Fujifilm X-T3 zwart, zilver

Specificaties
Camera type
systeemcamera (body)
Filmen in full-HD
Filmen in 4K Ultra-HD
Kleur(en)
zwart, zilver
Bekijk 1 andere uitvoering

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 8 reviews die zijn achtergelaten voor de Fujifilm X-T3 zwart, zilver op Kieskeurig.be.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

9,1

Schrijf een review

Kieskeurig.be review criteria:

  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Harry Kempff 16-02-2019
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Beste APS-C op de markt

Geschreven voor: Fujifilm X-T3 zwart

Algemene score

10,0
Overgestapt na jaren Nikon naar Fuji. Een plezier om mee te fotograferen. Top autofocus. Fantastische video mogelijkheden.Manuele bediening erg prettig. ontzettend veel mogelijkheden en de prachtige Fuji fotokwaliteit en kleuren.
Ben ook weer meer in zwart wit gaan fotograferen door deze camera en zijn mogelijkheden voor zw/w fotografie. Zeer uitgebreide duidelijke handleiding.Prijs kwaliteit verhouding is meer dan uitstekend.

Pluspunten

  • Uitstekende kwaliteit Foto's
  • Uitstekende kwaliteit video
  • Uitstekende bedieningsgemak
  • Bouwkwaliteit weerbestendig
  • Uitstekende focussen

Minpunten

  • scherm minder geschikt voor volgers

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Harry 16-02-2019

In mijn recensie van de XT-3 zit een foutje bij minpunten. De XT-3 is minder geschikt voor vloggers omdat het scherm niet helemaal gedraaid kan worden.Er stom volgers ipv vloggers. Met een Gimbal is dit opgelost. Aanbevolen de DJI Ronin S maar die kost wel rond de €650

Reageer

Lisa 05-08-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Top kwaliteit en makkelijk in gebruik

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Fujifilm X-T3 zwart

Algemene score

9,0
De Fujifilm X-T3 heb ik gekocht bij in combinatie met een XF 18-55 mm lens. De camera is fijn in gebruik en als professioneel fotograaf is het een droom camera die voldoet aan al mijn eisen. Een aanrader!

Pluspunten

  • Makkelijk in gebruik
  • Licht
  • Full frame effect

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jostheboss 11-07-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

back to basics

Geschreven voor: Fujifilm X-T3 zwart

Algemene score

9,0
het mooie aan deze kamera is dat hij heel intuïtief in te stellen is, net als een ouderwetse kamera, dus sluitertijd, diafragma, isowaarde, het is allemaal direct toegankelijk en in te stellen door simpel aan een wieltje te draaien. Ik was al zeer onder de indruk van de xt-2, nu geupgrade naar de xt-3

Pluspunten

  • robuust
  • traditioneel
  • prima zoeker
  • de 'poor man's Leica

Minpunten

  • geen beeldstabilisatie in body

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Renate 01-05-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Top camera

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Fujifilm X-T3 zwart

Algemene score

9,0
Na jaren met een full frame Nikon gefotografeerd te hebben, wilde ik iets kleiners om mee te nemen op vakantie. Na een gedegen onderzoek gekozen voor de Fuji X-T3 en daar tot nu toe geen spijt van gehad.
Prachtige, lichte camera met retro uitstraling. Makkelijk in de bediening met nog wat extra Fuji filters om het beeld helemaal af te maken!

Pluspunten

  • snelle autofocus
  • handzaam formaat
  • lichte behuizing

Minpunten

  • schermpje niet helemaal kantelbaar

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed
Goed

Reageer

Thomas 11-03-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Een dijk van een camera

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Fujifilm X-T3 zwart, zilver

Algemene score

9,0
Heel degelijk en ontzettend scherp, een genot om mee te werken,
Menustructuur is heel duidelijk, je hebt het zo onder de knie.

Pluspunten

  • Niet te zwaar
  • Duidelijk scherm

Minpunten

  • geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Andre 23-01-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

geweldige camera

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Fujifilm X-T3 zwart

Algemene score

9,0
De overgestapt van X-T1 naar de X-T3 is groot. Met een nieuwe sensor, een verbeterde autofocus en geweldige video performance is het een van de beste hybride camera's op de markt.

Pluspunten

  • goede autofocus
  • erg goede video performance

Minpunten

  • accu duur

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Robert Dekker 24-11-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Een van de beste camera's die nu te koop zijn.

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Fujifilm X-T3 zwart

Algemene score

9,0
Ik heb 7 positieve beoordelingen van internationale professionals gelezen en voor mij was dit de opvolger van mijn camera Fujifilm X-T1. Waarmee ik internationale prijzen heb gewonnen.

Pluspunten

  • Hoge kwaliteit
  • Groote voorsprong op andere bekende merken
  • Redelijke prijs

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

J.W. 07-11-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Prachtige camera en heerlijk in het gebruik

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Fujifilm X-T3 zwart, zilver

Algemene score

9,0
Enkele weken lang ben ik mijzelf aan het orienteren geweest en uiteindelijk gekozen voor de Fuji X-T3. Tot dusver geen spijt van! Wat een prachtig apparaat voor uitmuntende foto's en video's. Daarnaast gekleed in een retro behuizing. Een lust voor het oog.

Pluspunten

  • Prachtige foto's
  • Razendsnelle focus
  • Compact maar toch perfect in de handliggend
  • Geweldige kitlens
  • Weather-sealed

Minpunten

  • Geen IBIS
  • De menu's zijn niet zo overzichtelijk tov Canon
  • Accuduur

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer