Braun Care Style IS 5043 WH Easy Lock - Reviews

8,5 Lees 34 reviews
Specificaties
Inhoud
1 liter
Continu navulbaar
Ja
Gebruiksklaar in
2 min.
Bekijk alle specificaties

Gemiddelde beoordeling

Beoordeling op basis van 34 reviews

8,5

Schrijf een review Maak videoreview

Review criteria:

  • Goed
  • Goed
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Klaver 24-11-2016 Product paar maanden in bezit

Handig model en een prima strijkresultaat

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Mooie en handige strijkijzer met een heel goed strijk resultaat met een goede stoomopbrengst. Erg handig bij het opfrissen van uw kleding.
Ik ben zeer tevreden met de aankoop.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
shosho 18-11-2016

functionnert goed

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
dit product is goed werkende stoomstrijksysteem. en ik heb dit product gekozen omdat, ik ervaring heb met Braun producten. en t' product werkt zoals verwacht.
en qua prijs is het een goeie deal.
Walter K 15-11-2016 Product paar dagen in bezit

Strijken was nog nooit zo simpel

Algemene score

9,0
Kwaliteit en eenvoud. Zoals alle Braun producten is dit apparaat ook weer enorm degelijk. Het voelt solide aan en is ingenieus. Temperatuur instellen is niet meer nodig. Je merkt aan alles dat dit een kwaliteitsproduct is.

Pluspunten

  • Makkelijk in gebruik
  • Prima afwerking
  • Groot waterreservoir
  • Easy Lock is erg handig

Minpunten

  • Stekker moet uit om reservoir te vullen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Ikke 15-11-2016 Product paar dagen in bezit

strijkgenerator

Algemene score

7,0
Goed, Hij doet het gewoon goed het strijkt bijna vanzelf.
Opvouwen en in de kast leggen dat moet ik nog zelf doen.
Verder doet hij het perfect.

Review criteria:

Voldoende
Goed
Goed
Robert 14-11-2016 Product paar dagen in bezit

Robert

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Het strijkijzer is erg handig in gebruik doordat je geen temperatuur hoeft in te stellen. Het ijzer zelf is ook erg licht en erg makkelijk om rond knopen e.d. te strijken.

Pluspunten

  • licht
  • makkelijk te reinigen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
j.m.broeders 10-11-2016 Product paar dagen in bezit

nvt heb nog niet gebruikt

Algemene score

8,0
Heb dit product pas in mijn bezit en kan er nog niets over zeggen,jullie moeten nog wat dagen wachten totdat ik er meer over kan zeggen

Pluspunten

  • nvt
  • nvt

Review criteria:

Voldoende
Uitstekend
Voldoende
Jokertje 10-11-2016 Product paar dagen in bezit

ideale strijkzool

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Mooi compact apparaat met degelijk waterreservoir en goede stoomstoot.
de zool glijdt makkelijk langs ritsen en knopsluitingen.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
GRANDIA 07-11-2016 Product paar dagen in bezit

STOOMGENERATOR

Algemene score

8,0
vooral de combinatie van heel veel druk icm grote watertank en een lichtgewicht ijzer maken het werken tot een genot

Pluspunten

  • DRUK

Minpunten

  • GEEN

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
ronald 07-11-2016 Product paar weken in bezit

strijkijzer

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
strijkt easy en glad en daar gaat het om toch? lekker licht en gemakkelijk in gebruik.
hiervoor een duurder strijkijzer van ander merk maar die was minder fijn

Pluspunten

  • gewicht
  • prijs

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Eric 03-11-2016 Product paar dagen in bezit

Razendsnel strijken

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
De Braun IS5043 ziet er niet alleen prachtig uit, hij is veel krachtiger dan onze vorige stoom generator. Wij zijn er zeer blij mee

Pluspunten

  • Snel
  • ziet er prachtig uit

Minpunten

  • Waterreservoir is snel leeg
  • Jammer dat het snoer niet oprolt in de generator

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
arina 03-11-2016 Product paar dagen in bezit

robuste uitstrling

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
apparaat ziet er solide uit nog maar 1 dag in huis .
handig dat je geen temperatuur meer hoeft in te stellen, en dat je het ijzer op de stof kan laten staan zonder dat deze verbrand.

Pluspunten

  • automatische temperatuur instelling
  • automatische vegrendeling
  • degelijk uitgevoerd

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Benjamin 20-10-2016 Product paar weken in bezit

Veilig strijken voor al mijn kleding

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Nog nooit eerder heb ik een strijksysteem gehad met deze uitstekende resultaten. Nooit meer strepen, te hoge temperaturen of verkeerde omgang met strijken.

Ik ben tevreden met de ingenieurs die dit product mogelijk gemaakt hebben.

Pluspunten

  • Veilig strijken
  • Degelijk systeem en duurzame vergrendeling
  • automatische timer die zichzelf uitschakelt

Minpunten

  • Gewicht
  • Geen zelfreinigingsprogramma's zoals Philips.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Sandra 19-10-2016 Product paar dagen in bezit

De Easy Lock is een fijne aankoop.

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Het product is eenvoudig in gebruik.
Werkt zeer goed. Ik ben nu veel eerder klaar met het strijkgoed.
Ook het verticale gebruik is voor mij een groot pluspunt.

Pluspunten

  • Mogelijkheid om verticaal te stomen
  • Eenvoudig in gebruik

Minpunten

  • Bijvullen kan niet tijdens gebruik

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Patrick 17-10-2016 Product paar dagen in bezit

Top stoomgenerator !!!

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Zeer gebruiksvriendelijk en mooi uiterlijk. Het maakt strijken leuker, zeer aan te bevelen voor mensen die toe zijn aan een nieuwe stoomgenerator maar dan één die beter is dan degene die ze eerst hadden/hebben.

Pluspunten

  • werkt met een hoger bar dan menig ander
  • gebruiksvriendelijk

Minpunten

  • nog geen

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
J Pluut 15-10-2016 Product paar dagen in bezit

Braun CareStyle stoomgenerator

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Net gekocht gelijk gebruikt en ben zeer tevreden dus ik hoop er nog heel lang veel plezier van te hebben en zal hem bij familie en kennissen zeker aanbevelen

Pluspunten

  • Werk goed

Minpunten

  • Geen

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Braun Carestyle 5 IS5043 Easy Lock 04-10-2016 Product paar dagen in bezit

Prima stoomstrijkijzer

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Apparaat werkt zoals verwacht, goede verzending. en afhandeling.

De Multicare 5 biedt veel handige en mooie mogelijkheden.
Ook qua vorrmgeving is hij prima.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Strijkwerk 07-08-2016 Product paar dagen in bezit

Top product

Algemene score

9,0
Ik heb de Braun Carestyle 5 stoomgenerator nu enige dagen in gebruik en hij voldoet perfect aan de omschrijving. Het strijkresultaat is perfect en gaat snel door de hoeveelheid gegenereerde stoom. Ook erg makkelijk dat je geen temperatuur hoeft in te stellen. Ik ben uitermate tevreden!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
strijkijzer 07-08-2016 Product paar dagen in bezit

Strijkijzer

Algemene score

9,0
Goed en snel in gebruik. voelt stevig aan en werkt fijn. mooi model en prachtig afgewerkt. ik raad dit product zeer zeker aan!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Miep 01-08-2016 Product paar dagen in bezit

Lekker licht

Algemene score

7,3
Lekker licht apparaat. Stoomt goed.
Wel jammer dat het waterreservoir niet los van het apparaat kan worden gevuld.

Review criteria:

Voldoende
Goed
Goed
linda 25-07-2016 Product paar dagen in bezit

perfect apparaat

Algemene score

9,0
ideaal dat hij zelf de temperatuur aanpast aan het kledingtype. super makkelijk in gebruik. ideaal dat je hem tijdens het strijken kunt bijvullen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Toon meer reviews