internet en Netflix. Hij doet wat hij moet doen. Prima dus.

Pluspunten

  • Scherp
  • Snel

Minpunten

  • Ik zie geen minpunten

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Job 18-10-2017
  • Product paar weken in bezit

Prima tv

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Sony KDL-40WE660

Algemene score

8,0
Makkelijk te bedienen tussen tv en Netflix. Helder beeld, wel veel licht. Bevalt prima. Ik beveel hem aan.

Pluspunten

  • Makkelijk schakelen tussen tv en netflix

Minpunten

  • Scherm geeft veel licht

Review criteria:

Goed
Goed
Voldoende
Goed
Goed
Voldoende

Reageer

fam. Meijer 16-06-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Goede TV

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Sony KDL-40WE660

Algemene score

10,0
Makkelijk te installeren en mooi helder beeld. Goede prijs kwaliteitsverhouding. Ook schakelen tussen TV en internet heel eenvoudig. De afstandsbediening is gebruiksvriendelijk.

Pluspunten

  • Mooi beeld, helder en scherp
  • Fijn afstand bediening
  • Geluid is goed

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Pierre 07-05-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Mooi beeld een fijne tv

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Sony KDL-40WE660

Algemene score

10,0
Het is gewoon een prima tv waar van alles op zit het is zeker geen miskoop.
Lekker groot beeld en goed afgewerkt.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Angela 30-01-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Grote scherm

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Sony KDL-49WE660

Algemene score

7,0
Mooi beeld goede televisie qua prijsverhouding.............. ook geluid valt niet tegen. Wij hebben het via de soundbar gedaan

Pluspunten

  • Beeld

Review criteria:

Goed
Voldoende
Voldoende
Goed
Voldoende

Reageer

Freddy van Puymbrouck 17-01-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Prachtige beeldkwaliteit

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Sony KDL-40WE660

Algemene score

9,0
Deze tv gekocht en ben daar heel erg gelukkig mee, wij kwamen van een plasma tv en waren toch een beetje beducht voor de beeldkwaliteit.Voor deze prijs is het een echte voltreffer met een uitstekende beeldkwaliteit!

Pluspunten

  • geweldige beeldkwaliteit
  • Voor een platte tv goed geluid

Minpunten

  • voet minder stabiel

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

patty 09-09-2017
  • Product paar weken in bezit

zeer mooi beeld

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Sony KDL-49WE660

Algemene score

8,0
Zeer mooi beeld van deze tv makkelijk te installeren snel toegang tot netflix en youtube vind mijn dochter zeer fijn.

Pluspunten

  • prijs
  • beeld

Minpunten

  • geen

Review criteria:

Voldoende
Goed
Voldoende
Goed
Goed
Voldoende

Reageer