Fysic FX-6220 - Reviews

8,7 Lees 8 reviews
Specificaties
Antwoordapparaat
Nee
Nummerherkenning
Ja
Technologie
DECT
Bekijk alle specificaties

Gemiddelde beoordeling

Beoordeling op basis van 8 reviews

8,7

Schrijf een review Maak videoreview

Review criteria:

  • Goed
  • Goed
  • Goed
  • Goed
  • Voldoende

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Rachel 27-11-2016 Product paar dagen in bezit

Grote verlichte knoppen

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Ben zeer tevreden met het product. De knoppen zijn goed verlicht en makkelijk te bedienen. Ook in het donker is dit makkelijk.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed
Rein 27-09-2016 Product paar dagen in bezit

Prima toestel

Algemene score

8,0
Lekker grote toetsen, prima voor oudere mensen.
Goed leesbaar display.
Jammer dat je tweemaal moet drukken voor telefoonboek, lastig voor ouderen.

Pluspunten

  • Groot display
  • Grote toetsen

Minpunten

  • 2x drukken voor telefoonboek

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed
Haary 18-09-2016 Product half jaar of langer in bezit

Fijn toestel met grote toetsen

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Aangekocht voor mijn moeder (82 jaar) dus grotere toetsen zijn een geweldige uitkomst. Dit is het tweede setje, van de eerste een telefoon stukgegaan door eigen schuld. De overgebleven telefoon zeer gemakkelijk kunnen koppelen aan de nieuwe set. Moeders weer zeer tevreden.
Goed geluid, duidelijk scherm, prima gebruiksaanwijzing. Wat wil je nog meer.

Pluspunten

  • Grote toetsen
  • Goed hoorbaar geluid
  • Duidelijk scherm
  • Prima gebruiksaanwijzing
  • Voldoende mogelijkheden

Minpunten

  • Nog niet tegengekomen

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Voldoende
Goed
Th.Meyer 19-08-2016 Product half jaar of langer in bezit

Prima telefoon voor oudere mensen.

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Ivm grote toetsen, grote display en extra hard geluid geschikt voor oudere mensen. Jammer dat je 2 keer moet drukken om in je telefoonboek te komen, voor oudere mensen is dat vaak lastig. Bij Siemens zit je met 1 druk op de knop in je telefoonboek.

Pluspunten

  • toetsen
  • grote display
  • geluid
  • mogelijkheden

Minpunten

  • 2x drukken voor je
  • je telefoonboek
  • 8 karakters is te weinig

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Voldoende
Goed
Voldoende
cogema 30-06-2016 Product paar dagen in bezit

gemakkelijk toestel (ook als je nog niet zo oud bent...)

Algemene score

8,2
Het toestel voldoet aan mijn verwachtingen, lekkere grote toetsen, goed hoorbaar en instelbaar geluid . De vormgeving is wellicht niet zo "flitsend" maar een dergelijk toestel koop je meestal voor het gebruiksgemak. Ik ben er blij mee.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Voldoende
Goed
phw 24-03-2016 Product paar weken in bezit

Ziet er goed uit

Algemene score

8,8
Ik heb de telefoons enkele weken in bezit, maar nog niet zo veel gebruikt. De aanschaf is voornamelijk voor mijn vrouw die aan één oor doof is en voor het andere een gehoorapparaat gebruikt. Zij kan de gesprekken inderdaad beter verstaan dan met onze oude dect-telefoons. Ook is het gebruik eenvoudig en de toetsen gemakkelijk te bedienen.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Martin Bannet 18-01-2016 Product paar weken in bezit

Algemene score

8,8
Een goede keus als je al wat ouder ben. Mooie uitvoering, duidelijk af te lezen, grote goed bedienbare toetsen en de telefoon ligt ook nog lekker in de hand. Je moet wel effe oefenen om alles onder de knie te krijgen. Maar na een poosje likt het goed. Ben zeer tevreden en hoop er nog lang plezier van deze telefoon te hebben.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Uitstekend
Direct 17-01-2016 Product paar weken in bezit

Algemene score

8,8
Praktische telefoonset, geschikt voor slechthorenden en slechtzienden. De toetsen zijn eenvoudig terug te vinden. De achtergrondverlichting van de toetsen hebben geen toegevoegde waarde voor macula-patiënten.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed