Samsung QE65Q800TAL QLED

  • Best Reviewed 2 keer mrt 2021
Bekijk 3 andere uitvoeringen

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 69 reviews die zijn achtergelaten op Kieskeurig.be.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

9,2

Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

E.J. 20-03-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Simply the best!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Samsung QE65Q800TAL QLED

Algemene score

10,0
De TV net gekocht bij Expert. Door de zeer goede prijs in combinatie met de cashback actie is dit denk ik de beste prijs kwaliteit verhouding van dit moment. De TV gekocht mede op basis van de reviews, de nieuwste techniek en op basis van het feit deze te combineren is met de HW Q950T Dolby Atmos die direct ook is aangeschaft. Ik denk dat dit totaalpakket de ultieme thuis bioscoop ervaring van dit moment is. Niets op aan toe te voegen. Laat de 8k uitzendingen maar snel komen...

Pluspunten

  • Waanzinnig beeld
  • met Dolby Atmos bioscoop thuis

Minpunten

  • Niet goedkoop

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Joseph 03-02-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

QLED 65 inch TV

Geschreven voor: Samsung QE65Q800TAL QLED

Algemene score

10,0
Geweldig beeld en simpel bedieningsgemak. Geluid ietwat minder.
Heerlijk rustig voor de ogen. Tekst is voor ons ouderen gemakkelijk te lezen.
Afstandsbediening zou iets groter mogen.

Review criteria:

Voldoende
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Arendb 28-08-2021

Mooi beeld en geluid icm q800 soundbar

Geschreven voor: Samsung QE65Q800TAL QLED

Algemene score

8,0
Beeld is prima en geluid in combinatie met de Samsung Q800 soundbar is super. En de duidelijke menu-structuur samen met de ongebruikelijke afstandsbediening van de televisie geven een goede bedieningsvriendelijkheid.
De TV wordt wel warmer dan de voorgaande TV’s die we hebben gehad. In de zomer niet altijd ok dus.
Oorspronkelijk gepost op Samsung Netherlands

Reageer

Jo63 27-08-2021

Beeld als in bioscoop

Geschreven voor: Samsung QE65Q800TAL QLED

Algemene score

10,0
Prima beeld, eventueel makkelijk aan te passen. Makkelijke bediening en goed geluid. Met soundbar van Samsung erbij een bioscoopbeleving. Scherm is ook mooi ontspiegeld.
Oorspronkelijk gepost op Samsung Netherlands

Reageer

Ramiz 14-08-2021

Geweldige kenmerken !

Geschreven voor: Samsung QE65Q800TAL QLED

Algemene score

10,0
Top Product...echt en anrader .... Goede prijs Voor en 8K tv vorige mijn tv was ook en Samsung 4K ........ en volgende wordt ook Samsung dat ben ik Zeker!!!
Oorspronkelijk gepost op Samsung Netherlands

Reageer

CHANTALLE 04-07-2021
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

topper met geweldig beeld,goed geluid en een prachtig design

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Samsung QE65Q800TAL QLED

Algemene score

9,0
we hwbben deze samsung nu een aantal maanden, hij bevalt ons prima!!!!!

Beeld is super mooi duidelijk en rustig,
Geluid naar eigen instelling ook super ,
Kleuren natuurlijk,

prima internet ,concreet wij vinden het een super toestel.

Theo en Chantalle

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Dennis2410 22-06-2021

Geweldig.

Geschreven voor: Samsung QE65Q800TAL QLED

Algemene score

10,0
Wat een super tv vooral icm sonos arc.
Het geluid is echt geweldig beter dan met de vorige SamsungQ80.
Oorspronkelijk gepost op Samsung Netherlands

Reageer

Jolanda67 17-06-2021

Geweldig mooi beeld

Geschreven voor: Samsung QE65Q800TAL QLED

Algemene score

10,0
Wij zijn zeer tevreden over onze QLED 65 inch super beeld en ook het geluid is prima. Het is ook makkelijk in te stellen en ook met extra zenders wat ook wel leuk is. Enige min puntje vind ik dat er geen nummertoetsen meer op de afstandbediening staat want je moet als je wisselen wil van zender met meer dan 1 nr wel heel erg snel zijn.
Oorspronkelijk gepost op Samsung Netherlands

Reageer

Anoniem 11-06-2021

Hele goedkope QLED 8K 100Hz tv!

Geschreven voor: Samsung QE65Q800TAL QLED

Algemene score

10,0
Ik vindt dit een uitstekende tv, omdat hij QLED 8K 100Hz heeft met G-Sync en Freesync Premium en ook nog HDMI 2.1 met HDR 10+. Een probleem is dat hij niet echt zwart is, maar de rest is pracktig voor zo'n prijs.
Oorspronkelijk gepost op Samsung Netherlands

Reageer

Anoniem 03-06-2021

Supermooi beeld echt haarscherp

Geschreven voor: Samsung QE65Q800TAL QLED

Algemene score

10,0
We hadden hiervoor een 4k 55 inch tv maar vonden het wel tijd voor iets groters. Dus dan maar gelijk goed gedaan en wat zijn wij er blij mee....Er komt nog een nieuwe soundbar bij en dan zitten we er heerlijk bij in onze bioscoop woonkamer
Oorspronkelijk gepost op Samsung Netherlands

Reageer

Anoniem 26-05-2021

Helder groot beeld

Geschreven voor: Samsung QE65Q800TAL QLED

Algemene score

6,0
Het beeld is goed en helder maar de spraak en beweging van de mond gaat nog steeds niet helemaal syngroon. Er is al 2 x iemand uit de winkel en een monteur bij geweest ook alle kabels vernieuwd. Je went er wat aan maar goed is het niet
Oorspronkelijk gepost op Samsung Netherlands

Reageer

Anoniem 17-05-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht
Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Samsung QE65Q800TAL QLED

Algemene score

10,0
Super tv toestel met gemakkelijke bediening en heel scherpe beelden en fantastisch qua afmetingen.
Echt een aanrader als je een smart tv wil kopen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Frankos 14-05-2021

Super scherp beeld.

Geschreven voor: Samsung QE65Q800TAL QLED

Algemene score

10,0
De tv bevalt zeer goed. Super scherp beeld en de installatie was vrij gemakkelijk. Het is een sierraad aan de wand. Samen met de soundbar Q70 T is alles compleet.
Oorspronkelijk gepost op Samsung Netherlands

Reageer

Mike1122222 12-05-2021

Fijne tv voor de toekomst en ps5

Geschreven voor: Samsung QE65Q800TAL QLED

Algemene score

10,0
Gamen met de ps5 krijgt een andere dimensie, zeker F1! Films kijken in 4K is al een wereld van verschil. Mist alleen een soundbar om je films echt binnen te laten komen.
Oorspronkelijk gepost op Samsung Netherlands

Reageer

Ruud Br 12-05-2021

kwalitatief beeld. TOP.

Geschreven voor: Samsung QE65Q800TAL QLED

Algemene score

8,0
Hoge kwaliteit beeld. Goede vormgeving. Gebruikersvriendelijk Jammer dat als een soundbar gekoppeld is het geluid van TV zelf uitschakeld..
Oorspronkelijk gepost op Samsung Netherlands

Reageer

Kruimeltje 03-05-2021

Topproduct

Geschreven voor: Samsung QE65Q800TAL QLED

Algemene score

10,0
Echt een supermooie televisie met ongelooflijk scherp beeld . En met de Samsung extra tv opties ook veel extra zenders . Top geluid zeker samen met de bijbehorende soundbar.
Ik moest even wennen aan de werking van de afstandsbediening, maar als je hem door hebt is hij superhandig.
Oorspronkelijk gepost op Samsung Netherlands

Reageer

Karina1987 02-05-2021

Geweldige beeldkwaliteit

Geschreven voor: Samsung QE65Q800TAL QLED

Algemene score

10,0
Top smart q led tv. Super beeldkwaliteit en reageert snel. Helaas jammer de de afstandsbediening niet in dezelfde kleur als de tv is. Verder mis ik wat knoppen om echt handig het tv kastje te bedienen. Wel top dat het wel mogelijk is om met de samsung afstandsbediening het tv kastje te bedienen.
Oorspronkelijk gepost op Samsung Netherlands

Reageer

Omar A 30-04-2021

Geen rekening gehouden met dunnere tv beugels

Geschreven voor: Samsung QE65Q800TAL QLED

Algemene score

4,0
Tv is mooi maar krijg je met de bijgeleverde kabel onmogelijk plat tegen de muur. De voedingskabel is dusdanig dik dat hij niet is te gebruiken in combinatie met Vogels Thin tv beugel. De kop van de kabel drukt de tv van de muur. Heel gek mijn oudere tv kreeg ik wel vlak tegen de muur gehangen
Oorspronkelijk gepost op Samsung Netherlands

Reageer

Toledon 29-04-2021

Mooi groot helder beeld

Geschreven voor: Samsung QE65Q800TAL QLED

Algemene score

8,0
Tv bevalt goed. Echter de soundbar behorend erbij is een tegenvaller in het geluid. Jammer dat daar geen mening over gevraagd wordt
Oorspronkelijk gepost op Samsung Netherlands

Reageer

Anoniem 26-04-2021

Prachtig beeld en geluid.

Geschreven voor: Samsung QE65Q800TAL QLED

Algemene score

10,0
De installatie was eenvoudig zelf te doen.
Het beeld is voortreffelijk en het geluid van de soundbar fenomenaal.
Hier ga ik geen spijt van krijgen.
Een aanrader voor iedereen.
Oorspronkelijk gepost op Samsung Netherlands

Reageer

Toon meer reviews