Bosch BGL8440 LABL - Reviews

8,7 Lees 67 reviews
Specificaties
Vermogen
650 watt
Energielabel
A
Nat en/of droog
droog
Bekijk alle specificaties

Gemiddelde beoordeling

Beoordeling op basis van 67 reviews

8,7

Schrijf een review Maak videoreview

Review criteria:

  • Goed
  • Goed
  • Goed
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

lombardo 08-12-2016 Product paar dagen in bezit

fijne stofzuiger met extra lange snoer

Algemene score

10,0
prijs goed en leuke actie met geld terug van bosch, geweldige stofzuiger en gemakkelijk in onderhoud enz

Pluspunten

  • lange snoer 15 mtr
  • zuigkracht
  • gemakkelijk in onderhoud

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Kramer 07-12-2016 Product paar dagen in bezit

Ok stofzuiger

Algemene score

6,0
Is vrij zwaar. Stofzuigt zwaar op tapijt. Mis beschermers op de kop tegen strepen op je plinten. Wel mooi.

Pluspunten

  • mooi

Minpunten

  • zwaar op tapijt

Review criteria:

Goed
Onvoldoende
Goed
Voldoende
Leo van Paassen 07-12-2016 Product paar weken in bezit

mijn grootste vriend

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Als je op zoek bent naar een nieuwe vriend omdat je vorige vriend ( Bosch ) is overleden na 10 jaar dan mag je je gelukkig prijzen dat je hem weer snel hebt gevonden in de stofzuiger Bosch type 8440 Genius.
Kwaliteit en prijs zijn prima in orde. Als je nog een nieuwe vriend zoekt, kijk dan naar het zelfde DNA!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
koos 06-12-2016 Product paar dagen in bezit

Prachtige vorm

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Prachtig ontwerp, en veel zeer nuttige hulpstukken. Wij hopen er nog (ongetwijfeld met deze nieuwe Bosch) vele jaren met plezier onze woonkamer en andere vertrekken zeer schoon mee te houden.

Pluspunten

  • mooie vorm
  • degelijke zuigslang
  • uitgekiende zuigmond
  • nuttige hulpstukken

Minpunten

  • een minpunt geen minpunten

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed
Ad en Anja 06-12-2016 Product paar weken in bezit

Fijne stofzuiger, prima zuigkracht

Algemene score

9,0
Na aanvankelijk aarzelen m.b.t. het geringe wattage, toch voor deze stofzuiger gekozen, na het eerste gebruik was ik "om"!, Hij blijkt een super-goede zuigkracht te hebben, petje af voor zo'n zuinige motor

Pluspunten

  • Zuigkracht
  • Degelijkheid
  • Compleetheid (goede hulpstukken)
  • Grote actieradius

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
RG 06-12-2016 Product paar weken in bezit

Lekker rustige stofzuiger

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Deze stofzuiger is lekker rustig ,heeft weinig vermogen maar zuigt fantasties.deze gekozen vanwege geluid en lekker wendbaar.min puntje is geen fijne opberging van de extra zuig mondjes.

Pluspunten

  • Rustig
  • Zuigt fantastisch

Minpunten

  • Opberging extra zuigmondjes

Review criteria:

Voldoende
Goed
Uitstekend
Goed
Marina 05-12-2016 Product paar dagen in bezit

Krachtige stofzuiger, weinig geluid.

Algemene score

9,0
Een aanrader, voldoet aan verwachtingen. De stofzuiger is krachtig, geluidsarm en heeft een lekker lang snoer. Volgt soepel en het snoer rolt snel op.

Pluspunten

  • Stil
  • Krachtig

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Stempher 05-12-2016 Product paar dagen in bezit

Nooit meer stopcontacthoppen door het lange snoer, ideaal!

Algemene score

9,0
Nooit meer stopcontacthoppen door het lange snoer, ideaal!
Een mooie stofzuiger met opzetstukken, grote inhoud van de stofzuigerzak. Geen knakken in de slag door de geweven hoes eromheen.

Pluspunten

  • Lang snoer
  • Mooie kleur
  • Grote inhoud stofzak
  • Opzetstukken

Minpunten

  • Wat aan de zware kant

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend
Marco G 04-12-2016 Product paar dagen in bezit

Mooie stille stofzuiger

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Mooie stille stofzuiger met goede zuig kwaliteit en toch maar 650 wat.
Jammer dat de hulpstukken niet opgeborgen kunnen worden in de body.

Pluspunten

  • Stil
  • Zuigkracht
  • Lengte snoer

Minpunten

  • Opbergmogelijkheden hulpstukken

Review criteria:

Goed
Voldoende
Goed
Voldoende
BGL8440 02-12-2016 Product paar dagen in bezit

Stil, manoevreerbaar en gebruiksvriendelijk

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
De stofzuiger heeft een fijne grip en een goed verstelbare hoogte, de slang is flexibel vanwege de aangebrachte textielstructuur zodat je niet met lange haren erin verstrikt raakt. Vanwege het 15 m lange snoer heb je een groot bereik. De BGL8440 rolt gewillig met je mee en heeft een modern design.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Hulshof 01-12-2016 Product paar weken in bezit

Bosch BGL8440

Algemene score

7,0
Wij willen even laten weten dat ons de Bosch stofzuiger wel bevalt tot nu toe. Dat hij zo stil is en toch goed zuigt, maar ondanks dat wij positief zijn willen wij toch een kanttekening plaatsen!! Hij zuigt zeer goed, maar door het missen van een vacuüm schuifje moeten wij de stang in een andere hoek houden of telkens bukken om de Watts lager te zetten?
Jammer, maar wellicht wat om nog te innoveren...
MvrG A.Hulshof

Pluspunten

  • zuigkracht
  • lage Wattage
  • lang snoer
  • laag gewicht

Minpunten

  • Zuigt Vacuüm
  • hulpstukken los gelevert

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Pedro H. 01-12-2016 Product paar dagen in bezit

Krachtige machine met groot gebruiksgemak

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Meteen zeer tevreden met deze niet alleen mooie maar superkrachtige stofzuiger die moeiteloos en redelijk stil alle soorten vloeren aan kan. Hout, steen, zeil, tapijt, vloerkleden. Geen moment spijt gehad van deze aankoop.

Pluspunten

  • Zuigkracht
  • Weinig geluid
  • Grote wendbaarheid
  • Lang snoer 15 meter
  • Mooi design

Minpunten

  • twee verschillende zuigmonden
  • geen opbergruimte voor hulpstukken

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Henk jans 30-11-2016 Product paar dagen in bezit

Rustig apparaat, zuigt perfect, lekker lang snoer.

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Dit apparaat werkt perfect, zuigt goed , weinig lawaai, lang snoer, loopt soepel, veel hulpmiddelen, kortom perfekt

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Nel 30-11-2016 Product paar dagen in bezit

Bosch In'genius Sledestofzuiger BGL8440

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Uitstekende stofzuiger, zuigcapaciteit zeer goed, weinig lawaai. 15 Meter snoer is erg handig. Apparaat qua gewicht uitstekend, niet zwaar met trappen zuigen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Marc 25-11-2016 Product paar dagen in bezit

Moderne stofzuiger die aan alle verwachtingen voldoet

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Prima stofzuiger, makkelijk in gebruik. Je ziet duidelijk dat over alles goed is nagedacht in het ontwerp. Vooral de handgreep, de slang en de parkeerstanden zijn eenvoudig maar slimme vindingen.

Pluspunten

  • Goede zuigkracht voor parket
  • extra lang snoer
  • makkelijk op te bergen of even te parkeren
  • Slang ziet er stevig uit

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Goed
Hans 23-11-2016 Product paar dagen in bezit

Een Bosch BGL8440 stofzuiger gekocht, we kunnen weer zuigen!

Algemene score

9,0
Een Bosch stofzuiger met een grote zuigkracht en ook een lekker lang snoer. De eerste ervaring is zeer positief. OOk de vele hulpstukken zijn handig.

Pluspunten

  • Lang snoer
  • Verschillende zuigkrachten

Minpunten

  • geen valse lucht inlaat

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Ingrid 29-10-2016 Product paar weken in bezit

Goede stofzuiger, de details verpesten het

Algemene score

5,0
De stofzuiger zelf is krachtig en redelijk stil. Ook is hij licht van gewicht en daardoor makkelijk van de trap te dragen. De slang is stevig en kniekt niet. In de doos zit de normale zuigmond en ook een parketzuigmond. De 12 meter snoer (dus 15 meter actieradius) was een specifieke eigenschap waarop we deze stofzuiger geselecteerd hebben.

Echter, een aantal details maken het stofzuigen veel irritanter dan nodig.
- het snoeroprolsysteem werkt door een kort rukje aan het snoer te geven. Als dat per ongeluk gebeurt doordat je met het snoer ergens achter blijft hangen, gaat hij daarna oprollen (soms wordt de stofzuiger zelfs achteruit getrokken).
- de zuigmond is echt veel te zwaar en lomp. Veel van de voordelen van het lichte gewicht gaan verloren doordat je de hele tijd een zware klomp heen en weer aan het sleuren ben.
- de zuigmond laat zich niet van de tapijt naar harde vloer stand verstellen door op de knop te trappen (je hebt het idee dat je het hele ding kapot trapt).
- de zuigmondwielen maken na 4 zuigbeurten nu al een hels krijsend kabaal tijdens zuigen, die het geluid van de stofzuiger zelf ruim overstemmen.
- ook deze fabrikant vindt het een goed idee dat de accessoires met een clip aan de steel hangen. Waardoor je deze telkens verliest als je een keer onder een bank of stoel zuigt.
- de knop bovenop de stofzuiger voor het aan- en uitzetten geeft weinig gevoel of de stofzuiger nu aangeschakeld is of niet. Omdat het ook even duurt voordat de stofzuiger op toeren komt trap je soms meerdere keren.
- En, kunnen er nu echt niet wielen bedacht worden die over het eigen snoer heen rijden als dat in de weg ligt?

Ik raad deze stofzuiger niet aan, jammer dat er geen "niet tevreden, geld terug" mogelijkheid is.

Pluspunten

  • zuigkracht
  • licht in gewicht
  • slang
  • lang snoer

Minpunten

  • de zuigmond
  • de zuigmond!
  • snoer oprol mechanisme
  • knullige bevestiging assecoires

Review criteria:

Voldoende
Onvoldoende
Voldoende
Onvoldoende
Virginie Coppens 04-09-2016

Stofzuiger

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Goede prestaties Ik beveel dit iedereen aan.
Goede service en aangenaam personeel
Goede zaak en heel aantrekkelijke aanbiedingen
Jaap 02-09-2016 Product paar weken in bezit

Eigentijds, degelijk en betrouwbaar

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Een prima hedendaagse stofzuiger die doet wat je wilt.
Licht in gewicht, flexibele slang en mondstuk, makkelijk wendbaar, extra lang snoer.

Pluspunten

  • wendbaarheid
  • geluid
  • kracht

Minpunten

  • snoeroprol systeem

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Eva 30-08-2016 Product paar weken in bezit

Goede stofzuiger

Algemene score

8,0
Rolt lekker mee, super lang snoer, lange stofzuiger stang, ontzettend makkelijk te verstellen. Heel goed op vloerbedekking. Kortom een hele fijne stofzuiger en lekker krachtig.

Pluspunten

  • Lang snoer
  • Stil

Minpunten

  • Zuigmond iets te hoog

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Voldoende
Goed
Toon meer reviews