Samsung UE48JS9000L - Reviews

9,0 Lees 49 reviews
Specificaties
Hd type
4K Ultra HD
Diepte
9,44 cm dikte
Schermgrootte
48 inch
Bekijk alle specificaties

Gemiddelde beoordeling

Beoordeling op basis van 49 reviews

9,0

Schrijf een review Maak videoreview

Review criteria:

  • Goed
  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

**Peter** 11-06-2016 Product paar weken in bezit

Samsung UE 48JS9000 LXXN Curved SUHD 4K LED

Algemene score

10,0
Een echte aanrader,na lang te vergelijken met andere merken en andere types van Samsung vind ik dit type Samsung UE 48JS9000 Curved prijs/kwaliteit een zeer goede keuze. Werkt perfect met satelliet ci+ kaart tv vlaanderen. *****

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
RD 19-02-2016 Product kwartaal in bezit

Algemene score

5,2
Mooie TV. Echter mag je voor dat geld ook een top afwerking verwachten aangezien het ook een stuk van je interieur is. De voet is echter zo slecht afgewerkt dat er duidelijk bobels in te zien zijn. Helaas erkent Samsung de klacht niet. Jammer voor dat geld mag je verwachten dat de hele tv top is.

Review criteria:

Slecht
Uitstekend
Voldoende
Voldoende
Slecht
kees46 29-01-2016 Product kwartaal in bezit

Algemene score

9,7
heerlijke tv bijna alles oké alleen geen spotivy app en dat is jammer maar voor de rest helemaal niks op aan te merken

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
adjanus2 22-01-2016 Product kwartaal in bezit

Algemene score

9,7
Snelle processor en makkelijke bediening. Heb de Samsung UE48JS9000 gekocht met soundbar en gebruik hem met een CI+ kaart. Voor de opname en Timeshift een USB3.0 32GB Stick van €12.95 werkt perfect en is genoeg voor 5 uur opname. Dit staat nergens vermeld dat dit kan. Dus je hoeft niet per se een harddisk te gebruiken.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Jan Postmus 10-01-2016 Product paar dagen in bezit

Algemene score

9,0
Prachtig beeld en geluid ,een aanrader voor wie iets moois zoekt.bediening van dit toestel is voor iedereen ook voor oudere mensen zeer gebruiksvriendelijk.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Chris 04-01-2016 Product paar dagen in bezit

Algemene score

8,4
Heel goed product. Mooie vormgeving. Zeer goede beeldkwaliteit. Makkelijke installatie. Goede prijs-kwaliteit verhouding.

Review criteria:

Voldoende
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Roelf 03-01-2016 Product paar dagen in bezit

Algemene score

9,0
Perfect beeld via schotelontvangst Canal Digitaal
Mooie vormgeving, bediening is gebruiksvriendelijk en gebruik apps werkt optimaal

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Ramon 25-12-2015 Product half jaar in bezit

Algemene score

8,7
Mooie beeld kwaliteit door het nieuwe SUHD. Jammer dat bij de dunne tv's tegenwoordig het geluid relatief slecht is. De kleuren komen er extra goed uit en na wat persoonlijke aanpassingen zien huidskleuren er ook relatief echt uit! Het curved van de TV geeft wat meer diepte wat ook meewerkt in de realistische beelden. Wel jammer dat SUHD net wat meer stroom verbruikt dan normale UHD TV's. De grijze rand geeft de extra touch alleen had ik liever gewild dat dit ook in zwart of wit verkrijgbaar was.

Review criteria:

Onvoldoende
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Curved SUHD Smart TV 23-10-2015 Product paar dagen in bezit

Algemene score

8,6
Scherp en zuiver beeld mooie vormgeving geluid via de soundbar ook erg goed boxen van alleen de tv matig.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend
Mia 16-10-2015 Product paar dagen in bezit

Algemene score

7,2
Prachtige TV geweldig beeld mooi om naar te kijken.
iedereen aan te bevelen.
Wij hebben hem pas maar onze eerste indruk is geweldig.
het is de 9000 serrie

Review criteria:

Voldoende
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed
Slecht
Dan Constantin 09-10-2015 Product paar weken in bezit

Algemene score

9,5
Ik was reeds in bezit van een Samsung Smart HD TV, echter deze S-UHD overtreft alle verwachtingen. Het beeld is super scherp. Smart aplicaties zijn razend snel en het gebruik is vanzelfsprekend. wij zijn heel blij met dit aankoop.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
ser 08-10-2015 Product paar dagen in bezit

Algemene score

9,8
Zeer mooie en fijne smart-tv met prachtige beeld en geluid met oneindige mogelijkheden en zeker zijn geld waard is wat een goede kwaliteit.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Antonius 06-10-2015 Product paar dagen in bezit

Algemene score

8,2
Vormgeving is erg mooi.
geluid is zeer acceptabel, maar had beter gekund.
beeld is zeer scherp helaas nog niet zo veel 4k uitzendingen, films ed

Review criteria:

Voldoende
Uitstekend
Goed
Goed
Uitstekend
kees 01-10-2015 Product paar dagen in bezit

Algemene score

8,8
tot nu toe helemaal tevreden heb de SAMSUNG UE48JS9000LXXN
maandag 28 september gekocht ben een paar uren bezig geweest met het installeren en het werkt allemaal prima groetjes kees

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend
Wiel 24-09-2015 Product paar dagen in bezit

Algemene score

10,0
Na 15 jaar een JVC breedbeeld 82cm gekeken te hebben is dit een belevenis. Beeldkwaliteit super ik had niet beter kunnen bedenken.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Siene 09-09-2015 Product paar dagen in bezit

Algemene score

9,8
Als je de bijbehorende soundbar koopt is het geluid ook perfect. Zeer goede koop, tv met alles erop en dr aan. Ook leuk dat je de tv kan uitbereiden met interessante extras zoals een camera voor skype, 3d brillen, surround boxen of gewone wifi boxen voor in de andere woonruimten. Ook is het fijn te weten dat na deze koop de tv tzt ge update kan worden door het kopen van een nieuwe systeemkast twv 300 euro.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Geert 07-08-2015 Product paar dagen in bezit

Algemene score

9,3
Prachtig toestel met een geweldig beeld, een lust voor het oog. Fantastisch uitgebreide mogelijkheden en gemakkelijk te bedienen.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
RonaldT 05-08-2015 Product paar dagen in bezit

Algemene score

9,0
Fantastische beeldkwaliteit. Makkelijk te bedienen. Geluid zal met de soundbar beter worden. Een puntje van kritiek, het lijstwerk had wel van metaal gemogen ipv plastic. Maar goed geen issue.

Review criteria:

Voldoende
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Kees 04-08-2015 Product paar dagen in bezit

Algemene score

8,0
Heb uitgebreid onderzoek gedaan SUHD en OLED van LG. Samsung is beduidend beter in snelle beelden. In scherpte iets beter. Zwartweergave scoort LG heel iets beter. Ben erg tevreden met eindresultaat

Review criteria:

Onvoldoende
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend
Daan 04-08-2015 Product paar dagen in bezit

Algemene score

8,8
Super Tv veel opties en vooraal werkt uistekend bij gaming erg blij mij ...voor de duurzaamheid kan nog niks van zeggen want is pas binnen maar ik vertrouw de garantie van Samsung , daar zijn ook best goed in

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed
Toon meer reviews