Philips 55PUS7101 - Reviews

8,7 Lees 27 reviews

Gemiddelde beoordeling

Beoordeling op basis van 27 reviews

8,7

Schrijf een review Maak videoreview

Review criteria:

  • Voldoende
  • Uitstekend
  • Goed
  • Goed
  • Uitstekend
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Peter 29-11-2016 Product paar dagen in bezit

prachtige tv

Algemene score

9,0
Super mooie tv met een werkelijk fantastisch beeld zeker bij 4k filmpjes. Eenvoudige bediening met een mooie afstandsbediening met een qwerty toetsenbord, heel handig bij smart tv gebruik. Geen problemen met de software gehad tot nu toe!

Pluspunten

  • beeld
  • fijne afstandbediening met qwerty toesenbord

Minpunten

  • geen volumeregeling voor de optische audio uit

Review criteria:

Voldoende
Uitstekend
Goed
Goed
Uitstekend
Daniel van der Kraan 11-10-2016 Product paar dagen in bezit

Fraai design, ambilight, mooi beeld

Algemene score

7,0
Ik was op zoek naar een 55 inch 4K scherm voor een redelijke prijs en aangezien ik Ambilight een echte toevoeging vind, kwam ik uiteraard bij philips uit. Mooi beeld bij 4K bronnen via Youtube, maar ook digitale HD tv is een erg mooi. Het vervelende is dat Youtube geregeld niet reageert en dan de tv een seconde of 30 vasstaat totdat de medling komt dat Youtube niet reageert. Heb dit probleem meerdere malen gehad nu, zowel via Wifi asl kabel. Erg jammer want voor de rest ben ik zeer tevreden. ik heb het toestel pas enkele dagen maar hier liep ik, en mijn vader die het 49inch model heeft gekocht, direct tegenaan.

Pluspunten

  • Ambilight
  • Fraai design, dunne pootjes en lijst
  • Prima beeldkwaliteit

Minpunten

  • Youtube en apps reageren slecht
  • Loopt hierdoor vast

Review criteria:

Voldoende
Goed
Goed
Goed
Uitstekend
Voldoende
Mevrouw Hoeben 13-07-2016 Product paar dagen in bezit

Blij met nieuw TV

Algemene score

9,0
Zeer mooi vormgegeven TV met hele dunne rand. Een sieraad voor je huiskamer, mooi met 3-zijdig Ambi-light. Zeer scherp beeld.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
C van helden 12-07-2016 Product paar dagen in bezit

Zeer tevreden

Algemene score

8,5
Inmiddels ruim een week de TV in huis, had geen betere keuze kunnen maken! Super mooi beeldkwaliteit en van alle gemakken voorzien

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Goed
Uitstekend
Uitstekend
Anoniem 12-07-2016 Product paar weken in bezit

Philips 55PUS7107/12 review

Algemene score

7,7
Ik heb de tv nu een paar weken in huis en deze voldoet aan de verwachtingen. Mooi design, strak beeld en ook netflix en de apps functioneren goed. Voor geluidsliefhebbers is een soundbar aan te raden.

Review criteria:

Voldoende
Goed
Voldoende
Goed
Goed
Goed
ticheltjes 10-07-2016 Product paar dagen in bezit

wat een geweldige aankoop!!

Algemene score

7,8
na maanden zoeken naar de perfecte televisie voor ons zijn we dan eindelijk geslaagd!! Als je al verliefd op een televisie kon zijn dan zijn wij het. Wat een scherp en natuurlijk beeld en wat een rust aan de ogen als het ambilight aan staat!! Ontzettend blij mee!!

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Voldoende
Goed
Goed
Pim 09-07-2016 Product paar dagen in bezit

Prima TV die er goed uit ziet

Algemene score

7,8
Tv ziet er goed uit, is snel geïnstalleerd en lijkt gebruiksvriendelijk. Afstandsbediening met toetsenbord is handig. Icm IC module ook geen andere afstandbediening meer nodig.

Review criteria:

Voldoende
Uitstekend
Goed
Voldoende
Uitstekend
Marloes 04-07-2016 Product paar dagen in bezit

Wat een wereld van verschil

Algemene score

8,8
Prachtig design, helder beeld, goed geluid, erg mooie TV. Formaat is geweldig voor de afstand van knze bank naar de TV, welke 6 meter is.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend
HarrieVVVVV 03-07-2016 Product paar dagen in bezit

Geweldig toestel

Algemene score

9,3
Geweldig beeld, goed geluid, mooie strakke vormgeving. Gelukkig geen gigantische voet, maar twee mooie kleine pootjes. Driezijdig ambilight is gewoon prachtig. Geen enkel nadeel. Kopen, mensen.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Ed 02-07-2016 Product paar dagen in bezit

Philips 55PUS7101

Algemene score

9,2
Een fantastische TV. Ben erg gecharmeerd van het Ambilight systeem en mede daarom weer voor een Philips TV gekozen.
Mooi beeld, goed geluid! Afstandbediening is ook er prettig! Al met al een prima aankoop geweest tot nu toe!

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Alex 02-07-2016 Product paar dagen in bezit

Mooie aanwinst

Algemene score

8,7
De tv heeft geweldig beeld en zeer mooie vormgeving. Installeren gaat vrijwel vanzelf. Een zeer prettige kijkervaring. Ambilight is super.

Review criteria:

Voldoende
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend
Johan 02-07-2016 Product paar dagen in bezit

Ambilight tv Philips

Algemene score

8,4
Gisteren een nieuwe tv gekocht na onze ervaringen met ambilight weer voor Philips gekozen we zijn er erg tevreden mee installeren was heel eenvoudig en de beeldkwaliteit is geweldig mijn zoontje zit er nu met zijn Xbox op is er ook helemaal blij mee net als ons.

Review criteria:

Voldoende
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Daniel 01-07-2016 Product paar dagen in bezit

Mooi beeld en strak design

Algemene score

8,8
Na een aantal weken georienteerd te hebben op een nieuwe tv, wist ik dat ik minimaal 4K wou hebben en toen ik deze tv zag met 3-ledig Ambilight was ik verkocht. Het beeld is superscherp met 4K, het design is erg mooi, zeker met de 2 chromen voetjes en er zijn genoeg mogelijkheden met Android TV. Ik had nog niet eerder Ambilight thuis gehad, maar dit geeft een enorm mooi effect aan je beleving. Geluid kan ik niet zo heel veel over zeggen, omdat ik de tv heb aangesloten op de soundbar.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Dave 30-06-2016 Product paar dagen in bezit

4K met 3-zijdig Ambilight

Algemene score

9,7
Perfecte prijs kwaliteit verhouding. Veel opties en mooie vormgeving en vooral perfect beeld! Ambilight is erg mooi. We zijn er erg blij mee.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Denis 29-06-2016 Product paar dagen in bezit

PHILIPS AMBILIGHT

Algemene score

9,3
Een mooie TV met super scherp beeld en sfeervolle ambilight. Na een snelle installatie en aansluiten zie je gelijk hoe gedetailleerd het beeld is. De Ambilight zorgt voor een extra sfeer die je pas doorhebt als je hem uitzet. De Smart TV draait op Android zodat je via de appstore veel apps kunt downloaden. Voordeel is ook de snel toets naar netflix, deze is ook heel handig als je een film avond met vrienden houd. De hele familie is zeer tevreden en enthousiast!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
TC 27-06-2016 Product paar dagen in bezit

Haarscherp beeld!

Algemene score

9,2
Schitterend vormgegeven tv met haarscherp beeld. Sinds onze vorige philips tv met 3 zijdig ambilight willen/kunnen we niet meer anders. Ook heeft de tv voldoende aansluitmogelijkheden. Het geluid viel niet echt tegen maar we hebben er meteen de philips soundbar HTL5160B/1 bijgekocht voor de echte bioscoopervaring.

Review criteria:

Voldoende
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Anja 25-06-2016 Product paar dagen in bezit

Mooie 4k televisie voor goede prijs

Algemene score

7,6
Heb uiteindelijk voor deze tv gekozen door een combinatie van zaken. Ambilight , Android besturing, praktische toetsenbord op afstandsbediening en de beeldkwaliteit en dat voor een redelijke prijs.
Dit boven een Panasonic die misschien een betere beeldkwaliteit heeft, maar geen Ambilight en Android had.

Review criteria:

Voldoende
Goed
Goed
Voldoende
Goed
Miki 24-06-2016 Product maand in bezit

Schitterende tv

Algemene score

8,8
Heel erg tevreden over deze tv, inmiddels mijn 2e philips ambi light televisie. Beeld is superieur en zelfs het geluid is zeer netjes.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Maurice Nijsten 21-06-2016 Product paar dagen in bezit

Prima aanschaf

Algemene score

8,8
In de loop der jaren is dit onze derde Philips ambilight tv. Het is een echte aanrader, vooral wat betreft de beeldkwaliteit en de internetmogelijkheden via Wifi.

Review criteria:

Voldoende
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Thomas 16-06-2016 Product paar dagen in bezit

Super UHD TV

Algemene score

9,7
Perfecte prijs kwaliteit verhouding. Veel opties en mooie vormgeving en vooral perfect beeld! Ambilight is erg mooi. We zijn er erg blij mee.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Toon meer reviews