Samsung Galaxy Tab S2 32 GB / zwart - Reviews

Best Reviewed feb 2017 Samsung Galaxy Tab S2 32 GB / zwart
Best Reviewed februari 2017
Specificaties
Opslag
32 GB opslag
Resolutie
2048 x 1536 pixels
Schermgrootte
9,7 inch scherm
Bekijk alle specificaties

Gemiddelde beoordeling

Beoordeling op basis van 26 reviews geschreven op Kieskeurig.be.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,9

Schrijf een review

Kieskeurig.be review criteria:

  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Conny 31-07-2016 Product paar dagen in bezit

Samsung tablet t813

Algemene score

9,0
Prima tablet. Mooie vormgeving en licht. Kleuren zijn helder. Tablet is makkelijk in gebruik en gemakkelijk af te stemmen op de overige apparatuur.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Eva 08-07-2016 Product paar dagen in bezit

Prima tablet

Algemene score

9,0
Sinds een paar dagen de tablet binnen. Hij is erg dun en licht. Als je er een hoesje bijhebt gaat hij vanzelf uit als je het hoesje dichtklapt. Wij hebben het hoesje bij de action gekocht, deze is ook prima. Verder is de tablet snel en fijn in gebruik.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Yvon44 16-07-2016 Product paar weken in bezit

Samsung tablet Galaxy Tab S2 9.7 T813 (zwart)

Algemene score

9,7
Heel blij met mijn nieuwe tablet. Heel scherp en mooi beeld. Mooie kleuren. Lekker snel. Niet dik. Led verlichting . En 50 euro retour bij Samsung.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

ninnin 15-10-2016 Product paar dagen in bezit

groot scherm

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Groot scherm en duidelijk beeld ook bij zon inval.
Ook ideaal bij het openen en sluiten van de cover,de tablet gaat automatisch aan of uit.

Pluspunten

  • helderheid
  • snelheid

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Jean Wouters 30-07-2016 Product paar dagen in bezit

Samsung Tab S2

Algemene score

8,3
Mooi scherp scherm. licht gewicht. snelle processor. Handig dat apps van telefoon automatisch overgezet (kunnen) worden.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Voldoende

Reageer

Cor 26-07-2016 Product paar dagen in bezit

Coole tablet

Algemene score

10,0
De tablet is licht qua gewicht en is makkelijk mee te nemen. Hij ziet er mooi uit en heeft een goede, duidelijke resolutie. De tablet werkt snel en maakt mooie, superscherpe foto's
Samengevat: een coole tablet voor iedereen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

rienmaas 13-07-2016 Product paar dagen in bezit

lekker ding

Algemene score

9,3
DE Galaxy tab S2, gekocht door de beoordeling op kieskeurig, bevalt uitstekend. Prachtig beeld, sterke WIFI-ontvanger en gemakkelijk in het gebruik.
Heel tevreden

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

joy 12-07-2016 Product paar weken in bezit

Zeer goede Samsung T813 tablet

Algemene score

9,0
eenvoudig in gebruik (alles logisch en snel te bedienen), mooi beeld en maakt mooie foto's, licht in gewicht, ziet er ook super mooi uit!!!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Leo 07-06-2016 Product paar dagen in bezit

Erg tevreden

Algemene score

8,7
Na 4 jaar een Galaxy Tab 10.1 te hebben gebruikt is dit weer een hele stap voorwaarts van Samsung. Scherm aanzienlijk scherper, apparaat een stuk sneller, zowel opstarten als programma's openen, en een stuk lichter.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Anne 26-10-2016 Product paar weken in bezit

mooi duidelijk scherm

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
mooi product. goed beeld, snelle opstart. uitbereidbaar geheugen. helemaal goed voor mij.
nexus 7 voldeed niet meer dus voor mij een grote vooruitgang.
ordernummer 2016107622063

Pluspunten

  • makkelijk te bedienen
  • mooi scherm

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Lardie 28-08-2016 Product half jaar of langer in bezit

Fijne tablet

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Prachtige kleuren, helder. Start snel op. Maakt prachtige fotos.
Gebruik hem nu een jaar en ben er heel blij mee. Bedankt Samsung! Gebruik van de hoes is vriendelijk en heel makkelijk om de tablet op tafel te zetten en er mee te bridgen op internet.
Gaaf!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Peter 21-09-2016

Erg knap "Gebruik hem nu een Jaar"
Met Releasedatum mei 2016 lijkt mij dat stug.

Reageer

Guy 25-06-2016 Product paar dagen in bezit

Samsung Galaxy Tab S2

Algemene score

9,0
Geweldig tablet, na jaren een Samsung Galaxy Tab 2 te hebben gebruikt is dit een absolute verbetering qua opstartsnelheid en beeld kwaliteit.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

C 10-06-2016 Product paar dagen in bezit

samsung tablet

Algemene score

10,0
een mooi duidelijk scherm,handig in gebruik wat de functies betreft. er zat een gratis hoes bij, deze is aan te raden want is zeer makkelijk in 3 standen neer te zetten en hij is ook heel snel in gebruik

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Sjaak 30-12-2016 Product paar weken in bezit

Mooi vorm gegeven Tablet en lekker plat en niet zwaar.

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Na bijna een jaar mijn noname (kruidvat) tablet niet meer gebruikt te hebben.
Voor deze Samsung gekozen vele malen beter dan een te duur appel product.
Ben nu een zeer tevreden gebruiker van deze Samsung Tablet Tab 2 9.7 SM T813
Er mee werken is verslavend niet te vergelijken met mijn vorige tablet.
Deze Samsung is echt een aanrader.

Pluspunten

  • Intern geheugen groot 32gb
  • Mooi groot scherm hoge resolutie
  • Mooie platte behuizing
  • Ziet er gewoon helemaal prima uit
  • Makkelijk uit te breiden met extra geheugen

Minpunten

  • geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Pietje213 10-12-2016 Product paar dagen in bezit

Fijn groot scherm

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Het is een goede tablet met een groot scherm. De accuduur is ook goed. De vingerafdruk scanner werkt ook zeer snel. Hij is licht en start snel op.

Pluspunten

  • Licht
  • Snel
  • Scherm reageert goed

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

MartenDi 26-11-2016 Product paar dagen in bezit

Zeer snel met prachtige schermweergave

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Een topper. Heel helder scherm, ook in zonlicht. Werkt zeer snel, standaard al veel interne opslag met 32 Gb.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Monique 13-02-2017 Product paar weken in bezit

Supersnel, fantastisch beeld

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Ik heb voornamelijk voor deze gekozen vanwege het geheugen van 32 gb. Er kan dus veel op. Lekker groot scherm, maar toch licht en goed hanteerbaar. Start supersnel op, wisselt makkelijk tussen apps etcetera. Fantastisch kleuren.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

The Green Horn 15-01-2017 Product half jaar of langer in bezit

Zeer fijne tablet

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Tablet is zeer prettig om mee te werken.
-snel
-accuraat
-makkelijk
-mooi

Veder kan ik dit product alleen maar aanraden.

Prijs zou wel iets lager mogen.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Voldoende

Reageer

Sjaak 19-04-2017 Product paar maanden in bezit

Accu opladen duurt te lang

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

7,0
Fijne tablet goed scherm snel Maar meer dan 24 uur opladen accu vind ik niet normaal meer dat is een heel groot nadeel!!!!

Pluspunten

  • Scherm
  • Snel

Minpunten

  • Accu opladen

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Onvoldoende

Reageer

Klusser 26-02-2017 Product paar dagen in bezit

Prachtig tablet hoewel de (goud)kleur niet echt goud is.

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Prima werkend tablet. Snel, prachtig scherm, groot gebruiksgemak in samenwerking met Samsungs eigen (optie) hoesje.
Nu nog (want dat vergt enige keren opladen) is de accu wat sneller leeg als verwacht. Vandaag, 2e dag van gebruik, vol om 09.45 aangezet, toen intensief gebruikt als tekstverwerker tot 12.15. Om 13.30 weer aangezet, o.a. een film gekeken en geïnternet tot 17.30. Toen was de accu 75 % leeg. Bij elkaar 6.5 uur. Scherm was wel vrij helder ingesteld. I.v.m. dit vind ik de oplader te weinig capaciteit hebben. 2 Ampere, wat hetzelfde is als die van mijn Samsung Note 4 GSM. Mijn vorige tablet, een Acer A-810, 3 jaar oud, had óók pas na een aantal keren op/ontladen een beter werkende accu dus heb ik hoop.

Pluspunten

  • Reactie nelheid.
  • Schermscherpte.
  • Afwerking
  • Gebruik samen met Samsungshoes.
  • Gewicht, maar met hoes toch 600gr.

Minpunten

  • (Voorlopig) accuduur.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Voldoende

Reageer

Toon meer reviews