Er zijn op dit moment geen prijzen beschikbaar.

Braun CareStyle 5 IS 5022 WH Contro

8,4 Lees 13 reviews

Vergelijkbare producten

Gemiddelde beoordeling

Beoordeling op basis van 13 reviews geschreven op Kieskeurig.be.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,4

Schrijf een review

Kieskeurig.be review criteria:

  • Goed
  • Goed
  • Voldoende

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Rada 28-09-2017 Product paar dagen in bezit

Nieuw Braun stoomgenerator ter vervanging lekkende tefal

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Na jaren tefal gv 7220 serie hebben gebruikt is deze gaan lekken. Blijkt algemeen probleem van Tefal. Na wat onderzoek bij de Braun 5022 uitgekomen met 4 jaar garantie en 50 eur cash back. Te mooie aanbieding dus gelijk besteld. Nu afwachten hoe lang de Braun meegaat maar de extra garantie geeft hoop.

Pluspunten

  • Prijs
  • Garantie

Minpunten

  • Nog niet bekend

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Rob Princen 11-09-2017 Product paar weken in bezit

Veel stoom, hoge druk, glad ijzer

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Al eerder een b-merk stoomgenerator gehad, maar het verschil in kwaliteit is het verschil dubbel en dwars waard. Geweldige resultaten door het extreem gladde ijzer. Lang strijken zonder bijvullen vanwege de grote tank en in vergelijking met andere merken heeft deze Braun veel druk en meer stoom.

Pluspunten

  • temperatuur instelbaar
  • groot reservoir
  • bijvullen tijdens gebruik
  • ook "achteruit" strijken door slimme strijkzool

Minpunten

  • nog niet kunnen ontdekken

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Saskia 30-08-2017 Product paar dagen in bezit

makkelijk en snel strijken

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Mijn ouders hadden een nieuwe Braun strijkijzer. Deze werkte zo fijn dat zodra mijn oude het begaf ik ook voor Braun heb gekozen. De strijk is nu bijna tweekeer zo snel klaar als voorheen. Het gewicht van de strijkijzer is aangenaam al is het hele systeem best zwaar.

Pluspunten

  • snelheid van strijken
  • ligt strijken

Minpunten

  • om op te bergen veel ruimte nodig
  • de stoomgenorator is zwaar

Review criteria:

Voldoende
Goed
Voldoende

Reageer

fam. Weterings 17-11-2016 Product paar dagen in bezit

Ziet er goed uit mooie vormgeving

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Prijs en kwaliteit spreekt mij aan. Goed advies van mensen die dit apparaat reeds gebruiken en er erg tevreden over zijn.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Agnes 07-11-2016 Product paar dagen in bezit

Braun stoomgenerator

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Mooi model,strijkt vlot, en je hoeft niet zo vaak water bij te vullen. En een heel groot voordeel is dat hij zo warm is.

Pluspunten

  • Groot strijkvlak
  • Warmt snel op

Minpunten

  • Geen
  • Geen

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Peter 17-10-2016 Product paar dagen in bezit

Gladde strijkzool, snel gebruiksklaar

Algemene score

9,0
Deze stoomgenerator staat snel voor je klaar. De 6bar zorgt voor een goede stoomstoot door je kleding. Verder heeft het apparaat een super gladde stijkzool. Met gemak is de kleding te strijken.

Pluspunten

  • gladde strijkzool
  • snel gebruiksklaar

Minpunten

  • nvt
  • nvt

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Toos 10-10-2016 Product paar dagen in bezit

Duidelijke bediening en eenvoudig in gebruik.

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Goede prijs kwaliteit verhouding. Snel klaar voor gebruik en goede stoomprestatie. Bovendien goed zichtbaar waterreservoir.

Review criteria:

Goed

Reageer

stoomgenerator 04-08-2016 Product paar dagen in bezit

beoordeling braun carestyle 5

Algemene score

7,7
praktisch apparaat die doet wat het doen moet.
beetje omslachtig om te ontkalken lijkt me.
heb hem een paar dagen dus nog niet ontkalkt.
apparaat heeft een degelijke uitstraling.

Review criteria:

Goed
Voldoende
Goed

Reageer

R Greven 27-07-2016 Product paar dagen in bezit

Erg handig apparaat!

Algemene score

10,0
Ik heb deze stoomgenerator gezien bij mijn dochter en direct een voor mijzelf gekocht.Hoef nooit meer een gewoon stoomstrijkijzer. Gaat een stuk sneller.Makkelijk te bedienen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Greven 17-07-2016 Product paar dagen in bezit

Degelijk strijkijzer

Algemene score

9,3
Ik heb het strijkijzer pas 1 dag in bezit,
Het is een stevig strijkijzer,wat makkelijk te bedienen is.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

CareStyle 5 14-07-2016 Product paar dagen in bezit

CareStyle 5

Algemene score

7,0
Handig, doet prima wat hij moet doen. Automatisch schakelt dit strijkijzer zich na 10 minuten uit, waardoor ik deze nooit kan vergeten (met alle gevolgen van dien)

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Voldoende

Reageer

A kennes 12-07-2016 Product paar dagen in bezit

Braun carestyle 5

Algemene score

8,0
Goed stoomstrijkijzer handig in gebruik makkelijk om mee te werken hopelijk gaat hij langer mee dan de oude

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Theo 08-07-2016 Product paar dagen in bezit

KREUKVRIJ STRIJKEN

Algemene score

8,0
Na de aankoop pas 1 keer gebruikt en het gemak t.o.v. mijn vorige stoom generator van een ander merk wordt strijken een plezier

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer