Er zijn op dit moment geen prijzen beschikbaar.

Philips PerfectCare Expert GC9236

8,4 Lees 15 reviews

Vergelijkbare producten

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 15 reviews die zijn achtergelaten op Kieskeurig.be.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,4

Schrijf een review

Kieskeurig.be review criteria:

  • Voldoende
  • Goed
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Aman 17-12-2015
  • Product paar dagen in bezit

Algemene score

9,3
De stoomapparaat voor mijn moeder gekocht. Verandert zelf van stand - ideaal! Produceert veel stoom en het bakje voor het water kan losgekoppeld worden.
Heb zelf een stoomapparaat van Tefal - deze maakte mij wel jaloers.
Geschreven voor: Philips PerfectCare Expert GC9236

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

de Groot 15-12-2015
  • Product paar dagen in bezit

Algemene score

7,0
Ik heb zojuist met het nieuwe strijkijzer lekker snel drie overhemden en twee slopen gestreken. Het is een mooi apparaat met twee handige opbergvakken voor de snoeren.
Geschreven voor: Philips PerfectCare Expert GC9236

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Voldoende

Reageer

Gijs 08-12-2015
  • Product paar dagen in bezit

Algemene score

8,3
Eens een philips altijd een philips en hij strijkt zo lekker zegt ze. Hij glijd heerlijk over het materiaal. Ging alles maar zo gladjes, dan gebruikt ik hem voor alles.
Geschreven voor: Philips PerfectCare Expert GC9236

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Sandra Pisu 07-05-2015
  • Product paar dagen in bezit

Algemene score

9,0
Ik heb dit apparaat plus bijbehorende strijkplank op 27 april 2015 gekocht en nu 2 keer gebruikt. Ondanks dat dit nog erg kort geleden is, ben ik zeer tevreden. Het strijken gaat erg snel, precies de reden waarvoor ik hem had aangeschaft.
Ik moet nog wel aan het snoer wennen dat warm wordt en dus oppassen dat ik hem niet aanraak.
Volgens mij heb ik een prima aankoop gedaan.
Geschreven voor: Philips PerfectCare Expert GC9236

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

aborgers 03-05-2015
  • Product paar dagen in bezit

Algemene score

9,0
Er zitten niet heel veel opties op die je aan en uit kan zetten, maar die gebruiken wij toch niet. Hij werkt fantastisch en voelt heel degelijk aan.
Geschreven voor: Philips PerfectCare Expert GC9236

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Bertha Kleinluchtenbeld 02-05-2015
  • Product paar dagen in bezit

Algemene score

8,7
Mijn eerste gebruik bevestigde mijn goede verwachtingen en het resultaat was zelfs beter.
Uitermate gebruiksvriendelijk en ligt in de hand. Omdat ik atrose heb is het belangrijk dat het gebruik zo licht en met goed resultaat is.
Ik kan het eenieder aanbevelen.
Geschreven voor: Philips PerfectCare Expert GC9236

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Sampie29 07-03-2015
  • Product maand in bezit

Algemene score

7,7
Het snoer is erg kort, hierdoor verlengsnoer nodig, gebruiksvriendelijkheid is super. Na een maand al vele items met veel plezier gestreken
Geschreven voor: Philips PerfectCare Expert GC9236

Review criteria:

Voldoende
Goed
Goed

Reageer

handcremelotion 21-02-2015
  • Product paar dagen in bezit

Algemene score

7,3
fijn werkend apparaat. veel strijkgenot. makkelijk is gebruik. al met al zeer tevreden over het apparaat.
Geschreven voor: Philips PerfectCare Expert GC9236

Review criteria:

Voldoende
Goed
Voldoende

Reageer

Sampie29 31-01-2015
  • Product maand in bezit

Algemene score

8,7
Degelijk product, ligt goed in de hand. Het systeem om de bout vast te zetten is erg praktisch. Alleen het elektriciteitssnoer is wat kort.
Geschreven voor: Philips PerfectCare Expert GC9236

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Judy van Ruiten 30-12-2014
  • Product paar dagen in bezit

Algemene score

8,0
Al ruim 2,5 jaar ervarin met een perfect care apparaat. Het werkt super. Opnieuw voor dit apparaat gekozen omdat het super licht strijkt. Geen temparatuurinstelling nodig. Kan met gemak 1,5 uur strijken met een tank water.
Dit apparaat is aangeschaft ter vervanging van een eerder apparaat dat helaas na 2,5 jaar stuk is gegaan. Ik beschouw dit als pech. Het laten repareren was geheel voor eigen rekening en er was niet te zeggen wat dat ging kosten. De verzendkosten waren ook erg hoog.
Geschreven voor: Philips PerfectCare Expert GC9236

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Ellen Kamerbeek-Voogel 17-11-2014
  • Product paar dagen in bezit

Algemene score

9,3
Zeer gebruiksvriendelijk apparaat, was nooit zo snel klaar met strijken, alles glad zonder kreukels doordat apparaat zich prima aanpast aan het te strijken goed
Geschreven voor: Philips PerfectCare Expert GC9236

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

van kooten6 13-11-2014
  • Product paar dagen in bezit

Algemene score

8,0
kan er nog niet veel vertellen heeft het van middag pas gekocht maar ik verwacht dat die het goed doe aan gezien mijn vorige ook zo soort was maar binnen een jaar kapot gin heeft ik me geld terug gekregen van de philps en gelijk en gelijk deze terug gekocht prachtige servies mag ik wel zeggen nog nooit mee gemaakt dat ik me geld terug kreeg
Geschreven voor: Philips PerfectCare Expert GC9236

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Sunnyboy79 04-11-2014
  • Product paar dagen in bezit

Algemene score

8,3
Een fijn strijkijzer. Mooi uiterlijk en geen gkimplekken op de kleding meer door het automatisch instellen van de juiste apparatuur.
Geschreven voor: Philips PerfectCare Expert GC9236

Review criteria:

Voldoende
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

furry545 02-11-2014
  • Product paar dagen in bezit

Algemene score

8,0
snel en makkelijk in gebruik vooral de het losse water-reservoir is makkelijk.In die paar uur dat ik hem in gebruik heb ben ik er zeer tevreden over.
Geschreven voor: Philips PerfectCare Expert GC9236

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

mamaisa 17-09-2014
  • Product paar weken in bezit

Algemene score

9,0
ik heb de philips CG9247/30 en deze overtreft werkelijk al mijn verwachtingen ... het strijken is met deze een feest geworden, heel handige bak om te vullen met water, stopcontact insteken en weg , je hoeft geen temperatuur meer in te stellen, alles gaat vanzelf , een aanrader
Geschreven voor: Philips PerfectCare Expert GC9236

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer