Samsung Galaxy Tab S2 9,7 inch / zwart / 32 GB

Specificaties
Opslag
32 GB opslag
Resolutie
2048 x 1536 pixels
Schermgrootte
9,7 inch scherm
Bekijk 1 andere uitvoering

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 148 reviews die zijn achtergelaten voor de Samsung Galaxy Tab S2 9,7 inch / zwart / 32 GB op Kieskeurig.be.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,9

Schrijf een review

Kieskeurig.be review criteria:

  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Conny 31-07-2016
  • Product paar dagen in bezit

Samsung tablet t813

Geschreven voor: Samsung Galaxy Tab S2 9,7 inch / zwart / 32 GB

Algemene score

9,0
Prima tablet. Mooie vormgeving en licht. Kleuren zijn helder. Tablet is makkelijk in gebruik en gemakkelijk af te stemmen op de overige apparatuur.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

rienmaas 13-07-2016
  • Product paar dagen in bezit

lekker ding

Geschreven voor: Samsung Galaxy Tab S2 9,7 inch / zwart / 32 GB

Algemene score

9,3
DE Galaxy tab S2, gekocht door de beoordeling op kieskeurig, bevalt uitstekend. Prachtig beeld, sterke WIFI-ontvanger en gemakkelijk in het gebruik.
Heel tevreden

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Eva 08-07-2016
  • Product paar dagen in bezit

Prima tablet

Geschreven voor: Samsung Galaxy Tab S2 9,7 inch / zwart / 32 GB

Algemene score

9,0
Sinds een paar dagen de tablet binnen. Hij is erg dun en licht. Als je er een hoesje bijhebt gaat hij vanzelf uit als je het hoesje dichtklapt. Wij hebben het hoesje bij de action gekocht, deze is ook prima. Verder is de tablet snel en fijn in gebruik.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

wishmeluck 05-04-2016
  • Product maand in bezit

Super tablet maar 2 maanden accu problemen

Geschreven voor: Samsung Galaxy Tab S2 9,7 inch / zwart / 32 GB

Algemene score

6,3
Na twee maanden in bezit, accu probleem. 2 dagen opladen en nog niet vol Tablet is erg mooi. Niet te zwaar in de hand. Nu tablet maar opsturen naar Media markt. gekocht via Media Markt online. Ik hou mijn hart vast of hij wel uberhaubt terug komt en gerepareerd is.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Slecht

Reageer

Lardie 28-08-2016
  • Product half jaar of langer in bezit

Fijne tablet

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Samsung Galaxy Tab S2 9,7 inch / zwart / 32 GB

Algemene score

9,0
Prachtige kleuren, helder. Start snel op. Maakt prachtige fotos.
Gebruik hem nu een jaar en ben er heel blij mee. Bedankt Samsung! Gebruik van de hoes is vriendelijk en heel makkelijk om de tablet op tafel te zetten en er mee te bridgen op internet.
Gaaf!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Peter 21-09-2016

Erg knap "Gebruik hem nu een Jaar"
Met Releasedatum mei 2016 lijkt mij dat stug.

Reageer

Leo 07-06-2016
  • Product paar dagen in bezit

Erg tevreden

Geschreven voor: Samsung Galaxy Tab S2 9,7 inch / zwart / 32 GB

Algemene score

8,7
Na 4 jaar een Galaxy Tab 10.1 te hebben gebruikt is dit weer een hele stap voorwaarts van Samsung. Scherm aanzienlijk scherper, apparaat een stuk sneller, zowel opstarten als programma's openen, en een stuk lichter.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Jean Wouters 30-07-2016
  • Product paar dagen in bezit

Samsung Tab S2

Geschreven voor: Samsung Galaxy Tab S2 9,7 inch / zwart / 32 GB

Algemene score

8,3
Mooi scherp scherm. licht gewicht. snelle processor. Handig dat apps van telefoon automatisch overgezet (kunnen) worden.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Voldoende

Reageer

Yvon44 16-07-2016
  • Product paar weken in bezit

Samsung tablet Galaxy Tab S2 9.7 T813 (zwart)

Geschreven voor: Samsung Galaxy Tab S2 9,7 inch / zwart / 32 GB

Algemene score

9,7
Heel blij met mijn nieuwe tablet. Heel scherp en mooi beeld. Mooie kleuren. Lekker snel. Niet dik. Led verlichting . En 50 euro retour bij Samsung.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Guy 25-06-2016
  • Product paar dagen in bezit

Samsung Galaxy Tab S2

Geschreven voor: Samsung Galaxy Tab S2 9,7 inch / zwart / 32 GB

Algemene score

9,0
Geweldig tablet, na jaren een Samsung Galaxy Tab 2 te hebben gebruikt is dit een absolute verbetering qua opstartsnelheid en beeld kwaliteit.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

C 10-06-2016
  • Product paar dagen in bezit

samsung tablet

Geschreven voor: Samsung Galaxy Tab S2 9,7 inch / zwart / 32 GB

Algemene score

10,0
een mooi duidelijk scherm,handig in gebruik wat de functies betreft. er zat een gratis hoes bij, deze is aan te raden want is zeer makkelijk in 3 standen neer te zetten en hij is ook heel snel in gebruik

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Piet 23-11-2017
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Groot scherm.

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Samsung Galaxy Tab S2 9,7 inch / zwart / 32 GB

Algemene score

10,0
Sinds een paar weken, makkelijk in gebruik, prachtig dun scherm, gaat vanzelf uit met hoesje.
Mijn vrouw is er helemaal weg van en heeft er ook een gekocht!!!

Pluspunten

  • Dun scherm
  • Overzichtelijk
  • Licht gewicht

Minpunten

  • accu

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Monique 13-02-2017
  • Product paar weken in bezit

Supersnel, fantastisch beeld

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Samsung Galaxy Tab S2 9,7 inch / zwart / 32 GB

Algemene score

9,0
Ik heb voornamelijk voor deze gekozen vanwege het geheugen van 32 gb. Er kan dus veel op. Lekker groot scherm, maar toch licht en goed hanteerbaar. Start supersnel op, wisselt makkelijk tussen apps etcetera. Fantastisch kleuren.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Pietje213 10-12-2016
  • Product paar dagen in bezit

Fijn groot scherm

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Samsung Galaxy Tab S2 9,7 inch / zwart / 32 GB

Algemene score

10,0
Het is een goede tablet met een groot scherm. De accuduur is ook goed. De vingerafdruk scanner werkt ook zeer snel. Hij is licht en start snel op.

Pluspunten

  • Licht
  • Snel
  • Scherm reageert goed

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

MartenDi 26-11-2016
  • Product paar dagen in bezit

Zeer snel met prachtige schermweergave

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Samsung Galaxy Tab S2 9,7 inch / zwart / 32 GB

Algemene score

10,0
Een topper. Heel helder scherm, ook in zonlicht. Werkt zeer snel, standaard al veel interne opslag met 32 Gb.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Dennis 22-01-2016
  • Product maand in bezit

Algemene score

9,0
Na twee jaar met de tab 8.0, was het tijd voor een update en upgrade. De tablet ziet er fantastisch uit, zelfs als deze uit staat: dun, strak en mooi afgewerkt. De s2 8.0 ligt lekker in de hand door de rubberachtige achterkant, al is deze net iets breder dan mijn vorige tablet. Heeft vast met de gewijzigde beeldverhouding te maken. Het beeldscherm is echt wow! Geen andere woorden voor. Goed leesbaar en de kleuren spatten er vanaf. Ik kan me voorstellen dat mensen die graag video's bekijken aan de nieuwe beeldverhouding moeten wennen. Ik gebruik de s2 echter vooral als e-reader en verder voor apps/websites: daarvoor is de verhouding juist veel fijner. De Samsung Android laag touchwiz heeft er nog nooit zo strak uitgezien, al zou ik een 'kale' Android versie (plus snelle updates) nog meer waarderen. De tablet is snel, loopt tot nu toe niet vast en de vingerafdrukscanner maakt alles nog makkelijker. Kortom, een aanrader!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

fransje 22-01-2016
  • Product paar dagen in bezit

Algemene score

4,3
Zoals alle Samsung apparaten is de accu het struikelblok. Bij aanschaf lijkt hij eindeloos mee te gaan en al gauw zit het ding bijna permanent in de oplader.

Review criteria:

Voldoende
Onvoldoende
Slecht
wishmeluck 05-04-2016

Precies als bij de mijne. Ga hem vandaag opsturen Media markt online. Ben benieuwd of hij terug komt en gerepareerd zal zijn.

Reageer

Jan Mooij 12-05-2017
  • Product half jaar of langer in bezit

Prima tablet. Helder scherm, snelle processor en prima accu.

Geschreven voor: Samsung Galaxy Tab S2 9,7 inch / zwart / 32 GB

Algemene score

9,0
Had eerst een Tab 3 maar daarmee vergeleken is dit een formule 1 tablet. Gebruik hem dagelijks tot volle tevredenheid. Blij mee.

Pluspunten

  • Snelle processor
  • Briljant scherm
  • Accu met lange levensduur
  • Handig formaat

Minpunten

  • Geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

The Green Horn 15-01-2017
  • Product half jaar of langer in bezit

Zeer fijne tablet

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Samsung Galaxy Tab S2 9,7 inch / zwart / 32 GB

Algemene score

8,0
Tablet is zeer prettig om mee te werken.
-snel
-accuraat
-makkelijk
-mooi

Veder kan ik dit product alleen maar aanraden.

Prijs zou wel iets lager mogen.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Voldoende

Reageer

Jan Willem1 31-05-2016
  • Product paar weken in bezit

Goede aankoop

Geschreven voor: Samsung Galaxy Tab S2 9,7 inch / zwart / 32 GB

Algemene score

10,0
Glas helder scherm, razend snel en doet absoluut niet onder voor een iPad en is het geld meer dan waard.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Patricia 22-01-2016
  • Product half jaar in bezit

Algemene score

10,0
We zijn heel erg tevreden over deze tablet en ik zeg we omdat ik bijna moer vechten om de tablet in handen te krijgen omdat hij zo gewild is. Wij hebben ook 2 tablets van een ander merk , maar deze is sneller met het laden van site en heeft dezelfde apps als de telefoonsituatie dus makkelijker in gebruik. Mooi plat enmooi vormgegeven lichtgewicht model.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews