Siemens Gigaset C450 - Reviews

7,7 Lees 8 reviews
Laagste prijzen
Specificaties
Antwoordapparaat
Nee
Nummerherkenning
Ja
Technologie
DECT
Bekijk alle specificaties

Gemiddelde beoordeling

Beoordeling op basis van 8 reviews

7,7

Schrijf een review Maak videoreview

Review criteria:

  • Voldoende
  • Voldoende
  • Voldoende
  • Goed
  • Voldoende

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Rein 27-10-2010 Product jaar of meer in bezit

Algemene score

5,8
ik heb deze telefoon nu ruim een jaar.
Ben er niet gelukkig mee
Heb 4 eenzelfde handsets op 1 basis staan.
dit zou moeten kunnen volgens de beschrijving.
als er nu gebelt word is het elke keer weer een opluchting als ie ook daadwerkelijk opneemt.
gebeurt te vaak dat je opneemt en dat je de andere toestellen nog hoort overgaan en jij niets hoort in je telefoon. welk knopje dan ook probeert.... gaat niet lukken.
zelf maar weer terug bellen dan met excuses voor mijn gebrekkige materiaal.

zou graag weer wat anders kopen maar het vertrouwen in GIGASET is weg.

Review criteria:

Goed
Voldoende
Slecht
Goed
Onvoldoende
virus38 14-02-2009 Product jaar of meer in bezit

Algemene score

10,0
Ik heb dit toestel al een paar jaar,ik gebruik hem met upc telefonie,tot nu toe nog geen negatieve ervaringen mee.
Zoals bij mijn vorige siemens telefoons,ben nog steeds tevreden.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Sjaak van Loo 14-12-2007 Product half jaar in bezit

Algemene score

6,2
Dit jaar een Siemens Gigaset C450 gekocht omdat we jaren plezier hebben gehad van een Gigaset Classic 2010 en we van de nieuwere Siemens dezelfde kwaliteit verwachtten. En mooi die C450, met alles er op er eraan, dat wel.
Maar heel vervelend is het dat het toestel niet full duplex werkt waardoor je geen normale telefoongesprekken kunt voeren,
want je kunt elkaar niet onderbreken etc. Dit vinden we dermate storend dat we iedereen dit apparaat afraden.
(Bellen met dit toestel vereist dus een zeker radio gedrag bijv. hallo hoe is het --over-- Ja het gaat goed --over--) ik chargeer, maar toch..
De vraag gedeponeerd bij Siemens: Is er hier sprake van een storing of is dit normaal?
Antwoord: er kan geen sprake van een klacht zijn, want het is normaal dat dit toestel niet full-duplex werkt!
Mijn antwoord daarop was: dank voor het pareren van mijn klacht maar zorg dan dat de consument dit weet,
en geef het duidelijk aan in de specificaties!
Tot nog toe daarop geen reactie meer ontvangen.
Wil het ding zo inruilen voor een gerepareerde Gigaset Classic, die was namelijk perfect alleen sommige toetsen doen het slecht,....

Review criteria:

Slecht
Voldoende
Goed
Uitstekend
Onvoldoende
Eric dJ 04-10-2007 Product paar dagen in bezit

Algemene score

7,2
Ten eerste bij de aanschaf er goed op letten op je toestel wel het type telefoonsysteem (DTMF en/of FSK) je telecomprovider aanbiedt. Als je bijv. bij KPN zit (incl. internetplusbellen), dan moet je niet het duitse toestel kopen wat vooral goedkoop wordt aangeboden. Die ondersteunt dan nl. geen nummerherkenning. Tevens heeft het duitse model geen nederlandse taal ondersteuning op het toestel. En de bijgeleverde telefoonkabel is voor duitse systemen, dus moet je zelf over telefoonsnoertje beschikken.
Ten tweede, ik vond het geluid nogal blikkerig. Kortom, heb 'em teruggestuurd.

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Goed
Goed
ernst van hees 28-06-2007 Product paar dagen in bezit

Algemene score

6,2
ik hem hem 3 dagen gehad en heb hem daarna gelijk terug gestuurd. Ik vond het geluid slecht, moest moeite doen om de andere kant te van de lijn te verstaan. Terwijl we dat met de oude siemens niet hadden.

Review criteria:

Onvoldoende
Voldoende
Voldoende
Uitstekend
Miriam11 15-11-2006 Product paar weken in bezit

Algemene score

9,2
Fantastisch toestel, zeer gebruiksvriendelijk. Mooi display en een goed geluid.
Leuke beltonen. Het Siemens toestel dat ik al 7 jaar gebruik (4000 comfort) is
nu in gebruik genomen door mijn dochter. Dus met de duurzaamheid zal het ook
wel goed zitten.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
BBjorn 02-11-2006 Product maand in bezit

Algemene score

10,0
Heb telefoon nu 1 maand in me bezit en vindt echt een toppertje perfect
ontvangs zelfs als ik helemaal achter in me tuin sta en dan ben ik ongeveer 80
meter van basis statio. verder duidelijke disple en zeer gebruiks vindelijk.Het
enige nadeel is dat je maar een telefoon bij krijg

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
smits ph 07-09-2006 Product kwartaal in bezit

Algemene score

7,0
geen slecht toestel, maar kom van gigaset 3010 comfort af, in vergelijking
daarmee valt die wat tegen mbt de toetsindeling, de slechte leeskwaliteit van
lcd scherm als de verlichting aan gezet wordt en het geluid is wat minder.

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Voldoende
Voldoende
Voldoende