Bosch BGL8ZOON rood, zilver

Specificaties
Stofopvang
stofzak
Energieklasse
A energieklasse
Type/soort
stofzuiger

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 40 reviews die zijn achtergelaten voor de Bosch BGL8ZOON rood, zilver op Kieskeurig.be.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,9

Schrijf een review

Kieskeurig.be review criteria:

  • Goed
  • Goed
  • Uitstekend
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Poetsdame 12-11-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Bosch stofzuiger BGL85Q57

Geschreven voor: Bosch BGL8ZOON rood, zilver

Algemene score

7,0
Ik vind de borstel te grof en het snoer gaat slecht terug in de stofzuiger. De stofzuiger is wel stil en dat is prettig.

Review criteria:

Voldoende
Onvoldoende
Goed
Goed

Reageer

Bernadette Hercules 27-10-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

GOEDE REGELING ZUIGKRACHT

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch BGL8ZOON rood, zilver

Algemene score

10,0
De zuigkracht van de stofzuiger is prima regelbaar, de wendbaarheid is erg goed, bovendien is de stofzuiger geen lawaaimaker!

Pluspunten

  • zuigkracht
  • wendbaarheid
  • bijna stille stofzuiger
  • acceptabele prijs

Minpunten

  • gewicht zou minder mogen zijn

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Huub 27-10-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

stiller dan stil

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch BGL8ZOON rood, zilver

Algemene score

9,0
Onze oude stofzuiger maakte heel veel lawaai, mijn vrouw die gehoorproblemen heeft kon dat geluid niet langer verdragen. De nieuwe Bosch stofzuiger is echt veel geluidsvriendelijker, fantastisch.

Pluspunten

  • stil
  • erg lang snoer, kan bijna door het hele huis
  • goede zuigstang en toebehoren

Minpunten

  • prijzig

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Benny 16-10-2019

Krachtpatser

Geschreven voor: Bosch BGL8ZOON rood, zilver

Algemene score

10,0
Echt een heerlijke stofzuiger. Er zitten vele verschillende borstels bij. Voor ieder oppervlak is er een oplossing. Maakt niet te veel geluid en is ook niet te zwaar. [Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.]
Oorspronkelijk gepost op bosch-home.com

Reageer

Henry v.d. Boogaert 15-10-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Prima stofzuiger

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch BGL8ZOON rood, zilver

Algemene score

8,0
Prima stofzuiger met een lekker lang snoer.
De stofzuiger zuigt prima en maak niet veel lawaai.
Het is een erg degelijk apparaat voor een redelijke prijs.

Pluspunten

  • zuigt prima
  • weinig lawaai
  • lang snoer

Minpunten

  • geen

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Maurice 12-10-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Bosch BGL8ZOON rood, zilver

Geschreven voor: Bosch BGL8ZOON rood, zilver

Algemene score

9,0
Zeer robuuste stofzuiger, stevige onderdelen, goede kwaliteit, uitmuntende zuigkracht. Kortom wat je van een stofzuiger mag verwachten.

Pluspunten

  • lang snoer
  • veel accessoires
  • stevig fabrikaat
  • veel zuigkracht
  • aanrader bij dierharen (zuigt deze makkelijk op)

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Kitty 04-10-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Stil, goede zuigkracht en lange stang

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch BGL8ZOON rood, zilver

Algemene score

9,0
Gekozen voor deze stofzuiger omdat hij een lange zuigbuis heeft. De motor is erg stil (borstel over de te stofzuigen ondergrond veroorzaakt meer geluid. Handig is ook het lange aansluitsnoer van 11 meter. Het HEPA filter kun je gewoon uitspoele wat kosten besparend is

Pluspunten

  • Lange zuigbuis
  • stille motor
  • Uitspoelbaar HEPA filter
  • Lang, 11 meter, aansluitsoer

Minpunten

  • hulpstukken niet opbergbaar in stofzuiger

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Marina 29-09-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Reactieve stoofzuiger!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch BGL8ZOON rood, zilver

Algemene score

9,0
Bosch BGL8ZOON heeft mijn verwachtingen meer dan verrast!
Prachtige model, niet veel knoppen, lange snoer, VIJF!!!! opzetstukken! Waarin drie grote, en twee kleine!
Met deze model van Bosch zal ik alle vloeren aan kunnen pakken. Harde vloeren, tapijt, laminaat en natuurlijk met hulpstukken ook de rest van de interieur! :)

Pluspunten

  • Kracht van 650
  • Opzetstukken
  • Handige greep
  • Grote afvoerbuis, geen verstoppingen dus.

Minpunten

  • Geen

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

trix 26-09-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Fijne stofzuiger

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch BGL8ZOON rood, zilver

Algemene score

9,0
Fijne stofzuiger, met veel hulpstukken, zuigt enorm goed, lang snoer wat heel gemakkelijk op rolt. Goede prijs- kwaliteit verhouding.

Pluspunten

  • goede zuigkracht
  • veel goede zuigmonden
  • goede prijs
  • buis lang genoeg ook voor grote mensen

Minpunten

  • slang is aan de korte kant.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Roseboos 21-09-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Fijn voor lange mensen

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch BGL8ZOON rood, zilver

Algemene score

8,0
De stofzuiger is makkelijk in elkaar te zetten en het materiaal ziet er degelijk uit. De wieltjes draaien lekker soepel en de stang is verstelbaar in hoogte, waardoor hij voor lange mensen ook goed op hoogte te zetten is. Hij is relatief stil en lichter dan mijn oude, alhoewel ik 'm nog steeds best zwaar vind. De handleiding is duidelijk. Veel opzetstukken extra. Heb de zak en filters nog niet vervangen, maar het ziet er niet ingewikkeld uit.

Pluspunten

  • goed op hoogte in te stellen
  • soepele wieltjes

Minpunten

  • had nog lichter gemogen

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

antoongelton 14-09-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

bosch stofzuiger

Geschreven voor: Bosch BGL8ZOON rood, zilver

Algemene score

10,0
Prima stofzuiger die heerlijk stil is en prima zijn werk doet. Mooi om te zien en verschillende assesoires

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Fam. van der Schelde 13-09-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Stofzuiger met stille motor en sterke zuigkracht

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch BGL8ZOON rood, zilver

Algemene score

9,0
Ik was op zoek naar een nieuwe stofzuiger met een sterke zuigkracht en een goed filter vanwege allergie voor o.a. de huisstofmijt. In de winkel werd ik geïnformeerd over de verschillende merken waarbij de Bosch er al gauw uitsprong. Na het vergelijken van het geluid was de keuze snel gemaakt en zeker toen ik hoorde dat er ook nog 10 jaar garantie zit op de motor.

Pluspunten

  • Stille motor
  • Filter voor schone lucht ivm allergie

Review criteria:

Voldoende
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Henk 30-07-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Geweldige stofzuiger, veelzijdig en compleet

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch BGL8ZOON rood, zilver

Algemene score

9,0
Deze stofzuiger gekozen omdat het goede filters heeft en veel accessoires. Het zeer lange snoer is ook erg praktisch. Met veel katten in huis is dit een perfecte stofzuiger !
Altijd lastig om het "beste" apparaat te kiezen. Voor de één goed, voor de ander slecht. Het is maar net wat de eisen en verwachtingen zijn. Ik had een budget gesteld van 200 - 250 euro, het liefst met weinig lawaai en niet te zwaar voor op de trap. Daar voldoet deze stofzuiger aan. Is een Miele of een Dyson beter ? Er is altijd wel een ander voordeel of nadeel te vinden !

Pluspunten

  • Goede zuigkracht
  • Lang snoer
  • Degelijke slang en buizen
  • Veel (degelijke) accessoires
  • Stille stofzuiger !

Minpunten

  • Rijdt wat minder mooi
  • Aan/uit schakelaar voelt beetje goedkoop

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Maud Bos 25-07-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Goede stofzuiger als je huisdieren hebt.

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch BGL8ZOON rood, zilver

Algemene score

9,0
Wij hebben twee katten in huis. Op de bovenverdieping hebben wij vloerbedekking liggen en beneden een tapijt. Daarom waren we op zoek naar een stofzuiger die de haren van de katten goed kan opzuigen. De stofzuiger voldoet goed aan onze verwachtingen. Hij heeft een goede zuigkracht en je echt een verschil op het tapijt en de vloerbedekking als je met de stofzuiger gezogen hebt. Vooral als je de turboborstel gebruikt. Verder is het een handzame niet te grote stofzuiger met een lang snoer. Dit is fijn in gebruik.

Pluspunten

  • borstel voor dierenharen
  • lang snoer
  • compact

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Voldoende

Reageer

Arjan 17-07-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Krachtige machine

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch BGL8ZOON rood, zilver

Algemene score

10,0
Wat een power - onze tapijten zijn nog nooit zo schoon geweest! En het geeft een goed gevoel dat met de uitzonderlijk fijne HEPA 15 filter ook de heel kleine stofdeeltjes opgevangen worden, dit zorgt voor een schoon en fris huis. Verder: lange, verstelbare steel, lange snoer,... alles super. Wij zijn heel blij met deze aankoop. Bosch team bedankt! (o en Coolblue natuurlijk ook :-)

Pluspunten

  • Krachtige zuiging
  • Lange steel
  • Lange snoer
  • HEPA 15 filter

Minpunten

  • Iets zwaarder (bewegen) dan doorsnee stofzuiger.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

TrientjeAnna 30-06-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Bosch Stofzuiger BLG8AAAA

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch BGL8ZOON rood, zilver

Algemene score

9,0
Mooi afgewerkte, robuuste stofzuiger op grote makkelijk rollende wielen, met ergonomisch handvat en dikke stofzuigslang. Zeer krachtig. Enorme pre: het lange snoer (12 meter!). I.c.m. de cashback actie € 20 retour een uitstekende keuze.

Pluspunten

  • grote wielen
  • lang netsnoer
  • ergo greep
  • prestaties

Minpunten

  • niet de goedkoopste

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

leen 18-06-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

stil

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch BGL8ZOON rood, zilver

Algemene score

9,0
goede kwaliteit door zijn zuigkracht en geen herrie,ook een goed bereik door het lange snoer van 12 meter.
de vorige bosch stofzuiger heeft ons 10 jaar plezier gegeven,hopen deze ook.

Pluspunten

  • stil
  • groot bereik

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

MK 16-06-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Boch steelstofzuiger

Geschreven voor: Bosch BGL8ZOON rood, zilver

Algemene score

10,0
Meer dan verrast door de wendbaarheid van de Bosch Athlet steelstofzuiger. Hij beweegt makkelijk mee, en is handig plat te leggen om onder bijvoorbeeld stoelen te zuigen. Iets minder hanig voor in de hoeken. Je pakt de stofzuiger snel en doordat de stofzuiger snoerloos is makkelijk te hanteren. Wat ons ook veraste was de zuigkracht, 3 standen en bij de derde stand heeft hij een geweldige zuigkracht, vooral op een vloerkleed of vloerbedekking zuigt hij erg goed. Ook past de stofzuiger zich aan wanneer je van een harde vloer naar een bedekte vloer gaat. al met al meer dan tevreden over deze aankoop en het is nu een feest om te stofzuigen!

Pluspunten

  • wendbaarheid/hanteerbaarheid
  • snoerloos
  • veschillende zuigstanden
  • reinigen van de borstel

Minpunten

  • kan niet goed in de hoeken
  • lastiger om ergens onder te stofzuigen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Lia 13-06-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Stofzuiger In’genius ProSilence 57 Allergy

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch BGL8ZOON rood, zilver

Algemene score

9,0
Super stofzuiger! Wel aan de zware kant, maar omdat ik in n appartement woon: geen bezwaar!
Heel stil!! Partner in de andere kamer hoort niet eens als je aan t stofzuigen bent!!

Pluspunten

  • Weinig geluid
  • Heel lang snoer
  • Krachtig

Minpunten

  • Beetje zwasr

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Voldoende

Reageer

Ilse Pijnacker 04-06-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Super stille stofzuiger van Bosch (BGL85Q57 )

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch BGL8ZOON rood, zilver

Algemene score

9,0
Ik heb een Bosch BGL85Q57 stofzuiger gekocht, omdat type stofzuiger zeer goed uit de test komt. Ik wilde een stofzuiger die goed zuigt, maar niet teveel lawaai maakt. Daar voldoet de stofzuiger ruimschoots aan, want Je kunt gewoon met elkaar praten tijdens het stofzuigen. Dit is echt een goed en degelijk product. Wij zijn er heel blij mee.

Pluspunten

  • Stil
  • verschillende zuigmonden
  • Lang snoer

Minpunten

  • Stevige prijs

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Toon meer reviews