Philips PerfectCare Azur GC4928 - Reviews

Specificaties
Vermogen
3000 watt
Continue stoom
50 g/min.
Kleuren
paars, wit
Bekijk alle specificaties

Gemiddelde beoordeling

Beoordeling op basis van 26 reviews geschreven op Kieskeurig.be.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,1

Schrijf een review

Kieskeurig.be review criteria:

  • Voldoende
  • Goed
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Rilo 09-08-2016 Product paar dagen in bezit

Handig en fijn strijkijzer

Algemene score

7,0
Wij zijn erg tevreden met dit strijkijzer. Het is fijn dat je geen rekening meer hoeft te houden met de soort stof en dus de temperatuursinstelling. Dat scheelt weer een hoop voorbereidend werk. Nadeel is alleen wel het gewicht van het strijkijzer. Misschien gewoon een kwestie van wennen, maar het strijkijzer is wel een stuk zwaarder dan mijn oude strijkijzer. Over het algemeen zijn wij wel erg blij met dit strijkijzer.

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Voldoende

Reageer

Flientje1980 23-07-2016 Product paar dagen in bezit

Alles strijken met 1 temperatuur!

Algemene score

8,0
Handige stoomstrijkijzer doordat je geen temp. meer hoeft te wijzigen. Warmt snel op (binnen 2 min.) en glijd over het wasgoed heen. Van spijkerbroek tot katoenen overhemden tot babykleding. Is wel wat zwaar in gebruik en ik vind dat het water reservoir snel leeg was maar het voordeel is dat je dus kan kiezen voor stoomtoevoer in Eco-stand (wat ik dus niet had gedaan) Handige accessoire om je snoer te geleiden. Fijn dat het ijzer zelf uitschakelt als je hem paar minuten op je plank laat liggen.

Review criteria:

Voldoende
Uitstekend
Goed

Reageer

A.Jellesma 26-11-2016 Product paar weken in bezit

Lichtgewicht strijkijzer

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Strijkijzer dat niet ingesteld hoeft, gewoon leidingwater nodig heeft en super strijkt. Snoer aan de korte kant, maar wel met handige "lus" om uit het stopcontact te trekken.

Pluspunten

  • gewicht
  • hoeft niet ingesteld

Minpunten

  • snoerlengte

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

goudzwaard4592 09-08-2016

Hiermee word strijken een FEESTJE!

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Dit strijkijzer doet alles wat je van een strijkijzer kan verwachten, maar nog veel meer!. De punt is super handig je strijkt makkelijk rond ritsen en knopen heen. Over de temperatuur hoef je ook niet meer na te denken dat gaat geheel automatisch. Het navullen gaat echt heel gemakkelijk grote vulopening en handige schenkkan. Het water gaat ook redelijk lang mee. Hij ligt makkelijk in de hand en is lichter dan ik had gedacht. De speciale zool is echt super fijn ik ben nog nergens aan blijven plakken en heb ook geen glimmende plekken meer in mijn kleding gehad. Er zit een heel lang snoer aan en er zit ook een handige clip bij waarmee je hem kunt vastmaken aan de plank en waarmee je hem begeleid lang de plank. Ik wist van tevoren niet wat het toestel in de winkel kost echter nadat ik hem heb gebruikt is hij het geld zeker waard!

Pluspunten

  • fijne zoolplaat
  • lang snoer

Reageer

goldylok 09-08-2016

Hiermee word strijken een FEESTJE!

Algemene score

10,0
Dit strijkijzer doet alles wat je van een strijkijzer kan verwachten, maar nog veel meer!. De punt is super handig je strijkt makkelijk rond ritsen en knopen heen. Over de temperatuur hoef je ook niet meer na te denken dat gaat geheel automatisch. Het navullen gaat echt heel gemakkelijk grote vulopening en handige schenkkan. Het water gaat ook redelijk lang mee. Hij ligt makkelijk in de hand en is lichter dan ik had gedacht. De speciale zool is echt super fijn ik ben nog nergens aan blijven plakken en heb ook geen glimmende plekken meer in mijn kleding gehad. Ik wist van tevoren niet wat het toestel in de winkel kost echter nadat ik hem heb gebruikt is hij het geld zeker waard!
Oorspronkelijk gepost op philips.nl

Reageer

Tino79 09-08-2016

Mooi en handig strijkijzer

Algemene score

8,0
Wij zijn erg tevreden met dit strijkijzer. Het is fijn dat je geen rekening meer hoeft te houden met de soort stof en dus de temperatuursinstelling. Dat scheelt weer een hoop voorbereidend werk. Nadeel is alleen wel het gewicht van het strijkijzer. Misschien gewoon een kwestie van wennen, maar het strijkijzer is wel een stuk zwaarder dan mijn oude strijkijzer. Over het algemeen zijn wij wel erg blij met dit strijkijzer.
Oorspronkelijk gepost op philips.nl

Reageer

Denise1200 04-08-2016

Goed product

Algemene score

8,0
Mooi strijkijzer wat t goed doet, had wel verwacht aangezien ik een hele oude heb dat hij 10000 x beter zou doen. Maar strijkt zeker goed en is fijn in gebruik.
Oorspronkelijk gepost op philips.nl

Reageer

Marieke 04-08-2016 Product paar weken in bezit

Strijkijzer van deze tijd

Algemene score

8,0
Mooie vormgeving met heel veel gebruikersgemak. aanzetten en klaar! geen geregel hoe warm het moet, hij past het zelf aan. strijkt goed glad, enige nadeel is dat hij nogal zwaar is.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Rianne123 02-08-2016

Zeer goede strijkijzer

Algemene score

10,0
We hebben deze strijkijzer tijdelijk in gebruik, maar wat een gebruiksgemak zeg. Hij is wel wat zwaarder als onze eigen strijkijzer, maar strijken gaat zeer eenvoudig en snel. Echt een aanrader.
Oorspronkelijk gepost op philips.nl

Reageer

Ellen 02-08-2016 Product paar weken in bezit

Prima strijkijzer

Algemene score

8,0
Fijn strijkijzer, bespaart veel tijd en je bent tevreden over het eindresultaat. Heel af en toe een paar keer overstrijken om goed glad te krijgen. Maar met welke strijkijzer niet.
Na half uur vind ik hem wel zwaar aanvoelen

Review criteria:

Goed
Voldoende
Uitstekend

Reageer

Jeem87 26-07-2016 Product paar dagen in bezit

Fijn strijkijzer

Algemene score

9,0
Na dat mijn oude stoomstrijkijzer overleed heb ik deze aangeschaft. Wat een vooruitgang zeg! Met heel wat overhemden te strijken iedere week bespaar ik nu toch weer tijd aan leuke dingen! Hij ligt fijn in de hand, wordt goed warm en regelt zelf de temperatuur. Glijd goed over de stof een groot waterreservoir waardoor je hem tijdens het strijken niet constant hoeft bij te vullen.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jeem87 25-07-2016

Fijn strijkijzer

Algemene score

10,0
Na dat mijn oude stoomstrijkijzer overleed heb ik deze aangeschaft. Wat een vooruitgang zeg! Met heel wat overhemden te strijken iedere week, bespaar ik nu toch weer tijd aan leuke dingen! Hij ligt fijn in de hand, wordt goed warm en geen temperatuur meer regelen dat doet hij zelf! Hij glijd goed over de stof. En het waterreservoir is vrij groot waardoor je hem niet constant hoeft bij te vullen!
Oorspronkelijk gepost op philips.nl

Reageer

itsme35 24-07-2016 Product paar weken in bezit

Meer dan tevreden!

Algemene score

10,0
Voor iemand ie liever niet strijkt nu toch echt de strijkbout naar wens gevonden. Ik heb echt blij staan strijken, de strijkbout voldoet aan alle verwachtingen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Itsme35 24-07-2016

Meer dan tevreden!

Algemene score

10,0
Voor iemand ie liever niet strijkt nu toch echt de strijkbout naar wens gevonden. Ik heb echt blij staan strijken, de strijkbout voldoet aan alle verwachtingen.
Oorspronkelijk gepost op philips.nl

Reageer

EvelineK 23-07-2016

Alles gestreken met 1 temperatuur

Algemene score

8,0
Een fijne stoomstrijkijzer welke zeer wenbaar en handig is in gebruik. Apparaat warmt snel op dmv grote indicator te zien dat hij klaar is voor gebruik. Vanalles gestreken van spijkerbroeken tot blouses tot babykleding. Alles ging erg gemakkelijk en nagenoeg kreukvrij. Je kan dus extra stoom bijgeven.
Hij ligt wel wat zwaar in de hand en ik vind dat het wate reservoir snel leeg was. Daarintegen kan je wel de stoom toevoer op Eco stand zetten
Oorspronkelijk gepost op philips.nl

Reageer

Naartjie 23-07-2016 Product paar dagen in bezit

Strijkt niet kreukvrij

Algemene score

4,0
Strijkt lang niet zo kreukvrij als mijn oude Tefal strijkijzer, beslaat wel een groter oppervlak en is snel warm.

Review criteria:

Onvoldoende
Onvoldoende
Onvoldoende

Reageer

GMark 23-07-2016 Product paar dagen in bezit

Super makkelijk

Algemene score

9,0
Na 10 jaar ons strijkijzer vervangen en door de vele keuzes en variaties wisten we eigenlijk niet meer waar we op moesten letten. Omdat ik niet te veel tijd kwijt wil zijn en weinig fouten wilde maken met de instellingen - was de keuze makkelijk aangezien je deze moet vullen, aanzetten en je kunt beginnen. Resultaat was goed enige minpuntje dat het apparaat al bijgevuld moest worden na 15 mins. Maar omdat ik daar geen ervaring mee heb weet ik niet of dat snel is of niet.

Review criteria:

Voldoende
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

GMark 22-07-2016

Voldoet perfect aan onze wensen.

Algemene score

8,0
Na 10 jaar ons strijkijzer vervangen en door de vele keuzes en variaties wisten we eigenlijk niet meer waar we op moesten letten. Omdat ik niet te veel tijd kwijt wil zijn en weinig fouten wilde maken met de instellingen - was de keuze makkelijk aangezien je deze moet vullen, aanzetten en je kunt beginnen. Resultaat was goed enige minpuntje dat het apparaat al bijgevuld moest worden na 15 mins. Maar omdat ik daar geen ervaring mee heb weet ik niet of dat snel is of niet.
Oorspronkelijk gepost op philips.nl

Reageer

Moon69 22-07-2016 Product paar dagen in bezit

Snel op temperatuur

Algemene score

7,3
Hij is snel warm en glijd makkelijk over de stof, het design is leuk zeker het warmte lampje ,hij knippert eerst en als hij op temperatuur is blijft hij aan

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Goed

Reageer

LeaWeijts 22-07-2016 Product paar weken in bezit

niet meer sorteren, makkelijk in gebruik

Algemene score

7,0
Erg makkelijk in gebruik en je hoeft de strijk niet meer te sorteren. Voorheen deed ik alle spijkerbroeken eerst, daarna theedoeken, t-shirts enz. Was eerste keer wel een beetje eng, maar strijkt alles keurig. Zal in toekomst wel weer tegenvallen als ik er weer 1 zou nemen waarbij je handmatig temperatuur moet instellen. De strijk is ook platter dan bij mijn vorige strijkijzer, zag het verschil direct in de kasten. Bij een groot gezin met veel strijk is dit een aanrader. Nog een voordeel, het lange snoer, met klem om aan strijkplank te bevestigen. Als ik 1 nadeel zou moeten noemen: Zou misschien iets lichter in gewicht kunnen. Dus voor oudere mensen lijkt hij mij niet handig. Verder: stekker erin en gaan. Ik ben er blij mee.

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Voldoende

Reageer

Toon meer reviews