Braun Care Style IS 5043 WH Easy Lock - Reviews

Best Reviewed sep 2017 Braun Care Style IS 5043 WH Easy Lock
Best Reviewed september 2017
Specificaties
Inhoud
1 liter
Continu navulbaar
Ja
Gebruiksklaar in
2 min.
Bekijk alle specificaties

Gemiddelde beoordeling

Beoordeling op basis van 106 reviews geschreven op Kieskeurig.be.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,6

Schrijf een review

Kieskeurig.be review criteria:

  • Goed
  • Uitstekend
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

WD 17-01-2018
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Gebruiksvriendelijk

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Sinds december in bezit. Apparaat is gebruiksvriendelijk. Snelle opwarmtijd en direct volledige stoomkracht bij indrukken knop (vorige stoomgenerator kwam letterlijk langzaam op stoom). Verticaal stomen werkt ook goed. Symbolen duidelijk. Reservoir prima van formaat. Stabiel en goed te vergrendelen. Prettig “ijzer”, ligt fijn in de hand. Geen temperatuurinstelling (werkt perfect). Het strijken hierdoor een snelle klus met goed resultaat. Degelijkheid van apparaat kan ik nog niets over zeggen, maar garantietermijn geeft vertrouwen (jaar langer dan vorig toestel).

Pluspunten

  • Automatische temperatuurinstelling
  • Krachtig (stoom) en compact

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Daniel 10-01-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Gemak dient de mens echt!

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Wij hadden dus een strijkijzer die het prima deed en besloten de gok toch te wagen om na te gaan of we sneller door de strijk kwamen met zo'n stoomgeneratording. We hebben er geen spijt van. Alles gaat makkelijker en veel sneller m.b.t. het strijken. Het enige aandachtspunt is dat je het beste een Molton onderllegger onder je strijkplankhoes erbij kunt halen i.v.m. condens afkomstig van het stoom.

Pluspunten

  • Snel gebruiksklaar
  • Gebruiksvriendelijk
  • Stelt niet teleur.

Minpunten

  • Niet de goedkoopste (wel waar voor je geld)

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Esther 01-01-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Braun CareStyle 5 Easy Lock

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Snelle opwarmtijd
Krachtige stoomfunctie
Locksysteem is praktisch
Eenvoudige bediening
Makkelijk kreukvrij
Heel handig dat je niet zelf de temperatuur hoeft te regelen
Gaat vanzelf uit

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

marieke 31-12-2017
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

topper!

Algemene score

9,0
goede stoomgenerator, glijdt over je strijkgoed en de strijktemperatuur regelen doet deze helemaal zelf. Hoeveel leuker kan strijken worden?

Pluspunten

  • zelf regelende strijktemepratuur
  • goed vormgegeven strijkzool

Minpunten

  • nog niet ondekt

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Denise 30-12-2017
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

automatische thermostaat

Algemene score

8,0
Heerlijk een strijkbout waarbij ieder stof (materiaal) zijde, wol etc zonder terugschakeling van een thermostaat met deze stoomgenerator glad kan strijken. Terugschakeling van heet naar wol, van wol naar zijde.
Met deze stoomgenerator wordt strijken in 2018 easy.

Pluspunten

  • ligt goed in de hand
  • omschakeling van temperatuur niet nodig

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

M.J.Duurland 30-12-2017
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Degelijke bouw

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Ik heb de strijkijzer nog niet zo lang maar voelt degelijk aan en werkt zeer prettig en snel bij grotere hoeveelheden strijkgoed

Pluspunten

  • degelijk
  • snel opgewarmd
  • makkelijk achteruit strijken.

Minpunten

  • geen waterkan

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Audrey 28-12-2017
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

mooi strakke vormgeving

Algemene score

8,0
Je kunt geen temperatuur instelling Door de strijkzool altijd de juiste temperatuur. Of dat gaat bevallen kan ik nog niet zeggen.
Lock systeem werkt prima

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Anita heikamp 24-12-2017
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Fijne stoommachine

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Fijne machine, niet te zwaar, flinke vulopening voor water en een klikslot. Snoeren zijn lang genoeg.

Pluspunten

  • Grote vulopening
  • Voldoende stoomuitstoot

Minpunten

  • Nog niet gevonden.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

cvdplas 24-12-2017
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

gebruiksgemak

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
goede prijs kwaliteits verhouding en eenvoudig in gebruik. plus een duidelijke omschrijving en bijbehorende afbeeldingen

Pluspunten

  • gebruiksgemak

Minpunten

  • cashback

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Ruby 23-12-2017
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Wereld van verschil

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Heerlijk product , makkelijk te hanteren, niet te zwaar echt super in gebruik. Zeker een aanrader voor iedereen die snel klaar wil zijn met strijken en toch een kreukloos resultaat wil.

Pluspunten

  • iCare-technologie
  • Niet zwaar
  • Krachtig

Minpunten

  • reservoir is niet uitneembaar

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

J.J.Nijhof 22-12-2017
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

de stoomgenerator is voor mij als man een wonder top

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
omdat het makkelijk strijkt en voor mijn overhemden geen kreukel er meer in
prachtig resultaat.
ook kun het strijkijzer aanlaten staan op het te strijken voorwerp of strijkplank de mogelijkheid van op een bepaalde plaats een krachtige stoom stoot te geven is helemaal top
ook verticaal even mijn jas of pak op de hanger te stomen doet het fantastisch

Pluspunten

  • snelle opwarm tijd
  • direct te gebruiken

Minpunten

  • nog niet bekent
  • nog niet bekent

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Pietsje 21-12-2017
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

strijkgenerator

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
strijkt prima ,maakt weinig geluid bij stomen ,handig in gebruik. Jammer dat je het waterreservoir niet los kunt halen.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

4kidsmam 15-12-2017
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Goede grip, makkelijk in gebruik

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Goede, makkelijke strijkunit. Ligt makkelijk in de hand. Strijkbout is niet zwaar!!!
Goed stoomgebruik

Pluspunten

  • Geen temeperatuur meer instellen
  • Geen maat strijkplank meer

Minpunten

  • Nog niet gevonden

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

R 14-12-2017
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Mooie gladde zool! Strak model

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Geen temperatuurinstelling, altijd bijvullen! En zeker ook voor de 4 jaar zekerheid!
Lekker compact licht modelletje, en hele fijne gladde zool!
Strijken is nu een fluitje van een cent!

Pluspunten

  • Lekker licht
  • Gladde zool
  • Geen temperatuurinstelling,
  • 4 jaar garantie!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

dandan 13-12-2017
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

strijkt snel en comfortabel

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Strijkt fijn en soepel dus snel. Stoom is constant en blijft niet "plakken" bij het veranderen van materiaal. De extra stoom booster is top!
Jammer dat het water reservoir er niet af kan maar dit zal de duurzaamheid dan wel bevorderen. Bevalt beter dan mijn eerdere philips strijkijzer die ook automatisch de warmte aanpaste.

Pluspunten

  • gladde strijkzool
  • soepel

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Anne Marie 13-12-2017
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Prima strijkmachine overtreft mijn verwachtingen

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Deze machine heeft een goede vormgeving. Vrij compact dus goed op te bergen. Vergeleken met mijn vorige stoomstrijker is deze zeer snel op temperatuur en ook tussentijds water kunnen bijvullen is een enorme verbetering. Dus niet meer wachten op afkoelen (stoomdruk laten wegvallen) alvorens bij te vullen. Ook constant het waterniveau zien is erg nuttig. Het ontbreken van een temperatuurinstelling is even wennen maar wel een fantastische uitvinding. Nooit meer rekening houden met de te strijken stof (temperatuur) maar gewoon van de stapel pakken en doorgaan. De oplopende ronde zool aan de achterzijde werkt zeer prettig. Je kunt gewoon achteruit strijken zonder haperen en maait geen knopjes meer af. Kortom een apparaat met een ongekend gebruiksgemak. Voor mij een topper.

Pluspunten

  • Zeer snel op temperatuur
  • Tussentijds waterbijvullen zonder onderbreking

Minpunten

  • niet ontdekt
  • Geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Dave 11-12-2017
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Dediening is simpel en doet wat hij moet doen.

Algemene score

9,0
Water erin, aanzetten, 2 minuten wachten en strijken maar. Het strijken gaat heel snel en heel goed. Strijken is en blijft een vervelend klusje, gelukkig ben je met dit apparaat zo klaar.

Pluspunten

  • Snel warm
  • Simpel
  • Goed resultaat

Minpunten

  • Moet nog steeds zelf strijken

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

AJ 11-12-2017
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Gebruiksgemak

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Het is een compacte, handzame, niet zware combinatie die het strijken zeker zal vergemakkelijken. Was eigenaar van stoomgenerator van grootste concurrent maar de draaiknop temperatuur selectie zit na 4-5 jaar muurvast (kosten reparatie ver boven de 80€; reservoir was ook al eens gerepareerd, gaf roest door de stoom nozzels). Nu gekozen voor Duits ontwerp met "no setting needed". lijkt mij dus ideaal. I.T.t. wat je veel leest kan je het reservoir gewoon bijvullen door klepje als je aan het strijken bent. Degelijkheid moet zich nog wel bewijzen.

Pluspunten

  • Compact en licht
  • geen temperatuur selectie nodig

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

S Jans 11-12-2017
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Mooi apparaat

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

7,0
Ligt goed in de hand, werkt gemakkelijk, je hoeft geen temp meer in te stellen en stoffen kunnen niet meer blijven plakken.

Review criteria:

Voldoende
Goed
Goed

Reageer

Juffrouw Strijkbout 11-12-2017
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Braun Carestyle Stoomstrijkijzer

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Fijn apparaat, heeft ook een aparte stoomfunctie waarbij de stoom alleen uit de punt van de strijkbout komt, enorm handig voor kragen etc. Ook erg prettig is het rechte handvat, meestal loopt dat schuin naar beneden, maar dit strijkt niet prettig omdat je hand wegglijdt. Bij deze Braun er slim ontworpen, zo prettig.

Pluspunten

  • rechte handvat
  • stoom ook uit de punt van de strijkbout

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Toon meer reviews