AEG CX7-2-35TM groen

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 1 review die zijn achtergelaten voor de AEG CX7-2-35TM groen op Kieskeurig.be.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,0

Schrijf een review

Kieskeurig.be review criteria:

  • Goed
  • Uitstekend
  • Goed
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

K. Gerrits 11-01-2021
  • Product gekocht

Aeg steelstofzuiger

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: AEG CX7-2-35TM groen

Algemene score

8,0
Voor zijn prijs een fijne zuiger. Ik gebruik hem voor de auto, de trap en natuurlijk om losliggende krulletjes op te zuigen in huis. Hij vervangt de gewone stofzuiger niet, maar je hoeft lang niet zo vaak te stofzuigen.

Pluspunten

  • Wendbaar
  • Verlichting
  • Zuigt naar behoren
  • Snelle vervanging voor een bezem

Minpunten

  • Het opladen duurt even

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

A.J. Visser 29-06-2018

AEG Steelstofzuiger Flexibility CX7

Geschreven voor: AEG CX7-2-35TM groen

Algemene score

10,0
Geweldig apparaat. Zuigt prima, zelfs de badkamer en toiletkleedjes. Ook de handkruimelzuiger doet het heel goed. Daarbij het praktische effect van de verlichting, zodat je ook in de donkere hoekjes en onder tafel alles ziet liggen.

Top!
Oorspronkelijk gepost op aeg.nl

Reageer

TH 15-12-2017

AEG CX7-2-35TM

Geschreven voor: AEG CX7-2-35TM groen

Algemene score

10,0
Geweldig apparaat, zeer behendig, Verlichtig aan de voorkant erg handig.Kruimeldief kan er snel afgeklikt worden. De borstel doet het goed en de haren worden afgesneden. Zuigt goed. Geen stofzak nodig. Duidelijke aanduiding van hoe vol de batterij is.
Oorspronkelijk gepost op aeg.nl

Reageer