AEG LX7-2-DB

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 8 reviews die zijn achtergelaten voor de AEG LX7-2-DB op Kieskeurig.be.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

6,6

Schrijf een review

Kieskeurig.be review criteria:

  • Voldoende
  • Voldoende
  • Goed
  • Onvoldoende

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Martin 18-06-2020
  • Product half jaar of langer in bezit
  • Product gekocht

snel verstopt en zeer matige zuigkracht

Geschreven voor: AEG LX7-2-DB

Algemene score

3,0
Na enige tijd bleek het apparaat snel verstopt te raken. Er ontstaan dan een soort oververhitting waardoor de motor stopt en het enige tijd duurt voordat de stofzuiger weer werkt (laten afkoelen dus, en de verstopping verhelpen). Ook blijkt de zuigkracht zeer matig. Met name bij de standaard borstel blijkt veel zuigkracht verloren te gaan. Zonde van mijn geld - ik ben genoodzaakt een ander aan te schaffen.

Pluspunten

  • flexibiliteit

Minpunten

  • zuigkracht
  • snel verstopt

Review criteria:

Onvoldoende
Onvoldoende
Goed
Onvoldoende

Reageer

Mvanrooij 27-10-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Geweldige zuigkracht!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: AEG LX7-2-DB

Algemene score

9,0
Geweldig, wat een klein monstertje! Stofzuiger verrast met zijn enorme zuigkracht!
Hij is klein en licht van gewicht, hetgeen ik heel belangrijk vind ivm naar boven sjouwen.
De geribbelde slang voelt een beetje dun aan, maar zegt hopelijk niets over kwaliteit.
Ziet er goed uit en hoop er nog jaren plezier van te hebben! Verhouding prijs / zuigkracht is super te noemen! Heb m gisteren pas gekocht dus over duurzaamheid kan ik nog niks
zeggen. maar als hij het zo blijft doen ben ik zeer tevreden. Ik heb een snoerloze Dyson, ook handig maar kan niet tippen aan deze zuigkracht!!

Pluspunten

  • Geweldige zuigkracht
  • Handzaam en licht
  • Zakloos

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Mariskatrimp 09-07-2019
  • Product gekocht

Geweldige stofzuiger

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: AEG LX7-2-DB

Algemene score

10,0
Vandaag de stofzuiger binnen gekregen. Wat een geweldig apparaat. Zuigt super hard, maakt niet veel herrie. De afvalbak is zeer makkelijk leeg te maken. Voldoende snoer en goed wendbaar. Zeker voor dit geld, een geweldige aankoop!

Pluspunten

  • Zuigkracht
  • Wendbaarheid
  • Afvalbak
  • Snoer

Reageer

Janssen 25-01-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Stozuiger zonder zak

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: AEG LX7-2-DB

Algemene score

9,0
Geluid van 73 Dcb valt reusachtig mee. Zuigkracht zelfs op halve sterkte op karpet super. Zelfs beter dan oude bosch zuiger met zak. Vanochtend nog met deze karpet gezogen en nu met de AEG zie je dat er nog stof vanaf komt. Super

Pluspunten

  • zuigkracht
  • geluid

Minpunten

  • geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Renske 15-11-2020

AEG stofzuiger verliest zuigkracht

Geschreven voor: AEG LX7-2-DB

Algemene score

4,0
1,5 jaar geleden twee keer de AEG LX72DB aangeschaft, na een half jaar merkte we al dat de stofzuiger vaak zijn zuigkracht verliest. Daarnaast blijven haren en stof vasthangen waardoor we het alsnog zelf eruit kunnen halen. Als je te hard stofzuigt, schiet je zo een paar centimeters naar beneden.
Oorspronkelijk gepost op aeg.nl

Reageer

Martin 06-10-2020
  • Product gekocht

Matige zuigkracht

Geschreven voor: AEG LX7-2-DB

Algemene score

3,0
Matige zuigkracht; raakt snel verstopt. Na 3 maanden een Dyson aangeschaft en de AEG naar de zolder verhuisd.

Minpunten

  • Zuigkracht
  • Snel verstopt

Review criteria:

Onvoldoende
Onvoldoende
Goed
Onvoldoende

Reageer

Irene 26-09-2020
  • Product half jaar of langer in bezit
  • Product gekocht

Stofzuiger

Geschreven voor: AEG LX7-2-DB

Algemene score

3,0
Na een half jaar gebruik valt regelmatig het handvat uit de buis. Ook komt regelmatig voor dat de buis in elkaar schuift tijdens het zuigen. Als je hem leegt blijven haren vaak hangen die je dan handmatig eruit moet trekken. Vind de snoer ook erg kort. Al met al een grote miskoop.

Review criteria:

Voldoende
Onvoldoende
Goed
Slecht

Reageer

kim 14-05-2020

LX7 power douwer

Geschreven voor: AEG LX7-2-DB

Algemene score

8,0
ik was in het begin best sceptisch, want het oogt wat goedkoop.
het zuigvermogen is prima en goed te doen met katten in huis. Echter de stofzuiger stang is echt waardeloos. De stang verspringt elke keer als je de stofzuiger ook maar 1 cm verkeerd zet. waardoor je gelijk 30cm naar beneden schiet.
Oorspronkelijk gepost op aeg.nl

Reageer

eric 21-11-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

prijs kwaliteit verhouding redelijk

Geschreven voor: AEG LX7-2-DB

Algemene score

6,0
De stofzuiger voelt een beetje goedkoop aan. De slang is dun, de aansluiting zuigmond en stang zit onodige speling op. de stang is van dun en voelt goedkoop aan. Echter komt dit wel ten goede aan het gewicht want die is laag.
Het heeft een goede zuigkracht op een vlakke ondergrond. Bij grove deurmatten werkt het maar redelijk tot niet.
Haren stof blijven hangen en komen niet volledig in de dispenser waardoor je dit nog er uit moet trekken.
Duurzaamheid kan ik nog niet oordelen maar ik gok maximaal een jaar bij gewoon gebruik.

Pluspunten

  • licht gewicht
  • zuigkracht op vlakke ondergrond.

Minpunten

  • voelt goedkoop
  • gebruikte materialen
  • geen extra hulpstukken

Review criteria:

Onvoldoende
Onvoldoende
Slecht
Onvoldoende

Reageer

Nieuwland 07-09-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Super stofzuiger!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: AEG LX7-2-DB

Algemene score

10,0
Heb hem gekocht naar aanleiding van de review's. Wat een apparaat! zuigt als de beste en maakt daar bij weinig geluid voor een stofzuiger, ben er erg blij mee.

Pluspunten

  • laag geluidsniveau
  • wendbaarheid
  • zuigkracht
  • makkelijk te legen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer