Sony KD-75X8505C - Reviews

8,8 Lees 23 reviews
Specificaties
Hd type
4K Ultra HD
Diepte
7,90 cm dikte
Schermgrootte
75 inch
Bekijk alle specificaties

Gemiddelde beoordeling

Beoordeling op basis van 23 reviews

8,8

Schrijf een review Maak videoreview

Review criteria:

  • Voldoende
  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Goed
  • Uitstekend
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Gerben Datema 12-02-2016 Product paar dagen in bezit

Algemene score

8,6
prachtig helder en scherp beeld, zowel bij televisieuitzendingen, streaming als blue-rays. ook van dichtbij. Zeer gebruiksvriendelijk. Een genot om naar te kijken.

Review criteria:

Voldoende
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
jan van klaveren 07-02-2016 Product maand in bezit

Algemene score

8,5
Een schitterende tv waar je wel even voor moet gaan zitten om alle mogelijkheden te onderzoeken.
Ik heb het audio gedeelte uitgebreid met Sonos.
Een perfecte combinatie!

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Voldoende
Uitstekend
Goed
Wilfred 02-02-2016 Product paar dagen in bezit

Algemene score

9,6
Geweldige tv, mooi scherp beeld en makkelijk menu!
We zitten op ongeveer 3 meter van de televisie maar is gewoon zeer scherp! Een echte aanrader!!!

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Daan 01-02-2016 Product maand in bezit

Algemene score

7,4
goeie tv, mooi beeld. zelfs van dichtbij. jammer dat de vormgeving niet speels is! maar vrij strak en standaard. eveneens als de afstandbediening.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Voldoende
Voldoende
Voldoende
Bouvé 30-01-2016 Product paar dagen in bezit

Algemene score

9,5
Top toestel, top design, prijs kwaliteit 10/10.
Smart TV functies werken ook top, Netflix werkt zaalig.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Zematra 30-01-2016 Product maand in bezit

Algemene score

8,4
Deze TV is aangeschaft voor onze conferentie ruimt ter vervanging van de reguliere beamer. Geeft een veel beter beeld en is handiger in gebruik met presentaties, ook nuttig om gebruikt te worden mbv Ipads via Apple TV

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed
Bruno 27-01-2016 Product maand in bezit

Algemene score

8,4
De disecq functie van de satelliet tuner werkt niet. Het geluid is redelijk, meer kan ook niet verwacht worden zonder echte resonantievolumes. De kleuren evenaren maar overtreffen mijn oud plasma toestel niet. Had wel beter verwacht.

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
M Pieters 25-01-2016 Product paar dagen in bezit

Algemene score

9,4
Ik ben heel blij met deze fantastische TV. Kijk veel films en de beeld kwaliteit is heel goed. Het is ook esthetisch een mooi product.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend
nellie kuypers 15-01-2016 Product paar dagen in bezit

Algemene score

10,0
Ik raad iedereen aan om een sony te kopen prachtig beeld en geluid een lust om te zien en te horen ook veel mogelijkheden het is prijzig maar wel waard kijk met plezier

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
JB 15-01-2016 Product paar weken in bezit

Algemene score

8,4
Een zeer mooi en groot LED TV.
Makkelijk en zeer gebruiksvriendelijk. Mooi beeld, alleen geluid is helaas wat minder.
Gelukkig zijn er soundbars om dat probleem op te lossen. Afstandsbediening met touchpad ook erg handig, net zoals de optie om te zoeken op spraak.
Kortom, wij zijn er erg blij mee en genieten er iedere dag van.

Review criteria:

Voldoende
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
cato 13-01-2016 Product paar weken in bezit

Algemene score

8,4
We zijn heel blij met de aankoop van deze tv. Zeer scherp beeld. Het geluid was iets minder maar na aansluiting van Bose versterkers zeer goed. Alles wat je nodig hebt, een Smart-TV met vele apps en zelfs een Playstore.
Tip: mogelijkheid geven om de tijd weer te geven op het scherm.

Review criteria:

Voldoende
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend
Noah 02-01-2016 Product maand in bezit

Algemene score

9,2
Sinds enkele weken in bezit en bij elke 4K (2160p) of zelfs Full HD (1080p) is het een genot om te zien hoe crystal-clear het beeld is. Youtube biedt zelfs vele 4K films aan die je middels de Youtube app in 4K kunt bekijken. Weergeloos beeld en het geluid is goed en ruimtelijk. Heb niet veel geluisterd aangezien ik 2 uur daarna een Sonos setje had aangesloten maar het standaard geluid is beter dan normaal en erg ruimtelijk.

Voor de rest..
Alles wat je nodig hebt, Android OS dus een Smart-TV met vele apps en zelfs een Playstore. Mijn 1TB HDD schijf aangesloten en Full HD films speelt ie moeiteloos af. Hij leest FAT32 NTFS en alle andere formaten. 3 USB aansluitingen.

Tip! Koop wel een goede stevige muurbeugel voor deze zware jongen!

Review criteria:

Voldoende
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
gerard 29-12-2015 Product paar weken in bezit

Algemene score

9,0
zo mooi ik had een sony wega 15 jaar oud nooit stukken gehad maar was toe aan een nieuwe prachtig beeld en van alle gemakken voorzien ook internet in een woord geen betere

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Goed
Uitstekend
Uitstekend
Jan 27-12-2015 Product paar dagen in bezit

Algemene score

8,3
Veel betere beeldkwaliteit dan Samsung. Ik heb heel lang in de winkel vergeleken en Samsung kleuren zijn zo fel dat de nuances verdwijnen. Bij Sony is dit echt beter

Review criteria:

Voldoende
Uitstekend
Goed
Goed
Uitstekend
Goed
Eef 26-12-2015 Product maand in bezit

Algemene score

7,4
Het is een mooi apparaat. Maar het beeld is al twee keer op zwart blijven staan, waardoor we het toestel opnieuw moesten instaleren, wat een lange tijd duurt.
Er is nu een nieuwe update geweest, misschien dat het probleem nu verholpen is. (We hebben er tot nu toe nog geen last van gehad, update was 21-12-15)

Review criteria:

Voldoende
Goed
Goed
Voldoende
Goed
Lourens visser 25-12-2015 Product maand in bezit

Algemene score

8,3
Wij zijn tevreden met onze sony tv, mooie vormgeving prachtige kleuren. De afwikkeling en service van onze €100,-- payback is prima gegaan. Bedankt daarvoor.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Voldoende
Uitstekend
Voldoende
Luc Van Schevensteen 25-12-2015 Product paar dagen in bezit

Algemene score

9,2
deze televisie schenkt een prachtige cinema ervaring in huis. Het geluid, beeld en kleur zijn van zeer goede kwaliteit.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Daniel 25-12-2015 Product maand in bezit

Algemene score

8,8
Wat een feest! Geweldig mooie kwaliteit. Heerlijk zo'n groot scherm. Alleen met donkerdere kleuren soms wat meer korrelig. Makkelijk te bedienen.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend
Boerboom 23-12-2015 Product paar weken in bezit

Algemene score

9,2
In het begin was het formaat even schrikken, maar zelfs een 75 inch went snel. Geweldige tv met geweldig beeld. Prachtig om via de youtube app 4k filmpjes te kijken, maar ook de hd tv kanalen zijn 4k gelijkwaardig, upscaler doet dus goed zijn werk. De verschillende scenes moet je even uitproberen, was in het begin voetbal an het kijken in cinema mode en dat was schrikken, na opnieuw instellen was het prima, footbal modus is trouwens niet te gebruiken, samsung kleuren..
Ik kwam van een 55hx850 en dat was al heel goed, deze met de upscaling is toch weer een stapje hoger. Kortom ik zeer tevreden, vrouw wel wat minder "vorige was toch nog goed..?"

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Bert van der Knijff 23-12-2015 Product paar dagen in bezit

Algemene score

7,8
Zeer strak vormgegeven en prima kleuren. De geluidskwaliteit van de tv zelf is niet zo relevant aangezien men toch minimaal 5 speakers aansluit. Gebruiksgemak is prima en via menu voor iedereen te volgen.

Review criteria:

Voldoende
Goed
Goed
Goed
Uitstekend
Toon meer reviews