Braun CareStyle Compact IS2043BL

Specificaties
Inhoud
1 liter
Continu navulbaar
Ja
Kleuren
blauw, wit
Review type:

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 105 reviews die zijn achtergelaten voor de Braun CareStyle Compact IS2043BL op Kieskeurig.be.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,2

Schrijf een review

Kieskeurig.be review criteria:

  • Goed
  • Goed
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Stoomstrijkijzer 04-01-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Helemaal tevreden

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun CareStyle Compact IS2043BL

Algemene score

8,0
Krijgt plezier in strijken.
Goed handelbaar.
Een echte aanrader.
Strijkt perfect
Je bent zo klaar met strijken

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

M Linssen 19-01-2020
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

compakt

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun CareStyle Compact IS2043BL

Algemene score

7,0
Zeer makkelijk klein strijkijzer wat heel goed in de hand licht en zeer goed handteerbaar is en heel makkelijk op te bergen

Pluspunten

  • Klein
  • Goed handteerbaar

Minpunten

  • Steedts ontkalker bij vullen

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Moni 15-01-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekregen

Compacte alleskunner

Geschreven voor: Braun CareStyle Compact IS2043BL

Algemene score

9,0
Ik wilde een compacte stoomgenerator maar compact en met alle stoom mogelijkheden en een goed strijkresultaat.

Pluspunten

  • Compact
  • Strijkresultaat
  • Lichtgewicht

Minpunten

  • geen
  • geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Ruben 14-01-2020
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Fijn Strijkijzer

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun CareStyle Compact IS2043BL

Algemene score

8,0
Het is een fijn compact stoomstrijkijzer. Door de schuine rand aan de achterkant, glijd je gemakkelijk over knoopjes heen.

Pluspunten

  • Compact

Minpunten

  • Je moet zelf ontkalkers kopen.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Koper 14-01-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Makkelijk in gebruik

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun CareStyle Compact IS2043BL

Algemene score

8,0
Super apparaat, erg licht en krachtige stoomstoot. Prijs/kwaliteits verhouding is super goed. een goed product voor een goede prijs.

Pluspunten

  • prijs-kwaliteitsverhouding
  • gewicht

Minpunten

  • niets

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Selma 11-01-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Handig voormaat, prima resultaat!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun CareStyle Compact IS2043BL

Algemene score

9,0
De Care style Compact heb ik gekozen om zijn formaat. Na aanschaf was ik zeer tevreden over het resultaat. zeer krachtige stoom en ook in kracht regelbaar.
Verder makkelijk in gebruik en handig op te bergen.

Pluspunten

  • Formaat
  • Regelbare stoomkracht

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

JvdBerg 03-01-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Compact en makkelijk hanteerbaar

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun CareStyle Compact IS2043BL

Algemene score

9,0
Het is klein, niet zwaar en heel gemakkelijk in gebruik!
Een prima gebruiksaanwijzing zorgt er voor dat je meteen aan de slag kunt!

Pluspunten

  • Licht
  • Klein

Minpunten

  • Geen

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

pmm van weegberg 02-01-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Mooi compact apparaat

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun CareStyle Compact IS2043BL

Algemene score

9,0
Strijkt fijn ,ligt gewicht , echt een apparaat wat bij mij past , heel blij mee , zeker voor kleine ruimtens

Pluspunten

  • Mooi compact

Minpunten

  • nog niet ondekt

Review criteria:

Goed
Voldoende
Goed

Reageer

Antoinette 30-12-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Handig en compact strijkijzer

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun CareStyle Compact IS2043BL

Algemene score

9,0
Het is een erg handig en compact strijkijzer. Het ligt bijzonder prettig in de hand en en strijkt snel erg glad. De ingebruikname was gebruiksvriendelijk.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

R. de Weerdt 27-12-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Mooi compact model

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun CareStyle Compact IS2043BL

Algemene score

8,0
Prijs kwaliteit verhouding goed.
Mooi compact model
Sneller strijken door dubbele hoeveelheid stoom.

Pluspunten

  • compact model
  • prijs redelijk

Minpunten

  • geen
  • geen

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Marieke 19-12-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Compacte, zeer goede stoomgenarator

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun CareStyle Compact IS2043BL

Algemene score

7,0
Deze stoomgenarator is vrij duur geprijsd maar nu met de cashbackactie leuk om mijzelf cadeau te geven. Deze stoomgenarator voor het eerst gebruikt bij een vriendin en dit beviel zo goed dat ik hem zelf besteld heb! Dankzij dit apparaat ben ik binnen een mum van tijd door mijn strijkgoed heen.
Stiekem vind ik het strijken nu zelfs best leuk.

Pluspunten

  • automatisch uitschakeling
  • zeer compact
  • Antikalkfilter
  • Veel inhoud van het water in het reservoir

Minpunten

  • Antikalkfilter is fijn maar maakt product prijzig.
  • Huidige prijs vrij hoog.

Review criteria:

Goed
Goed
Voldoende

Reageer

N.Wijnk 16-12-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

eindelijk een compact model stoomstrijkijzer

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun CareStyle Compact IS2043BL

Algemene score

8,0
goed apparaat, mooi design (niet zozeer de kleur) compact licht en goede prestaties, ook zonder stoom

Pluspunten

  • compact
  • mooi

Minpunten

  • kleur

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Joep Strijkgraag 15-12-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

compact

Geschreven voor: Braun CareStyle Compact IS2043BL

Algemene score

8,0
Compact apparaat, goeie kwaliteit, leuke kleuren, mooi van plastic, echt helemaal geweldig ding mooiste wat ik ooit heb gekocht, blah blah blah zit ik al aan de 100 karakters???????

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Steve 10-12-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Lekker compact

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun CareStyle Compact IS2043BL

Algemene score

10,0
Lekker compact en een erg handige turbo functie.
Strijkt alles binnen no time super glad.
En zo weer opgeborgen.

Pluspunten

  • Compact
  • Turbo functie

Minpunten

  • Losse ontkalk unit

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Guido 10-12-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Braun stoom strijkijzer

Geschreven voor: Braun CareStyle Compact IS2043BL

Algemene score

8,0
Mooi compact apparaat, goed hanteerbaar en niet al te groot. Ook lekker licht vandaar goed hanteerbaar.

Pluspunten

  • Niet te groot
  • lekker licht
  • goed handteerbaar

Minpunten

  • nog niet gevonden

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Bukkems 09-11-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Compact

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun CareStyle Compact IS2043BL

Algemene score

8,0
Klein maar functionele strijkijzer stoomgenerator. Makkelijk in gebruik, eenvoudige filters tegen kalk. Strijkt snel en ligt goed in de hand.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

K. Knubben 15-10-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Compacte krachtpatser

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun CareStyle Compact IS2043BL

Algemene score

9,0
Compacte stoomgenerator met een flinke krachtige stoom afgifte. Lekker ligt en doet waarvoor het bedoelt is.

Pluspunten

  • Compact
  • krachtige stoom afgifte
  • lekker ligt in gebruik

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

kim 22-09-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Carestyle Compact

Geschreven voor: Braun CareStyle Compact IS2043BL

Algemene score

8,0
Goede prijs/kwaliteitverhouding heeft mij over de streep gekregen om dit product aan te schaffen. Maar ook voor de compacte vorm, hij is niet lomp en past in je kast.

Pluspunten

  • compacte vorm

Minpunten

  • stugge kabel

Review criteria:

Voldoende
Goed
Goed

Reageer

Wanda Rijken 17-09-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Compact

Geschreven voor: Braun CareStyle Compact IS2043BL

Algemene score

8,0
Zeer gebruikersvriendelijk. Normaal gesproken moet je de warmte instellen, met dit apparaat hoeft dat niet meer. De hoeveelheid stoom is prima en je hoeft het niet de hele tijd terug te plaatsen op de generator. Ben je klaar kan je het veilig terugzetten dmv een slot.

Pluspunten

  • snel op temperatuur
  • compact
  • kiest zelf temperatuur

Minpunten

  • geen

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

pawel 08-09-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

snelle actie

Geschreven voor: Braun CareStyle Compact IS2043BL

Algemene score

10,0
Koel klein professioneel strijkijzer, De kabels zijn lang genoeg. De prijs is hoog. maar kwaliteitskosten

Pluspunten

  • snel
  • klaine

Minpunten

  • prijs
  • prijs

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews