Samsung QE55Q950R QLED

Specificaties
HD type
8K Ultra HD
Diepte
3.49 cm dikte
Schermgrootte
55,0 inch
Bekijk 5 andere uitvoeringen

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 17 reviews die zijn achtergelaten op Kieskeurig.be.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

9,4

Schrijf een review

Kieskeurig.be review criteria:

  • Goed
  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Goed
  • Uitstekend
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Henk Ph. 13-12-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

OLED TV

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Samsung QE55Q950R QLED

Algemene score

9,0
Het is een geweldige TV met een prachtig beeld. De manuaal zou iets duidelijker mogen, vooral voor niet technische mensen lijkt mij deze niet vanzelf sprekend.
Uiteindelijk is het resultaat top.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Ton Visser 29-03-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

75 Inch QLED nu net zo mooi als OLED

Geschreven voor: Samsung QE75Q950RBL QLED

Algemene score

10,0
Wat een waanzinnig mooi beeld. Ongelooflijk helder, prachtige kleuren superscherp (ook de gewone TV die in HD wordt uitgezonden wordt een stuk mooier. Echte UHD blu-ray is zo mooi dat je het bijna niet kan geloven. Bekijken van het Samsung 8k promofilmpje heb je het idee dat je de zilveren kroon in de (echt) zwarte achtergrond uit de TV kan pakken. Kleuren spatten van het scherm af. Ondanks fel zonlicht (zijwaarts) gewoon een glashelder en zeer kleurrijk beeld. Beeld voor het menselijk oog in mijn optiek gelijkwaardig aan OLED. Ter vergelijking: Ik heb mijn UHD Samsung 65 inch LED er naast gezet, maar deze is in vergelijking hopeloos verouderd (3 jaar oud). SD content is overigens niet mooier. Hier doet de AI niet veel. Maar dat is voor mij persoonlijk niet interessant meer. Ook de installatie verliep bij mij geheel automatisch via mijn Samsung account. Hoefde alleen maar in te loggen en alle apparaten werden netjes herkend en alle instellingen netjes ingevoerd. Belangrijkste acties van andere apparaten met de Samsung afstandbediening zelfs aan te sturen. Conclusie: Absoluut geen spijt van! Top TV, maar dat mag dan ook wel voor de prijs van 6.999 Euro (75 inch). Als laatste opmerking: Duurzaamheid heb ik logischerwijs niet aan kunnen geven. Als deze gelijkwaardig is aan andere Samsung TV's maak ik mij geen zorgen. Oh ja nog iets. Je went zeer snel aan de grootte van 75 inch en dat is iets wat ik niet verwacht had.

Pluspunten

  • Kleuren, scherpte en zwartwaarden
  • Helderheid overdag in zeer lichte kamer
  • Installatie
  • Afstandbediening
  • Upscaling 4k naar 8k

Minpunten

  • Hoge prijs
  • SD beeld niet beter dan op 4K of HDTV

Review criteria:

Voldoende
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Alex 20-09-2020
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Prima prijs/kwaliteitsverhouding!

Geschreven voor: Samsung QE75Q950RBL QLED

Algemene score

9,0
Ter vervanging van een Home cinema 5.1 heb ik met deze HW-Q800T soundbar een prima vervanger in huis gehaald. Ik heb de de soundbar nog wel aangevuld met Samsung SWA-9000S surround speaker kit. Bij elkaar is dit een fantastisch geluid in mijn best wel grote woonkamer!

Pluspunten

  • Bijna perfect bioscoop geluid
  • Adaptive sound mode is perfect voor film en muziek

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

RW 18-09-2020
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

groot scherm

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Samsung QE65Q950RBL QLED

Algemene score

8,0
Mooie tv, voldoet aan de verwachtingen. Werkt perfect samen met een Samsung soundbar. Ook het koppelen van de Ziggo box ging probleemloos. Alles werkt met 1 afstandsbediening zonder problemen.

Pluspunten

  • eenvoudige bediening
  • mooie kleuren

Review criteria:

Voldoende
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Desiree 12-09-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

In 1 woord; GRANDIOOS!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Samsung QE65Q950RBL QLED

Algemene score

10,0
Ik ben altijd al een fan van Samsung geweest, heel vertrouwd! En ook deze tv maakt al mijn verwachtingen meer dan waar! Super!!

Pluspunten

  • Prachtig scherp beeld
  • Mooi zwart

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Fam Roovers 07-09-2020
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Fantastisch beeld

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Samsung QE65Q950RBL QLED

Algemene score

10,0
Fantastisch beeld en makkelijk in gebruik. Super geluid en in combinatie met de samsung Q70T soundbar een goed combinatie. Het bioscoop gevoel hebben wij nu thuis.

Pluspunten

  • Helder scherm
  • Vlug aangesloten

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

marian 02-09-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

mooie soundbar

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Samsung QE75Q950RBL QLED

Algemene score

8,0
Het is een mooie soundbar om te zien! we hebben hem zojuist aangesloten en er zit een mooi vol geluid in! aansluiten en koppelen was even puzzelen maar uit eindelijk goed gelukt!

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Hans 02-09-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

zeer mooi geluid

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Samsung QE65Q950RBL QLED

Algemene score

10,0
zeer mooi geluid en erg makkelijk te installeren, een aanwinst in combinatie met mijn Samsung tv. mooi design

Pluspunten

  • geluid

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Dino 29-08-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Soundbar

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Samsung QE75Q950RBL QLED

Algemene score

4,0
Goed geluid mooie Bas en makkelijk te bedienen in samen werking met tv en Apple TV je kan er mooi muziek striemen

Pluspunten

  • Goede geluidskwaliteit
  • Makkelijk bedienbaar

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Goed

Reageer

JM Nighthawk 26-08-2020

Super strakke weergave in QLED 8K!

Geschreven voor: Samsung QE55Q950R QLED

Algemene score

10,0
Film, Series worden weer opnieuw entertainment in de huiskamer. De Dolby Atmos in combinatie met de strakke hoge resolutie in 8K maakt het een waar feestje. Beeld en geluid zijn gewoon TOP!
Oorspronkelijk gepost op samsung.com

Reageer

Justin 19-08-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

samsung hw q60t

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Samsung QE82Q950RBL QLED

Algemene score

10,0
goed en zuiver geluid ! communiceert goed met de 4k Qled tv.
goede kwaliteit behuizing. niet zoals de goedkope versies.

Pluspunten

  • goede bass
  • zuiver geluid
  • afgewerkt product
  • prijs/kwaliteitverhouding is goed !

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Erik 18-08-2020
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Goede allrounder Goed geluid

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Samsung QE75Q950RBL QLED

Algemene score

9,0
Fijne soundbar. Niet te groot. past mooi onder mn tv. Geluid is zeer goed.
Ook ondanks mn enige slechthorendheid is het geluid helder en dynamisch.
Makkelijk aan te sluiten op mn samsung tv. Geluid met 1 afstandbediening met Anynet
Makkelij om bleutooth af te spelen of met wifi

Pluspunten

  • Goed geluid
  • Allrounder
  • 150 cashback

Minpunten

  • Nog niet ontdekt

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

rene 13-08-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

soundbar

Geschreven voor: Samsung QE75Q950RBL QLED

Algemene score

9,0
wat een super en prachtig mooie soundbar,komt super mooie geluid uit.had het eerder moeten weten had ik het eerder gekocht

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Erik Le Blansch 07-08-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Nieuwe soundbar, HW-Q70T

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Samsung QE65Q950RBL QLED

Algemene score

10,0
Ik ging eigenlijk naar PlatteTV voor de Samsung HW-Q70R, maar ik heb me gelukkig door M. de verkoper laten ompraten voor de nieuwe HW-Q70T, het model van 2020.
Wat vult de ruimte zich met geluid. Net zo mooi en uit alle hoeken, je geloofd zelf niet dat het uit die soundbar met Subwoofer komt. Het is een echte aanrader!

Pluspunten

  • Zijn eenvoudige installatie
  • Het werk uiteraard op een niet Samsung TV

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Milooww 21-06-2020

Super TV

Geschreven voor: Samsung QE55Q950R QLED

Algemene score

10,0
Super kwaliteit, eigenlijk precies wat je van een Tv verwacht. Maakt deze quarantaine tijden een stuk positiever.
Oorspronkelijk gepost op samsung.com

Reageer

Stefman 09-06-2020

Super werkt perfect en een prachtig scherm

Geschreven voor: Samsung QE55Q950R QLED

Algemene score

10,0
1 maand geleden heb ik deze tv gekocht en het ziet er prachtig uit! Super scherp beeld en een beetje zonlicht in de kamer past het beeld niet aan! 1 woord super!
Oorspronkelijk gepost op samsung.com

Reageer

Henk Ph. 01-04-2020
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Samsung QLED

Geschreven voor: Samsung QE55Q950R QLED

Algemene score

9,0
Een mooi en degelijk apparaat, schakelt snel en de beeldkwaliteit is perfect. Jammer dat er nog weinig films in deze kwaliteit aangeboden worden.

Pluspunten

  • Scherp beeld
  • Zeer plat

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Visser 23 29-03-2020

Tv nummer 1

Geschreven voor: Samsung QE55Q950R QLED

Algemene score

10,0
Enorme goede aankoop kan niet beter beeld 1000,,% hier hoef je geen spijt van te hebben.advies kopen
Oorspronkelijk gepost op samsung.com

Reageer

Ton 20-03-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Groot Scherm

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Samsung QE55Q950R QLED

Algemene score

10,0
Prachtig mooi toestel met fantastische kleur weergave van beelden en de vele technische mogelijkheden.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Uitstekend 14-03-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Mooi beeld en geluid

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Samsung QE55Q950R QLED

Algemene score

10,0
Vind de TV en soundbar heel mooi geluid is uitstekend de bediening is niet moeilijk
Heb de TV bij mijn dochter gezien en was meteen verkocht

Pluspunten

  • Beeld
  • Geluid
  • TV plus soundbar heel mooi

Minpunten

  • Geen
  • Geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Toon meer reviews