Samsung UE55KS7500 - Reviews

9,1 Lees 62 reviews
Best Reviewed nov 2016 Samsung UE55KS7500
Best Reviewed november 2016
Specificaties
Hd type
4K Ultra HD
Diepte
8,84 cm dikte
Schermgrootte
55 inch
Bekijk alle specificaties

Gemiddelde beoordeling

Beoordeling op basis van 61 reviews

9,1

Schrijf een review Maak videoreview

Review criteria:

  • Goed
  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Wil Dohmen 15-01-2017 Product paar weken in bezit

Samsung UE55KS7500

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Prachtige led tv. beeld/ geluid heel mooi. Ook het gemak van de bediening is geweldig met de Smart Remote Button.

Pluspunten

  • Makkelijke bediening en installatie.
  • Smart afstandsbediening.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Wil Dohmen 12-01-2017 Product paar weken in bezit

Eenvoudige installatie, makkelijke smart remote bediening.

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Een geweldige toestel met heel veel mogelijkheden, snelle installatie en prachtig beeld. Ik ben heel erg tevreden met deze led tv.

Pluspunten

  • Makkelijke bediening en installatie.
  • Smart Remote afstandsbediening.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

naf 08-01-2017 Product paar weken in bezit

Heldere kleuren

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Erg mooie TV, erg eenvoudig in gebruik aansluiten en installatie was werkelijk kinderspel. Erg handige voor apps. Werkt prima samen met de ziggo ontvanger. Wij missen een scart aansluiting voor bv. WII (maar dat is aan te passen) verder zijn de kleuren bij een niet ideale kijkhoek niet optimaal. Gelukkig hebben wij daar geen last van.

Pluspunten

  • Eenvoudig in gebruik
  • kleuren
  • prijs kwaliteit

Minpunten

  • geen scart
  • kleuren bij niet ideale kijkhoek

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

John 08-01-2017 Product paar dagen in bezit

Mooi helder beeld

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
uitstekende televisie.scherp en helder beeld.gebogen scherm prima vanuit elke hoek te bekijken.heb een wandbeugel erbij besteld vanwege de beperkte vrijheid om de televisie te draaien vanwege de pootjes op het uiteinde van televisie op een kastje.

Pluspunten

  • mooi scherp beeld
  • dunne rand

Minpunten

  • voetjes onder tv

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Mario 04-01-2017 Product paar dagen in bezit

Al je films wil je opnieuw bekijken

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Indrukwekkende afmeting als 'ie eenmaal in je huiskamer staat. Schitterende kleuren tot en met het diepzwart. Al je films wil je opnieuw bekijken door de schitterende beelden en de enorme afmeting. Het licht gebogen scherm geeft een net wat betere kijk op de randen van je beeld t.o.v. vlak.
Hier start je thuisbioscoop.

Pluspunten

  • Kleuren
  • Gebogen scherm

Minpunten

  • Redelijk bas geluid

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Mike 30-12-2016 Product paar weken in bezit

Samsung eu55ks7500

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Ik ben super tevreden over de televisie echt een aanrader. Scherp beeld. Mooie heldere kleuren. Strak design.

Pluspunten

  • Scherp beeld
  • Makkelijke bediening
  • Strak design
  • Dun

Minpunten

  • Nog niet kunnen ontdekken

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Martijn 21-12-2016 Product paar dagen in bezit

Wat een prachtig beeld

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Oude tv was aan vervanging toe en ben voor informatie naar mijn witgoedspecialist gegaan. Na duidelijke uitleg is de keuze op Samsung gevallen. Aansluiten ging erg eenvoudig. En het beeld is werkelijk schitterend. Zeer helder en scherp. Valt vooral op als je gezichten van mensen ziet. Die zijn nu echt scherp.
En dan het gebruiksgemak. Hiervoor scoort de Samsung voor mij ook een voldoende. De weg op de afstandsbediening is snel gevonden.
Wat mij betreft is dit een zeer goede aankoop.

Pluspunten

  • prachtig beeld
  • gemakkelijk in gebruik

Minpunten

  • nog niet gevonden

Review criteria:

Voldoende
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

lorenzo 05-12-2016

Great TV but first delivery was broken

Algemene score

3,0
When we reached home and opened the box we found the screen was cracked internally. We've received another one but it took us almost a day and no one even apologized with us.

Reageer

Marco 20-11-2016 Product paar weken in bezit

Prachtig beeld, eenvoudig aan te sluiten

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Het beeld is prachtig en dat is de hoofdreden van mijn cijfer. Daarnaast was het eenvoudig om de tv te installeren. Ook mooi is dat hij apparatuur herkent. Zo heb ik ook een Samsung Soundbar aangeschaft en ze herkenden elkaar heel snel, waardoor het geluid binnen no time via de Soundbar mijn kamer in blies. TV kijken is nu echt weer genieten!

Review criteria:

Voldoende
Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Arny 15-11-2016 Product paar weken in bezit

Super tv

Algemene score

9,0
Wat een geweldig beeld. Televisie kijken is hiermee echt genieten. Makkelijke bediening.
En voor een televisie ook super mooi geluid.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

zilger 06-11-2016 Product paar weken in bezit

Top TV

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Zeer helder en zuiver beeld. Installatie is zeer gebruiksvriendelijk, WIFI werkt perfect. Dit is echt een aanrader.

Pluspunten

  • Helderheid beeld
  • Bedieningsgemak

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Guus 05-11-2016 Product paar dagen in bezit

Fantastisch scherm

Algemene score

10,0
Een mooi scherm, de curving geeft een goed diepte effect en met zeer scherpe beelden en een o zo makkelijke installatie, tevens een goed geluid ook zonder een soundbar

Pluspunten

  • scherpte scherm
  • geluid
  • eenvoudige installatie

Minpunten

  • nog geen gevonden
  • geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Fred 30-10-2016 Product paar dagen in bezit

Mooi beeld

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
We zijn erg tevreden met de Samsung 7500 serie. Duidelijke instructie voor het uitpakken en installeren. Mooi beeld, geen rand meer.
Geluid is ook prima!
Enige minpuntje is dat er geen scartaansluiting is, maar zeker een aanrader!
We zijn heel tevreden!

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

rick ruchti 24-10-2016 Product paar dagen in bezit

groot scherm

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
zeer mooi product. grootscherm. afstandsbediening is echt top werkt prima op voice control. is echt genieten. uitstekend beeldkwaliteit

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Michel 19-10-2016 Product paar dagen in bezit

UE55KS7500 SUPER MOOI BEELD CURVED

Algemene score

9,0
had een samsung 7000 800 mhz die was al fantastisch maar curved tv kijken met de laatste nieuwe technieken is helemaal real! diepte en scherpte in combinatie met de levensechte kleuren geven een extra beleving aan al je kijkmomenten van film netflix of hd tv kijken wordt nu echt beleven!

Pluspunten

  • rustig stabiel beeld
  • je zit in de film
  • diepte is real

Minpunten

  • spiegeld iets maar daar wen je snel aan!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Guus 06-10-2016 Product paar dagen in bezit

Groot scherm

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
De televisie is vandaag afgeleverd en makkelijk zelf te installeren. Mooi groot scherm, scherp beeld. De apps van Netflix en Videoland staan er al op, alleen nog even inloggen en dan lekker films en series zonder reclame kijken

Pluspunten

  • mooi scherm
  • mooi beeld
  • fijne afstandsbediening

Minpunten

  • Een middenpoot zou handiger zijn

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

wilbersj 13-08-2016 Product paar dagen in bezit

Aankoop Samsung UE55KS7500 SUHD TV

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Deze TV gekocht aan de hand van de reviews op Kieskeurig. TV voldoet aan alle eisen die ik had. Geweldig beeld en zeer slimme smart afstandsbediening, zo hoort een slimme afstandsbediening te werken. Genoeg mogelijkheden voor beeld instellingen. 3-D niet mogelijk maar gaat toch verdwijnen en voegt in mijn ogen niets toe.

Pluspunten

  • Geweldig beeld
  • Slimme afstandsbediening
  • Voldoende mogelijkheden

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Henry Hopmans 31-07-2016 Product maand in bezit

Een Beleving

Algemene score

10,0
Om naar een Samsung Curved televisie kijken is een beleving die niet te beschrijven is. Je moet het ervaren en dan kun je er een oordeel over geven. En dit oordeel is altijd positief. Als of je zelf midden in het beeldmateriaal zit. Het geluid, het beeld, de mogelijkheden en het gebruikersgemak, het klopt totaal allemaal. Het allemaal op de juiste manier op elkaar afgestemd. De vormgeving is perfect, deze televisie is een sieraad voor bij het interieur. En wat de duurzaamheid betreft, daar heeft Samsung zich allang mee bewezen en steken ze ver boven de andere uit. Je blijft er gewoon voor thuis om televisie te kijken. Of je nu naar sport of film zit kijken het is een ware beleving.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Cees 30-07-2016 Product paar dagen in bezit

Samsung UE55KS7500XXN HDR

Algemene score

9,7
Wat een ongelovelijk mooi beeld en geluid, instellen is een makkie, geeft rust aan de ogen, beest van een machine!! supergaaf!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Joep 28-07-2016 Product paar dagen in bezit

Samsung curved 7500 serie

Algemene score

9,0
Super TV. Geweldig beeld met mooie kleuren en door de curve een mooi 3D effect. Gemakkelijk te installeren en eenvoudig in gebruik. Super blij met deze aankoop, wij vinden het vanaf het eerste moment een geweldige tv!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews