Bosch BGL35MOV21 wit, rood

Specificaties
Vermogen
600 watt
Stofopvang
stofzak
Energieklasse
A energieklasse
Review type:

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 36 reviews die zijn achtergelaten voor de Bosch BGL35MOV21 wit, rood op Kieskeurig.be.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,2

Schrijf een review

Kieskeurig.be review criteria:

  • Goed
  • Goed
  • Goed
  • Voldoende

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Chris 01-08-2017
  • Product paar dagen in bezit

Handig

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch BGL35MOV21 wit, rood

Algemene score

8,0
Handige, compacte stofzuiger. Licht hanteerbaar en goed wendbaar. Behoorlijk lang snoer, maar jammer dat er niet een knop voor het naar binnen halen van het snoer is. Nu moet je het even aantrekken en tijdens het zuigen gebeurt het dat hij dan ook oprolt.

Pluspunten

  • Licht
  • Goed wendbaar

Minpunten

  • Knop inrollen snoer ontbreekt

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Charlotte 16-07-2017
  • Product paar dagen in bezit

Bergt makkelijk op.

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch BGL35MOV21 wit, rood

Algemene score

8,0
Hij doet wat ie moet doen, en dat is zuigen. Vind mijn vrouw heel fijn. En omdat het niet genoeg is vul ik in dat de stofzuiger in ons gezin is geaccepteerd.

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Voldoende
Voldoende

Reageer

W.P 03-01-2018
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Slechte ervaringen mee.

Geschreven voor: Bosch BGL35MOV21 wit, rood

Algemene score

2,0
Gekocht bij de mediamarkt en helaas geen bon meer. Meerdere problemen met dit type. Na nog geen jaar gaat hij nu bij het grofvuil. Slang schiet continue uit de stofzuiger los, dit is geen goed systeem met de plastic klemmen, maar ook van de stang schiet de slang steeds los. Is uitgelubberd. Klep om de zak te verwisselen brak af en de het neus wieltje was de eerste maand al zoek. Zuigt verder goed, maar voor ons geen Bosch meer. We gebruiken hem uiteraard elke dag en gewoon op de normale manier.

Pluspunten

  • Goede zuigkracht
  • Leuk model

Minpunten

  • Het kuntstof is van slechte kwaliteit
  • Verdere minpunten staan hierboven omschreven

Review criteria:

Slecht
Slecht
Voldoende
Slecht

Reageer

Aurora 24-07-2017
  • Product paar weken in bezit

Klein, wendbaar en anti-allergeen

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch BGL35MOV21 wit, rood

Algemene score

10,0
Hallo lieve consumenten.

Ik ben helemaal happy met deze stofzuiger aangezien ik allergisch ben voor huisstofmijt. De stofzuiger heeft een goede filter zodat de stof niet opnieuw de kamer in wordt geblazen en de zak bestaat uit meedere lagen.
Mijn huis heeft harde en zachte vloeren; er wordt een extra mondstuk met zachte borstel bij geleverd voor de harde vloer. Het standaard switchbare mondstuk is ideaal voor de zachte vloer. Ik krijg mijn lichte vloerbedekking in de slaapkamer weer helemaal "stofjes-loos" door de extra sterke zuigkracht, ideaal!
De stofzuiger is compact, klein en wendbaar. De rubberen wielen zorgen ervoor dat er geen strepen of beschadigingen ontstaan.
Wilt u snel even een mondstuk vervangen of de stang er af halen? Geen probleem, alle onderdelen zijn te bevestigen of te ontkoppelen door middel van een moeiteloos kliksysteem.
Ik raad iedereen deze stofzuiger aan, super praktisch en erg fijn voor mensen die allergisch zijn voor huisstofmijt.
Een leuke bijkomstigheid is de cashback actie van Bosch, tot eind juli krijgt u € 20,- terug gestort op uw rekening, mooi meegenomen toch?

Met vriendelijke groeten,

Aurora.

Pluspunten

  • Handig, klein design
  • Extra mond met zachte borstel voor harde vloeren
  • Zak en filter effectief tegen huisstofmijt
  • Extra sterke zuigkracht
  • Alle onderdelen hebben een moeiteloos kliksysteem

Minpunten

  • De zakken zijn vrij prijzig

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Dave 17-07-2017
  • Product paar weken in bezit

Een stofzuiger is een stofzuiger toch ?

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch BGL35MOV21 wit, rood

Algemene score

7,0
Vroeger was meer ook beter.
De trend om stofzuigers energie zuiniger te maken is toch wel merkbaar in de zuigkracht, al is dat bij deze machine nog wel voldoende.
Het lange snoer is een genot, want kan nu de slaap etage van af één stopcontact bereiken.
De tapijt borstel gebruiken we niet( geen tapijt) en de parket borstel verliest helaas te veel zuigkracht, dus heb ik vervangen voor een universeel exemplaar.
Dan de accessoires: Er wordt geen opzet borsteltje meegeleverd en er is geen plaats om de accessoires in / aan de stofzuiger te bevestigen en heb daarvoor maar de buisklem en borstel van mijn oude stofzuiger gebruikt.
Stofzuiger verdient een dikke 8, maar door de minpunten helaas een magere 7 gegeven.

Pluspunten

  • Alleen de stofzuiger, krijgt een dikke 8
  • Redelijk geluid.
  • Actieradius van 9 meter
  • Goed hanteerbaar gewicht.

Minpunten

  • Ronde opzet borstel ontbreekt.
  • Geen plaats voor accessoires.
  • Standaard parketborstel zuigt slecht.

Review criteria:

Voldoende
Goed
Goed
Voldoende

Reageer

Lies 15-08-2019
  • Product half jaar of langer in bezit
  • Product gekocht

Niet aan te bevelen.

Geschreven voor: Bosch BGL35MOV21 wit, rood

Algemene score

4,0
Eigenlijk moet je een produkt langere tijd gebruiken om het te kunnen beoordelen. Ik heb deze stofzuiger een paar jaar en liep tegen het volgende aan: na een half jaar liet een metalen plaatje onderaan de universele borstel los. Gevolg: grote kras op de vloer. Wielen draaien vanaf het begin niet soepel. Snoer windt te makkelijk op, vaak tijdens het stofzuigen. Slang schiet steeds los. Inmiddels draaien de wielen bijna helemaal niet meer en beginnen ook te krassen. Stofzuiger is alleen nog aan het handvat vooruit te trekken om hem in beweging te krijgen zonder dat de slang losschiet. Binnenkort komt er een nieuwe vloer. En een nieuwe stofzuiger. Geen Bosch.

Pluspunten

  • Zuigt goed

Minpunten

  • Rijdt niet soepel
  • Slang schiet los
  • Snoer rolt te makkelijk op
  • Universeelborstel veroorzaakte kras
  • Wielen gaan op den duur krassen

Review criteria:

Voldoende
Onvoldoende
Goed
Onvoldoende

Reageer

Kdw 14-03-2019
  • Product half jaar of langer in bezit
  • Product gekocht

Stofzuiger

Geschreven voor: Bosch BGL35MOV21 wit, rood

Algemene score

4,0
Slechte slangbevestiging.
Schiet al binnen 2jaar los, lam.
En de zuigkracht slecht, toen deze nieuw was was dit nog goed al vlot werd dit minder.

Geen stofzuiger meer van boch.

Review criteria:

Goed
Onvoldoende
Voldoende
Slecht

Reageer

EllisD 10-03-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Onhandig zwaar werkende stofzuiger

Geschreven voor: Bosch BGL35MOV21 wit, rood

Algemene score

4,0
Qua uiterlijk een charmante stofzuiger. Voor tapijt eigenlijk niet te gebruiken. Zelf als je het vermogen bijna naar nul zet zuigt de stofzuiger zich vast. Als ik hem terug zou kunnen brengen ging hij morgen terug.

Pluspunten

  • charmant uiterlijk

Minpunten

  • zuigt vacuum
  • zwaar
  • slecht wending

Review criteria:

Onvoldoende
Slecht
Goed

Reageer

Anoniem 07-08-2017
  • Product paar weken in bezit

Lichtgewicht

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch BGL35MOV21 wit, rood

Algemene score

8,0
Het is een fijne kleine en lichte stofzuiger.
Het is ideaal dat er een uitwasbaar HEPA filter inzit i.v.m. allergie.
Op tapijt heeft deze stofzuiger veel zuigkracht waardoor je ook echt ziet dat het schoon wordt.

Pluspunten

  • lichtgewicht
  • goede zuigkracht op tapijt
  • HEPA Hygiënefilter

Minpunten

  • geen opbergmogelijkheid voor extra opzetstukken

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Ineke Lissone 01-08-2017
  • Product paar dagen in bezit

Stofzuiger BGL35MOV21

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch BGL35MOV21 wit, rood

Algemene score

10,0
Een mooi en praktisch apparaat. Mijn hele huis nu tip top schoon
Mooi in de vormgeving en handig. Goed product.

Pluspunten

  • Een mooi apparaat en mijn hele huis schoon.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

henk 31-07-2017
  • Product paar maanden in bezit

krachtige stofzuiger

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch BGL35MOV21 wit, rood

Algemene score

9,0
een perfecte stofzuiger, krachtig, erg wendbaar, erg lange stroomkabel, mooi design, makkelijk in gebruik, makkelijke accessoires

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

John 30-07-2017
  • Product paar dagen in bezit

relatief grote zuigkracht

Geschreven voor: Bosch BGL35MOV21 wit, rood

Algemene score

9,0
Mooi design, licht in gewicht maar voelt toch degelijk aan en heeft een handig kliksysteem. Het filters (uitwasbaar) i.c.m. met de stofzuigerzak houden vuile deeltjes tegen uit de opgezogen lucht. Werkt goed op alle ondergronden met bijgeleverde hulpstukken.

Pluspunten

  • zuigkracht
  • ergonomisch goed product
  • filters
  • voelt degelijk aan
  • licht en wendbaar

Minpunten

  • prijs stofzuigerzakken

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Tevreden met aankoop 30-07-2017

Licht in gewicht, sterke zuigkracht

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch BGL35MOV21 wit, rood

Algemene score

10,0
Gekozen om het extra lange snoer, maar aangenaam verrast door het lichte gewicht van het totale apparaat waardoor het stofzuigen van een trap een stuk makkelijker gaat.

Pluspunten

  • lang snoer
  • licht in gewicht
  • stofzuiger volgt

Reageer

miranda19 30-07-2017
  • Product paar dagen in bezit

mooie sterke stofzuiger

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch BGL35MOV21 wit, rood

Algemene score

9,0
Mooie compacte stofzuiger.
Deze stofzuiger is voorzien van extra hulpstukken die altijd goed van pas komen. Vooral de harde borstel en hulpstukken die ik vaak gebruik voor de auto schoon te maken. Stofzuiger heeft genoeg kracht. Gewicht van de stofzuiger is niet te zwaar. Kabel

Pluspunten

  • uiterlijk
  • kracht
  • veel hulpstukken
  • snoer lengte

Minpunten

  • geen

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

katja 29-07-2017
  • Product paar dagen in bezit

stofzuiger

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch BGL35MOV21 wit, rood

Algemene score

8,0
Zeer goede prijs kwaliteit verhouding,lekker lang snoer,rubberen wieltjes en extra grote stofzuigerzak,dus niet steeds vernieuwen.

Review criteria:

Voldoende
Goed
Voldoende
Voldoende

Reageer

Move On Actiemodel BGL35MOV21 26-07-2017
  • Product paar dagen in bezit

Move On stofzuigers Actiemodel BGL 35MOV21

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch BGL35MOV21 wit, rood

Algemene score

9,0
licht gewicht, mooi model, eenvoudig in gebruik, verstelbare zuigkracht, goede resultaten voor parketvloeren en tapijt.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Nico 24-07-2017
  • Product paar dagen in bezit

Handig compact model

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch BGL35MOV21 wit, rood

Algemene score

8,0
Lekker compact. Goede zuigkracht. loopt goed door de grote wielen. Ik mis wel een borsteltje bij de accessoires. verder heel tevreden.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

R.G.Suermondt 20-07-2017
  • Product paar dagen in bezit

Zeer handige stofzuiger met goede opzetstukken.

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch BGL35MOV21 wit, rood

Algemene score

9,0
Goede prijs-kwaliteit verhouding. Nog te kort in ons bezit om een langere beoordeling te kunnen ophoesten, maar het lijkt er allemaal wel goed uit te zien en de zuigkracht is erg groot. Doe in het begin voorzichtig met het vermogen, zeker in een wat volle kamer. De opzetstukken eerst even goed uitzoeken is aan te bevelen: alles klopt wel en past goed bij de stofzuiger.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

de Bruijn 19-07-2017
  • Product paar dagen in bezit

Goede zuigkracht

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch BGL35MOV21 wit, rood

Algemene score

9,0
De stofzuiger de Bosch Move On type BGL35mov21is wendbaar, licht heeft een heel goede zuigkracht en is zeer handzaam.

Pluspunten

  • zuigkracht
  • wendbaarheid

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Jaap 18-07-2017
  • Product paar dagen in bezit

wendbaar en stil

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch BGL35MOV21 wit, rood

Algemene score

9,0
We hadden al jaren eenzelfde move on stofzuiger die het uiteindelijk heeft begeven. We hebben ons georienteerd op een andere stofzuiger maar komen toch weer op deze stofzuiger uit. Hij is stil, krachtig, licht, en wendbaar. Alleen jammer van die plastic slang die vrij snel kapot is. bij de vorige hebben we die ook al snel vervangen door een katoenachtig exemplaar die veel beter is.

Pluspunten

  • stil
  • licht
  • wendbaar
  • krachtige motor
  • ideaal voor laminaat/parket zuigmond bijgeleverd

Minpunten

  • snoer gaat kapot
  • slang van plastic is gauw stuk

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Toon meer reviews