Er zijn op dit moment geen prijzen beschikbaar.

Philips Azur GC4411/02

6,2 Lees 13 reviews

Vergelijkbare producten

Philips Azur Performer Plus GC4516/20

Type
stoom
Vermogen
2400 watt
Kleuren
blauw, wit
Philips Azur Performer Plus GC4516/20

Philips Azur Pro GC4885/00

Type
stoom
Vermogen
3000 watt
Kleuren
bruin, zwart
Philips Azur Pro GC4885/00

Bosch TDA70EASY

Type
stoom
Vermogen
2400 watt
Kleuren
grijs, wit, zwart
Bosch TDA70EASY
8,6 (6)

Gemiddelde beoordeling

Beoordeling op basis van 12 reviews

6,2

Schrijf een review Maak videoreview

Review criteria:

  • Voldoende
  • Onvoldoende
  • Voldoende

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

dehaag 29-11-2012 Product paar dagen in bezit

Algemene score

3,7
+ ziet er mooi uit
- ontzettend zwaar
- stroef strijkzool
Helaas kon ik het niet retourneren bij Blokker (1x gebruikt) en ook niet terugsturen naar Philips klantenservice.
Omdat de strijkbout zo zwaar is, maak je ook snel zelf foute strijkvouwen die er niet in thuis horen. Misschien kan ik deze miskoop op Marktplaats zetten, krijg ik tenminste nog wat van terug ! Of iemand dit als st nicolaas kadootje geven :-) Ik ben Tefal gewend: super snelle glijdende zool en lang niet zo zwaar. Enfin. Jammer van de miskoop. En balen van de slechte service Blokker/Philips !

Review criteria:

Onvoldoende
Slecht
Onvoldoende
Marjan1971 26-06-2012 Product paar dagen in bezit

Algemene score

4,3
Een paar keer gestreken met dit apparaat. Vreselijk! Veel te zwaar in de hand, glijdt niet lekker en maakt zeer veel herrie! Hij pruttelt aan een stuk door. Lekker strijken is er niet meer bij. Erg jammer!

Review criteria:

Onvoldoende
Onvoldoende
Onvoldoende
GJHADAM 12-06-2012 Product maand in bezit

Algemene score

6,0
ik zou het apparaat niet weer kopen.

het reservoir is blauw en het is vrijwel onmogelijk te zien hoeveel water al of nog in het reservoir zit.

zelfs het "max" streepje tot aan waar je mag vullen helpt je geen zier.

ik sta nu met een speciale zaklamp van mijn zoon in het strijkijzer te turen om te zien ik nog water zie klotsen.

hij strijkt trouwens echt heel goed, glad en snel, daar ben ik op zich heel tevreden over!!

Review criteria:

Goed
Slecht
Goed
Dhr.F.F.Janssen 21-05-2011 Product paar dagen in bezit

Algemene score

8,3
Overgestapt van droogstrijk-ijzer naar stoomstrijkijzer en nu al na uitproberen zeer tevreden, gewicht ook fijn, inderdaad hij pruttelt een beetje maar dat is naar mijn mening zeer normaal (koffiezet apparaat en waterkoker pruttelen toch ook). zeer prettige strijkzool, navullen ook geen probleem en fijne lange snoer, zo tevreden dat mijn dochter hem ook wil!

Dhr. FF.Janssen

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
isaabelle 19-10-2010 Product jaar of meer in bezit

Algemene score

8,0
Heel fijn strijkijzer. Inderdaad een beetje aan de zware kant maar voor mij persoonlijk geen probleem. De zool is lekker dun en heel glad.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Helen van Wageningen 04-11-2008 Product paar weken in bezit

Algemene score

9,0
Nu enkele weken in bezit en ik ben heel tevreden. Dit is mijn eerste stoomstrijkijzer, dus ik kan niet vergelijken met andere stoomstrijkijzers maar het werkt sowieso een heel stuk sneller en makkelijker dan droog strijken. Hij glijdt goed, vult redelijk makkelijk, is snel warm, drupt (vooralsnog) niet en stopt vrijwel onmiddelijk met stomen wanneer je 'm op z'n achterkant zet. Van de extra stoomstoot merk ik weinig effect. Hardnekkige kreukels gaan er wel goed uit door even het ingebouwde sproeiertje te gebruiken. Omdat ik 'm pas kort heb kan ik geen oordeel geven over de degelijkheid.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
c. van de Riet 08-06-2008 Product paar weken in bezit

Algemene score

1,0
Strijkijzer is WAARDELOOS.
Geeft vieze bruine vlekken bij stoom. Zo al 2 (dure) overhemden kunnen weggooien.

Review criteria:

Slecht
Slecht
Slecht
Catwoman 19-09-2007 Product paar weken in bezit

Algemene score

8,0
Na 24 jaar mijn oude philips strijkijzer moeten inruilen voor dit strijkijzer. Een goed, degelijk strijkijzer. Hij is handig in gebruik en stoomt goed. Een lang snoer, is handig, hopelijk kan ik er net zo lang mee doen.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Bosman 16-04-2007 Product paar dagen in bezit

Algemene score

9,0
Prima strijkijzer,strijkt goed door het gewicht van het strijkijzer en heeft een goede stoomstoot waardoor vouwen er snel uitgaan. goede garantie van twee jaar.
waterreservoir wel iets lastiger te vullen doordat het strijkijzer horizontaal moet staan.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Peter A. Mooren 14-04-2007 Product maand in bezit

Algemene score

7,3
Prima strijkijzer, lekker zwaar zodat je niet hard hoeft te drukken om de vouwen uit het wasgoed te krijgen ;-)
Goede stoommogelijkheid, ook het uiteinde geeft goed stoom. Zool glijdt goed over het wasgoed. Fijn lang snoer.
Alleen het vullen met water is niet heel handig omdat je het strijkijzer horizontaal moet houden. En de regelknop voor de temperatuur verschuift wel erg gemakkelijk.

Review criteria:

Voldoende
Goed
Voldoende
sillysyl 20-03-2007 Product paar dagen in bezit

Algemene score

2,0
Vreselijke strijkijzer!
et ergste vind ik dat de strijkijzer te zwaar is, 1300 gram zonder water. cMijn vorige was 1000 gram en dat verschil merk je echt na een blousje of 3.
Verder is de zool te stroef, glijd niet soepel.

Al met al een teleurstelling mede omdat deze speciaal aangeraden was door de verkoper.

Review criteria:

Slecht
Slecht
rhaarink 19-10-2006 Product maand in bezit

Algemene score

8,0
Goed en solide apparaat, doet wat het moet doen.
Strijkzool is prima, stoomstoot ook ruim voldoende.
Heeft helaas geen automatische uitschakel-timer, zoals de 4420 en hoger wel
hebben, maar daar betaal je dan ook wel meteen 20 euro extra voor.
Al met al zeer tevreden.

Review criteria:

Voldoende
Goed
Uitstekend