Samsung UE65KS9000 - Reviews

9,1 Lees 38 reviews
Specificaties
Hd type
4K Ultra HD
Diepte
10,91 cm dikte
Schermgrootte
65 inch
Bekijk alle specificaties

Gemiddelde beoordeling

Beoordeling op basis van 38 reviews

9,1

Schrijf een review Maak videoreview

Review criteria:

  • Goed
  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Thijmen 27-11-2016 Product paar weken in bezit

Geweldig beeld

Algemene score

10,0
Wat een prachtige tv. Niet alleen de vormgeving en gebruikersgemak is super, maar bovenaan staat de kwaliteit van het beeld. Investering zeker waard!

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
JACK BREDA 18-11-2016 Product paar weken in bezit

GEWELDIG DESIGN EN BEELD

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
IN VERGELIJK MET EEN ANDER ,VOORHEEN, NEDERLANDS MERK IS DEZE TV WAT BEELD EN GELUID BETREFT SUPERIEUR

Review criteria:

Voldoende
Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed
UE65KS9000 Cruved geen spijt 05-08-2016 Product paar dagen in bezit

65KS9000 curved

Algemene score

8,7
Prachtige design met uitstekende beeldkwaliteit. Het geluid blijft daar uiteraard niet in achter. Elke cent is het waard geweest. Zeker een aanrader voor een upgrade van de woonkamer.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed
Uitstekend
Goed
Rob 04-08-2016 Product paar weken in bezit

Een geweldig toestel

Algemene score

9,8
Ik heb deze tv nu een paar weken in mijn bezit, en we zijn nu al gewend aan het prachtige beeld. Het bedieningsgemak is prima, mede doordat er verschillende afstandbedieningen in de kast kunnen blijven, de smart afstandbediening neemt deze functie allemaal over. Het geluid is ook prima voor zo'n dun toestel. Ik heb in de actieperiode voor de optie van 2 surround speakers besteld. Dat zal zeker ook een verbetering zijn.
Kortom een echte aanrader die wel wat kost maar zijn geld dubbel en dwars waard is.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
UE65KS9000 een echte aanrader 02-08-2016 Product paar dagen in bezit

Beste TV op dit moment!

Algemene score

10,0
Geweldige beeldweergave, makkelijk door het menu heen om instellingen te veranderen, alles is erg scherp. Alsof je er zelf in zit.
Ik heb een curved soundbar van samsung erbij gehaald en dat in combinatie met de TV is een verademing!
Zou het iedereen aanraden.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Michael 01-08-2016 Product paar dagen in bezit

Didn't arrive yet

Algemene score

5,0
The TV is set to arrive in a couple of days. I understand, though, that this promotion ends now. So I have to fill it without owning the product. Aside: Your web-navigation is suboptimal and at times buggy. Please review.

Review criteria:

Onvoldoende
Onvoldoende
Onvoldoende
Onvoldoende
Onvoldoende
Onvoldoende
Tony De Jonker 30-07-2016 Product paar dagen in bezit

Weergaloze beeldkwaliteit

Algemene score

9,2
Net als je denkt dat de scherpte van de beeldkwaliteit niet beter kan, kom ik erachter dat het kleurenspectrum in combinatie met HDR en Quantum Dot Display een weergaloze beeldkwaliteit van overtreffende trap oplevert: het beste wat je nu kunt krijgen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Felko 29-07-2016 Product paar dagen in bezit

Een gehele nieuwe manier van tv kijken. Geweldig!

Algemene score

8,5
Ik was in de winkel al zeer te spreken over de kwaliteit van het beeld, maar thuis doet ie absoluut niet onder. In combinatie met de aangeschafte Soundbar is de tv helemaal compleet. De kwaliteit van het geluid is hiermee goed opgevangen en films kijken is een genot.

Review criteria:

Voldoende
Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Anton 27-07-2016 Product paar dagen in bezit

Samsung Curved TV 65 inches

Algemene score

8,8
Televisie eerder elders gezien, toen aangeschaft.
Gisteren voor de eerste maal een voetbalwedstrijd gezien. Prachtig beeld. Daarna een film, de HD kwaliteit is uitstekend.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend
stefan 27-07-2016 Product paar dagen in bezit

Samsung EU65KS9000lXXN

Algemene score

9,4
top beeld en geluid, films kijken is zo een stuk leuker! makkelijk in gebruik en erg simpel met de instellingen te regelen via de afstandsbediening. goede aankoop.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
samsung ue65 26-07-2016 Product maand in bezit

Prachtige tv met geweldig geluid en beeld

Algemene score

9,6
Een prachtige tv met geweldig geluid en beeld!
Door de curve vormgeving heel fijn tv kijken,echt een verbetering op de normale platte tv.

Ook de nieuwe samsung smart afstandbediening heeft een geweldige verbetering ondergaan.
Ligt fijn in de hand en bediening is een fluitje van een cent.

Het geluid is verrassend mooi en helder.
wij hebben nou een mini bioscoop aan huis,met beter beeld en geluid dan in de bios haha

Wil er nog even aan toevoegen dat wij lang getwijfeld hebben over een curve tv vanwege de vele tegenstrijdige verhalen.

Zo zouden de lijnen bij het voetbal kijken gebogen te zien zijn enz.
Allemaal onzin alles blijft het zelfde met nog beter kijkgemak.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Louis 24-07-2016 Product paar dagen in bezit

Super Televisie

Algemene score

9,0
Een geweldige televisie en schitterend beeld. Mooie vormgeving. Het is net of je daadwerkelijk in de film aanwezig bent.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Iffy 23-07-2016 Product paar dagen in bezit

Super mooie tv!

Algemene score

9,3
Het is een super mooie TV en goed te bedienen.
De vormgeving is prachtig en een super scherpe beeld! oftewel een TV waar je geen spijt van krijgt.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Rob 23-07-2016 Product paar dagen in bezit

SAMSUNG tv 9-SERIES

Algemene score

9,0
Wat een TV, Wat een mooi ding, Wat een mooi beeld, Wat groot, het kan niet op allemaal
Het is mijn derde Samsung TV, ik wil geen andere TV meer. een heel klein minpuntje, de TV ondersteunt geen 3D, maar bij mijn vorige Samsung TV heb ik dit in 3 jaar 3x gebruikt.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend
HK 21-07-2016 Product paar dagen in bezit

Prachtige suhd

Algemene score

9,4
Zeer mooie TV die in ieder huis mooi staat.
zeer goed geluid en mooi beeld.
Het overtreft al mijn verwachtingen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Michael 20-07-2016 Product paar dagen in bezit

Samsung UE65KS9000

Algemene score

10,0
Tv is prachtig en het beeld is schitterend. Mooie uitstraling en gebruikers gemak een dikke plus!
Het is ook zeer handig omdat je een tweede afstandsbediening erbij geleverd krijgt waarmee je alles kan koppelen. En spraak herkenning voor YouTube etc.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Bart 17-07-2016 Product paar dagen in bezit

Wow.. Super aankoop!

Algemene score

9,3
Zowel online als in de winkel, diverse merken vergeleken; Uiteindelijk deze SUHD LED TV verkozen boven OLED. Reden; De levendige kleuren, kwaliteit Samsung, goede recensies en interessante promotieactie.

De TV heeft een zeer elegant design en geweldig beeld. Tot op heden, heb ike geen seconde spijt!

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Pamela 24-06-2016 Product paar dagen in bezit

Samsung 900 serie curved

Algemene score

9,5
Wat een eyecatcher zeg. Ik heb nog nooit stil gestaan in een winkel voor een tv terwijl ik er niet naar opzoek was. Prachtig design. Mooie kleuren veel details in het beeld, zelfs het kleinste blaadje van de verste boom zie je in detail. Echt een sensatie om naar te kijken. Hij is echt super makkelijk in bediening, al je apparaten kan je connecten met de afstandsbediening. Er is ook een leuke app in playstore Smart View. Dan kan je via je telefoon dingen afspelen op de tv. Wij hebben gebruik gemaakt van de leuke actie en gekozen voor de Wireless Audio 360 graden speaker. Ik hoop deze gauw te ontvangen zodat we ook op andere plekken zoals bijvoorbeeld in de tuin en tuinkamer kunnen genieten van muziek, gezellig tijdens een feestje.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Wil 20-06-2016 Product paar dagen in bezit

Mooie Design TV met een fantastisch Beeld

Algemene score

9,0
TV ziet er mooi uit is een sierraad voor de kamer en heeft echt een fantastisch beeld waar de kleuren werkelijk van afspatten. Kijk nu naar EURO2016 en dat maakt een heleboel goed nu NL er niet bij is. Met deze televisie zit je er echt middenin.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Rijo 15-06-2016 Product paar dagen in bezit

curved tv samsung

Algemene score

9,2
prachtig design. zeer scherp beeld en mooi geluid. veel mogelijkheden.Het geld dubbel en dwars waard

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Toon meer reviews