Bekijk 6 andere uitvoeringen
Voeg toe aan vergelijker Prijs volgen

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 23 reviews die zijn achtergelaten op Kieskeurig.be.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

9,3

Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Bootsma 22-03-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

top tv

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Samsung QE75Q80TAL 2020 QLED

Algemene score

9,0
Erg mooie en grote televisie. Perfect voor wanneer de kijkafstand groter is dan vijf meter. We hebben er veel plezeier van.

Pluspunten

  • scherp beeld

Minpunten

  • past amper door het trapgat

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

S.Mojab 29-03-2021
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Groot scherm

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Samsung QE75Q80TAL 2020 QLED

Algemene score

9,0
Mooie grote tv, hele mooie kleuren weergave. Afstand bediening is heel makkelijk in gebruikt.

Pluspunten

  • Mooie kleuren weergave
  • Afstandsbediening makkelijk in gebruik

Minpunten

  • Niet geschikt voor one connect

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Mitch110 21-03-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Prachtig groot scherm!

Geschreven voor: Samsung QE75Q80TAL 2020 QLED

Algemene score

9,0
De TV zien staan bij de Mediamarkt. Direct viel ons de scherpte op en ook het mooie strakke design van de tv zelf. Wij hebben 75 inch genomen en dat is lekker groot. In het begin even wennen aan de maat, maar dit gebeurt heeeel snel haha. Werkt snel en soepel en ook de afstandsbediening erbij is handig in gebruik.

Pluspunten

  • Scherp
  • Geluid

Minpunten

  • Nog niet gevonden.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend
Voldoende

Reageer

Harry en Rene 19-03-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Samsung Qled TV 75Q80TA

Geschreven voor: Samsung QE75Q80TAL 2020 QLED

Algemene score

9,0
prchit groot en zeer duidelijk scherm. Mooie vormgeving. Installeren ging makkelijk alleen het openen van afstandsbediening was moeilijk.

Pluspunten

  • zeer scherp beeld
  • prachtige kleuren

Minpunten

  • openen van afstandsbediening.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

RENATE 19-03-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

GROTE TV

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Samsung QE75Q80TAL 2020 QLED

Algemene score

9,0
mooie grote tv .mooi beeld .veel mogelijk heden ,helder beeld
goed geluid . ondertiteling zeer goed te zien .

Pluspunten

  • GROOT
  • HELDER

Review criteria:

Voldoende
Goed
Goed
Goed
Goed
Voldoende

Reageer

Hans van de Steeg 18-03-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

QL75Q80TAL Samsung smart TV

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Samsung QE75Q80TAL 2020 QLED

Algemene score

9,0
Jarenlang 42 inch gekeken op 5meter afstand.
Via Coolblue deze 75 inch aangeschaft. Vakkundig door Coolblue geleverd en geïnstalleerd.
Schitterende kleuren en scherpte. Bioscoop aan huis. Zwart is echt zwart kijken is een plezier.
Kreeg nog 300 euro van Samsung retour. Dit speelde wel mee in mijn aanschaf.
Op en top een topper.

Pluspunten

  • intuïtieve bediening
  • Makkelijk bereikbare aansluiting

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Manu 18-03-2021
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Groot scherm

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Samsung QE75Q80TAL 2020 QLED

Algemene score

9,0
Mooie tv, lekker groot 75 inch. Volgende keer mag het zelfs wel 85 zijn. De afstandsbediening is heel compact en ligt lekker in de hand. Geen overbodige knoppen meer en goed over nagedacht.

Pluspunten

  • Groot scherm
  • Fijne afstandsbediening
  • Geluid is super

Minpunten

  • Had meer verwacht van het zwart contrast

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Peter 14-03-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Superscherp beeld.

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Samsung QE75Q80TAL 2020 QLED

Algemene score

10,0
Super strakke tv, prachtig beeld en veel opties.
Helemaal volgens verwachting en beschrijving en meer.
Kortom, helemaal top.

Pluspunten

  • Beeld
  • Geluid
  • Mogelijkheden

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Yvonne 13-03-2021
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Groot scherm en Haarscherp

Geschreven voor: Samsung QE75Q80TAL 2020 QLED

Algemene score

10,0
Een fijn, haarscherp en groot scherm, met prachtige kleuren! Ideale manier om kabels aan de achterkant weg te werken. Een prachtstuk in de kamer! Kleiner echt niet meer.

Pluspunten

  • Kleur
  • Scherp
  • Mooi beeld
  • Perfecte grootte

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Javo 10-03-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Fantastische groot scherm voor in de mancave

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Samsung QE75Q80TAL 2020 QLED

Algemene score

10,0
Gezellig met z'n allen kijken op een prachtig groot scherm met fantastisch specificaties.
Ook geluid is prima. Handig installeren via je smartphone.

Pluspunten

  • Beeld
  • Grote

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Anna K 10-03-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

75 inch QLED TV SAMSUNG

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Samsung QE75Q80TAL 2020 QLED

Algemene score

10,0
Echt een aanrader! Na een lange zoektocht toch voor 75 inch gekozen, het is prachtig. Mooie, heldere scherm. Dankzij Samsung soundbar ook een geweldig geluid. Ik raad deze product in 100% aan!

Pluspunten

  • Grote scherm
  • Prima geluid
  • Helder

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Trijzeltje 01-03-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Een grote vooruitgang

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Samsung QE75Q80TAL 2020 QLED

Algemene score

9,0
Na 12 jaar te hebben gekeken naar een Samsung 40 inch tv
hebben we de overstap gemaakt naar een 75 inch smart tv van Samsung.
Dat hadden we veel eerder moeten doen! Wat een super ervaring.

Pluspunten

  • Groot scherm
  • Goed scherp
  • Thuisbisocoop
  • Makkelijke installatie

Minpunten

  • nog niet gevonden

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

PS 01-03-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Prima scherm voor een goede prijs

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Samsung QE75Q80TAL 2020 QLED

Algemene score

8,0
Via Coolblue voor een uitstekende prijs gekocht en ook nog cashback. Snel geleverd. Het scherm is prima op te hangen en in te stellen. Het geluid via een bestaande 5.1 surround set ging wat lastiger, maar gelukt via hmdi. De beeldkwaliteit is uitstekend, er zijn vele opties in beeldinstellingen om het beeld te optimaliseren voor bv film en bij verschillende lichtomstandigheden. Helaas spiegelt het beeldscherm vrij sterk bij daglicht. Echter de ontspiegelde versie is twee keer zo duur. Door de beeldinstellingen aan te passen leidt de spiegeling niet af. Het energieverbruik is hoog 'G', en kan beter in Eco-stand. Dan is het beeld wel donkerder, dit kan prima bv in de avond. Op veel sites staat 'A', maar dat is kennelijk na aanpassingen. Helaas is het besturingssysteem Tizen beperkt in apps zoals Ziggo Go. Maar dit kan wel bekeken worden via website op de internet-browser van de TV. Wel Apple TV en Airplay, echter geen vervanging voor de Apple TV van Apple zelf (dus geen Fotostream en Arcade apps). Al met al een prima TV voor een prima prijs (€1999) en met het grote formaat 75" en beeldkwaliteit een ware thuisbioscoop.

Pluspunten

  • Scherp beeld
  • Veel beeldscherminstellingen
  • Met Apple TV

Minpunten

  • Spiegeling
  • Energieverbruik
  • Tizen heeft geen Ziggo Go app

Review criteria:

Voldoende
Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed
Voldoende

Reageer

Nicole 29-11-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

SUPER TV

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Samsung QE75Q80TAL 2020 QLED

Algemene score

9,0
We wilden graag een grote tv en dit is de perfecte prijs/kwaliteit verhouding.
Mooi design en makkelijk te installeren

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed
Goed

Reageer

Kees 25-11-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Groot scherm 75 inch geweldig beeld

Geschreven voor: Samsung QE75Q80TAL 2020 QLED

Algemene score

10,0
Makkelijk installeren. meeste dingen doet de TV vanzelf ga later wel kijken hoe te optimaliseren. De standaardinstellingen zien er echter al geweldig uit dus of optimalisatie nog zin heeft weet ik niet. Tv gekocht omdat er weinig reflectie zou zijn en dat klopt ook bijna geen reflectie in erg lichte woonkamer. Kleuren zijn geweldig en ook het geluid is goed (maar vanwege soundbar niet gebruikt). Al met al een geweldige TV en met de cashback van 500 euro ook nog leuk geprijsd.
Echt een aanrader.

Pluspunten

  • Beeld
  • Geluid
  • makkelijk installeren

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Danny K 24-11-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Een prachtige grote tv qua beeld en vormgeving.

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Samsung QE75Q80TAL 2020 QLED

Algemene score

10,0
Een prachtige grote tv; met perfect beeld voor elke vorm van gebruik. Daarnaast ook nog eens erg goed geluid. Een echte aanrader voor elke media, film of game liefhebber.

Pluspunten

  • Grootte
  • Scherpte

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Erik 23-11-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

QLED 75 inch

Geschreven voor: Samsung QE75Q80TAL 2020 QLED

Algemene score

9,0
We hadden een 55 inch, zochten wat groter en zijn beland bij de 75 inch versie. Superbeeld, prachtig geluid. Makkelijke installatie

Pluspunten

  • superbeeld
  • supergeluid

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Matthias123 28-11-2021

Mooi helder beeld en geluid

Geschreven voor: Samsung QE75Q80TAL 2020 QLED

Algemene score

10,0
We hebben de tv met black-friday gekocht inc soundbar. Echt een aanrader. Mooie beelden en met de filmmaker mode lijkt het echt alsof je in de bioscoop zit. 55 inch is ook het perfecte formaat voor een kleine woonkamer. Het scherm is niet ultra dun maar voor ons is dat niet erg omdat we hem op een verrijdbare standaard hebben staan en niet aan de muur hebben hangen.
Oorspronkelijk gepost op Samsung Netherlands

Reageer

Robin8382 23-11-2021

Een wereld gaat open

Geschreven voor: Samsung QE75Q80TAL 2020 QLED

Algemene score

10,0
Nadat ik in mijn oude tv een kabel wilde vervangen en deze uit me handen weg gleed, heb ik na 8 jaar afscheid moeten nemen van mijn oude 46” Samsung tv.
Nu heb ik na 7 dagen zoeken de QE55Q80A gekocht en moet zeggen dat ik daar enorm blij mee ben.

Mijn voorkeur ging al snel naar Samsung.
De tv reageerde zeer snel, het beeld is super scherp met prachtige kleuren, maar kan ook goed zwarte delen tonen en het Tizen systeem biedt veel voor de gebruiker.

Ik gebruik een Samsung soundbar, maar moet zeggen dat het geluid uit de tv niet misstaat. Het is natuurlijk niet een super geluid, maar ik zou er geen moeite mee hebben als ik geen soundbar zou hebben.

Nog een mooie aanvulling is de ambient mode.
Hiermee kan je de tv gebruiken als een soort foto lijst.
Je kan voor-geselecteerde foto's/kunst tonen of zelf foto's uploaden. Hiermee verdwijnt het zwarte scherm in de kamer, maar is de tv ook niet erg aanwezig en kan je ook mooi je foto's of andere foto's tonen.

Overal zeer tevreden met deze aankoop en hoop er nog jaren plezier van te kunnen hebben.
Oorspronkelijk gepost op Samsung Netherlands

Reageer

Cees1975 20-11-2021

Heel erg mooi beeld

Geschreven voor: Samsung QE75Q80TAL 2020 QLED

Algemene score

8,0
Het beeld is geweldig, het verschil zie je echt met 4k content. Het geluid van de interne luidsprekers valt wat tegen, flets en blikkerig. Dit is met een soundbar goed op te lossen.
Oorspronkelijk gepost op Samsung Netherlands

Reageer

Toon meer reviews