Samsung UE65HU8500L - Reviews

9,1 Lees 75 reviews
Specificaties
Hd type
4K Ultra HD
Diepte
11,05 cm dikte
Schermgrootte
65 inch
Bekijk alle specificaties

Gemiddelde beoordeling

Beoordeling op basis van 75 reviews

9,1

Schrijf een review Maak videoreview

Review criteria:

  • Goed
  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Rene Giljou 15-01-2015 Product kwartaal in bezit

Algemene score

10,0
De beste Tv van dit moment denk ik. Het bediening gemak is enorm.
Zeker als je voor een paar tientjes het Samsung toetsenbord aanschaft. Met één klik ga je van Tv naar b.v. YouTube en typt de zoekopdracht in. Super scherp, heel wat anders dan achter je pc monitor zitten. Bij BCC kreeg ik er 7 jaar waardevaste garantie bij.
Het enige wat mij deed twijfelen over de aanschaf was de prijs, maar nu hij staat vind ik hem iedere euro waard.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
metin1970 12-01-2015 Product paar weken in bezit

Algemene score

9,0
Mooe toestel ik ben heel erg tevreden aanrader lekker groot voor ons voetbal kijken is nu echt mooi gewoorden

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Kay4u 10-01-2015 Product paar weken in bezit

Algemene score

8,8
The Samsung UE65HU8500 Curve is not just a smart TV but a very intelligent entertainment companion for both kids and adults the picture quality is super and the audio is noiseless and crystal clear. I am saving up to buy the smaller version for the room.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Dennis9085 06-01-2015 Product paar weken in bezit

Algemene score

8,8
Erg mooie goede 4K tv, haarscherp beeld. Helaas nog niet veel programma's die het uitzenden, maar komen een heel eind met oa Netflix. Smart gedeelte van de tv erg goed te bedienen en goed werkbaar. De ronding maakt het een mooi beeld met diepte, soort van 3d effect zonder bril. Met soundbar erbij is het echt een super setje!!

Review criteria:

Voldoende
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
markoo71 06-01-2015 Product paar dagen in bezit

Algemene score

9,0
Strak vormgegeven TV met een zeer aangename beeldkwaliteit. Ondanks de grootte van het scherm is het toch aangenaam kijken op korte afstand. De (standaard) mogelijkheden aangeboden op de tv, zoals programma gemist, mediaplayer en youtube, zijn zeer welkome extra's. De afstandsbediening van de tv neemt de functies van de ziggo ontvanger over zonder CI kaart. Met één afstandsbediening bedien je beide. Dat is nog eens gebruiksgemak! Speakers zijn netjes weggewerkt maar het geluid is zeker niet verdwenen. Prima toestel.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
annemiekew 06-01-2015 Product paar dagen in bezit

Algemene score

9,3
Mooie TV, beeld perfect als programma in HD wordt uitgezonden en met de soundbar erbij een mooi geluid.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
peet75 08-11-2014 Product maand in bezit

Algemene score

9,5
Wauw wat een TV ervaring. Zowel gewoon TV kijken als 3D films kijken is een waar genot. Installatie was super makkelijk. Heerlijk TV kijken

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Versteend 07-11-2014 Product paar dagen in bezit

Algemene score

8,7
Schitterend toestel met een voortreffelijke beeldkwaliteit. Geluid zou iets beter kunnen. Bediening eenvoudig en overzichtelijk. Heerlijk groot beeld

Review criteria:

Voldoende
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
wilma22 05-11-2014 Product paar dagen in bezit

Algemene score

8,0
beter is er niet .

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed
Goed
Erik-1964 04-11-2014 Product paar dagen in bezit

Algemene score

9,4
Wat een top TV! Geluid komt het best tot zijn recht met een soundbar, maar beeldkwaliteit en mogelijkheden onbeperkt. Daarbij een goede prijs/kwaliteit.
Eindelijk een TV die mijn oude Pioneer Plasma (Kuro) in de schaduw stelt.
Hiermee voor de komende 10 jaar klaar.

Review criteria:

Voldoende
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
M Vrijenhoek127899 03-11-2014 Product paar dagen in bezit

Algemene score

9,0
Prachtig beeld, ontzettend scherp, mooie 3D, vrij goed geluid, aansluiten zeer simpel, zeer makkelijk menu.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
fwdebeer 03-11-2014 Product paar dagen in bezit

Algemene score

9,3
Zeer elegant ontwerp en perfecte kleuren. Het licht gebogen scherm voegt een extra dimensie toe aan het kijk plezier.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
John van der Donk 03-11-2014 Product paar dagen in bezit

Algemene score

9,7
Kan niet anders zeggen dat het een prachtige TV is.
Ik kan al mijn apparaten bedienen met een kleine afstandsbediening van de Samsung tv.
De helderheid van het beeld is ongelooflijk, of je het bijna kunt aanraken.
De duurzaamheid is natuurlijk nog niet bekent omdat we er pas een aantal dagen gebruik van maken.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
nxxx 02-11-2014 Product paar dagen in bezit

Algemene score

8,5
Dit is pas tv kijken. Het lijkt net of je in bioscoop zit. Verder heel veel mogelijkheden met youtube en gsm.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Goed
Uitstekend
Goed
a.j.jan 02-11-2014 Product paar dagen in bezit

Algemene score

8,2
Slechts enkele dagen in bezit nog even de juiste mogelijkheden onderzoeken.

Fantastische scherp en duidelijk beeld met enorme mogelijkheden.

Review criteria:

Voldoende
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed
Christ van den Akker 02-11-2014 Product paar dagen in bezit

Algemene score

9,7
Een geweldig meubel aan de wand. Wij zitten op 3,5 meter maar het beeld is zeker niet te groot. In een Bioscoop zit je je ook meters naar een scherm van 20m te kijken dus......
Formaat went zeer snel. Beeld is helder en naar eigen voorkeuren in te stellen. Ook de compacte afstandsbediening is super fijn. Alles in 1 hand. De kromming valt niet op dus een goed teken. Gewoon fijn op de bank TV kijken in deze donkere dagen. Wordt een hele mooie en fijne winter ;-)

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
TonV1956 02-11-2014 Product paar dagen in bezit

Algemene score

9,8
Fantastische TV met een waanzinnig mooi beeld en met ongelooflijk veel mogelijkheden en daarnaast een schitterend design. Wat wil je nog meer? Niks toch?. Ik in ieder geval niet.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
irmluit 02-11-2014 Product paar dagen in bezit

Algemene score

10,0
Wat een prachtig beeld.
Zo gedetailleerd.... geweldig.
Je kunt de kreuken in een n iet gestreken overhemd zelfs tot in details zien.
Geluid goed, uitsraling op voet mooi.
Kortom wij zijn zeer dik tevreden.
Dank je Sansung

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Rob-2406 02-11-2014 Product paar dagen in bezit

Algemene score

9,8
beeld spreekt voor zich,aansluiten zeer eenvoudig,zelf zonder boekje
goed doordacht ,ook de soundbar werkt naar behoren,
dus een prima product ,een sieraad in huis.(en een mooie actie)

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Roeie 02-11-2014 Product paar dagen in bezit

Algemene score

9,2
Geweldige televisie,prachtige vormgeving,schitterend beeld,prima geluid de opties op de televisie zijn zeer uitgebreid functioneerd prima op de smart hub gemakkelijke afstandsbediening zeer goede aankoop.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Toon meer reviews