LG 49UF850V - Reviews

9,2 Lees 13 reviews
Laagste prijzen
Specificaties
Hd type
4K Ultra HD
Diepte
5,13 cm dikte
Schermgrootte
49 inch
Bekijk alle specificaties

Gemiddelde beoordeling

Beoordeling op basis van 13 reviews

9,2

Schrijf een review Maak videoreview

Review criteria:

  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Goed
  • Uitstekend
  • Uitstekend

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Ed 02-08-2016 Product paar dagen in bezit

LG 49UF850V

Algemene score

9,2
TV geluid en Beeldkwaliteit zijn goed. Gebruiksgemak is wat minder, want bij deze tv moet je handmatig de invoerbron kiezen (mijn vorige tv ging automatisch naar de goede bron toe, wanneer je die startte). Let ook op waar je de tv neer wilt zetten. In verband met de voet over de hele breedte, moet hij op een plank (of aan de muur). Een tv meubel met draaibaar plateau is (zonder hulpplank) niet geschikt.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed
Johnny 22-07-2016 Product paar dagen in bezit

Alles wat ik ervan verwachtte

Algemene score

10,0
Ik had deze tv al een tijdje op het oog en heb uiteindelijk dan toch de beslissing gemaakt om hem te kopen. Geen spijt van!
Wat een geweldige tv is dit! Prachtig helder beeld en super geluid en 3D!!! Aanrader!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Remco van L 18-07-2016 Product paar dagen in bezit

Topper voor een schappelijke prijs

Algemene score

8,2
De LG 49UF850V Ultra HD televisie is een mooie TV met een scherp beeld (gekeken met Full HD beelden, met Ultra HD beelden zal het beeld nog scherper zijn) en voor een flat screen komt er een goed geluid uit. Het gaat om een 2015 model, maar dat is zeker geen nadeel zeker gezien de prijs. De TV heeft een native 100Hz LCD panel en beschikt over een Harman Kardon luidsprekers. De zwartwaarden zouden wat beter kunnen zijn, maar na een handmatige kalibratie is er heel goed mee te leven. Kortom veel waar voor je geld. Ultra HD, 49 inch, LED, native 100Hz, Harman Kardon geluid, 3D, WiFi, LAN en dat voor nog geen € 800,00. Vergelijkbare TV's van 2016 zijn zo'n € 1500,00.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Goed
Goed
jw den heijer 05-06-2016 Product paar dagen in bezit

echt geweldig!

Algemene score

10,0
beste tv die ik ooit heb gekocht. ik kan hem dan ook aan iedereen aanraden. 4k en 3d is subliem en hd scaled hij op naar 4k.voor mij niks anders meer dan lg.geluid klinkt vol en helder.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
hansverbaan 03-06-2016 Product paar dagen in bezit

geweldige TV en niet alleen vanwege de betaalbaarheid

Algemene score

9,2
schitterend beeld, zeer goede kabeltuner, zeer goede satelliet tuner( canaldigitaal gecertificeerd dus makkelijk afstemmen) erg mooi 3D beeld, ook de 2D.3D conversie ziet er goed uit.
Mooiste TV die ik tot nu toe gezien heb.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend
Rob57 31-05-2016 Product paar dagen in bezit

Subliem toestel

Algemene score

8,7
Subliem 4k beeld.
Glashelder geluid.
De losse soundbar hebben we weer opgeborgen.
Dit geluid gaat niet richting muur maar naar voren via een onderreflector.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed
Uitstekend
Uitstekend
ambioke 24-04-2016 Product maand in bezit

Beste tv wat ik ooit gehad heb

Algemene score

9,7
Deze lg geeft een zeer mooi beeld weer, het is gewoon perfect. na veel kijken in de verschillende winkels sprong hij er gewoon met kop en schouders boven uit. super te vreden het geluid is prima, ik ben super blij met deze LG.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
richarddebree 18-08-2015 Product maand in bezit

Algemene score

8,8
Heerlijke tv met mooi geluid dankzij de Harman Kardon boxen. Zeker een aanrader. Erg mooie warme kleuren

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend
bastibreda 31-07-2015 Product paar dagen in bezit

Algemene score

8,3
Deze TV heeft alles wat je maar kan wensen. Zeer handige afstandsbediening. En het geluid... is van harman kardon. Dus zeer netjes. De Euronics Winkel in Dongen heeft alles perfect aangesloten. Service wat je nergens meer krijgt

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Voldoende
Uitstekend
Voldoende
Galouppe 30-07-2015 Product paar dagen in bezit

Algemene score

8,8
Deze tv pas in het bezit en gekocht bij platte tv discounter .tegen een zeer scherpe prijs gekocht zeer goede uitleg via telefoon van zeer vriendelijk personeel gekregen.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend
Sebastiaan van Klaveren 08-06-2015 Product paar weken in bezit

Algemene score

10,0
De tv is geweldig! Dit is naar mijn mening en van wat ik heb uitgezocht de tv van dit moment in deze prijsklasse. Nu na een paar weken ben ik alleen maar enthousiaster over deze tv. Het gemak de mogelijkheden en het gebruik maakt het een plezierig product.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
MarkUtrecht 23-05-2015 Product paar weken in bezit

Algemene score

9,4
Top beeld. Goed geluid. Wel equalizer gebruikt. Afstandbediening en smart tv heel handig! Erg blij met de aankoop en e enieten elke dag.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
hlb100 12-05-2015 Product maand in bezit

Algemene score

9,0
De beeldkwaliteit van dit toestel is ongelooflijk mooi. Het is eigenlijk geen tv kijken, je kijkt als door een raam naar buiten. Ook het geluik met harman/kardon is vele malen beter dan mijn vorige LG. Ben zeer tevreden

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend