Braun CareStyle 3 IS 3022 WH

Specificaties
Inhoud
2 liter
Continu navulbaar
Ja
Gebruiksklaar in
2 min.
Review type:

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 20 reviews die zijn achtergelaten voor de Braun CareStyle 3 IS 3022 WH op Kieskeurig.be.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,7

Schrijf een review

Kieskeurig.be review criteria:

  • Goed
  • Uitstekend
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

matti 01-09-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Grote Tankinhoud

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun CareStyle 3 IS 3022 WH

Algemene score

9,0
roeger altijd een Tefal gehad, nu overgeschakeld naar BRAUN. Bevalt zeer goed, zeker door de grote tankinhoud, hoge stoomdruk en superglad ijzer.

Pluspunten

  • Grote Tank
  • Hoge stoomdruk
  • Perfect glad

Minpunten

  • Iets hoge pris, maar payback actie voldoet goed

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Matti 01-09-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Grote Tankinhoud

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun CareStyle 3 IS 3022 WH

Algemene score

9,0
Vroeger altijd een Tefal gehad, nu overgeschakeld naar BRAUN. Bevalt zeer goed, zeker door de grote tankinhoud, hoge stoomdruk en superglad ijzer.

Pluspunten

  • Grote Tank
  • Hoge stoomdruk
  • Perfect glad

Minpunten

  • Iets hoge pris, maar payback actie voldoet goed

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Aaltje de Jong 27-08-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Het perfecte strijkijzer voor mijn B&B

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun CareStyle 3 IS 3022 WH

Algemene score

10,0
Het beddengoed voor mijn B&B kreeg ik met mijn stoomstrijkijzer niet glad genoeg gestreken en dat irriteerde mij. Het duurde daardoor lang voor ik klaar was met de strijk. Het stoomstrijkijzer was zwaar en het was iedere keer weer een klus waar ik tegenop zag.
Deze Braun strijkgenerator gekocht en tot mijn verbazing kost het mij de helft van de tijd! Je kunt de temperatuur zelf regelen, de stoom wordt heel warm. Ik strijk de dekbedhoezen nu maar aan een kant. Door de warmte is de onderkant ook gelijk glad. Het lichte strijkijzer glijdt over de stof heen zonder kracht te zetten. Ik ben klaar in een zucht. Wat ben ik blij met deze aankoop. Strijken wordt nog een feest!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Elly Maas 07-06-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Braun IS 2022 WH Stoomgenerator

Geschreven voor: Braun CareStyle 3 IS 3022 WH

Algemene score

9,0
Fantastisch model, lichtgewicht, strijkt prettig, makkelijke bediening. Voorheen een Tefal gehad die na aankoop al snel na een aantal malen gebruik verstopt was en niet meer wilde stomen. Heb op basis vergelijking van een aantal systemen en de reviews op internet besloten tot de aankoop van dit fantastisch gestileerde systeem van Braun

Pluspunten

  • inhoud water tank
  • automatische temperatuur regelaar

Minpunten

  • geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Okay 18-05-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekregen

gebruikersgemak

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun CareStyle 3 IS 3022 WH

Algemene score

7,0
strak uiterlijk, gebruikersgemak ,heb veel reviews gelezen en iedereen die het had aangeschaft was er gelukkig mee en ik denk dat ik dat ook zal zijn.

Pluspunten

  • grote reservoir
  • makkelijk in gebruik ook door de ronde achterkant
  • leuk uiterlijk
  • voelt stevig aan

Minpunten

  • nog geen

Review criteria:

Goed
Goed
Voldoende

Reageer

Wat bedoel je hier me? 08-01-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Stoomgenerator: PRIMA

Geschreven voor: Braun CareStyle 3 IS 3022 WH

Algemene score

8,0
Prima apparaat, voldoet aan onze wensen/eisen!
Maakt het strijken veel gemakkelijker.
Veel tijdwinst

Pluspunten

  • tijdwinst
  • minder kracht nodig om te strijken

Minpunten

  • geen

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Willem 24-12-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Goede prijs-kwaliteit verhouding

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun CareStyle 3 IS 3022 WH

Algemene score

9,0
Op basis van reviews van anderen voor dit product gekozen. Voor het eerst een stoomgenerator en dat is erg prettig strijken. Het product ziet er prachtig uit en is zeer eenvoudig in het gebruik. Een kind kan de was doen ;-)

Pluspunten

  • Degelijk en mooi design

Minpunten

  • nvt

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Johan 23-12-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Brain Carestyle 3

Geschreven voor: Braun CareStyle 3 IS 3022 WH

Algemene score

9,0
Innovatief qua vorm, Strijkzool erg goed en makkelijk. Betaalbaar en gelukkig geen ontkalkingsstaafjes nodig

Pluspunten

  • Vormgeving
  • Inoovatief

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Bettie 16-12-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Mooie compact stoomgenerator

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun CareStyle 3 IS 3022 WH

Algemene score

9,0
Deze stoomgenerator gevonden, na reviews lezen en nu heel blij met de aankoop.
Strijken is nu nog leuker geworden, gaat supersnel!

Pluspunten

  • Mooi compact
  • Geen “knalkleuren”

Minpunten

  • Niet gevonden

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

strijksensatie 11-12-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

strijksensatie

Geschreven voor: Braun CareStyle 3 IS 3022 WH

Algemene score

9,0
door de vele strijk die ik wekelijks heb ben ik overgestapt naar een stoomgenerator veel op internet gezocht naar ervaringen van verschillende merken. Braun Carestyle 3 IS3022WH is het geworden.
het is een strijksensatie nooit verwacht dat strijken zo leuk kon zijn, het ijzer strijkt moeiteloos door al mijn was heen, licht gewicht en door de extra large tank van 2 liter geen onderbrekingen meer.
strijken wordt nooit meer anders had ik eerder moeten doen!!

Pluspunten

  • extra large 2 liter tank
  • licht gewicht ijzer
  • het ijzer rechtop kunnen zetten
  • moeiteloos over knopen strijken
  • temperatuur kunnen regelen

Minpunten

  • geen

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Nelson 23-07-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Stoomgenarator BrAun

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun CareStyle 3 IS 3022 WH

Algemene score

8,0
Hij strijkt heel soepel en glijd zo over de kleding. Design is ook clean, weinig poespas vergeleken andere merken met drukke kleuren, toeters en bellen.

Pluspunten

  • Mooie design
  • Licht qua gewicht maar effectief met strijken

Minpunten

  • Even wennen als je andere merken gewend bent.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Roli 30-03-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Stoomgenerator 3022WH

Geschreven voor: Braun CareStyle 3 IS 3022 WH

Algemene score

8,0
de Braun stoomgenerator komt degelijk over. Alleen in de handleiding spreken ze over twee knoppen en ik heb er maar één kunnen vinden. Dat is enigszins verwarrend, en dit terwijl de handleiding echt alleen maar is voor het type 3022WH.

Pluspunten

  • Sterke strijkzool
  • Afneembaar waterreservoir

Minpunten

  • Missen van Precision Shot

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Martin 28-12-2017
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Goed product. Mooie vormgeving

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun CareStyle 3 IS 3022 WH

Algemene score

8,0
Het geheel ziet er kwalitatief goed uit. Je kunt aan het ontwerp zien dat het hier gaat om een Duits kwaliteits product.
Mooie, niet zo schreeuwige, kleurstelling. Heb de stoomgenerator net een paar dagen in mijn bezit en hij functioneerd naar behoren. Goede stoomkracht en ik heb gekozen voor de functie dat je handmatig de temperatuur kunt instellen. dit bevalt mij goed.

Pluspunten

  • vormgeving
  • vrij compact ontwerp

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Olga 18-09-2017
  • Product paar dagen in bezit

Nice design

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun CareStyle 3 IS 3022 WH

Algemene score

8,0
Stylish , lightweight and easy ironing with steam. A little bit noisy when warming up but getting used to it.

Pluspunten

  • Lightweight
  • Easy ironing

Minpunten

  • Loud when warming up

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Tamara 06-09-2017
  • Product paar dagen in bezit

Strijken is nog nooit zo makkelijk geweest.

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun CareStyle 3 IS 3022 WH

Algemene score

10,0
Voor het eerst een stoomgenerator gekocht. Uiteraard gezocht op het merk Braun omdat ik het een goed en betrouwbaar product vind. Reviews gelezen en gelijk gekocht.

Gisteren gebruikt en het strijken is nog nooit zo makkelijk gegaan. De kreukels gaan door het stoom binnen een mum van tijd eruit. Als je niet van strijken houd omdat het je zoveel moeite kost, koop dan een stoomgenerator ( het liefst van Braun natuurlijk) en je merkt gelijk het verschil dat je sneller klaar bent.

Pluspunten

  • het apparaat is niet groot
  • past makkelijk op je strijkplank
  • glijd soepel over de stof heen

Minpunten

  • niets

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

lena 01-09-2017
  • Product paar dagen in bezit

stoomgenerator IS 3022WH Control

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun CareStyle 3 IS 3022 WH

Algemene score

8,0
fijn apparaat
Afneembaar waterreservoir
snelle opwarmtijd en erg krachtige stoomstoot die het strijken echt makkelijker maakt

Pluspunten

  • afneembaar waterreservoir
  • design

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

siyaar 24-08-2017
  • Product paar dagen in bezit

goede strijk oppervlakte

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun CareStyle 3 IS 3022 WH

Algemene score

9,0
erg netjes heel makkelijk te strijken! grote tank van het water! deze strijkijzer is ook erg makkelijk op te bergen.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Emile 02-05-2017
  • Product paar dagen in bezit

Mooie vormgeving

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun CareStyle 3 IS 3022 WH

Algemene score

9,0
Ik heb voor dit product gekozen om de mooie vormgeving en de lichte handelbaarheid van het strijkijzer. En de stoom die doet met zijn 5,5 bar ook heel goed zijn werk, plus de grote watertank van 2 liter is ook makkelijk. Ik denk dat we er veel gemak van zullen hebben.

Pluspunten

  • vormgeving
  • bedieningsgemak

Minpunten

  • plastic kap aan het ijzer

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Alber 11-04-2017
  • Product paar dagen in bezit

Strijken wordt makkelijk

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun CareStyle 3 IS 3022 WH

Algemene score

9,0
Prima apparaat, gemakkelijk in gebruik en niet te zwaar. Je kunt zowel de hoeveelheid stoom als de temperatuur zelf bepalen. Er is een groot afneembaar water reservoir. Je kan lang door strijken. je kunt bijvullen onder het strijken. Ik strijk er van alles mee. Zijde, katoen, wol enz.

Pluspunten

  • compact
  • afneembaar waterreservoir
  • zelf temperatuur bepalen

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Eef 17-11-2016
  • Product paar dagen in bezit

Licht soepel

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun CareStyle 3 IS 3022 WH

Algemene score

8,0
Heerlijk snel glad strijken. Licht gewicht en snel warm. Waterreservoir groot genoeg.
snoer zit niet erg in de weg.

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Voldoende

Reageer