Samsung QE55Q90TAL QLED

Best Reviewed jul 2020 Samsung QE55Q90TAL QLED
Best Reviewed - juli 2020
Specificaties
HD type
4K Ultra HD
Diepte
3.48 cm dikte
Schermgrootte
55,0 inch
Bekijk 7 andere uitvoeringen

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 8 reviews die zijn achtergelaten op Kieskeurig.be.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,8

Schrijf een review

Kieskeurig.be review criteria:

  • Voldoende
  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Voldoende

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Dick van der Wal 26-09-2020
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Prachtige televisie, maar na 17 dagen al kapot

Geschreven voor: Samsung QE55Q90TAL QLED

Algemene score

7,0
Geweldige kijkervaring, mooi design en zeer makkelijke bediening. Plug en play zoals het hoort. Na 2,5 week gaf ie er de brui aan en was er geen stroom meer op te krijgen. Alles dood. Van alles geprobeerd, maar nee. Platte TV gebeld. Nee, meneer.... u bent twee dagen te laat voor het omruilen (tja....), want dat mogen we niet van Samsung. Dozenschuivers dus... Jammer. Platte TV zit bij mij op de hoek. Over een week zou er een reparateur komen. Geen TV dus tot die tijd. Ben benieuwd of ze hem weer aan de praat krijgen...

Pluspunten

  • Geweldig beeld
  • Goed geluid
  • Plug en play

Minpunten

  • Na ruim 2 weken kapot
  • Rigide houding met omruilen

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Slecht

Reageer

Jos 25-09-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Alsof ik op de tribune zit in een voetbalstadion

Geschreven voor: Samsung QE55Q95TAL QLED

Algemene score

10,0
mijn gezichtsvermogen is wat minder geworden voor wat betreft tv kijken. Met deze Samsung is het gehele probleem opgelost; zelfs op een afstand van ruim 2 meter. Daarnaast eenvoudige en hele snelle installatie. Het overtreft mijn verwachtingen.

Pluspunten

  • scherpte
  • helderheid

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Aad63 24-09-2020

Bedankt Samsung voor dit mooie apparaat !!

Geschreven voor: Samsung QE55Q90TAL QLED

Algemene score

10,0
Vandaag geleverd, geïnstalleerd en enorm genoten van het eerste avondje TV kijken.
Samsung heeft weer een geweldig apparaat op de markt gezet. Dank jullie wel !!!
Oorspronkelijk gepost op samsung.com

Reageer

Steefmsc 24-09-2020

Prachtig beeld

Geschreven voor: Samsung QE55Q90TAL QLED

Algemene score

8,0
Goed product. Goede afstandsbediening en overzichtelijk menu. Verbeterpunten die een uitstekend hadden gegeven: Google assistent integratie (schijnt te komen) en programmeerbare knoppen op de afstandbediening...wie kijkt er Rakuten...verander dat in Disney+ en je hebt de grote 3 streaming aanbieders.
Oorspronkelijk gepost op samsung.com

Reageer

Ceesje 24-09-2020

Wat een geweldige TV!!!!

Geschreven voor: Samsung QE55Q90TAL QLED

Algemene score

10,0
Dat zoiets gemaakt kan worden in deze wereld! Volledige zelf instellende televisie met het gemak van een kind te bedienen. Prachtige vormgeving. Wat wil een mens nog meer nu aangeschaft en geen betere te vinden.
Oorspronkelijk gepost op samsung.com

Reageer

Wildo 24-09-2020

pracht tv

Geschreven voor: Samsung QE55Q90TAL QLED

Algemene score

10,0
De TV 4 dagen in bezit en er al veel mee bezig geweest. Wat een prachtig beeld en prachtige kleuren.
Eenvoudig menu.
Opgehangen aan de muur en dat ging eenvoudig. Dus tot nu toe super tevreden
Oorspronkelijk gepost op samsung.com

Reageer

jimfrey944 24-09-2020

goede ontspiegeling eindelijk geen ramen meer

Geschreven voor: Samsung QE55Q90TAL QLED

Algemene score

10,0
goed ontspiegeld beeld ik zie geen ramen meer in het scherm
werkt ook goed samen met de andere apertuur in huis
Oorspronkelijk gepost op samsung.com

Reageer

Daan1988ij 24-09-2020

Geweldig mooi beeld

Geschreven voor: Samsung QE55Q90TAL QLED

Algemene score

10,0
Lang zitten twijfelen over welke tv ik zou kiezen. Uiteindelijk gekozen voor de samsung qe65q95t. Prachtig beeld in vergelijk met mijn oude tv. Heb de tv net een paar dagen maar sta elke keer versteld van de prachtige kleuren en scherpte. Tevens heb ik deze tv aangeschaft zodat ik straks het beste uit de playstation 5 kan halen. Super TV!
Oorspronkelijk gepost op samsung.com

Reageer

Anoniem 23-09-2020

Perfect op alle fronten

Geschreven voor: Samsung QE55Q90TAL QLED

Algemene score

10,0
ik heb meerdere apparaten van samsung en ze bevallen allemaal op alle fronten
Ik heb apparaten van div merken gehad maar geen red het bij het gemak en kwaliteit van samsung
Oorspronkelijk gepost op samsung.com

Reageer

Anoniem 23-09-2020

geweldige qled

Geschreven voor: Samsung QE55Q90TAL QLED

Algemene score

10,0
Net in bezit maar het eerste wat me op viel is dat de tv zag dat het vrij licht in de huis kamer was en paste hier direct zijn scherm op aan. geluid klinkt mooi vol, makkelijk te installeren met mijn samsung telefoon en ook met de afstandsbediening.

Erg mooi disign en de prestaties zien er echt goed uit beter dan mijn vorige tv de 55Q85R.
Voor mij was de prijsverhouding erg klein vergeleken met het 2019 model. maar dit is pp verschillend.
Oorspronkelijk gepost op samsung.com

Reageer

Jackozi 23-09-2020

Super beeld

Geschreven voor: Samsung QE55Q90TAL QLED

Algemene score

10,0
Na makkelijk het setup proces te doorlopen op je telefoon heb je een mooi scherp beeld. Jammer dat het niet met HomeKit te besturen is.
Oorspronkelijk gepost op samsung.com

Reageer

Badieke69 23-09-2020

Top Smart TV

Geschreven voor: Samsung QE55Q90TAL QLED

Algemene score

10,0
Onlangs de de Smart TV aangschaft.
Wat een prachtig scherp beeld, heldere kleuren en zwart is zwart.
Simpele en in n o time geinstalateerd
Oorspronkelijk gepost op samsung.com

Reageer

Ymro2009 22-09-2020

Fantastisch beeld, super goed geluid, mooi design

Geschreven voor: Samsung QE55Q90TAL QLED

Algemene score

10,0
Vandaag gekocht. Was snel en makkelijk aan te sluiten en te installeren. Tot nu toe erg blij met de aankooo
Oorspronkelijk gepost op samsung.com

Reageer

Paulo S 22-09-2020

Fantastische TV

Geschreven voor: Samsung QE55Q90TAL QLED

Algemene score

10,0
Lang gezocht en gevonden. Beter beeld en geluidskwaliteit heb ik niet gevonden. Zeker ook met de No Gap TV Mount een plaatje voor aan de muur.
Snel zappen, alle apps die je nodig hebt staan er op en wat er niet op staan zet je er gewoon zo bij. Kortom... echt heel veel waar voor je geld.
Oorspronkelijk gepost op samsung.com

Reageer

Anoniem 22-09-2020

Super beeld

Geschreven voor: Samsung QE55Q90TAL QLED

Algemene score

10,0
Het beeld en vooral de kleuren zijn heel mooi. Het anti-reflexie systeem werkt prima. Wij zijn zeer tevreden.
Oorspronkelijk gepost op samsung.com

Reageer

Hanna1 21-09-2020

Net een schilderij

Geschreven voor: Samsung QE55Q90TAL QLED

Algemene score

10,0
Tv kan plat tegen de muur zoals een schilderijlijst. Daardoor je het geen groot object in je huis en gaat het op in het interieur. Beeld kwaliteit is ook top!
Oorspronkelijk gepost op samsung.com

Reageer

Jan DPD 20-09-2020

Meest geweldige TV ooit gehad!

Geschreven voor: Samsung QE55Q90TAL QLED

Algemene score

10,0
De 1e tv die ik gekocht heb in meer dan 40 jaar, die ook inderdaad doet wat hij moet doen tijdens installatie!
GEWELDIG!
Zeer mooi beeld, eenvoudige bediening!
Oorspronkelijk gepost op samsung.com

Reageer

Tjiepie 19-09-2020

STrak beeld, super eenvoudig in te stellen

Geschreven voor: Samsung QE55Q90TAL QLED

Algemene score

10,0
Wat een enorm mooi en strak beeld. Heldere kleuren eenvoudige bediening. installatie was in 5 minuten geklaard. Kabels er in, instructie op het scherm volgen en klaar. Slechts een dun onopvallend draadje verbind de tv met de elektronica die in een kast is weggewerkt. De rand om het beeldscherm is minimalistisch uitgevoerd.
Ik ben dik tevreden.
Oorspronkelijk gepost op samsung.com

Reageer

Litipitie 19-09-2020

Super mooi beeld,vooral met de zon en dag licht.

Geschreven voor: Samsung QE55Q90TAL QLED

Algemene score

10,0
We zijn super blij met onze nieuwe Qled tv.
Belooft wat er beschreven staat.
Vooral t beeld net de zon,en t vele lichtinval bij ons thuis . Super.
Geen seconden spijt
Oorspronkelijk gepost op samsung.com

Reageer

gerard25 19-09-2020

Prachtige tv

Geschreven voor: Samsung QE55Q90TAL QLED

Algemene score

10,0
Prachtig design aan de muur heb de tv aan de bevestigd met de no gapp walmount net een schilderij aan de muur.
Uitstekend beeld.
Ben er zeer tevreden over en zou deze tv aan iedereen aanraden.
Oorspronkelijk gepost op samsung.com

Reageer

Toon meer reviews