Braun Care Style IS 5043 WH Easy Lock

Best Reviewed dec 2019 Braun Care Style IS 5043 WH Easy Lock
Best Reviewed - december 2019
Specificaties
Inhoud
1 liter
Continu navulbaar
Ja
Gebruiksklaar in
2 min.
Review type:

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 347 reviews die zijn achtergelaten voor de Braun Care Style IS 5043 WH Easy Lock op Kieskeurig.be.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,5

Schrijf een review

Kieskeurig.be review criteria:

  • Goed
  • Goed
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Anne Marie 13-12-2017
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Prima strijkmachine overtreft mijn verwachtingen

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun Care Style IS 5043 WH Easy Lock

Algemene score

9,0
Deze machine heeft een goede vormgeving. Vrij compact dus goed op te bergen. Vergeleken met mijn vorige stoomstrijker is deze zeer snel op temperatuur en ook tussentijds water kunnen bijvullen is een enorme verbetering. Dus niet meer wachten op afkoelen (stoomdruk laten wegvallen) alvorens bij te vullen. Ook constant het waterniveau zien is erg nuttig. Het ontbreken van een temperatuurinstelling is even wennen maar wel een fantastische uitvinding. Nooit meer rekening houden met de te strijken stof (temperatuur) maar gewoon van de stapel pakken en doorgaan. De oplopende ronde zool aan de achterzijde werkt zeer prettig. Je kunt gewoon achteruit strijken zonder haperen en maait geen knopjes meer af. Kortom een apparaat met een ongekend gebruiksgemak. Voor mij een topper.

Pluspunten

  • Zeer snel op temperatuur
  • Tussentijds waterbijvullen zonder onderbreking

Minpunten

  • niet ontdekt
  • Geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
M 05-01-2019

Goede middag,
Ik ben van plan de Braun Care Style IS 5043 WH Easy Lock stoomgenerator aan te schaffen en zie dat u deze reeds een jaar in bezit heeft. Kunt u aangeven of u hier nog steeds positief over bent of zijn er in het afgelopen jaar mankementen ontstaan. Onze tefal express compact is na 3 jaar gaan lekken en niet meer te repareren en willen nu graag meer zekerheid.
mvg Maria Janssen

Reageer

John 25-04-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Gebogen zoolplaat

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun Care Style IS 5043 WH Easy Lock

Algemene score

9,0
We hebben voor de Braun Care Style IS 5043 WH Easy Lock gekozen om de vele positieve reviews en de verlengde garantie (2+2 jaar). Dit is onze eerste Braun, de vorige twee (andere merken/concurrenten) gingen na ruim 2 jaar al kapot. Na het lezen van de vele positieve reviews en de prijs/kwaliteit verhouding hebben we hier een heel goed gevoel bij.

Pluspunten

  • Gebogen zoolplaat
  • Makkelijk over knopen
  • 6 Bar druk
  • Easy Lock
  • Niet in te stellen (automatisch)

Minpunten

  • Nog niet ondekt

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Bertus Plomp 10-04-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Hele fijne strijkmachine! Had ik eerder moeten kopen!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun Care Style IS 5043 WH Easy Lock

Algemene score

9,0
Product gekocht omdat ik mij irriteerde aan het resultaat en de strijk-tijd van het strijken van mijn overhemden voor mijn werk met een stoomstrijkijzer. Deze stoomgenerator voldoet aan al mijn verwachtingen! Ben zeer tevreden over het resultaat en het apparaat.

Pluspunten

  • Goed resultaat
  • Fijn in gebruik

Minpunten

  • Geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

nitta 07-04-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

stoomstrijkijzer Braun

Geschreven voor: Braun Care Style IS 5043 WH Easy Lock

Algemene score

10,0
ik vind het een geweldige stoomstrijkijzer die voldoet aan alle punten .
met 2 min kun je strijken en er is volop stoom ook voor een pantalon die je alleen wilt persen zit er een aparte knop op.

Pluspunten

  • super stoomstrijkijzer licht in gebruik
  • geeft veel stoom
  • past uit zich zelf de temp aan voor de stoffen
  • fijn een extra knop voor stomen van bv pantalon
  • is de prijs wel waard

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

N.v d Vleuten 05-04-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Goede stoom

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun Care Style IS 5043 WH Easy Lock

Algemene score

10,0
De strijkijzer strijkt goed. De stevige kreukels strijk je met gemak eruit. T apparaat is een lichtgewicht. Ideaal voor klanten met gezondheidsproblemen met de handen. En is snel klaar met t opwarmen van de stoom

Pluspunten

  • Lichtgewicht
  • Snel gebruiksklaar

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Rita Wagenmakers 04-04-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Mooie vormgeving, ligt prettig in de hand

Geschreven voor: Braun Care Style IS 5043 WH Easy Lock

Algemene score

9,0
Het product sprak me aan vanwege de vorm kleur en het gemak. Daarbij is het ook geruststellend dat Braun 4 jaar garantie geeft, waardoor je van verzekerd bent dat er kwaliteit zou moeten worden geleverd.

Pluspunten

  • gemak
  • veiligheid

Minpunten

  • nog niet gevonden

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Huizen 19-03-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Redelijk compact, grote watertank

Geschreven voor: Braun Care Style IS 5043 WH Easy Lock

Algemene score

9,0
Ik heb het gisteren gekocht en vandaag gebruikt, erg snel warm en fijn dat ie automatisch uitgaat als je even niet aan het strijken bent.

Pluspunten

  • Snel warm
  • Grote watertank

Minpunten

  • geen

Review criteria:

Voldoende
Goed
Uitstekend

Reageer

Karin 02-03-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Strijkt gemakkelijk, voldoende stoomafgifte

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun Care Style IS 5043 WH Easy Lock

Algemene score

8,0
, strijkt goed, voldoende stoomafgifte dus zga geen kreukels meer. Ligt bij hrt strijken ook makkelijk in de hand. Reservoir is goed te vullen.

Pluspunten

  • Goede stoomafgifte
  • Makkelijk in de hand

Minpunten

  • Tot nu toe geen

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

Mirjam 03-02-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Braun CareStyle 5 IS5043WH Easy Lock

Geschreven voor: Braun Care Style IS 5043 WH Easy Lock

Algemene score

8,0
Geeft veel stoom. Waterreservoir helaas niet tussentijds te vullen en dit gaat best snel leeg. Voor de rest prima stoomgenerator.

Pluspunten

  • Veel stoom

Minpunten

  • Waterreservoir niet tussentijds te vullen
  • Snoer is lastig op te bergen

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Gea 20-01-2020
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

gebruiksvriendelijk

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun Care Style IS 5043 WH Easy Lock

Algemene score

9,0
Gebruiksgemak is groot, apparaat heeft handig formaat, past goed op strijkplank. automatische temperatuurkeuze is fijn

Pluspunten

  • gebruiksvriendelijk
  • automatische temperatuurkeuze

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

P. Wolsink 13-01-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Prima en goed handelbare stoomgenerator van Braun!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun Care Style IS 5043 WH Easy Lock

Algemene score

9,0
We waren toe aan een nieuwe stoomgenerator. De keuze viel op een Braun omdat deze werd aanbevolen in de winkel en bovendien als beste uit een vergelijking kwam. In vergelijking met ons oude apparaat zijn we zeer tevreden. Het apparaat is zeer handelbaar en doet zijn werk uitstekend,

Pluspunten

  • In vergelijking als beste getest
  • Aanbevolen in de winkel
  • Scherpe aanbieding in de winkel

Minpunten

  • Geen!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Rossana 12-01-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Makkelijk te hanteren stoomstrijkijzer

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun Care Style IS 5043 WH Easy Lock

Algemene score

8,0
Stoomstrijkijzer is zonder veel instellingen makkelijk te gebruiken, instellen dmv twee druk knopjes. Geeft voldoende stoom om makkelijk te strijken. Is wel even wennen aan de drukknop boven op de handgreep. Ook de twee keer drukken knop moet je vrij snel achter elkaar indrukken voor langer stoom.

Pluspunten

  • Makkelijk te bedienen
  • Licht in gewicht

Minpunten

  • Folder is niet altijd makkelijk te begrijpen.

Review criteria:

Goed
Goed
Voldoende

Reageer

my 11-01-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Degelijke product

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun Care Style IS 5043 WH Easy Lock

Algemene score

7,0
Heb altijd al een Braun strijkijzer gehad. Ben zeer tevreden. Was toe aan een nieuwe. Met deze cashback actie wederom een nieuwe gekocht.

Pluspunten

  • Goede app

Minpunten

  • geen

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

H.P.M. Haagen 07-01-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Prettig strijkijzer met goed gewicht en snel te gebruiken

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun Care Style IS 5043 WH Easy Lock

Algemene score

8,0
Het is een goede aanbieding. De prijs is gunstig. Ook i.v.m. de cashback actie. De kwaliteit lijkt in eerste instantie goed. Het strijkijzer heeft voldoende mogelijkheden en ligt prettig in de hand.

Pluspunten

  • Praktisch
  • Goed bruikbaar

Minpunten

  • Strijkijzer zou iets lichter kunnen zijn
  • De zool zou iets groter kunnen zijn

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Frans 24-12-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Strijken zoals het hoort

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun Care Style IS 5043 WH Easy Lock

Algemene score

8,0
Speciaal gekocht voor een moeilijk strijkbaar tafelkleed. Werkt fantastisch, zo geïnstalleerd en heb meteen 5 tafelkleden gestreken. Goede prijs kwaliteit verhouding

Pluspunten

  • Warmt snel op
  • Degelijk

Minpunten

  • Lekt beetje druppels

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

nico penders 22-12-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

fijn in gebruik

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun Care Style IS 5043 WH Easy Lock

Algemene score

9,0
beste keuze prijs -kwaliteit, na uitvoerig marktonderzoek daarnaast gaf goede naam van Braun, bij eerdere aankoop van andere producten de voorkeur

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Pierre 21-12-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

lichtgewicht strijkgenerator

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun Care Style IS 5043 WH Easy Lock

Algemene score

9,0
We hebben ervaring met het merk Braun, vandaar deze keuze. En deze keuze bleek de goede te zijn. Het voldoet aan alle eisen die mijn vouw heeft gesteld, gemakkelijk, handig in gebruik en een prima resultaat.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

rt 19-12-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Braun Care Style IS 5043 WH Easy Lock

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun Care Style IS 5043 WH Easy Lock

Algemene score

9,0
geweldig compact strijkijzer, mooi design, handig qua regeling en instellingen.
mooie strijkzool zowel voor als achteruitstreijken

Pluspunten

  • compact
  • termperatuurregeling

Review criteria:

Goed
Uitstekend

Reageer

Ook een man kan strijken 16-12-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Strijkbout

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun Care Style IS 5043 WH Easy Lock

Algemene score

8,0
Als man zijnde kan ik behoorlijk goed uit de voeten met deze strijker. Broeken zo glad als een aal. De bout glijdt heerlijk over het te strijken goed.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Miggie 12-12-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Glad strijken

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun Care Style IS 5043 WH Easy Lock

Algemene score

10,0
Zeer goede prijs kwaliteit verhouding, Strijk zeer glad en snel! Met mijn oude strijkijzer kreeg ik regelmatig (zonder stoomgenerator) de kleren van mijn vriendin niet kreukvrij, hierdoor kreeg ik regelmatig klappen, geen eten en dagen zonder seks van haar. Sinds ik dit strijkijzer gebruik heb ik minder klappen gekregen en moet ik met enige regelmaat tegen mijn vriendin zeggen dat ik nu even geen zin heb.

Pluspunten

  • strijk glad
  • warmt snel op
  • eenvoudig gebruiksgemak
  • geen boze vriendin meer ivm goede strijkresultaten

Minpunten

  • Dat ik het strijkijzer niet al eerder gekocht had

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews