Samsung QE75Q800TAL 2020 QLED

Bekijk 3 andere uitvoeringen

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 67 reviews die zijn achtergelaten op Kieskeurig.be.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

9,3

Schrijf een review

Kieskeurig.be review criteria:

  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Joseph 03-02-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

QLED 65 inch TV

Geschreven voor: Samsung QE65Q800TAL 2020 QLED

Algemene score

10,0
Geweldig beeld en simpel bedieningsgemak. Geluid ietwat minder.
Heerlijk rustig voor de ogen. Tekst is voor ons ouderen gemakkelijk te lezen.
Afstandsbediening zou iets groter mogen.

Review criteria:

Voldoende
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Anoniem 09-04-2021

Samsung QLED 8K televisie 65 inch

Geschreven voor: Samsung QE75Q800TAL 2020 QLED

Algemene score

8,0
Er ging een nieuwe wereld voor me open bij het ontvangen van de 8K Qled televisie van Samsung deze 65 inch monster is een tijdloos schilderij en een verrijking van het kijk genot
Oorspronkelijk gepost op samsung.com

Reageer

Anoniem 08-04-2021

Uitmuntende prestaties

Geschreven voor: Samsung QE75Q800TAL 2020 QLED

Algemene score

10,0
Deze tv heeft alles wat je verlangt van een tv. Strak design. fantastisch beeld. Prachtig geluid en ook nog een gemakkelijk in gebruik. De vele apps die je kan downloaden geven een extra impuls en ook ben ik erg tevreden over de prijs kwaliteit verhouding. Ik raad deze televisie zeker aan!
Oorspronkelijk gepost op samsung.com

Reageer

Anoniem 07-04-2021

fijne perfecte TV De Samsung QE65Q800TALXXN

Geschreven voor: Samsung QE75Q800TAL 2020 QLED

Algemene score

10,0
Deze Ty is een sieraad in huis en en heeft een schitterend beeld en een fijne logische bediening. kortom een geweldige Tv
Oorspronkelijk gepost op samsung.com

Reageer

sofhia 06-04-2021
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Mooi beeld, Mooi geluid

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Samsung QE65Q800TAL 2020 QLED

Algemene score

9,0
Een hele mooie TV, prachtig beeld en zeer levendig geluid.
Wij hebben zelf een box bij aangesloten maar zelfs zonder de box komt er prachtig geluid uit de tv.
Zelf is het beeld vol met kleur en scherp hierdoor kan je alles zien.
Ook een zeer fijne afstandsbediening.
Voor ons is dit zeker het geld waard!

Pluspunten

  • mooi beeld
  • mooi geluid

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

LLDL 04-04-2021

zeer tevreden

Geschreven voor: Samsung QE75Q800TAL 2020 QLED

Algemene score

8,0
Beeld kwaliteit is heel goed, Menu is ook makkelijk te gebruiken, goed geluid aanwezig.

Wat wel beter kan. TV wiebelt best veel poten aan beide kanten in plaats van alleen in het midden.
Oorspronkelijk gepost op samsung.com

Reageer

Anoniem 03-04-2021

Geweldige tv! Het beeld is super!!

Geschreven voor: Samsung QE75Q800TAL 2020 QLED

Algemene score

10,0
De Samsung Q800t 65 inch bevalt mij super goed een mooie grote tv met een super mooie beeld kwaliteit, elke detail is zo mooi kijk maar naar de onderstaande foto's. de tv is snel geïnstalleerd en alles legt zijn eigen uit. Al met al is hij zeker zijn geld waard en raad ik hem iedereen aan!!
Oorspronkelijk gepost op samsung.com

Reageer

Ria Wijgerse 03-04-2021
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Groot scherm, fantastisch beeldscherm

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Samsung QE65Q800TAL 2020 QLED

Algemene score

10,0
Mooi product.
Beeldscherm met prachtige kleuren.
Makkelijke bediening.
Samsung is een vertrouwd merk en wij hebben hier al ervaring mee met vorige tv's.

Pluspunten

  • Mooi beeldscherm.
  • Prachtige kleuren.
  • Makkelijke bediening.

Minpunten

  • Weinig knoppen afstandsbediening.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Rietveld 03-04-2021
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

65INCH

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Samsung QE65Q800TAL 2020 QLED

Algemene score

9,0
OUDE UE55ES8000 TV VAN SAMSUNG IS TOP NA 7 JAAR . HEB MIJ ZELF VERWEND MET EEN NIEUWE EN MIJN DOCHTER DE OUDE GESCHONKEN

Pluspunten

  • ONTWERP+8K
  • de remote

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Anoniem 30-03-2021

geweldige mooie grote tv met schitterend beeld

Geschreven voor: Samsung QE75Q800TAL 2020 QLED

Algemene score

10,0
mooie grote televisie met schitterend beeld en geluid zeker icm met de soundbar en subwoover van samsung
Oorspronkelijk gepost op samsung.com

Reageer

Eva 29-03-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Enorm scherm, een echte home cinema

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Samsung QE65Q800TAL 2020 QLED

Algemene score

10,0
Top voor gamen, top voor films. We moesten wel de bank stuk verder van TV zetten zodat het niet te overweldigend was.

Pluspunten

  • grootte
  • kwaliteit beeld
  • look&feel
  • snelheid voor gamen

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

H Rietveld 28-03-2021

65INCH

Geschreven voor: Samsung QE75Q800TAL 2020 QLED

Algemene score

10,0
ben een samsung fan . heb wel eens een ander merk gehad ,maar voor mij is het toch samsung waar ik steeds op terug val
Oorspronkelijk gepost op samsung.com

Reageer

Koopmans 27-03-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Super scherp beeld en super geluid

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Samsung QE65Q800TAL 2020 QLED

Algemene score

10,0
Super beeld en geluid perfecte prijskwaliteitverhouding. Mooi en strak design. Gemakkelijk te installeren

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Dejan65 25-03-2021

Meesterlijk

Geschreven voor: Samsung QE75Q800TAL 2020 QLED

Algemene score

10,0
Geweldige tv met top beeld kwaliteit. Ook ga ik nooit meer minder dan 65 inch. Ik geniet elke avond van mijn films kijken via het streamen met mijn mobiel, Samsung S20. Ook met mijn ipad stream ik probleemloos naar mijn Samsung 8K. Er is voor mij een nieuwe wereld open gegaan qua tv kijken.
Oorspronkelijk gepost op samsung.com

Reageer

Sami krshn 24-03-2021

Mooie tv

Geschreven voor: Samsung QE75Q800TAL 2020 QLED

Algemene score

10,0
Mooie tv met heel veel mogelijkheden
Tv ziet er strak uit ..
Beeld moet je wel zelf aanpassen om een goed beeld te krijgen.. licht ook aan je oogsterkte uiteraard.
Zo heb ik het zelf staan:
Helderheid: 33
Contrast : 40
Scherpte :18
Kleur : 25
Tint : 0
Ik ben zeer tevreden over de tv.. na 2 minpuntjes.!
Netsnoer achter de tv had anders gekund.. door de snoer kan de tv niet plat tegen de muur opgehangen worden..
Andere min punt word door Samsung aan gewerkt
Ik hoor bij geluid uit of het geluid staat op 5 en in de woonkamer is het stil hoor je een klein PIEP geluid
Samsung brengt 2’e kwartaal een update hiervoor..
Oorspronkelijk gepost op samsung.com

Reageer

Ingrid Reemers 24-03-2021
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Prachtige kleuren

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Samsung QE65Q800TAL 2020 QLED

Algemene score

9,0
Strakke vormgeving en gemakkelijk menu. Het formaat is prachtig al raak je snel gewend aan 65 inch. Het wifi signaal is perfect en ook Netflix en Videoland werken supersnel. Ik wil deze tv zeker aanbevelen.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed
Goed

Reageer

Crisis1983 23-03-2021

Top tv

Geschreven voor: Samsung QE75Q800TAL 2020 QLED

Algemene score

10,0
Wat een top product weer. Mooi scherp beeld. Zeer makkelijk geïnstalleerd via smartthings via smartphone. Heel fijn dat de remote van samsung ook op kpn kastje werkt. Nu nog verder ontdekken wat de tv allemaal kan.
Oorspronkelijk gepost op samsung.com

Reageer

Chris 23-03-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Mooie TV

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Samsung QE65Q800TAL 2020 QLED

Algemene score

9,0
Mooie TV, goed formaat, top beeldkwaliteit, Helaas niet met de one-connect box maar gelukkig een kabelgoten in de muur. Makkelijke installatie via smart things met samsung telefoon

Pluspunten

  • Mooi beeld
  • 8K kwaliteit
  • Installatie

Minpunten

  • Geen one connect

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

marc saanen 22-03-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Prachtig groot scherm

Geschreven voor: Samsung QE65Q800TAL 2020 QLED

Algemene score

10,0
Heb het toestel pas 2 dagen in gebruik maar het is overweldigend. Installatie gaat heel makkelijk. Bediending van de tv gaan als vanzelf met een super mooie afstandbediening. Eerste indruk is fantastisch. Goed geluid ook ! Zeker geen spijt van

Pluspunten

  • installatiegemak
  • beeld
  • geluid

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Bionda 21-03-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Prachtig beeld, goed geluid, mooie kwaliteit afwerking

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Samsung QE65Q800TAL 2020 QLED

Algemene score

8,0
De tv ziet er kwalitatief goed uit. Mooie afwerking, strak ontwerp. Prachtig beeld, ook met scherp achtergrondlicht.

Pluspunten

  • Beeld
  • Afwerking

Minpunten

  • Aansluiting sonos op eArch is lastig

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Toon meer reviews