Philips PowerLife GC2910/02 - Reviews

7,6 Lees 8 reviews
Specificaties
Type
droog & stoom
Vermogen
2000 watt
Continue stoom
35 g/min.
Bekijk alle specificaties

Gemiddelde beoordeling

Beoordeling op basis van 8 reviews

7,6

Schrijf een review Maak videoreview

Review criteria:

  • Voldoende
  • Voldoende
  • Voldoende

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Annelies Klein 01-06-2016 Product kwartaal in bezit

Al na paar maanden stuk

Algemene score

5,7
Na ongeveer 4 maanden is het strijkijzer stuk. Ik had al het idee dat er weinig stoom uit kwam maar nu niks meer. Verder veel druppels tijdens het strijken. Slechte aankoop.

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Onvoldoende
Astrid vS 03-12-2013 Product paar weken in bezit

Algemene score

5,7
Voordat ik dit model kocht, had ik een Tefal stoomstrijkijzer. Helaas was deze na jaren trouwe dienst stuk gegaan en moest ik een nieuwe aanschaffen. In de winkel leek de strijkzool van deze Philips strijkijzer glad, maar tijdens het strijken bleek dat het veel stroever is dan mijn vorige strijkijzer. Het strijken wordt hierdoor een zware klus. Ook lijkt de zool statisch geladen te worden tijdens het strijken, zodat de stof blijft hangen aan het strijkijzer. Voor je het weet heb je er een valse vouw in gestreken. Ik heb gekeken of ik ermee terug kon naar de winkel, maar helaas. Volgende keer neem ik gewoon weer een Tefal.

Review criteria:

Voldoende
Onvoldoende
Voldoende
dotch 10-11-2013 Product kwartaal in bezit

Algemene score

8,0
Hiervoor hadden wij een goedkoop stoomstrijkijzer van een huishoudshop en daarvoor een droog-strijkijzer. Sinds wij deze Philips hebben, vind ik strijken niet vervelend meer en strijk ik mijn eigen overhemden, 's-avonds en zittend bij de tv. Dit strijkijzer staat zeer stabiel, ligt goed in de hand en voelt niet heet aan. Het reservoir is makkelijk bij te vullen en met behulp van de stoom- en spray-functie, strijkt hij mijn overhemden vlot glad. Belangrijk vind ik ook dat wij geen lekkages meer hebben op de dure parketvloer. Een aanwinst in het huishouden en een uitstekende prijs-kwaliteit verhouding. Hij is iets duurder dan de goedkope stoomstrijkijzers van de huishoudwinkel maar is de geringe meerprijs meer dan waard. De enige nadeeltjes die ik kan verzinnen: Je merkt niet altijd of de stoom is afgegeven en de waterspray is wat lastig te richten. Maar al met al ben ik zeer tevreden. Dit is een apparaat waar je blij van wordt.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
XvdK 28-08-2013 Product paar dagen in bezit

Algemene score

9,0
Het strijkijzer is vrij zwaar waardoor je niet veel kracht hoeft te zetten om de kleding glad te krijgen. De vulopening is groot genoeg om direct onder de kraan te vullen, zonder dat er van die luchtbellen ontstaan waardoor het reservoir overloopt. De vulopening is afgesloten met een klepje waardoor je niet morst. De draaiknop voor de stand vind ik wat minder duidelijk afleesbaar omdat het pijltje precies onder het handvat valt. Beter zou zijn aan de zijkant zodat je van bovenaf het zou kunnen zien. De knop zelf werkt prima. Ik heb gemerkt dat hij wat heter lijkt te worden dan mijn oude strijkijzer op dezelfde stand. Dat is dus even opletten. De stoom aan/uit knop bovenaan werkt prettig, het is een schuifknop die voldoende weerstand geeft om niet per ongeluk te verschuiven. Het strijkijzer staat stabiel. Het snoer had van mij langer gemogen (maar is al langer dan dat van mijn oude strijkijzer) maar dit zegt meer iets over de plaatsing van mijn stopcontacten. Al met al zeer tevreden. Zeer goede prijs / kwaliteit verhouding.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Leonie1972 12-08-2013 Product paar weken in bezit

Algemene score

8,0
Na 14 jaar overgestapt van een droogstrijkijzer naar dit stoomstrijkijzer en het bevalt zeer goed. Strijken gaat heel gemakkelijk en doordat er tegelijktijd wordt gestoomd, gaat het nog sneller ook! Een aanrader dus.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
SNM 23-07-2013 Product paar dagen in bezit

Algemene score

8,3
Prima strijkijzer dat snel kreukels uit overhemden strijkt. Erg goede prijs - kwaliteit verhouding. Niks op aan te merken.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Jeff V. 18-10-2012 Product kwartaal in bezit

Algemene score

8,0
Prima strijkijzer. Licht van gewicht. Warmt snel op. Niet duur. Meer heb je niet nodig. Enige nadeel is dat het stoomstrijkijzer nogal wat pruttelt en kuchelt met water erin, maar dat is geen ramp. Kortom: veel voor weinig.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
van vossen 16-12-2011 Product kwartaal in bezit

Algemene score

8,3
Prima strijkijzer voor een uitstekende prijs. Warmt snel op, strijkt makkelijk, is niet te zwaar.

Stoomfunctie werkt goed, sprayfunctie werkt ook naar behoren. Voor een heel schappelijk bedrag heb je hier echt een prima strijkijzer aan!

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed