Bosch Serie 4 BBH3ZOO25 rood

Specificaties
Stofopvang
zakloos
Type/soort
stofzuiger
Type apparaat
steel-stofzuiger
Review type:

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 14 reviews die zijn achtergelaten voor de Bosch Serie 4 BBH3ZOO25 rood op Kieskeurig.be.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,6

Schrijf een review

Kieskeurig.be review criteria:

  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Goed
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

esther 26-11-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Zeer wendbaar, licht en erg krachtig

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch Serie 4 BBH3ZOO25 rood

Algemene score

10,0
In eerste instantie was ik ietwat sceptisch tegenover dit soort stofzuigers maar ik kan nu wel zeggen dat het de aankoop van het jaar is geweest!
Geen gedoe meer met een snoer.En wat een zuigkracht! dit verbaasde mij nog het meest. met 2 honden in huis is dit apparaat dus echt een aanrader.
Ligt super in de hand en is ontzettend wendbaar waardoor je makkelijk onder de meubels komt met deze stofzuiger.
De werkduur is lang en opladen gaat super makkelijk en relatief snel.
Stofzuigen wordt bijna leuk :)

Pluspunten

  • Wendbaar
  • licht
  • geïntegreerde accessoires set
  • zeer goede zuigkracht
  • ingebouwde Kruimeldief

Minpunten

  • Klein opvangreservoir

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Linda 13-06-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Fijn in gebruik

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch Serie 4 BBH3ZOO25 rood

Algemene score

8,0
Goede prijs/kwaliteitsverhouding, direct onder de indruk van hoe goed hij op de vloer 'ligt'. Krachtig genoeg en eenvoudig in gebruik. Hadden we veel eerder aan moeten schaffen!!

Pluspunten

  • Gebruiksvriendelijk
  • Krachtig
  • Meerdere opzetstukjes

Minpunten

  • Nog niet ontdekt

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Voldoende

Reageer

Karin Aa 12-06-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Wendbaar, ligt goed in de hand, goede zuigkracht

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch Serie 4 BBH3ZOO25 rood

Algemene score

9,0
Overal te plaatsen, goede accuduur. De stofzuiger ligt goed in de hand en is zeer wendbaar. Het geluidsniveau is prima (op stand 1) en goed op stand 2. De zuigkracht is uitstekend, op kleed en mat wel stand 2 gebruiken. De opvangbak is goed te legen en te reinigen. Geen geur, ondanks dat wij een hond hebben. Zeer prettig. De kruimeldief is handig. Absoluut tevreden over deze aankoop.

Pluspunten

  • Zuigkracht
  • Wendbaarheid
  • Hulpstukken
  • Geen geur
  • Geluidsniveau

Minpunten

  • Bakje redelijk snel vol
  • Niet overal onder kunnen

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Goed

Reageer

gwendolyn 11-06-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Geweldig in gebruik

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch Serie 4 BBH3ZOO25 rood

Algemene score

10,0
Ik ben voor dit product gegaan omdat ik graag een stofzuiger wilde zonder stofzuigerzak en in 1 stuk ( zonder zo'n stofzuigercabine erachteraan hangend).
Hij is super fijn om op te bergen en neemt dus niet veel plaats in beslag,
Verder doet hij heel goed stofzuigen heb zelf 2 honden en deze stofzuiger werkt geweldig voor hondenharen.
Makkelijk te onderhouden en schoon te maken.
Gemakkelijk in gebruik en de kruimeldief vind ik een geweldig extra waar ikzelf ook zeer veel gebruik van maak.
Stofzuiger werkt echt super en naar behoren.

Pluspunten

  • goede zuigkracht
  • makkelijk in onderhoud
  • neemt geen plaats in beslag
  • kruimeldief is zeer handig in gebruik

Minpunten

  • cabine is snel vol

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Lisa Boekholt 01-06-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

steelstofzuiger Flexxo

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch Serie 4 BBH3ZOO25 rood

Algemene score

8,0
Product doet precies wat het moet doen. Super handig met dieren en kinderen. Je kunt zo even snel de stofzuiger van de lader trekken. Heel handig dat het niet een speciaal oplaadstation heeft, zo heb je meer ruimte over. ( bij ons staat deze in de kast) Met de speciale borstels en opzetstukjes heb je alles zo schoon. Meer tijd om mama te zijn en het huis toch netjes!

Pluspunten

  • makkelijk in gebruik
  • accu gaat lang mee
  • kruimeldief met opzetstukken
  • mooi design en kleur

Minpunten

  • heeft geen lampje aan de voet

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Ben 28-05-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

praktische zuiger

Geschreven voor: Bosch Serie 4 BBH3ZOO25 rood

Algemene score

10,0
De steelstofzuiger heeft ingebouwde accessoires die dus altijd bij de hand zijn.
Door het afnemen van het zuigdeel is met de handzuiger de auto maar ook de trap makkelijk te zuigen

Pluspunten

  • gebruiksgemak
  • licht gewicht
  • zuigkracht (ook regelbaar)

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Simone 20-05-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Goed product

Geschreven voor: Bosch Serie 4 BBH3ZOO25 rood

Algemene score

9,0
Gekocht voor even tussendoor stofzuigen. Zeer handig als je huisdieren hebt! Alle onderdelen zitten in/aan het apparaat bevestigd, heel handig!

Pluspunten

  • Handzaam
  • Krachtig

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Goed

Reageer

Heuvel 19-05-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Bosch Flexxo ZOO'O BBH3ZOO25 - Steelstofzuiger

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch Serie 4 BBH3ZOO25 rood

Algemene score

8,0
Fijne stofzuiger, lekker licht en wendbaar. Ook als kruimeldief werkt hij perfect.
Ik ben erg blij met deze oplaadbare steelstofzuiger die werkt op de trap, op vloerbedekking etc.

Pluspunten

  • wendbaarheid
  • gewicht
  • werkt goed op tapijt
  • bijgeleverde accesoires
  • afneembare kruimeldief

Minpunten

  • kan niet ver onder de bank

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

pienspa 19-05-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

verassende steelstofzuiger

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch Serie 4 BBH3ZOO25 rood

Algemene score

8,0
we stofzuigen iedere dag meerder malen omdat we 2 honden en een klein kind hebben en we zochten een andere stofzuiger omdat onze "normale" stofzuiger de geest had gegeven. Vooral voor het snoerloze en de kruimeldief gingen we op zoek naar een steelstofzuiger voor erbij. Aangezien deze een accuduur heeft van ruim 50 minuten en ideaal zou zijn voor huisdieren haren, mede door de speciale borstel, is de keuze gevallen op deze Bosch.
Je moet wel nauwkeuriger werken want de zuigmond neemt niet alles wat in de buurt van de zuigmond ligt mee maar wel alles wat er onder komt. Ik vind de werking zelf zeer verassend, het voldoet zeker aan de omschrijving en meer dan aan mijn verwachting. Met de huidige ervaring van deze steelstofzuiger denk ik niet dat wij nog een andere "normale" stofzuiger nodig gaan hebben.

Pluspunten

  • accu
  • zuigkracht
  • hulpstukken kunnen opbergen in de stofzuiger
  • dierenborstel
  • geïntegreerde kruimeldief

Minpunten

  • geen wand montage
  • kleine stof opvang

Review criteria:

Goed
Goed
Voldoende
Goed

Reageer

TVinDutch 29-04-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Handy device, excellent design

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch Serie 4 BBH3ZOO25 rood

Algemene score

7,0
For a lightweight vacuum, this one performs very well. The suction is good and the design is very elegant, all accessories smartly placed. I like the 2-in1 option, it provides the versatility I need for various small jobs around the house. Because it is lightweight plastic however, it does not feel sturdy, the parts might easily break, but time will tell.

Pluspunten

  • lightweight
  • smart design

Minpunten

  • Does not feel sturdy, parts might easily break.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Carol 11-04-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Handig!

Geschreven voor: Bosch Serie 4 BBH3ZOO25 rood

Algemene score

9,0
Wat een handige steelstofzuiger! Ik was een gewone stofzuiger gewend maar zou nu al niet anders meer willen. Prima zuigkracht, licht en wendbaar. Handige afneembare kruimeldief. Top!

Pluspunten

  • Weegt niet zwaar
  • Snoerloos
  • Wendbaar

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Henk B 06-04-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Bosch Fexxo 4 BBH3ZOO25 TOP Prijs.kwaliteit,en service.

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch Serie 4 BBH3ZOO25 rood

Algemene score

9,0
Naar veel zoeken in prijs.kwaliteit en service.
Is het geworden een Bosch steel stofzuiger actie model Flexxo 4 BBH3ZOO25.
De bevindingen.
Het het in elkaar zetten van het apparaat (een kind doet de was)
Opladen eenmalig ± 4.30 uur.
Gebruik.Wat de stofzuiger doet is meer als opzuigen!Wat de insteek was voor ons.Honden haar en diep zuigen
stof en zand pers tapijt .(top.top.top)
Geluid.Doet voor ons goed aan de norm.
Afwerking prima,en vernuft hoe dit apparaat is samengesteld alles in een,meer dan lof.
Prijs verhouding waar voor je geld als + een extra bonus .(€30)
Service daar staat Bosch al jaren om bekend.
Service Bol.com. 30 dagen op proef. snelle levering

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Mahesh 03-01-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Lange accuduur en zeer handzaam!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch Serie 4 BBH3ZOO25 rood

Algemene score

8,0
Was op zoek naar een stofzuiger waar je lang mee kan werken en die makkelijk is in gebruik. De Bosch voldoet in alle opzichten!

Pluspunten

  • makkelijk te bedienen
  • makkelijk schoon te maken
  • lange accuduur

Minpunten

  • opvangbal beetje klein

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Goed

Reageer

kelly 05-12-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

snoerloos heerlijk

Geschreven voor: Bosch Serie 4 BBH3ZOO25 rood

Algemene score

8,0
ik heb deze stofzuiger nu een paar dagen in gebruik en het is een verademing! prima zuigkracht, handige accessoires, makkelijk te legen en bovenal geen snoer meer.

Pluspunten

  • geen snoer
  • prima zuigkracht door de roterende borstel

Minpunten

  • opvangbak had wel wat groter gemogen

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer