Fysic FX-5720 - Reviews

Best Reviewed apr 2017 Fysic FX-5720
Best Reviewed april 2017
Specificaties
Antwoordapparaat
Nee
Nummerherkenning
Ja
Technologie
DECT
Bekijk alle specificaties

Gemiddelde beoordeling

Beoordeling op basis van 67 reviews geschreven op Kieskeurig.be.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,3

Schrijf een review

Kieskeurig.be review criteria:

  • Goed
  • Voldoende
  • Voldoende
  • Goed
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Jo van Dalen 23-04-2017 Product paar weken in bezit

Mooi verlicht scherm

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Ik heb deze telefoon gekocht voor mijn schoonmoeder van 87 jaar die niet goed meer ziet.
Geweldige ervaring toen ik dat blijde gezicht zag, ze kon weer bellen, mooie grote letters en makkelijk in de bediening en een verlicht scherm. Goede telefoon voor ouderen. De knoppen opzij van het toestel waren geen probleem.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

C.S.Nap 27-01-2016 Product paar weken in bezit

Algemene score

7,8
* goede gebruiksaanwijzing in het Nederlands,maar kon geen aanwijzing vinden voor het vinden van de toetsen op de zijkant.*handset 2 valt snel om door ongunstige verhouding tussen klein/licht oplaadstation, en lang/hoog apparaat.* goed hoorbaar en zichtbaar.(draag een bril en gebruik een hoortoestel)* Toetsen op de zijkant zijn te klein en de grootte van de toetsen op de voorkant zijn prima.

Review criteria:

Goed
Goed
Voldoende
Goed

Reageer

Festos 28-05-2017 Product paar dagen in bezit

Geen probleem.

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Grote toetsen, duidelijke display. instellen gaat ook makkelijk. Wel eventjes zoeken in het boekje (wil het te vlug doen). De tijd gaat wel naar de andere handset, alleen het telefoonboek niet. Ik moet dus alles voor elke handset invoeren. Maar als gepensioneerde heb je (zoals men immers stelt) tijd genoeg.
En het telefoonboek aan de zijkant? Eventjes wennen.

Pluspunten

  • grote toetsen
  • prijs

Minpunten

  • niet doorsturen van telefoonboek

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Voldoende

Reageer

Constant 10-05-2017 Product paar dagen in bezit

Telefoon

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
De fysic FX5520 is een goed toestel , gemakkelijk in de hand liggend , mooi toestel en geluid is zeker in orde . heel goede prijs hier in belgie

Pluspunten

  • Grote toetsen
  • Geef veel licht
  • Geluid in orde

Minpunten

  • Vindt er geen

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

H. van Schagen 01-05-2017 Product paar dagen in bezit

Ideaal voor senioren!

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Prettige grote knoppen, makkelijk te installeren en prima kwaliteit! Enige minpunt zijn inderdaad de kleine knopjes voor het telefoonboek aan de zijkant.

Pluspunten

  • Bedieningsgemak dmv grote knoppen

Minpunten

  • knopjes telefoonboek

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Loek 23-04-2017 Product paar dagen in bezit

FX-5720 Top telefoon voor senioren

Algemene score

10,0
Top telefoon voor senioren !
Groot display met duidelijke cijfers
Makkelijk in bediening met twee direct memory toetsen.
Duidelijke beltoon

Pluspunten

  • groot, duidelijk display
  • Luide (instelbare) beltoon
  • Twee direct memory toetsen

Minpunten

  • Toets telefoonboek aan de zijkant en klein

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Geert Hol 19-04-2017 Product paar maanden in bezit

Mooi toestel, eenvoudig te bedienen.

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Niet verder zoeken, dit is een goed toestel voor senioren. grote cijfers en verlichting. geluid is een openbaring!

Pluspunten

  • Goed geluid.
  • Goede prijs.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Fijne duidelijke telefoon 07-04-2017 Product paar dagen in bezit

Fijne duidelijke telefoon

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Na eerst een set gehad te hebben waarvan het tweede toestel het niet deed heb ik nu van Coolblue een nieuwe set gehad. Het is een prima combinatie het enige min puntje zijn de kleine knopjes aan de zijkant van het toestel die ook niet in de handleiding worden getoond. Maar voor de rest niets dan tevredenheid. Zeker aan te bevelen.

Pluspunten

  • Grote toetsen
  • Goed van geluid

Minpunten

  • Kleine knopjes aan de zijkant van het toestel

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Simon 29-03-2017 Product paar dagen in bezit

Uitstekende telefoon, ondanks hoge verwachtingen

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
We hadden al veel positieve verhalen gehoord en reviews gelezen. We waren bang dat hij daarom zou tegenvallen, maar dat was niet het geval.
Het enige minpunt: als je de handset in de basis plaatst, hoor je steeds een irritant gerinkel. Het zou fijn zijn als dat uitgezet kon worden.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Voldoende

Reageer

Inga 08-03-2017 Product paar dagen in bezit

Groot scherm

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Geschikt voor senioren door eenvoudige bediening, grote toetsen en goede handleiding met grote letters. Het geluid is hard.

Review criteria:

Goed
Voldoende
Goed
Goed
Goed

Reageer

Frans Helsen 27-02-2017 Product paar dagen in bezit

Algemeen prima, jammer van de toetsen aan de zijkant

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

7,0
Toetsen die zich aan de zijkant bevinden zijn te klein voor seniorentelefoon ! Ook geen duidelijke beschrijving in handleiding waar deze toetsen zich bevinden.
Andere functies en gebruik prima !

Pluspunten

  • Grote toetsen
  • Groot, verlicht scherm
  • Voldoende functies
  • Fraaie design
  • Ligt goed in de hand

Minpunten

  • Toetsen aan de zijkant klein
  • 50 geheugens wat weinig

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Voldoende
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Aris 21-02-2017 Product paar dagen in bezit

Uitstekend voor gehoorapparten

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Werking is zeer goed, werkt uitstekend op mijn gehoorapparatuur. Probleem met vinden van de toetsen aan de zijkant. Staan nergens aangegeven in de gebruiksaanwijzing. Ander minpunt is de mogelijkheid ingevoerde telefoonnummers van de ene handset over te zetten naar de andere. je moet dus twee keer invoeren!

Review criteria:

Goed
Voldoende
Voldoende
Goed
Goed

Reageer

J. Veer 26-01-2017 Product paar weken in bezit

goed geluid (instelbaar) duidelijk display

Algemene score

9,0
prima telefoon voor mensen met een modern gehoortoestel. Geen last van hinderlijke pieptonen
nadeel: met kleine handen een wat groot toestel

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Voldoende
Goed

Reageer

Claudia Merceij 26-01-2017 Product paar dagen in bezit

Duidelijk scherm, goed verlicht

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Prima telefoon, grote knoppen, duidelijk scherm en goed verlicht. Alleen jammer dat het telefoonboek een klein knopje aan de zijkant is

Pluspunten

  • Grote knoppen
  • Verlicht scherm
  • Luide beltoon

Minpunten

  • Knopje telefoonboek te klein

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed
Goed

Reageer

Weber 22-01-2017

Duidelijk

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Zeer goed toestel,makkelijk in gebruik.
Voorkeurtoetsen M1 en m2 ideaal.
Voor mijn moeder die afasie heeft,snapt het ook na enkele dagen.

Pluspunten

  • Grote toetsen
  • Goed geluid

Minpunten

  • Gemist gesprek lampje niet uit te zetten.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Frank 04-01-2017 Product paar dagen in bezit

seniorentelefoon

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
mooi toestel gebruiksgemak is iets minder mede door de knoppen aan de zijkant om door het menu te scrollen.
geluiden zijn duidelijk

Pluspunten

  • geluid
  • duidelijkheid
  • scherm
  • verlichting bij oproep

Minpunten

  • telefoonboek niet te kopieeren
  • menuknoppen aan de zijkant

Review criteria:

Goed
Voldoende
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Geert Hol 30-12-2016 Product paar dagen in bezit

Geweldig toestel, goed design, met talloze mogelijkheden.

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
De prijs is zeer redelijk, voor een toestel met zoveel mogelijkheden. Groot verlicht scherm, toetsen ook verlicht. zelf het geluid , bas, neutraal en hogetonen zijn instelbaar. Super.

Pluspunten

  • zeer goed geluid
  • verlichte toetsen

Minpunten

  • geen
  • geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Rina 08-12-2016 Product paar dagen in bezit

goede telefoon

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Goeie telefoon, precies voor mij geschikt, (ik ben 84 jaar) Duidelijke cijfers en letters, goed geluid.


g

Pluspunten

  • geschikt voor slechthorenden
  • makkelijk te bedienen

Minpunten

  • geen

Review criteria:

Uitstekend
Voldoende
Goed
Voldoende
Voldoende

Reageer

Arnold Trausel. 26-11-2016 Product paar dagen in bezit

fysic draadloze huistelefoon fx 5720

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
mooie vormgeving ,duidelijke cijfers en bediening ook in het donker.
veel mogelijk heden ook verschillende beltonen instelbaar.
heb de dubbel set aangeschaft om ook boven dezelfde telefoon te hebben.

Pluspunten

  • vormgeving
  • duidelijke cijfers
  • makkelijk in te stellen

Minpunten

  • bij gemist gesprek last

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Felix 23-11-2016 Product paar maanden in bezit

Irritant knipperlicht na een gemiste op

Algemene score

5,0
Dit is een toestel specifiek voor ouderen. Het knipperlicht is handig om snel te zien dat je een oproep hebt gemist, maar het uitzetten ervan is een regelrechte ramp. Ik heb uren moeten vogelen hoe dit moet en het dan mijn schoonmoeder uitleggen ..... pfff.
Ook kiezen uit de ringtoons is lastig omdat er niet echt een bij zit die niet irritant is. Het gebruik van de kleine knopjes is ook niet echt goed doordacht. Verder is op het gebruik van de grote toetsen niet veel aan te merken, deze werken naar behoren. Ook de geluidskwaliteit is goed. Maar al met al kan het volgens mij een stuk gebruiksvriendelijker.

Pluspunten

  • geluid
  • grote toetsen

Minpunten

  • KNIPPERLICHT ELLENDE
  • Kleine knopjes aan de zijkant
  • Te weinig (fijne) ringtoons

Review criteria:

Goed
Voldoende
Slecht
Goed
Voldoende

Reageer

Toon meer reviews