Fysic FX-5720 - Reviews

Best Reviewed jan 2017 Fysic FX-5720
Best Reviewed januari 2017
Specificaties
Antwoordapparaat
Nee
Nummerherkenning
Ja
Technologie
DECT
Bekijk alle specificaties

Gemiddelde beoordeling

Deze beoordeling is gebaseerd op het gemiddelde cijfer van reviews die geschreven zijn op Kieskeurig.be

8,2

Schrijf een review

Kieskeurig.be review criteria:

  • Goed
  • Voldoende
  • Voldoende
  • Goed
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

C.S.Nap 27-01-2016 Product paar weken in bezit

Algemene score

7,8
* goede gebruiksaanwijzing in het Nederlands,maar kon geen aanwijzing vinden voor het vinden van de toetsen op de zijkant.*handset 2 valt snel om door ongunstige verhouding tussen klein/licht oplaadstation, en lang/hoog apparaat.* goed hoorbaar en zichtbaar.(draag een bril en gebruik een hoortoestel)* Toetsen op de zijkant zijn te klein en de grootte van de toetsen op de voorkant zijn prima.

Review criteria:

Goed
Goed
Voldoende
Goed

Reageer

Aris 21-02-2017 Product paar dagen in bezit

Uitstekend voor gehoorapparten

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Werking is zeer goed, werkt uitstekend op mijn gehoorapparatuur. Probleem met vinden van de toetsen aan de zijkant. Staan nergens aangegeven in de gebruiksaanwijzing. Ander minpunt is de mogelijkheid ingevoerde telefoonnummers van de ene handset over te zetten naar de andere. je moet dus twee keer invoeren!

Review criteria:

Goed
Voldoende
Voldoende
Goed
Goed

Reageer

J. Veer 26-01-2017 Product paar weken in bezit

goed geluid (instelbaar) duidelijk display

Algemene score

9,0
prima telefoon voor mensen met een modern gehoortoestel. Geen last van hinderlijke pieptonen
nadeel: met kleine handen een wat groot toestel

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Voldoende
Goed

Reageer

Claudia Merceij 26-01-2017 Product paar dagen in bezit

Duidelijk scherm, goed verlicht

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Prima telefoon, grote knoppen, duidelijk scherm en goed verlicht. Alleen jammer dat het telefoonboek een klein knopje aan de zijkant is

Pluspunten

  • Grote knoppen
  • Verlicht scherm
  • Luide beltoon

Minpunten

  • Knopje telefoonboek te klein

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed
Goed

Reageer

Weber 22-01-2017

Duidelijk

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Zeer goed toestel,makkelijk in gebruik.
Voorkeurtoetsen M1 en m2 ideaal.
Voor mijn moeder die afasie heeft,snapt het ook na enkele dagen.

Pluspunten

  • Grote toetsen
  • Goed geluid

Minpunten

  • Gemist gesprek lampje niet uit te zetten.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Frank 04-01-2017 Product paar dagen in bezit

seniorentelefoon

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
mooi toestel gebruiksgemak is iets minder mede door de knoppen aan de zijkant om door het menu te scrollen.
geluiden zijn duidelijk

Pluspunten

  • geluid
  • duidelijkheid
  • scherm
  • verlichting bij oproep

Minpunten

  • telefoonboek niet te kopieeren
  • menuknoppen aan de zijkant

Review criteria:

Goed
Voldoende
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Geert Hol 30-12-2016 Product paar dagen in bezit

Geweldig toestel, goed design, met talloze mogelijkheden.

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
De prijs is zeer redelijk, voor een toestel met zoveel mogelijkheden. Groot verlicht scherm, toetsen ook verlicht. zelf het geluid , bas, neutraal en hogetonen zijn instelbaar. Super.

Pluspunten

  • zeer goed geluid
  • verlichte toetsen

Minpunten

  • geen
  • geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Rina 08-12-2016 Product paar dagen in bezit

goede telefoon

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Goeie telefoon, precies voor mij geschikt, (ik ben 84 jaar) Duidelijke cijfers en letters, goed geluid.


g

Pluspunten

  • geschikt voor slechthorenden
  • makkelijk te bedienen

Minpunten

  • geen

Review criteria:

Uitstekend
Voldoende
Goed
Voldoende
Voldoende

Reageer

Arnold Trausel. 26-11-2016 Product paar dagen in bezit

fysic draadloze huistelefoon fx 5720

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
mooie vormgeving ,duidelijke cijfers en bediening ook in het donker.
veel mogelijk heden ook verschillende beltonen instelbaar.
heb de dubbel set aangeschaft om ook boven dezelfde telefoon te hebben.

Pluspunten

  • vormgeving
  • duidelijke cijfers
  • makkelijk in te stellen

Minpunten

  • bij gemist gesprek last

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Felix 23-11-2016 Product paar maanden in bezit

Irritant knipperlicht na een gemiste op

Algemene score

5,0
Dit is een toestel specifiek voor ouderen. Het knipperlicht is handig om snel te zien dat je een oproep hebt gemist, maar het uitzetten ervan is een regelrechte ramp. Ik heb uren moeten vogelen hoe dit moet en het dan mijn schoonmoeder uitleggen ..... pfff.
Ook kiezen uit de ringtoons is lastig omdat er niet echt een bij zit die niet irritant is. Het gebruik van de kleine knopjes is ook niet echt goed doordacht. Verder is op het gebruik van de grote toetsen niet veel aan te merken, deze werken naar behoren. Ook de geluidskwaliteit is goed. Maar al met al kan het volgens mij een stuk gebruiksvriendelijker.

Pluspunten

  • geluid
  • grote toetsen

Minpunten

  • KNIPPERLICHT ELLENDE
  • Kleine knopjes aan de zijkant
  • Te weinig (fijne) ringtoons

Review criteria:

Goed
Voldoende
Slecht
Goed
Voldoende

Reageer

Michiel 21-11-2016 Product paar dagen in bezit

Fijne grote telefoon

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Voor een slechtziende tante is dit een goede telefoon met prima geluidskwaliteit en helder scherm. Daarbij ook een handfree mogelijkheid met luidspreker.
Ligt goed in de hand.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Greet Simonis 14-11-2016 Product paar dagen in bezit

Handig? Onhandig?

Algemene score

6,0
Het grote verlichte display en de grote bedieningstoetsen maakt dit een prima telefoon voor de oudere, alleen de kleine bedieningsknopjes aan de zijkant om gemiste oproepen en telefoonboek te bekijken zijn lastig in het gebruik, vooral als je kleine handen hebt dan moet je ze allebei gebruiken, die functies hadden beter aan de voorkant onder grote druktoetsen kunnen zitten. En het is erg lastig dat je het telefoonboek niet naar de andere handset kunt kopiëren, dat is niet meer van deze tijd!!!

Pluspunten

  • Grote goed verlichte scherm
  • Grote goed verlichte toetsen
  • Goed instelbaar geluidsvolume

Minpunten

  • Lastig te bedienen knopjes aan de zijkant
  • Je kan het telefoonboek niet kopiëren

Review criteria:

Uitstekend
Voldoende
Voldoende
Voldoende

Reageer

Jan E. 17-10-2016 Product paar weken in bezit

Groot scherm en goede geluidskwaliteit

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Prima toestel met grote , in de avond verlichte toetsen. Zelfs met een gehoorapparaat is de geluidskwaliteit prima. Accuduur is voldoende.

Review criteria:

Goed
Voldoende
Goed
Goed
Voldoende

Reageer

rutten 05-10-2016 Product paar dagen in bezit

Duidelijk toetsenborden

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Jammer van die dunne cijfers en letters op beeldscherm, wel erg tevreden over de duidelijke
cijfers en letters op toetsenbord. Verlichting is ook handig.

Pluspunten

  • grote cijfers toetsenbord
  • verlichting

Minpunten

  • dunne cijfers en letters, even wennen

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Michel 01-10-2016 Product paar dagen in bezit

Mooi basistoestel met grote toetsen

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Ik heb deze set gekocht in combinatie met de FX-5720. Twee losse handsets. De FX-5720 is uitbreidbaar tot 6 losse handsets. Het is even uitzoeken hoe de handsets gekoppeld moeten worden aan de basissets maar alles werkt prima met Ziggo telefoonabonnement.

Pluspunten

  • grote toetsen

Minpunten

  • menu werkt niet infinitief

Review criteria:

Goed
Goed
Voldoende
Goed
Voldoende

Reageer

Rob 11-09-2016 Product paar maanden in bezit

ZEER Praktisch

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Een prima telefoon voor ouderen (eigenlijk voor iedereen) met wat minder zicht en gehoor...
Helaas is de gebruiksaanwijzing en alle mogelijke instellingen voor ouderen wat lastig om te hanteren...

Pluspunten

  • toetsenbord duidelijk
  • microfoon goed luid
  • belsignaal goed luid

Minpunten

  • instelbaarheid
  • gwbruiksaanwijzing

Review criteria:

Goed
Goed
Voldoende
Goed
Goed

Reageer

E.. 09-08-2016 Product paar dagen in bezit

groottescherm lange gespektsduur.

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
hij ligt mooi in de hand. grote toetsen
en makkelijk uit hand boekje telefoneren
en het makkelijk dat er een snel toets op zit. m 1 of m 2

Pluspunten

  • vormgeving is goed.
  • makkelijk te gebruiken
  • goed lees baar

Minpunten

  • knopjes aan de zij kant
  • zijn on handig.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Marc 31-07-2016 Product paar weken in bezit

Zeer praktische telefoon

Algemene score

9,4
We hebben dit toestel nu een aantal weken.
Het is echt een praktisch toestel, niet alleen voor de ouderen onder ons die iets slechter kunnen zien en horen.
Maar ook voor andere leeftijdscategoriën.
Voldoende mogelijkheden. Geen overbodige zaken.
Een goede prijs kwaliteitverhouding!!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Oma 13-07-2016 Product paar dagen in bezit

Mijn nieuwe telefoon: weer een FYSIC!

Algemene score

8,8
Grote knoppen en een helder display is voor mij essentieel. Ik ben 90 jaar en heb dat nodig omdat ik erg slecht kan zien. Ook heb ik er veel plezier van dat ik goed kan horen. Ik heb ooit eentje van Philips gehad maar die vond ik niet zo handig.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend
Voldoende

Reageer

M.K. 08-07-2016 Product paar weken in bezit

Fijne telefoon voor ouderen

Algemene score

7,6
Dit is een fijne telefoon voor ouderen, erg fijn dat er een duidelijke waarschuwingslampje is voor gemiste oproepen. Alleen de (blader)knopjes aan de zijkant zjn lastig te bedienen voor mensen met stramme vingers. Terwijl je deze knopjes voortdurend nodig hebt...

Review criteria:

Goed
Voldoende
Onvoldoende
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews