Bosch BGS5320R - Reviews

Specificaties
Model stofzuiger
slede
Vermogen
700 watt
Energielabel
A
Bekijk alle specificaties

Gemiddelde beoordeling

Beoordeling op basis van 41 reviews geschreven op Kieskeurig.be.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,8

Schrijf een review

Kieskeurig.be review criteria:

  • Goed
  • Goed
  • Goed
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

B. 22-11-2017
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Stil en goede zuigkracht

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
We hadden eerst een Dyson uitgezocht, maar deze viel me echt tegen. Heel veel herrie en door alle losse hulpmiddelen die je ook echt nodig hebt, echt niet praktisch om in een keer door je huis te zuigen. Geruild tegen deze Bosch en deze bevalt me veel beter! Hij maakt echt heel weinig geluid, zuigt krachtig, lange kabel dus kan in een keer door en ook het zakloze bevalt goed. Wij hebben alleen de parketborstel eronder en daarmee kan ik ook prima de bank, trap, deurmat etc. zuigen. Kortom, Zeer tevreden!!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Jan 10-11-2017
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

stevig betrouwbare stofzuiger

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Geen overbodige toeters en bellen. Gewoon goed stofzuigen . Zonder de gebruiksaanwijzing te raadplegen lukt het je makkelijk om deze stofzuiger meteen te gebruiken.

Pluspunten

  • eenvoudig te bedienen

Minpunten

  • kleine borstel zonder haren ontbreekt.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Sometis 07-11-2017
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Geweldige aankoop

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Super stofzuiger, stil, krachtig, doet waar hij voor bedoeld is. Lang snoer, waardoor makkelijk de hele kamer te bereiken is. Hulpstukken in orde

Pluspunten

  • Stil
  • Krachtig

Minpunten

  • Gewicht

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Gerard 05-11-2017
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

BOSCH BGS5320R stofzuiger

Algemene score

9,0
We hebben deze stofzuiger gekocht, met in ons achterhoofd de review van mede kopers. Over het algemeen zijn we het met de meeste punten eens. Alleen voor ons had het snoer een meter langer gemogen. Bij onze vorige Bosch stofzuiger was de actieradius 15 meter. Nu een paar weken in ons bezit en hij bevalt uitstekend. De stofzuiger is wel een beetje zwaar, maar dat weegt niet op tegen de kwaliteit van het product. De stofzuiger is eenvoudig in gebruik. Niet geheel onbelangrijk. De stofzuiger is zakloos en hierdoor heb je geen extra kosten.
We kregen extra korting bij Expert en er boven op kregen we via een cashback actie van Bosch ook nog eens €40 gestort op onze rekening. Het bedrag stond er met 3 dagen op onze rekening, Super actie van Expert (20% korting, actie was een dag, dus nu niet meer geldig) en als bonus cashback van Bosch. Nieuwe prijs €279 nu hebben we € 185 betaald. Goede deal.

Pluspunten

  • zuinig
  • vormgeving
  • nog geen minpunten ontdekt
  • Zakloos dus geen extra kosten

Minpunten

  • iets aan de zware kant

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Stofzuiger Bosch BGS5320R 02-11-2017
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

beste stofzuiger Bosch BGS53203

Algemene score

9,0
Krachtige stofzuiger waar geen extra kosten bijkomen voor de stofzakken!!!!!Bevalt uitstekend en handig in gebruik, stille stofzuiger en ligt lekker in de hand.

Pluspunten

  • zakloos
  • stil

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Anoniem 29-10-2017
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Stille stofzuiger

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Eindelijk een stillere stofzuiger. Volgt goed en heeft een ruim bereik. Heel fijn dat er geen stofzuigerzak meer nodig is.

Pluspunten

  • Stil
  • Volgzaam
  • Zuigt goed

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Fenna La Grand 08-10-2017
  • Product paar dagen in bezit

Fluisterstil

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Fijne super stille stofzuiger met perfecte zuigkracht en wendbaarheid. Fijn lang snoer. Grote tankinhoud en gemakkelijk te reinigen.

Pluspunten

  • Fluisterstil
  • Grote zuigkracht

Minpunten

  • zwaar

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Kuin 01-05-2017
  • Product paar weken in bezit

Stofzuiger

Algemene score

7,0
Stofzuiger een maand in gebruik, stil en wendbaar. maakt op harde ondervloer af en toe een wat schrapend geluid. Lijkt ook af en toe niet alles meteen op te zuigen.

Irritant: dat het houdertje van de accessoires steeds van de stang valt of uit de houder.
Opvangbak gemakkelijk te legen, wij zelf doen dit na elke gebruik (alleen het grove legen we dan )

De keuze voor een stofzakvrije stofzuiger heeft als voordeel dat je een stoffer en blik minder gebruikt. Doordat je het reservoir zo weer leegt, vind je ook weer je per ongeluk opgezogen spulletjes terug.

Pluspunten

  • gemakkelijk te legen
  • stil
  • wendbaar

Minpunten

  • harde ondervloer af en toe wat schrapend geluid.
  • lijkt ook af en toe niet alles meteen op te zuigen
  • houdertje van de accessoires functioneert niet

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Goed

Reageer

Jan 30-04-2017
  • Product paar dagen in bezit

Super stofzuiger

Algemene score

9,0
In de winkel was de aanschafprijs voor ons een drempeltje maar wat zijn we blij dat we het gedaan hebben zeg! Terugroepactie maakt het dan gelukkig ook weer wat goed. Bij het optillen van het apparaat merk je al dat het binnewerk degelijk is!
Zuigcapaciteit super, zat gelijk aan de bank vastgekleeft!
Gemakkelijk te legen en schoon te maken na het zuigen.

Pluspunten

  • zuigkracht
  • gebruiksgemak

Minpunten

  • zwaar
  • aan uit knop voelt minder degelijk

Review criteria:

Goed
Goed
Voldoende
Goed

Reageer

Margot Zabawa 27-04-2017
  • Product paar weken in bezit

super stil, prima zuigkracht, mooi design

Algemene score

9,0
Hele fijne stofzuiger die doet wat hij belooft, prima zuigkracht, heel stil, goed wendbaar met een makkelijke telescoopbuis.
De opvangzak is in een mum van tijd geledigd en teruggezet.

Pluspunten

  • prima zuigkracht
  • heel stil
  • mooi uiterlijk
  • makkelijke telescoopbuis
  • opvangbak heel eenvoudig te ledigen

Minpunten

  • beetje aan de zware kant

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

C.Brouwers 25-04-2017
  • Product paar dagen in bezit

Bosch stofzuiger

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Atlijd een Phillips stofzuiger gehad zonder zak was niet meer zo tevreden over Phillips dus over gestapt op deze ik ben zeer tevreden hij is rustig in geluid en de zuigkracht is prima en een lange snoer dat ik niet constant hoef te wisselen in stopcontact, je hoef niet constant de stofzuiger mee te trekken hij loopt vanzelf. Ben zeer tevreden met mijn nieuwe aankoop.

Pluspunten

  • Goede zuigkracht
  • Rustig kwa geluid
  • Lange snoer
  • Rolt rustig mee

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

van de Ree 17-04-2017
  • Product paar dagen in bezit

Stille werker met prima zuigkracht

Algemene score

8,0
Goed wendbare stofzuiger met een lang snoer. Zuigkracht is perfect. Makkelijk te reinigen stofreservoir.

Pluspunten

  • geluid
  • zuigkracht
  • wendbaarheid

Minpunten

  • nog niet tegengekomen

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

B 17-04-2017
  • Product paar dagen in bezit

Krachtige stofzuiger maar toch heel stil

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Krachtige stofzuiger zeer goed voor zowel harde als zachte vloeren. Veel zuigkracht en stille motor.
Goede aankoop.

Pluspunten

  • Krachtig
  • Stil

Minpunten

  • Actieradius

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Monique 13-04-2017
  • Product paar dagen in bezit

Krachtige stofzuiger

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Prima stofzuiger met grote zuigkracht. Zuigt met gemak alle hondenharen uit ons tapijt.
Lekker stil. Blij met deze aankoop.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

D 11-04-2017
  • Product paar weken in bezit

sterke zuigkracht & weinig geluid

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
onze oude stofzuiger was klein en ik had continu het idee dat er weinig stof werd opgezogen helemaal bij het tapijt. daarnaast moest ik na elke stofzuiger beurt de stofcontainer legen en de filter uitkloppen. De eerste keer stofzuigen met de Bosch stofzuiger besefte ik pas echt hoe slecht onze oude stofzuiger was. de Bosch stofzuiger heeft een enorme zuigkracht en maakt heel weinig geluid. Daarnaast stofzakvrij en je hoeft pas na een tijd de stofcontainer te legen tussendoor maakt de stofzuiger zelf de filter schoon. Heel fijn. stofzuigen is nu leuk, heb ik nog nooit in mijn leven gehad!

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Deshayes 02-04-2017
  • Product paar dagen in bezit

STERK SCHOON EN STIL STOFZUIGER

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Top stofzuiger, lekker stil en zuigt goed. Snoer is lekker lang. Voelt degelijk aan en is toch niet zwaar.

Pluspunten

  • geen stofzak
  • stil
  • zuigt goed

Minpunten

  • hulpstuk voor laminaat zou beter kunnen

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Kloppie3 03-03-2017
  • Product paar dagen in bezit

Mooie degelijke stille stofzuiger

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Ik zocht een stofzakloze stofzuiger en mijn zus had deze stofzuiger een tijdje geleden naar volle tevredenheid gekocht.
Het oprollen van het snoer is wennen omdat je aan het snoer moet trekken voor het inrollen.
Mooi stevig afgewerkt model.

Pluspunten

  • Mooi degelijk model
  • Geen stofzak dus makkelijk te legen.
  • Geluid is rustig

Minpunten

  • Oprolmechanisme van snoer is even wennen

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Bart Lemmens 22-02-2017
  • Product paar maanden in bezit

Stofzuiger

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Het is een geweldige stofzuigen. Goed instelbare zuigkracht. Zeer stil van geluid. Gemakkelijk schoon te maken. Wij zijn er zeer blij mee.

Pluspunten

  • Stil
  • Goede zuigkracht

Minpunten

  • Zuig accessoires niet in zuiger.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Goed

Reageer

Servaas 12-11-2016
  • Product paar dagen in bezit

Fluisterstille zakloze Bosch stofzuiger

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Wat een geweldig mooi ding, en stil!
Bij het demonstreren bleek dat de machine de hik had, maar zei de verkoper 'dat heeft te maken met het loskloppen van het stof'.
En een lange steel want ik ben 1,96m.
Ben dus heel tevreden.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jones 01-11-2016

Eindelijk, een stofzuiger!!

Algemene score

10,0
Zeer goede zuigkracht, en heel stil. Lang snoer, makkelijk reinigen, een goed product!! Heel blij mee!
Oorspronkelijk gepost op bosch-home.nl

Reageer

Toon meer reviews