Philips PerfectCare Elite GC9622 - Reviews

Best Reviewed mei 2017 Philips PerfectCare Elite GC9622
Best Reviewed mei 2017
Specificaties
Vermogen
2400 watt
Kleuren
wit, zwart
Type/soort
strijkijzer
Bekijk alle specificaties

Gemiddelde beoordeling

Beoordeling op basis van 113 reviews geschreven op Kieskeurig.be.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,8

Schrijf een review

Kieskeurig.be review criteria:

  • Goed
  • Goed
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Marco 11-01-2017 Product paar maanden in bezit

GC9622

Algemene score

3,0
In eerste instantie een geweldig apparaat maar na net geen 5 maanden defect. Geen stoom meer na opstarten, ik moet nu 5 keer opstarten om weer stoom te krijgen. Apparaat gaat morgen retour.

Pluspunten

  • Veel stoom
  • Geen temp instelling

Minpunten

  • Waternivo laag werkt niet naar behoren
  • Geen stoom meer bij opstarten na 5 maanden.

Review criteria:

Goed
Goed
Slecht

Reageer

bieke1969 05-07-2015 Product paar weken in bezit

Algemene score

9,3
Het is een superlichtgewicht strijkijzer.
Strijkt ontzettend mooi alle kreukjes met gemak weg.
Superhandig dat de watertank zo groot is.
En handigste van al; je strijkt alle soorten stof na elkaar zonder een af andere gradatie aan te duiden.

Werkt Perfect die Perfect care! ;o)

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

L. van Mastrigt-Versluijs 15-06-2017 Product paar dagen in bezit

Strijken wordt weer leuk!

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Voor deze stoomgenerator hoeft geen temperatuur meer te worden ingeschakeld. Het apparaat strijkt op 180 graden C, waar elke stof tegen kan. Dunne stoffen (zelfs zijde) worden helemaal glad. Zo niet? Net zoals bij dikkere stoffen bestaat de mogelijkheid een extra stoomscheut te geven. Het apparaat is zo licht, je vliegt door je strijk heen. Strijken wordt weer leuk!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Perry 04-06-2017 Product paar weken in bezit

Strijkt lekker

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Geen temperatuur meer instellen heerlijk! En hij is super licht tevens de onderkant schoon houden is erg gemakkelijk.

Pluspunten

  • licht
  • geen temp instellen

Minpunten

  • geen

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Marcel 03-06-2017 Product paar dagen in bezit

super stoomdruk

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Wij hebben een hekel aan strijken en ongelukkigerwijs moet ik op mijn werk overhemden dragen, met de aankoop van deze stoomgenerator is strijken een makkie geworden het blijft een k&t klus maar het duurt in ieder geval een stuk korter

Pluspunten

  • snelle opwarmtijd
  • veel stoom
  • mooi ontwerp

Minpunten

  • opberg snoeren had wat handiger mogen zijn

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Marlies 01-06-2017 Product paar dagen in bezit

Licht, snel en makkelijk te gebruiken

Algemene score

10,0
Uitstekend product, het is licht in gebruik, werkt snel en de bediening is makkelijk en overzichtelijk, daar hou ik wel van.

Pluspunten

  • erg licht
  • niet teveel bedieningsknoppen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Janneke 30-05-2017 Product paar dagen in bezit

Niets dan goeds te melden

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Een bijzonder fijne strijkhulp, deze stoomgenerator! Hij geeft lekker veel stoom zodat je wasgoed in een mum van tijd gladgestreken is. Het puntje is bijzonder prettig voor de kleine hoekjes, zoals bij knoopjes: ook daar een mooi resultaat.
En het gewicht is precies goed zodat je geen last krijgt van arm of schouders. Philips heeft hiermee een futuristisch ogende fijne huishoudhulp gecreeerd.

Pluspunten

  • Mooi uiterlijk
  • Supergladde zool
  • Genoeg stoom

Minpunten

  • Geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

marcella de reuver 30-05-2017 Product paar weken in bezit

strijk generater fijn

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
licht gewicht en geen temperatuur instelling super zeer tevreden wel een beetje kostbaar en het ligt fijn in de hand

Pluspunten

  • lichtgewicht
  • temperatuur instelling niet

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

jan 17-05-2017 Product paar dagen in bezit

Philips PerfectCare Elite GC9622

Algemene score

8,0
Een goed apparaat en mooi. Net gekocht dus ik weet nog niet hoe het apparaat het gaat doen. Is lekker ligt en sterk.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Ruud 15-05-2017 Product paar dagen in bezit

Perfect hulpmiddel voor rottig karwei

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Strijken is niet echt 1 van mijn favoriete bezigheden, maar ja het moet nou eenmaal.
Maar met deze stoomgenerator van Philips word het ineens wel een stuk makkelijker.
Geen gezeur meer met halverwege moeten bijvullen van waterreservoir of steeds moeten wachten op stoom.

Pluspunten

  • Snel op bedrijfstemperatuur
  • Geen pauzes meer tijdens strijken
  • Prijzig, bespaart tijd daardoor investering waard

Minpunten

  • Meer ruimte nodig dan een normaal strijkijzer

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Richard & Romana 13-05-2017 Product paar dagen in bezit

Mooi, handzaam en strijkt perfect

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Wij gebruiken al jaren philips strijkijzers en zijn zeer tevreden over de kwaliteit. We zijn blij dat de plastic onderkant verbeterd is in deze nieuwe versie.

Pluspunten

  • Robuustheid
  • Design

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

ir 03-05-2017 Product paar dagen in bezit

licht gewicht strijkbout

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Heel fijn apparaat, meteen getest bij thuis komst. Van een tefal overgestapt wat een goede keus! hij strijkt heel prettig en vooral het licht gewicht van de strijkbout is heel prettig!

Pluspunten

  • licht gewichte strijkbout
  • fijne strijkzool!
  • waterresevior los erg prettig!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

AJong 10-04-2017

Bevalt niet

Algemene score

2,0
In eerste opzicht een prima strijkbout echter er komt ondanks de decalc procedure en apart signaal hiervoor veel te vaak onverwacht bruine kalkslurrie uit de strijkzool. Zo kun je steeds opnieuw blijven wassen en is de betrouwbaarheid op dit onderdeel ver te zoeken. Ook als je vaker ontkalkt dan dat het apparaat aangeeft blijft hij bruine slurrie afgeven op de schone was. Valt me echt tegen. Verneem graag een goede oplossing van Philips.
Oorspronkelijk gepost op philipsbrand-nl_nl

Reageer

MarieJose 24-12-2016

Heerlijk licht in gewicht, geweldig gebruiksgemak

Algemene score

10,0
Prachtig apparaat, volautomatisch, dikke 10.
Zag het apparaat bij Media Markt, zag er prima uit.
Licht in gewicht, innovatieve strijkzool.
Doet het ook geweldig.
Ben er zeer blij mee.
Oorspronkelijk gepost op philipsbrand-nl_nl

Reageer

Johanna61 17-05-2016

Dit strijkijzer is prettig en handzaam in gebruik

Algemene score

8,0
Het strijkijzer is snel gebruiksklaar, ook bij het tussendoor bijvullen kan snel verder worden gestreken. Het is prettig en handzaam in gebruik door het lichte gewicht van het strijkijzer zelf. Het niet in stellen van de temperatuur is een plus, men kan van het ene materiaal zo over op ander materiaal. Het strijkijzer kan op de strijkplank worden neergezet zonder dat dit consequenties heeft. Het snoer had in mijn beleving iets langer mogen zijn.
Oorspronkelijk gepost op philipsbrand-nl_nl

Reageer

C van de Kimmenade 13-05-2016 Product paar dagen in bezit

Geweldig aparaat

Algemene score

8,0
Je hoeft niets meer in te stellen geheel automatisch.ziet er goed uit.
Je kan er gewoon kraanwater indoen.Is licht in gebruik en handig.Een heel fijn strijkijzer.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Zon 13-05-2016 Product paar dagen in bezit

Fantastisch apparaat

Algemene score

8,3
De stoomhoeveelheid en -druk en het lichte strijkijzer zijn fantastisch! Ik ben er heel erg blij mee. Wat ik wel een minpunt vind is dat je de temperatuur niet zelf kan regelen. Heel veel reviews vinden dit juist een groot pluspunt, maar ik persoonlijk niet. Als ik mijn extreem gekreukelde dekbed strijk, dan is de grote hoeveelheid stoom natuurlijk ideaal, maar ik zou ook graag extra heet willen strijken, want dat harde katoen kan dat wel aan. Omdat het ijzer niet zo heet is als ik wil, moet ik met het dekbed alsnog vaker over dezelfde plek strijken om de kreukels er goed uit te krijgen. Maar dit wat betreft het dekbed.

Overhemden, jeans etc gaat perfect!

Review criteria:

Voldoende
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Julia 27-04-2016 Product paar dagen in bezit

Super makkelijk

Algemene score

10,0
Ik vind strijken echt niet leuk, maar dit toestel maakt het al een heel stuk makkelijker. Ik hoef niet meer op de temperatuur te letten, hoef niet bang t e zijn dat ik weer eens iets verpest...zalig !

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Sabrina 26-04-2016 Product paar dagen in bezit

Philips Stoomgenerator

Algemene score

7,3
- Lekker licht en makkelijk strijken
- strijkt echt goed!! ' glijd' super glad over de verschillende stoffen
- groot uitneembaar waterreservoir
- snel opgewarmd
- Nadeel, twee keer drukken op constante stroom. Het was makkelijker geweest als dat gewoon 1 kopje was of een knopje omzetten.
- Nadeel dat je toch niet zelf de temperatuur kan kiezen. Soms wil je het gewoon zelf bepalen en dan kan dat niet.

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Goed

Reageer

McT 25-04-2016 Product paar weken in bezit

Licht strijken

Algemene score

8,7
Geen log stoom strijkijzer maar een licht stoom kanon dat supersnel door je kleren heen gaat. Met de juist strijkplank is strijken een sport geworden maar dan niet eentje om moe van te worden.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews