Inventum STS625R zwart, rood

Specificaties
Stofopvang
zakloos
Type/soort
steelzuiger
Type apparaat
steel-stofzuiger

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 9 reviews die zijn achtergelaten voor de Inventum STS625R zwart, rood op Kieskeurig.be.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,3

Schrijf een review

Kieskeurig.be review criteria:

  • Uitstekend
  • Goed
  • Goed
  • Voldoende

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Eva 07-09-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Zuigt goed en voldoende accu voor het hele huis!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum STS625R zwart, rood

Algemene score

9,0
Ik wilde graag een stofzuiger zonder snoer waar ik wel het hele huis mee kan doen en ik had deze veel eerder moeten kopen! Wat een genot dat ik niet constant de stekker in een ander stopcontact hoef te doen en ik overal tegenaan bots met de stofzuiger.
Hij zuigt net zo goed als een gewone stofzuiger, hij is lichtgewicht en flexibel en ik kan gemakkelijk in alle hoeken komen.
Enige nadeel vind ik dat de stofzuigermond wat smal is.
De stofzuiger is na het stofzuigen gemakkelijk te legen en weer snel opgeladen. Wat ik ook erg handig vind is dat er een kruimelzuiger aan zit voor als je alleen even snel een paar kruimels hoeft op te zuigen en deze is met het borsteltje dat erbij zit ook erg handig voor bijvoorbeeld de trap.

Pluspunten

  • Zuigt goed!
  • Geen snoer

Minpunten

  • Stofzuigermond is niet heel breed

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

maikel 12-10-2018
  • Product gekocht

fijn snoerloos stofzuigen

Geschreven voor: Inventum STS625R zwart, rood

Algemene score

10,0
ja, helemaal goed. een hele mooie stoere kleur.
erg gemakkelijk stofzuigen zonder snoer. ik hoef de turbo niet te gebruiken omdat ik alleen harde vloeren heb.
gemakkelijk onder het bed te gebruiken.

ik raad de steelstofzuiger aan

Pluspunten

  • alles fijn

Minpunten

  • niks minder

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Irene 14-03-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Makkelijk wendbaar, heel fijn stofzuigen zonder snoer .

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum STS625R zwart, rood

Algemene score

8,0
Vandaag voor het eerst uitgeprobeerd, heel fijn zonder de hinderlijke snoer. Een goede krachtige stofzuiger met voldoende vermogen voor het hele huis, handig de kruimeldief voor de trap enzo. Je pakt hem veel makkelijker om wat snel wat op te zuigen. Ben er blij mee!

Pluspunten

  • Makkelijk
  • Licht gewicht

Minpunten

  • Lastig om onder lage meubels te zuigen.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Marijke 06-03-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

fijne handzame stofzuiger, die doet wat beloofd wordt

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum STS625R zwart, rood

Algemene score

9,0
ik heb voor deze stofzuiger gekozen omdat het mij (in de vergelijkingen) een goede keus leek qua prijs en de dingen die beloofd werden. Heb de stofzuiger nu een week in huis en wil wel 2x per dag stofzuigen, het is weer leuk om te doen. Stofzuiger is erg wendbaar en haalt (dankzij de turbostand) de stof ook uit de moeilijkste hoekjes. Heerlijk als je een hond in huis hebt.

Pluspunten

  • aparte kruimeldief
  • wendbaar

Minpunten

  • met een hand te gebruiken

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Klaas 19-02-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Fantastisch apparaat

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum STS625R zwart, rood

Algemene score

9,0
Heel veel steelztofzuigers/kruimelzuigers bekeken, op alle goedkopere was wel iets aan te merken: korte accuduur, te weinig zuigkracht/onhandig.
Maar deze van Inventum steekt er met kop en schouders boven uit iqua prijs/kwaliteit.

Pluspunten

  • Zuigkracht
  • Accuduur/spanning 20Volt!!

Minpunten

  • geen
  • geen

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Goed

Reageer

Ten Bolscher 10-12-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Perfecte zuigkracht en ligt makkelijk in de hand.

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum STS625R zwart, rood

Algemene score

10,0
Altijd goede ervaring met Inventum. Heel fijne steelstofzuiger en kruimeldief. Een aanwinst voor onze keuken.

Pluspunten

  • goed zuigkracht
  • makkelijk hanteerbaar
  • prachtig ontwerp
  • mooie kleur

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

C.T.Olivier 16-11-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

goed bedienbaar en prima werking

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum STS625R zwart, rood

Algemene score

9,0
deze steelstofzuiger is een prima apparaat dat ook nog zeer goed zijn werk doet ! Bovendien niet erg duur in aanschaf.

Pluspunten

  • prijs/kwaliteit verhouding = prima

Minpunten

  • geen

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Goed

Reageer

peter 20-10-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Goede zuigkracht, heel makkerlijk in gebruik

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum STS625R zwart, rood

Algemene score

8,0
Hele handige stofzuiger, je gebruikt hem regelmatig aangezien er geen snoer aan zit. Prima zuigkracht, handige oplader.

Pluspunten

  • goede zuigkracht
  • handig zonder snoer

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Hans 08-09-2019
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

maak verwachtingen niet waar

Geschreven voor: Inventum STS625R zwart, rood

Algemene score

3,0
Na jaren van stofzuigers met snoeren en stofzakken dachten nu eens wat anders te proberen. Helaas maakt deze stofzuiger de verwachtingen niet waar.
Het in elkaar zetten is eenvoudig, maar al snel blijkt dat allemaal wat goedkoop is. De steel laat soms los. Het stof gezameld zich niet in de bak maar blijft hangen in de systeem rond de filter. Leeggooien en alle haren en stof eruit peuteren wordt daardoor een vies klusje. De standaard zuigmond laat een te breed spoor ongezogen. Het hele huis zuigen lukt niet altijd zonder opladen. Even wat hardnekkige kattenharen wegzuigen is omslachtig. E.e.a. is lang niet zo wendbaar als gedacht...etc etc

Pluspunten

  • geen stofzuigerzak
  • geen snoer

Minpunten

  • vrij zwaar
  • stof blijft halverwege hangen
  • accu duur niet optimaal
  • zuigmond zuigt te smal spoor
  • twijfel aan duurzaamheid

Review criteria:

Voldoende
Slecht
Goed
Voldoende

Reageer