Braun CareStyle 5 IS 5022 WH Contro - Reviews

Laagste prijzen
Specificaties
Inhoud
1 liter
Continu navulbaar
Ja
Gebruiksklaar in
2 min.
Bekijk alle specificaties

Gemiddelde beoordeling

Deze beoordeling is gebaseerd op het gemiddelde cijfer van reviews die geschreven zijn op Kieskeurig.be

8,4

Schrijf een review

Kieskeurig.be review criteria:

  • Goed
  • Goed
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

fam. Weterings 17-11-2016 Product paar dagen in bezit

Ziet er goed uit mooie vormgeving

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Prijs en kwaliteit spreekt mij aan. Goed advies van mensen die dit apparaat reeds gebruiken en er erg tevreden over zijn.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Agnes 07-11-2016 Product paar dagen in bezit

Braun stoomgenerator

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Mooi model,strijkt vlot, en je hoeft niet zo vaak water bij te vullen. En een heel groot voordeel is dat hij zo warm is.

Pluspunten

  • Groot strijkvlak
  • Warmt snel op

Minpunten

  • Geen
  • Geen

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Peter 17-10-2016 Product paar dagen in bezit

Gladde strijkzool, snel gebruiksklaar

Algemene score

9,0
Deze stoomgenerator staat snel voor je klaar. De 6bar zorgt voor een goede stoomstoot door je kleding. Verder heeft het apparaat een super gladde stijkzool. Met gemak is de kleding te strijken.

Pluspunten

  • gladde strijkzool
  • snel gebruiksklaar

Minpunten

  • nvt
  • nvt

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Toos 10-10-2016 Product paar dagen in bezit

Duidelijke bediening en eenvoudig in gebruik.

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Goede prijs kwaliteit verhouding. Snel klaar voor gebruik en goede stoomprestatie. Bovendien goed zichtbaar waterreservoir.

Review criteria:

Goed

Reageer

stoomgenerator 04-08-2016 Product paar dagen in bezit

beoordeling braun carestyle 5

Algemene score

7,7
praktisch apparaat die doet wat het doen moet.
beetje omslachtig om te ontkalken lijkt me.
heb hem een paar dagen dus nog niet ontkalkt.
apparaat heeft een degelijke uitstraling.

Review criteria:

Goed
Voldoende
Goed

Reageer

R Greven 27-07-2016 Product paar dagen in bezit

Erg handig apparaat!

Algemene score

10,0
Ik heb deze stoomgenerator gezien bij mijn dochter en direct een voor mijzelf gekocht.Hoef nooit meer een gewoon stoomstrijkijzer. Gaat een stuk sneller.Makkelijk te bedienen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Greven 17-07-2016 Product paar dagen in bezit

Degelijk strijkijzer

Algemene score

9,3
Ik heb het strijkijzer pas 1 dag in bezit,
Het is een stevig strijkijzer,wat makkelijk te bedienen is.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

CareStyle 5 14-07-2016 Product paar dagen in bezit

CareStyle 5

Algemene score

7,0
Handig, doet prima wat hij moet doen. Automatisch schakelt dit strijkijzer zich na 10 minuten uit, waardoor ik deze nooit kan vergeten (met alle gevolgen van dien)

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Voldoende

Reageer

A kennes 12-07-2016 Product paar dagen in bezit

Braun carestyle 5

Algemene score

8,0
Goed stoomstrijkijzer handig in gebruik makkelijk om mee te werken hopelijk gaat hij langer mee dan de oude

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Theo 08-07-2016 Product paar dagen in bezit

KREUKVRIJ STRIJKEN

Algemene score

8,0
Na de aankoop pas 1 keer gebruikt en het gemak t.o.v. mijn vorige stoom generator van een ander merk wordt strijken een plezier

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer