Er zijn op dit moment geen prijzen beschikbaar.

Panasonic VIERA TX-58DXW704

9,0 Lees 13 reviews

Vergelijkbare producten

Panasonic TX-58DX730E

HD type
4K Ultra HD
Diepte
4,10 cm dikte
Schermgrootte
58 inch
Panasonic TX-58DX730E

Panasonic VIERA TX-58DX780E

HD type
4K Ultra HD
Diepte
4,10 cm dikte
Schermgrootte
58 inch
Panasonic VIERA TX-58DX780E

Panasonic TX-58DXW784

HD type
4K Ultra HD
Diepte
4,10 cm dikte
Schermgrootte
58 inch
Panasonic TX-58DXW784 Best Reviewed okt 2016
9,2 (23)

Gemiddelde beoordeling

Beoordeling op basis van 13 reviews

9,0

Schrijf een review Maak videoreview

Review criteria:

  • Voldoende
  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

tevreden klant 18-01-2017 Product paar weken in bezit

Mooie beeldkwaliteit!

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Prachtige beeldkwaliteit! Er zit een makkelijke Netflix knop op de TV. Voor mij is de TV een aanrader.

Pluspunten

  • duidelijk beeld
  • fijne kleuren

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Roy 04-12-2016 Product paar dagen in bezit

Mooi beeld

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Heel mooi beeld, handige netflix knop op de afstandsbediening, duidelijke menu's. Wij zijn super tevreden.

Pluspunten

  • Eenvoudig bedieningsmenu
  • Mooi helder beeld

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Fam. Nijssen 23-01-2017 Product paar weken in bezit

Superbeeld en zeer veel instellingen Qua kleur o.a.

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
We gingen voor een ander merk en kwamen met de Panasonic thuis wat een beeld en eenvoudige bediening aparte knop voor Netflix. Wij zijn er super blij mee.
De warme kleuren spraken ons aan dat doet het plaatje toch afmaken.

Pluspunten

  • Groot scherm
  • Kleuren instellen
  • Makkelljke bediening

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Wouter 20-01-2017 Product paar weken in bezit

Fantastisch helder haarscherp beeld

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Fantastisch helder haarscherp beeld. Veel mooier dan een standaard Samsung die misschien 100 Euro 'goedkoper' is. Prijs kwaliteit is dus dik in orde. Je moet er jaren tegenaan kijken dus dan wil je ook iets goeds.

Pluspunten

  • beeldkwalitiet
  • prijs-kwaliteit
  • mooi apparaat

Minpunten

  • geen

Review criteria:

Voldoende
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Sebastiaan 13-01-2017 Product paar weken in bezit

Beeldkwaliteit!

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Prachtige beeldkwaliteit! Er zit een makkelijke Netflix knop op de TV. De apps zijn makkelijk in gebruik en alles werkt goed. Voor mij is de TV een aanrader. Enig min punt is het geluid.

Pluspunten

  • Groot scherm
  • Strak design
  • Beeldkwaliteit
  • Bedieningsgemak

Minpunten

  • Geluid

Review criteria:

Voldoende
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Yfke 02-01-2017 Product paar dagen in bezit

Aanrader

Algemene score

9,0
Mooie televisie met goed beeld. Voor installatie van KPN ontvanger moet je wel even op Google zoeken want het geluid kan in eerste instantie niet door. De HDMI bleek standaard op modus 2 te staan terwijl voor de decoder modus 1 beter is. Voor een beter geluid (bij geen enkele platte tv is dat echt goed) hebben we een Sound bar aangeschaft.

Pluspunten

  • Groot scherm
  • Bedienbaar met smartphone en tablet

Minpunten

  • Geluid blikkerig

Review criteria:

Onvoldoende
Uitstekend
Goed
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Frank 19-12-2016 Product paar weken in bezit

Panasonic VIERA TX-58DXW704

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Nooit gedacht een Panasonic te kopen.
In eerste instantie gaan kijken voor de Samsung UE60KU6000.
Maar in de winkel aangekomen viel dit beeld meteen tegen.

Na verschillende vergelijkingen in de winkel op de Panasonic uit gekomen.
Deze stak er met kop en schouder boven uit qua beeldkwaliteit en afwerking (in deze prijsklasse)
Aangezien mijn oog op een 60 inch was gevallen, kwam een 58 inch maat toch netjes in de buurt. Liever een perfect beeld met 58 inch dan een minder beeld met 60 inch.

Kortom zeer blij met mijn aankoop, en geniet elke dag.

Pluspunten

  • Beeldkwaliteit
  • 100 Hertz
  • Verstelbare pootjes
  • Super strak design
  • TV kan geheel uitgezet kan worden

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

jarno_h 04-12-2016 Product paar weken in bezit

Super kwaliteit beeld, mooi design

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Na jaren plasma toch maar overstappen naar LED. Veel rondgekeken en gelezen en rond deze prijs springt de Panasonic er voor mij uit. Prijs/kwaliteit verhouding erg goed. Mooie heldere kleuren, snelle apps. Na de nodige instellingen is ook het geluid nu goed.

Pluspunten

  • mooie kleuren, scherp beeld
  • bedieningsgemak
  • design

Minpunten

  • kleine knopjes zijkant om tv uit te zetten

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Willis Dormans 17-11-2016 Product paar dagen in bezit

Super beeld

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Deze televisie kan ik een ieder aanbevelen. Super mooie tv me super beeld. Ik heb voorheen dezelfde televisie gehad, alleen kleiner.

Pluspunten

  • Beeld
  • Bedieningsgemak

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

tellie 30-10-2016 Product paar weken in bezit

helder beeld

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
goed beeld, heldere kleuren en makkelijke netflix knop. de apps die werken goed en het interface is duidelijk en makkelijk in gebruik

Pluspunten

  • netflix knop
  • apps

Minpunten

  • geluid

Review criteria:

Voldoende
Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Ronald 26-10-2016 Product paar dagen in bezit

Luxe design en kwaliteitsuitstraling

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Schitterende ervaring, en films kijken wordt echt een belevenis!
Na jaren lang een Samsung plasma tv te hebben gehad rustig gezocht naar een nieuwe goede aankoop. Na veel reviews gelezen te hebben over de kwaliteit van een 4k tv wist ik waar ik op moest letten en kwam uit op deze zeer mooie Panasonic TV.

De TV laat zich zeer makkelijk instellen en biedt een tal van mogelijkheden qua instellingen zodat jouw persoonlijke voorkeur altijd te vinden is.

Eenmaal met internet verbonden maak je direct gebruik van je smart functies zoals netflix of internet via firefox.

Ben er zeer en zeer tevreden mee!

Pluspunten

  • beeldkwaliteit
  • instelmogelijkheden
  • uitstraling

Minpunten

  • geluid

Review criteria:

Voldoende
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

dennisweert 23-10-2016 Product paar dagen in bezit

groot mooi scherm

Algemene score

8,0
heb de tv nu 1 dag, zeer tevreden tot nu toe, mooi design met een dunne rand, mooi helder beeld, internet werkt goed via de wifi, kabels zijn mooi weggewerkt achter in de tv, zeker een aanrader

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Paul 07-10-2016 Product paar weken in bezit

Zeer goede beeldkwaliteit

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Zeer goed product. Uitstekende beeldkwaliteit, Firefox werkt probleemloos, in tegenstelling tot Android op mijn vorige tv. Geluidskwaliteit verbetert met mijn Panasonic Home Cinemaset. Fijne afstandbediening met grote toetsen. Aan/uit schakelaar.

Pluspunten

  • Beeldkwaliteit
  • Fifefox
  • Aan/uit schakelaar

Review criteria:

Voldoende
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer