Er zijn op dit moment geen prijzen beschikbaar.

Samsung lichaam vochtinbrenger 12,2 inch / zwart / 32 GB

Vergelijkbare producten

Samsung Galaxy Tab S2 9,7 inch / wit / 32 GB / 4G

Samsung Galaxy Tab S2 9,7 inch / wit / 32 GB / 4G
1 reviews

Samsung Galaxy Tab 3 Lite 7,0 inch / wit / 8 GB

Samsung Galaxy Tab 3 Lite 7,0 inch / wit / 8 GB

Samsung Galaxy Tab S2 9,7 inch / zwart / 32 GB / 4G

Samsung Galaxy Tab S2 9,7 inch / zwart / 32 GB / 4G
9,1 (6)
Bekijk alle Tablets

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 122 reviews die zijn achtergelaten voor de Samsung lichaam vochtinbrenger 12,2 inch / zwart / 32 GB op Kieskeurig.be.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

9,1

Schrijf een review

Kieskeurig.be review criteria:

  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Frans Keul 16-06-2014
  • Product maand in bezit

Algemene score

6,0
Mooie tablet, goed beeld maar kan geen MP4 afspelen.

Ik heb deze High End tablet gekocht na ik mijn Apple stuk ging. Vooral het grotere scherm sprak mijn aan. Voor de gewone applicaties is het meer dan een perfect scherm. Scherp, goed van kleur.

Het afspelen van een MP4 van mijn eigen videocamera ging op zowel mijn oude Ipad als de Ipad 4 van mijn vrouw probleemloos. Op de Galaxy TabPro 12.2 zijn deze MP4 videos niet om aan te zien, haperend beeld met veel horizontale strepen. Jammer, ik had van deze High End tablet, gezien de specificaties, veel beter prestaties verwacht.

Daarnaast is veel software geschreven voor mobiele telefoons en moet je per applicatie het scherm horizontaal dan weer verticaal houden en is niet aan te passen. Bij deze grotere tablet maakt dit draaien en dus ook het verplaatsen van de bedieningsknoppen, het er niet eenvoudiger op.

Review criteria:

Slecht
Uitstekend
Voldoende

Reageer

nenne 14-12-2014
  • Product paar dagen in bezit

Algemene score

10,0
Geweldig tablet, snel lekker groot beeld, makkelijk te instaleren apps, fijn dat Hancom office erbij zit, leuk werken met de bijgeleverde stylus

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Michiel 362 28-10-2014
  • Product paar weken in bezit

Algemene score

8,7
Nu ongeveer 2 weken in bezit en erg tevreden.
Snelheid goed, accuduur prima (2 dagen met veel gebruik, Beeldscherm hoge resolutie, lichte doorschijn bij zwart beeld in donkere kamer, het oled scherm van tabpro is nog mooier.

Is ie te groot? Best getwijfeld...echt prima. Goede keus. Ik zou hem weer kopen. Stylus is een grote extra. Dat is waarom ik opnieuw de galaxy note serie heb gekocht.

Meerdere schermen open blijkt erg handig en ik heb het al een paar keer gebruikt.....Kopie en past met toetsen combi (cntr-XCV) blijkt erg handig te zijn.

Van de extra software is Hancom office suite goed bruikbaar. Het heeft de meeste MS functies, maar je gaat natuurlijk niet een mailmerge of iets dergelijks vanaf je tablet doen, of ingewikkelde macro's. Dat lukt vast niet. Er zijn ook speciale apps voor tekenen met stylus pen. Leuker dan je denkt.

nu 2 software updates binnen gekregen. Deze werken prima. Geen extra functionaliteit voor zover ik kan zien. Tablet lijkt wel iets sneller geworden te zijn na laatste update..?!?

Kijk ook bij tweakers.net bij het notepro 12.2 topic voor ondersteuning en inspiratie.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Marcie2011 11-08-2014
  • Product paar dagen in bezit

Algemene score

9,0
Hallo,
Top Apparaat..,maar
Ik ben een stuk minder enthousiast dan de meeste mensen hier,en dat op 1 punt, en dat is het beeldscherm.

ik heb meerdere vage witte vlekken in het rechtse gedeelte van het scherm, als de achtergrond ZWART is welteverstaan,(net of het licht erdoor heen komt op die plaatsen van de achterkant,niet goed afgewerkt zeg maar)

Bij het opstarten zie je het heel erg,en als ik bv een film kijk zie je bij de zwarte randen die witte vage vlekken.
ik stoor mij hier enorm aan, heb er al 2 terug gebracht nu.

de TabPro 10 inch heeft dit helemaal niet van mijn vriendin.

ik geef de NOte toch een 9 want tis een top ding kwa gebruik...batterij gaat super lang mee....als je pennetje veel gebruikt wat minder...stop het altijd terug ook als je niet gebruijt voor besparing op je batterij
een 9
en dat wordt verhoogd als de problemen zijn verholpen maar voor een apparaat met deze prijs klasse ga ik daar niet mee akkoord.

Review criteria:

Voldoende
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

patje19771 07-08-2014
  • Product half jaar in bezit

Algemene score

9,0
Geweldig apparaat. Mega snel ding. En een super groot scherm! Start snel, vooral browsen is een verademing.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

disjenmgn 03-08-2014
  • Product paar dagen in bezit

Algemene score

9,3
ongelofelijk fijn tablet, vooral functies vd stylus pen, en extra schermen is niet alleen een leuke gadget, maar in de praktijk ook veelvuldig bruikbaar.
ging eigenlijk voor de nieuwere tab S vanwege amoled scherm, maar de vele extra functies, groter formaat en prima software spraken mij meer aan.
Dan maar geen kampioen beeldscherm, maar een super functioneel tablet, waar ik echt iets aan heb, en mee kan, kortom, ik had 'm veel eerder moeten kopen !

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

klaas schuring 17-07-2014
  • Product kwartaal in bezit

Algemene score

9,0
Ook na 3 tot 4 maanden nog steeds positief over het gebruik. Ik gebruik geen pen meer. Ik doe zakelijk alles op het tablet.
Accu en scherm blijven prima.
Met de 64GB extra geheugen is dat ook geen aandachtspunt meer.
Kortom goed prijs kwaliteit verhouding ook al was hij duur.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

H. Mureau 14-05-2014
  • Product maand in bezit

Algemene score

9,3
kort maar krachtig,
super apparaat en betrouwbaar.
geen enkele hapering en een ongelooflijke beeldkwaliteit

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

EHolman 12-05-2014
  • Product kwartaal in bezit

Algemene score

9,3
Het apparaat aangeschaft op 26 februari 2014 en bijzonder tevreden erover!

Extreem intensief gebruik ik m niet. Een beetje voor spelletjes (welke er fantastisch uitzien), browsen, en notities maken (schrijvend). Het 'office'-pakket wat erbij zit is geniaal en ziet er schitterend uit. Apple gebruikers zijn vaak jaloers wanneer ze een korte demo van het apparaat krijgen!

Enige minpuntje is dat het opladen vrij lang duurt, maar als je deze 's nachts oplaadt dan is het niet zo erg.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Sil74 11-05-2014
  • Product paar dagen in bezit

Algemene score

8,7
Ben blij met deze aankoop. Heb eerst nog getwijfeld tussen deze en een maatje kleiner. Het beeld is duidelijk. Nog niet lang in gebruik, maar tot nu toe erg tevreden.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Roosstar 08-05-2014
  • Product paar weken in bezit

Algemene score

9,0
Beeldscherm: helder, scherp, goede kleurweergave,fijn formaat. Voor mij als freelance fotograaf belangrijke punten.
Opstartsnelheid flitsend, zeker in vergelijking met mijn gewone computer (I7, 12GB RAM en 256 GB SSD opstartschijf).
Kort gezegd: aanzetten 1 of 2 keer diep adem halen en je kan werken. :D
Accuduur: In de paar weken dat ik de beschikking heb over deze Tablet, pas 1 maal op moeten laden ondanks vrij intensief gebruik.
Waarom dan alleen maar negens?
Omdat ik deze Tablet nog niet lang in gebruik heb, maar ook omdat ik eigenlijk uit principe nooit een tien geef voor apparatuur.
De enige (kleine) minpuntjes zijn voor mij, het ontbreken van 3G/4G functionaliteit en de minimale gebruiksaanwijzing.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Printer1741 08-05-2014
  • Product kwartaal in bezit

Algemene score

9,3
top tablet na 2 ipads blij met deze tablet super snel internet ook om thuis te werken sneller dan de computers op het werk
alleen de accu had ff langer mee moeten gaan maar met de voordelen van deze tablet neem je dit voor lief.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Carsamsung 04-05-2014
  • Product paar dagen in bezit

Algemene score

9,7
Super fijne tablet, deze hadden we eerder moeten kopen. Mega snel opstarten, mooi beeldscherm. ideaal izm canon spiegelreflex camera. Je wilt niet meer wat anders.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

gerardvt 03-05-2014
  • Product paar dagen in bezit

Algemene score

9,7
zeer duidelijke en scherpe note, ben pas een paar dagen ermee bezig, weet nog lang niet alles, moet nog veel leren maar hij bevalt prima

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

PosT040175 29-04-2014
  • Product paar dagen in bezit

Algemene score

9,0
Geweldige tablet. Had hiervoor een Transformer TF101 en ik dacht dat ik het toetsenborddock zou gaan missen maar typen op de note gaat bijzonder goed. Youtube en films/series streamen gaat ook fantastisch. Een zeer tevreden gebruiker.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

michael ketelaars 28-04-2014
  • Product paar dagen in bezit

Algemene score

9,0
hij is handig in gebruik,start vlug op,mooi model
ligt goed in de hand,ik hoop zelf dat ik er veel plezier van heb,want ik heb hem vandaag pas gekocht,

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

tablet2014 24-04-2014
  • Product maand in bezit

Algemene score

9,3
Een heel goed apparaat, uniek in in zijn soort.
Beeldscherm is erg scherp.
Start heel snel op.
Accuduur is goed.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

samsung fan 2.0 22-04-2014
  • Product paar dagen in bezit

Algemene score

7,7
lang getwijfeld om tab pro te kopen, dom. wat een fijn tablet om mee te werken.ook is het handig hoe alles met elkaar communiceert(smart tv en S4)

Review criteria:

Goed
Goed
Voldoende

Reageer

A.R. Flantua 22-04-2014
  • Product paar dagen in bezit

Algemene score

9,0
Een zeer duidelijk beeldscherm en makkelijk in gebruik. Ook ben ik zeer tevreden met de manier van aantekeningen maken met het aparte pennetje.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Johannaeij 22-04-2014
  • Product paar dagen in bezit

Algemene score

9,3
Het is een prachtig apparaat. Scherp beeld, snelle reactie, lange accuduur. Heel prettig om mee te werken.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews