Tefal EasyGliss Stoomstrijkijzer - Easygliss FV3930 - Reviews

Best Reviewed mei 2016 Tefal EasyGliss Stoomstrijkijzer - Easygliss FV3930
Best Reviewed mei 2016
Laagste prijzen
Specificaties
Vermogen
2300 watt
Kleuren
paars, wit
Type/soort
strijkijzer
Bekijk alle specificaties

Gemiddelde beoordeling

Beoordeling op basis van 8 reviews geschreven op Kieskeurig.be.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,5

Schrijf een review

Kieskeurig.be review criteria:

  • Goed
  • Goed
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

speelzolder 28-05-2015 Product maand in bezit

Algemene score

9,0
Het enige probleem met deze strijkbout is dat je ermee moet strijken. Maar omdat dat karweitje nu eenmaal moet gebeuren kan je het beste deze strijkbout gebruiken. Makkelijk in het gebruik en ook niet te zwaar.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Sajnikanth 02-05-2016

Excellent product and great value for money

Algemene score

9,0
The Tefal Steam Iron performs very well on all sorts of fabric. It heats up quickly and the steam iron function makes ironing very easy. Keep a bottle of water handy to refill while ironing and this is as good as the most expensive iron you can get. All in all, a great buy.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Liz 11-04-2016 Product paar weken in bezit

super fijn strijkijzer

Algemene score

8,3
Weer voor een Tefal strijkijzer gegaan, hij is super fijn, gladde onderkant, makkelijk als je kledingstukken heb met knopen , hij is makkelijk in gebruik en licht. En wat ook handig is hij schakelt zich eigen uit als je hem vergeet.
En ook fijn dat als je hem vergeet uit te zetten dat hij zich zelf uit schakelt

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

browny 07-06-2017 Product paar weken in bezit

doet precies wat hij moet doen, goed strijken

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
in kort:
goed werkende stoomstrijker zonder nonsens

Ik had een philips en twijfelde erg om de tefal te nemen. Ik heb hem nu 2 weken en gebruik ze veel voor blouses.

postief:

- gewicht van strijkijzer (staat nooit bij de specificaties)
- voldoende stoom
- strijkt lekker licht.
- snoer voldoende lang
- krachtige stoomstoot knop (werkt heel goed)
- eenvoudig water bijvullen
- gewoon water gebruiken, 3 x pj reinigen (achterzijde losdraaien)

note: druppelen zoals een andere gebruiker aangaf deed hij 2 x de eerste keer in gebruik, daarna niet meer (nieuwigheid?)

Ik zet hem op het heetst en dat gaat uitstekend bij blouses.

waterreservoir is niet groter/kleiner dan ik gewend ben.

Kortom: goede aankoop geen spijt van en dat voor 35 euro via onlineshop.

Pluspunten

  • snoerlengte
  • stoomkracht
  • strijkt licht (zool)
  • gewicht
  • stoomboostknop

Minpunten

  • geen

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Romano 29-04-2016 Product kwartaal in bezit

Hittebestendig

Algemene score

8,0
Strijkijzer is gebruiksvriendelijk, alleen lekt het vloeistof of je het nou half of driekwart vult. Voor de rest wordt komt het snel op temperatuur, hoogste stand neemt 30-40 sec in beslag. Prijs - kwaliteit verhouding uitstekend.

Review criteria:

Voldoende
Uitstekend
Goed

Reageer

Lisa 11-04-2016 Product kwartaal in bezit

Review Tefal

Algemene score

8,3
Ontzettend fijne strijkijzer. Prettig en makkelijk in gebruik. Het strijkijzer is heel licht en daardoor handig om te gebruiken. De veiligheidsstop is ook heel handig.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

r. lindeboom 11-04-2016 Product maand in bezit

Tefal strijkijzer

Algemene score

8,3
Dit strijkijzer werkt heel fijn, wordt goed warm en is makkelijk in gebruik. Ook de stoomfunctie werkt goed.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Huisvrouw64 06-10-2015 Product paar weken in bezit

Algemene score

8,0
Wederom voor Tefal gekozen en totaal geen spijt van. Gladde onderkant waardoor je zo over je overhemden glijdt. Strijken was niet bepaald mijn hobby maar ik heb er zelfs plezier in tegenwoordig. Lichtgewicht, blij met automatische veiligheidsstop. Ik strijk op de zolder en als er plots iemand aan de voordeur staat, vergat ik nogal eens dat mijn strijkbout nog aan stond. Deze strijkbout denkt met je mee! Het waterreservoir is inderdaad snel leeg, maar dat was met mijn vorige Tefal ook het geval. Ik heb toch 1 minpuntje: het waterreservoir is te donker (paars) gekleurd, waardoor je het waterniveau niet goed kunt zien, vooral s'avonds niet bij kunstlicht. Verder een prima strijkbout voor mooie prijs!

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer