Er zijn op dit moment geen prijzen beschikbaar.

Nikon 1 S1 + 1 NIKKOR 11-27.5mm

8,5 Lees 9 reviews

Vergelijkbare producten

Nikon 1 J5 + 1 NIKKOR VR 10-30mm

  • Resolutie 21 MP
  • Inclusief objectief Ja
  • Maximale fotoresolutie 5568 x 3712 pixels
Nikon 1 J5 + 1 NIKKOR VR 10-30mm

Panasonic Lumix DMC-GX80 + 14-42mm

  • Resolutie 16 MP
  • Inclusief objectief Ja
  • Filmen in Full HD Ja
Panasonic Lumix DMC-GX80 + 14-42mm Best Reviewed 2 keer okt 2016
8,1 (24)

Panasonic Lumix DMC-GX80 + 14-140mm

  • Resolutie 16 MP
  • Inclusief objectief Ja
  • Filmen in Full HD Ja
Panasonic Lumix DMC-GX80 + 14-140mm

Gemiddelde beoordeling

Beoordeling op basis van 8 reviews geschreven op Kieskeurig.be.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,5

Schrijf een review

Kieskeurig.be review criteria:

  • Uitstekend
  • Goed
  • Goed
  • Goed
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

marco420 17-12-2013 Product paar weken in bezit

Algemene score

9,8
Foto:

geweldig scherpe en kleurechte foto's.
snel toestel. foto's doen niet meer onder voor spiegelreflex. Tenzij je voor heel grote vergroting gaat en die laat afdrukken.

Ik heb heel mooie nachtfoto's gemaakt met sluitertijd 30 seconde. Alles zit erop P,S,A,M. Het is 1 handeling extra t.o.v. de J2/J1.

Objectief: zeer goed en snel en iets scherper nog als de 10-30. En dat zonder de beeldstabilisatie. Hij heeft ED glas in de lenzen zitten.

http://www.camerastuffreview.com/nikon-lens-review/nikon-11-27-5mm-review

Ohja; ik had hiervoor een panasonic dmc-tz3...goed maar ging kapot....leica lens minder scherp als de nikon.
kocht een dmc-tz35....slappe behuizing...foto's minder scherp als de nikon.

olympus stylus sh-50 afrader;;onscherpe foto's .

alles retour en een nikon gekocht....waanzinnig scherpe foto's tzt een tele objectief erbij.

De camera is supercompact met de lens erop een past in een mooi slank tasje.

Video: perfect hd opnames. kan mijn oude sony dv camcorder wel weggooien. doe ik natuurlijk niet.

Ik heb hem in het wit bij cameranu.nl gekocht voor 279,- euro

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

gjvandam 12-09-2013 Product maand in bezit

Algemene score

7,8
Kwaliteit van de foto's erg goed. Veel mogelijkheden, maar door het ontbreken van menuknopjes soms ingewikkeld om dit via het menu te doen (wist ik wel vooraf).

Heb zelf de 30-110 lens erbij gekocht. Dat is eigenlijk wel een must

Review criteria:

Goed
Goed
Voldoende
Uitstekend
Goed
myriam.demonie 15-05-2014

Dus U zou hem niet hebben gekocht zonder de 30-110 lens ? Weet U nog de prijs van die lens ? Is het toestel zonder die extra lens niet goed genoeg om mooie haarscherpe foto's te nemen ?

Wat bedoelt U precies met het ontbreken van menuknopjes ? (ik koop alleen Nikon, heb nu een D 3000 maar hij is te groot om 'm mee te sleuren tijdens bvb. een citytrip.

Reageer

jacobusj 09-09-2013 Product kwartaal in bezit

Algemene score

8,6
Goede, degelijke en compacte camera;
Vele gebruikersmogelijkheden;
Kwaliteit van de opnmames is uitstekend;
Toch eenvoudig in het gebruik.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Ed40 07-09-2013 Product maand in bezit

Algemene score

8,2
Mooie extra met wifi, en menu kleur selecteren werkt heel professioneel. Gebruik deze naast de Nikon D7000 en dan zie je wel wat kwaliteitsverschil, maar dat is niet hinderlijk en doet zich vooral voor met slechte lichtomstandigheden.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Goed
Goed

Reageer

lamandassa 05-09-2013 Product kwartaal in bezit

Algemene score

8,6
Prima toestel maakt mooie foto,s ,is gemakkelijk te bedienen .
Toestel is compact klein dus makkelijk mee tenemen om leuke foto,s te maken.

Leuk design ben heel blij ermee .

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

M.van Gilst 04-09-2013 Product maand in bezit

Algemene score

8,4
de kwaliteit is zonder meer goed, maar wat ik persoonlijk zeer onhandig vind is het knopje voor het de filmopnames pal naast de knop voor de foto opname. Je hebt het niet zo direct in de gaten maar je drukt regelmatig verkeerd, en dan ben je een goede foto opname misgelopen!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed
Goed

Reageer

tinovandam 04-09-2013 Product kwartaal in bezit

Algemene score

9,0
Bijzonder prettig toestel. Stelt snel scherp en je kan vrijwel direct afdrukken. Het is wel even wachten als je direct een tweede foto wilt maken.
Kwaliteit van de foto is heel goed. Zelf heb ik als voorkeuze op sluitertijd staan. ISO op automatisch met een bovengrens van 800. Mijn toestel is altijd 'schietklaar'.

Nadeel is dat je niet in RAW en JPEG tegelijk kan schieten. Doe het dus in RAW. De verkenner in windows laat de foto's niet in een pictogram zien. Hiervoor gebruik ik het gratis programma Fast Stone Image Viewer. Beetje omslachtig dus.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Voldoende

Reageer

mirantjawi 04-09-2013 Product paar weken in bezit

Algemene score

7,8
Gebruiksgemak heeft te maken met het feit dat ik steeds een leesbril op moet, dus heeft het weinig met de camera te maken.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Voldoende
Goed
Voldoende

Reageer