Philips 55PUS7181 - Reviews

8,5 Lees 38 reviews
Specificaties
Hd type
4K Ultra HD
Diepte
4,40 cm dikte
Schermgrootte
55 inch
Bekijk alle specificaties

Gemiddelde beoordeling

Beoordeling op basis van 38 reviews

8,5

Schrijf een review Maak videoreview

Review criteria:

  • Goed
  • Goed
  • Goed
  • Goed
  • Uitstekend
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Esther 30-11-2016 Product paar dagen in bezit

Superscherp beeld op groot scherm

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Beeldscherm mooi groot maar door stro design niet te opvallend. Soundbar onder tv geeft goed geluid weer. Ambilight 3 zijden geeft net dat extra kijkplezier. Haarscherp beeld. Lichte tv.

Pluspunten

  • Geweldig kijkplezier door scherpte
  • Mooi geluid

Minpunten

  • 3 kleuren stekkertjes lastige plek

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Goed
Uitstekend
Goed
johan.berghammer 26-11-2016 Product paar dagen in bezit

grootscherm

Algemene score

9,0
mooi beeld en een goed geluid het is aanrader dus als je goede televisie wil kopen ga dan kijken naar deze televesie

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed
Goed
japio 18-11-2016

Goede versterker, draaibare voet en ambilight

Algemene score

6,0
Mooie tv, maar bij bewegende beelden en dan vooral bij sport beelden laat de tv een grootte steek vallen en bij op standby zetten gaat ook de ziggo decoder uit en bij aanzetten eerst weer zoeken, jammer Philips!!

Pluspunten

  • versterker
  • draaibare voet

Minpunten

  • bewegende beelden
  • standby zetten

Review criteria:

Goed
Voldoende
Goed
Goed
Goed
Voldoende
ingrid krediet 16-11-2016 Product paar dagen in bezit

Groot scherm prachtige uitstraling door het ambilight

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Gekozen voor deze tv omdat we echt weer ambilight wilden en een groter scherm
Het geluid is veel beter door de ingebouwde soundbar
Ook een voordeel dat er aan 3 zijden ambilight is
Een aanwinst waar we heel blij mee zijn
Bovendien geeft Philips een prima service dat hebben we ervaren met onze vorige tv

Pluspunten

  • geluid
  • ambilight 3 zijdig
  • draaibare voet

Minpunten

  • niet gevonden

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Goed
Uitstekend
Goed
Merijn 18-10-2016 Product paar dagen in bezit

Langzaam scherm en verticale strepen

Algemene score

5,0
TV sinds een paar dagen in bezit en netflix en films kijken is goed te doen, maar voetbal kijken danwel spelen op de ps3 is een drama.

Ik krijg meerdere verticale strepen om +- 15 cm in beeld en het beeld is niet scherp, daarnaast blijft er bij snelle bewegingen een zwarte waas hangen. TV gereset en alle instellingen geprobeerd echter probleem niet kunnen verhelpen.

Ervaart iemand anders ook dit probleem?

Review criteria:

Voldoende
Onvoldoende
Voldoende
Voldoende
Goed
Onvoldoende
Bblanke 12-08-2016 Product paar dagen in bezit

Mooi en scherp beeldkwaliteit

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Mooie rustige en scherpe beeldweergave. Makkelijk te installeren. Makkelijk en snel bedienbare apps. Doormiddel van het toetsenbord op de achterkant van de afstandsbediening makkelijk te bedienen. Mooie Ambilight. Geluid doormiddel van de geluidsbar onder de tv zeer goed. Nog niet lang in bezit maar meer dan tevreden over de aankoop. Standaard 2 jaar fabrieks garantie.

Pluspunten

  • Scherpe beeldkwaliteit
  • Snelle apps
  • Fijne afstandsbediening
  • Mooie Ambilight

Minpunten

  • Nog geen gevonden

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed
Herman 20-07-2016 Product paar dagen in bezit

Prima 4k Philips tv

Algemene score

9,0
Prachtig beeld en geluid, veel mogelijkheden om geluid en beeld persoonlijk te maken. Ambilight kan ook uit.
Handige android mogelijkheden.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Ben 18-07-2016 Product paar dagen in bezit

Problemen met deze TV

Algemene score

6,8
Vanaf de dag van aankoop Valt het geluid van de Tv spontaan uit
De tv uit en opnieuw aanzetten en het geluid doet het weer
Het valt me op dat ik niet de enige ben met dit probleem
Het beeld is echt prachtig

Review criteria:

Slecht
Goed
Goed
Voldoende
Uitstekend
Voldoende
Bruggeman 17-07-2016 Product paar weken in bezit

Philips 55PUS7181

Algemene score

8,3
Mooie TV met 3-zijdig Ambilight. Software grote verbetering tov modellen van 2 a 3 jaar geleden. Werkt perfect. Geluid is beter dan menig TV door kleine ingebouwde soundbar, maar een externe soundbar blijft uiteraard beter.

Review criteria:

Voldoende
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed
Rob 14-07-2016 Product paar dagen in bezit

Schitterende TV

Algemene score

8,6
Prachtig en haarscherp beeld. Ambilight is een geweldige aanvulling die de belevenis van het kijken vergroot. Het geluid is voor zo'n platte tv niet slecht. De tv is ook mooi vormgegeven en misstaat ondanks het grote formaat, niet in de woonkamer. Leuke extra's door de apps. Vooral afstandbediening op telefoon op is leuk. Enige minpuntje is dat de tv niet altijd even snel is met reageren op de afstandbediening. Zappen tussen kanalen gaat niet erg snel.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Voldoende
Uitstekend
Carla 13-07-2016 Product paar weken in bezit

Philips 55PUS7181/12

Algemene score

9,0
Prachtige tv, zeer mooie uitstraling waar ik voor gegaan ben. Uiteraard ook voor beeld en geluidkwaliteit. Ambilight is even wennen in het begin maar wordt nu als positief ondervonden. Nu al super tevreden over deze aankoop.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Anna Maria 12-07-2016 Product paar dagen in bezit

PHILIPS 55PUS7181 Mooi Design

Algemene score

8,4
Afwerking-Uitstraling,mooi vormgegeven platte TV.
Ingebouwde Soundbar 45W,goede geluidskwaliteit.
Veel mogelijkheden instellen Beeld en Geluid.
TV-scherm staande op voet is draaibaar,(zeer handig).
Ambilight; eerste kennismaking is positief.
Pluspunten; voldoende aansluitingen inclusief 1Scart-aansluiting,
Bijv. aansluiten van een spelcomputer die alleen scart heeft!!!!!!!
Klein minpuntje; Afstandbediening bovenste symbooltjes,betekenis in tekst haast niet te lezen.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Voldoende
Uitstekend
Ronald 10-07-2016 Product paar dagen in bezit

Een nieuwe ervaring

Algemene score

8,2
Onze vorige Philips Ambilight was een van de eerste tv's daarmee uitgerust. Toe aan vernieuwing, en direct met een groter beeldscherm.
Pas een dag in mijn bezit, maar indrukwekkend van de mogelijkheden en geluid- en beeldweergave. Gaan we veel mooie momenten mee beleven.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Voldoende
Uitstekend
Peter 09-07-2016 Product paar dagen in bezit

55PUS7181/12

Algemene score

7,6
Prima televisie en zeker een vooruitgang met de verouderde versie die we hadden.
Toch 1 minpuntje waar wij tegen aan lopen.
We moeten vaak twee keer de televisie aanzetten (van stand by afhalen) om hem echt te starten, dat is wel vervelend.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Voldoende
Goed
marcel 08-07-2016 Product paar weken in bezit

'n plaatje aan de muur

Algemene score

8,6
mooi vormgegeven platte tv, super scherp beeld en mooi geluid. Gemonteerd op de muur is het net een levend schilderij.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend
Henk 08-07-2016 Product paar dagen in bezit

prima tv, super ambilight

Algemene score

8,4
Het beeld en de kleuren van de tv zijn erg mooi. Ambilight is heel fijn, maakt het beeld scherp en is rustig aan de ogen. Als je de ambilight uitzet, mis je het meteen.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed
HC 07-07-2016 Product paar dagen in bezit

Super Tv met Super Geluid

Algemene score

8,8
Mooi vorm gegeven tv.
Heldere beeldkwaliteit die mijn slechts 6 jaar oude tv doet verbleken.(ook een philips ambilight).
de soundbar die er aan vast zit doet de geluidskwaliteit erg goed t.o.v. een standaard platte tv. mooi vol en helder geluid en beeld i.c.m. met het ambilight geeft een heerlijke tv beleving.
Vanuit alle (normale) hoeken goed zicht.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Wig 07-07-2016 Product paar dagen in bezit

Na een Sony nu deze wat een verademing

Algemene score

9,2
na enkele jaren met een sony bravia tv 40inch een philips 55 inch gekocht moest wel even wennen formaat en aan het ambillight maar wat een super beeld en geluid met die soundbar

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
sc 06-07-2016 Product paar dagen in bezit

phillips ambilight leuke verrassing

Algemene score

8,3
zeer strakke led tv vinden de ambilight een mooie toevoeging evenals de smalle soundbar die samen zorgen voor intense beleving.

super tevreden.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Goed
Uitstekend
Voldoende
Leo 05-07-2016 Product paar dagen in bezit

eens een Philips altijd een Philips ??

Algemene score

9,4
Ja, ik vind van wel !!

Perfect zeer scherp beeld, met 3 zijden ambilight echt een wereld van verschil !je word de film in getrokken. het beeld van deze tv is ongelofelijk mooi. Bediening is wennen en door de vele mogelijkheden duurt het ook wel even voordat je alles onder de knie gaat krijgen, het geluid is redelijk goed te noemen voor zo'n platte doos.
Ik gebruik daar ook een 7.1 audioset voor.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Toon meer reviews