Fysic FX-5720 - Reviews

8,1 Lees 51 reviews
Best Reviewed okt 2016 Fysic FX-5720
Best Reviewed oktober 2016
Specificaties
Antwoordapparaat
Nee
Nummerherkenning
Ja
Technologie
DECT
Bekijk alle specificaties

Gemiddelde beoordeling

Beoordeling op basis van 51 reviews

8,1

Schrijf een review Maak videoreview

Review criteria:

  • Goed
  • Voldoende
  • Voldoende
  • Goed
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Rina 08-12-2016 Product paar dagen in bezit

goede telefoon

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Goeie telefoon, precies voor mij geschikt, (ik ben 84 jaar) Duidelijke cijfers en letters, goed geluid.


g

Pluspunten

  • geschikt voor slechthorenden
  • makkelijk te bedienen

Minpunten

  • geen

Review criteria:

Uitstekend
Voldoende
Goed
Voldoende
Voldoende
Arnold Trausel. 26-11-2016 Product paar dagen in bezit

fysic draadloze huistelefoon fx 5720

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
mooie vormgeving ,duidelijke cijfers en bediening ook in het donker.
veel mogelijk heden ook verschillende beltonen instelbaar.
heb de dubbel set aangeschaft om ook boven dezelfde telefoon te hebben.

Pluspunten

  • vormgeving
  • duidelijke cijfers
  • makkelijk in te stellen

Minpunten

  • bij gemist gesprek last

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Uitstekend
Goed
Felix 23-11-2016 Product paar maanden in bezit

Irritant knipperlicht na een gemiste op

Algemene score

5,0
Dit is een toestel specifiek voor ouderen. Het knipperlicht is handig om snel te zien dat je een oproep hebt gemist, maar het uitzetten ervan is een regelrechte ramp. Ik heb uren moeten vogelen hoe dit moet en het dan mijn schoonmoeder uitleggen ..... pfff.
Ook kiezen uit de ringtoons is lastig omdat er niet echt een bij zit die niet irritant is. Het gebruik van de kleine knopjes is ook niet echt goed doordacht. Verder is op het gebruik van de grote toetsen niet veel aan te merken, deze werken naar behoren. Ook de geluidskwaliteit is goed. Maar al met al kan het volgens mij een stuk gebruiksvriendelijker.

Pluspunten

  • geluid
  • grote toetsen

Minpunten

  • KNIPPERLICHT ELLENDE
  • Kleine knopjes aan de zijkant
  • Te weinig (fijne) ringtoons

Review criteria:

Goed
Voldoende
Slecht
Goed
Voldoende
Michiel 21-11-2016 Product paar dagen in bezit

Fijne grote telefoon

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Voor een slechtziende tante is dit een goede telefoon met prima geluidskwaliteit en helder scherm. Daarbij ook een handfree mogelijkheid met luidspreker.
Ligt goed in de hand.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Uitstekend
Goed
Greet Simonis 14-11-2016 Product paar dagen in bezit

Handig? Onhandig?

Algemene score

6,0
Het grote verlichte display en de grote bedieningstoetsen maakt dit een prima telefoon voor de oudere, alleen de kleine bedieningsknopjes aan de zijkant om gemiste oproepen en telefoonboek te bekijken zijn lastig in het gebruik, vooral als je kleine handen hebt dan moet je ze allebei gebruiken, die functies hadden beter aan de voorkant onder grote druktoetsen kunnen zitten. En het is erg lastig dat je het telefoonboek niet naar de andere handset kunt kopiëren, dat is niet meer van deze tijd!!!

Pluspunten

  • Grote goed verlichte scherm
  • Grote goed verlichte toetsen
  • Goed instelbaar geluidsvolume

Minpunten

  • Lastig te bedienen knopjes aan de zijkant
  • Je kan het telefoonboek niet kopiëren

Review criteria:

Uitstekend
Voldoende
Voldoende
Voldoende
Jan E. 17-10-2016 Product paar weken in bezit

Groot scherm en goede geluidskwaliteit

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Prima toestel met grote , in de avond verlichte toetsen. Zelfs met een gehoorapparaat is de geluidskwaliteit prima. Accuduur is voldoende.

Review criteria:

Goed
Voldoende
Goed
Goed
Voldoende
rutten 05-10-2016 Product paar dagen in bezit

Duidelijk toetsenborden

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Jammer van die dunne cijfers en letters op beeldscherm, wel erg tevreden over de duidelijke
cijfers en letters op toetsenbord. Verlichting is ook handig.

Pluspunten

  • grote cijfers toetsenbord
  • verlichting

Minpunten

  • dunne cijfers en letters, even wennen

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed
Michel 01-10-2016 Product paar dagen in bezit

Mooi basistoestel met grote toetsen

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Ik heb deze set gekocht in combinatie met de FX-5720. Twee losse handsets. De FX-5720 is uitbreidbaar tot 6 losse handsets. Het is even uitzoeken hoe de handsets gekoppeld moeten worden aan de basissets maar alles werkt prima met Ziggo telefoonabonnement.

Pluspunten

  • grote toetsen

Minpunten

  • menu werkt niet infinitief

Review criteria:

Goed
Goed
Voldoende
Goed
Voldoende
Rob 11-09-2016 Product paar maanden in bezit

ZEER Praktisch

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Een prima telefoon voor ouderen (eigenlijk voor iedereen) met wat minder zicht en gehoor...
Helaas is de gebruiksaanwijzing en alle mogelijke instellingen voor ouderen wat lastig om te hanteren...

Pluspunten

  • toetsenbord duidelijk
  • microfoon goed luid
  • belsignaal goed luid

Minpunten

  • instelbaarheid
  • gwbruiksaanwijzing

Review criteria:

Goed
Goed
Voldoende
Goed
Goed
E.. 09-08-2016 Product paar dagen in bezit

groottescherm lange gespektsduur.

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
hij ligt mooi in de hand. grote toetsen
en makkelijk uit hand boekje telefoneren
en het makkelijk dat er een snel toets op zit. m 1 of m 2

Pluspunten

  • vormgeving is goed.
  • makkelijk te gebruiken
  • goed lees baar

Minpunten

  • knopjes aan de zij kant
  • zijn on handig.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Marc 31-07-2016 Product paar weken in bezit

Zeer praktische telefoon

Algemene score

9,4
We hebben dit toestel nu een aantal weken.
Het is echt een praktisch toestel, niet alleen voor de ouderen onder ons die iets slechter kunnen zien en horen.
Maar ook voor andere leeftijdscategoriën.
Voldoende mogelijkheden. Geen overbodige zaken.
Een goede prijs kwaliteitverhouding!!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Oma 13-07-2016 Product paar dagen in bezit

Mijn nieuwe telefoon: weer een FYSIC!

Algemene score

8,8
Grote knoppen en een helder display is voor mij essentieel. Ik ben 90 jaar en heb dat nodig omdat ik erg slecht kan zien. Ook heb ik er veel plezier van dat ik goed kan horen. Ik heb ooit eentje van Philips gehad maar die vond ik niet zo handig.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend
Voldoende
M.K. 08-07-2016 Product paar weken in bezit

Fijne telefoon voor ouderen

Algemene score

7,6
Dit is een fijne telefoon voor ouderen, erg fijn dat er een duidelijke waarschuwingslampje is voor gemiste oproepen. Alleen de (blader)knopjes aan de zijkant zjn lastig te bedienen voor mensen met stramme vingers. Terwijl je deze knopjes voortdurend nodig hebt...

Review criteria:

Goed
Voldoende
Onvoldoende
Uitstekend
Uitstekend
Hamers 28-06-2016 Product paar weken in bezit

Super geluid dmv boostknop

Algemene score

8,6
Telefoon aangeschaft voor mijn ouders, die wat slechter horen. Ben zeer tevreden, vooral met het geluid harder zetten tijdens telefoongesprek, zodat het goed te verstaan is. Zeer duidelijk scherm. Het enige minpuntje zijn de kleine knopjes aan de zijkant, die zijn niet zo handig voor oudere mensen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Voldoende
Uitstekend
Uitstekend
Leoni 27-05-2016 Product paar dagen in bezit

Toestel geschikt voor oudere mensen

Algemene score

8,6
Duidelijke telefoon met grote cijfers, goed in te stellen voor slechthorende mensen.
Lampje gaat brand als telefoon overgaat.
enige nadeel je kunt telefoonboek niet kopiëren.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed
Uitstekend
R. 27-05-2016 Product paar dagen in bezit

Telefoon voor ouderen

Algemene score

8,2
Goed toestel, installatie is heel eenvoudig. Voor niet technische mensen is het instellen van het adresboek wel een beetje onhandig. De telefoons vinden het basisstation vanzelf.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Voldoende
Uitstekend
Cees 08-05-2016 Product paar dagen in bezit

ik ben erg tevreden over de aankoop

Algemene score

8,0
dag na de bestelling afgeleverd, Duidelijke gebruiksaanwijzingen. gebruiksvriendelijk in het gebruik en beschikt over voldoende mogelijkheden (extraatjes)
kort om en prima product.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Voldoende
Cor 04-03-2016 Product maand in bezit

Algemene score

5,3
Pa was 5 jaar geleden helemaal blij met zijn 1e fysic 5020. toen die defect ging moest er dus weer een fysic komen, de FX 5720dual. Helaas een slechte kopie van zijn voorganger met een gedateerde techniek in een nieuw, erg glad, jasje. Met ook nog wat extra ongemakken zoals de veel te kleine toetsen aan de zijkant, een lader die al omvalt als je er naar kijkt en het gebrek aan een kopieer optie. Een echte tegenvaller met slechts één positief puntje : Voor een slechthorende is het geluid redelijk, de verstaanbaarheid en het instelbare volume zijn beter dan van het oude toestel

Cor

Review criteria:

Goed
Slecht
Onvoldoende
Voldoende
Rico 23-02-2016 Product paar dagen in bezit

Algemene score

7,8
Makkelijk bediening Duidelijk Leuke mogelijkheden
Min puntjes Geen directe kopieer mogelijkheid om de telefoonlijst te kopiëren in de andere handset

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Voldoende
Goed
Monique 19-02-2016 Product paar dagen in bezit

Algemene score

5,8
Knopjes aan de zijkant wat onhandig. Ik vind de gebruiksaanwijzing ook niet zo duidelijk. Heel onhandig is dat je het adresboek in iedere handset moet invoeren had handiger geweest de lijst te kunnen kopiëren van de 1 naar de ander. Duurzaamheid is nog niet bekend. Geluid is prima. Eventueel zelfs uit te breiden met externe bel/lichtsignaal

Review criteria:

Voldoende
Onvoldoende
Onvoldoende
Voldoende
Toon meer reviews