Er zijn op dit moment geen prijzen beschikbaar.

Samsung UE55JS9000L

9,0 Lees 45 reviews

Vergelijkbare producten

Samsung UE78JS9500L

Hd type
4K Ultra HD
Diepte
15,38 cm dikte
Schermgrootte
78 inch
Samsung UE78JS9500L

Sony KD55SD8505

Hd type
4K Ultra HD
Diepte
8,40 cm dikte
Schermgrootte
55 inch
Sony KD55SD8505
8,5 (4)

Samsung UE55KS7500

Hd type
4K Ultra HD
Diepte
8,84 cm dikte
Schermgrootte
55 inch
Samsung UE55KS7500 Best Reviewed nov 2016
9,0 (54)

Gemiddelde beoordeling

Beoordeling op basis van 45 reviews

9,0

Schrijf een review Maak videoreview

Review criteria:

  • Goed
  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Goed
  • Uitstekend
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

JNJ 07-01-2016 Product paar dagen in bezit

Algemene score

8,5
een prima tv voor een goede prijs het enige wat ik mis is een coaxiale geluids uitgang av uit is wel aanwezig maar bied mindere kwaliteit, optische geluidsaaansluiting is wel aanwezig, voldoende hdmi aansluitingen.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Goed
Uitstekend
Goed
Aad 04-01-2016 Product paar dagen in bezit

Algemene score

9,6
Geweldige TV!! Werkelijk schitterend beeld en geluid. Ontelbare mogelijkheden en makkelijk aan te sluiten en te bedienen. Zeer mooie vormgeving, en door het curved scherm is het net of je er midden in zit. De duurzaamheid kan ik niet beoordelen omdat ik hem net 2 dagen in huis heb.
Een echte aanrader waar ik zeker geen spijt van heb.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Emmerinkw 03-01-2016 Product paar dagen in bezit

Algemene score

9,0
TV gisteren aangeschaft en aangesloten (makkie). Tot op heden genoten van uitstekende beeldkwaliteit en de talloze mogelijkheden.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
mark 02-01-2016 Product paar dagen in bezit

Algemene score

9,0
Het is een prachtige televisie met echt haarscherp beeld. Je kunt meer dan verwacht met deze televisie. Het ronde scherm geeft je het gevoel alsof je in de bioscoop bent.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Arie J Koortens 01-01-2016 Product paar dagen in bezit

Algemene score

7,7
Prima geluid, beeld en prachtige vormgeving, een sieraad in huis. Ook de leverancier was fantastisch, alles goed geïnstalleerd en getest en ook nog eens duidelijk uitgelegd.

Review criteria:

Goed
Goed
Voldoende
Goed
Goed
Voldoende
Rien Kossen 03-11-2015 Product paar dagen in bezit

Algemene score

9,0
Ben heel tevreden met een prachtige TV met een uitstekend beeld en een verbluffende geluidsweergave.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend
Henk 19-10-2015 Product paar dagen in bezit

Algemene score

8,8
Mooie TV qua vormgeving, prachtige kleuren en fantastisch beeld. Het lijkt op een bioscoopervaring en vooral natuurfilms zijn geweldig om naar te kijken met helderheid van beeld en kleur.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
janwiet 10-09-2015 Product paar dagen in bezit

Algemene score

8,2
Fantastisch toestel, prachtig beeld en met het excellente geluid van de curved soundbar is het helemaal compleet.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed
Voldoende
Francois uit s Hertogenbosch 10-09-2015 Product paar dagen in bezit

Algemene score

9,0
Een prachtig toestel met heel veel mogelijkheden. Toestel pas kort in huis. Ken de afstandbedieningen en de menu's nog niet uit mijn hoofd. Vandaar gebruiksgemak een 8. Geluid met soundbar zal waarschijnlijk voller klinken maar moet eerst weer even sparen. Duurzaamheid is moeilijk te beoordelen binnen een week.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend
Julian 10-09-2015 Product paar dagen in bezit

Algemene score

10,0
Samsung maakt simpelweg de beste TV's. Jarenlange ervaring met diverse modellen. De JS9000 serie is echt een topper. Wij zijn zeer tevreden.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
veenstra 05-08-2015 Product paar dagen in bezit

Algemene score

9,2
Een technisch hoogstandje deze tv met zoveel mogelijkheden dat we nog steeds niet weten wat er nog meer mogelijk is.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend
Peter 04-08-2015 Product paar dagen in bezit

Algemene score

9,4
Superlatieven voor dit product. De vormgeving is zo mooi. Alle mogelijkheden zijn enorm doordacht. Het beeld is hypnotiserend. We gingen voor een geweldig toestel...nou dát is gelukt.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
JJ 04-08-2015 Product paar dagen in bezit

Algemene score

8,2
Super cool tv toestel! uitermate tevreden:D Ik heb het toestel nu een aantal dagen in bezit en ben er heel tevreden over. Mooi afgewerkt, goede beeldkwaliteit, fijne bediening en ga zo maar door. kortom: een aanrader!

Review criteria:

Onvoldoende
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Coen 22-07-2015 Product paar dagen in bezit

Algemene score

8,6
Wat een kijkervaring! Schitterend helder, scherp beeld, prachtige kleuren. Snel bewegende actie wordt mooi vloeiend weergegeven. Bijzondere vormgeving: dit belooft vele jaren kijkplezier, zelfs als de TV uit staat!

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Goed
Uitstekend
Haab 18-07-2015 Product paar dagen in bezit

Algemene score

9,4
Schitterende TV.
Instaleren was een eitje.
TV zenders zo gevonden want als je de tv voor de eerste keer aanzet help hij je zo door het menu heen.
Veel apps waar zeker interessante tussen zitten.
Wi-Fi ook zo gevonden, even het wachtwoord invullen en klaar is Kees.
Ik kan niet wachten op de sound-bar dan is hij helemaal af.
Perfect toestel, ben er heel blij mee.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Edwin 286 15-07-2015 Product paar dagen in bezit

Algemene score

9,0
geweldig toestel iedereen vindt hem geweldig
heb ook meerdere toestellen gekocht.
voor overig ruimte`s dus kan nu overall kijken

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend
Wieger 2015 14-07-2015 Product paar dagen in bezit

Algemene score

9,2
Een zeer mooie tv met uitstekend beeld en schitterende vormgeving, schitterende curve en goed bedieningsgemak

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
basje66 12-07-2015 Product paar dagen in bezit

Algemene score

9,3
Het is gewoon een super televisie met heel veel mogelijkheden. Ook de smartafstandbediening is geweldig dat je met zo'n kleine afstandbediening zoveel kan doen.
Gemakkelijk in te stellen.
gewoon top.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Steijns1989 11-07-2015 Product paar dagen in bezit

Algemene score

9,6
Hele mooie tv!! Super beleving, net alsof je midden in de actie zit!! Het beeld zal alleen nog maar mooier worden.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend
Dan29 11-07-2015 Product paar dagen in bezit

Algemene score

8,6
Geluidskwaliteit is goed. Alleen heeft de tv standaard wat problemen met de lage bass tonen.
Deze klinken niet helemaal lekker.
Gelukkig zijn er genoeg opties beschikbaar om het geluid toch goed te krijgen naar mijn smaak.

Over de beeldkwaliteit kan ik kort zijn.. Deze is geweldig. Zwart is zwart.. wit is wit..
Geen last van backlight bleeding.
En ook de helderheid die deze tv kan weergeven is geweldig.

Er zijn in de smarthub standaard veel apss/hubs te vinden. Enige wat ik heb ondervonden is dat de YouTube app/hub niet echt lekker werkt. Deze blijft soms eindeloos op laden staan.. Of er komt een zwart scherm. Hopelijk weet samsung/YouTube dit nog op de lossen met toekomstige software updates.

Gebruiksgemak is goed. Voor normale huishoudens makkelijk in gebruik. En ook voor de wat meer gevorderde tv/film kijkers zijn er genoeg opties beschikbaar bijv om het beeld/geluid naar smaak aan te passen.

Vormgeving; Lust voor het oog. Goede afwerking. Voelt stevig aan.

Enige echte nadeel aan deze tv vind ik het geluid van de one connect box. Deze wordt gekoeld door een ventilator die toch hoorbaar is op de achtergrond als je tv/film kijkt.
Voordeel aan de one connect box is dan weer wel dat je hem kan kan upgraden/vervangen en je zo toch mee kan gaan met de laatste ontwikkelingen zonder dat je een hele nieuwe tv moet kopen.

Review criteria:

Voldoende
Uitstekend
Goed
Goed
Uitstekend
Toon meer reviews