Bosch BGS5320R - Reviews

Specificaties
Model stofzuiger
slede
Vermogen
700 watt
Energielabel
A
Bekijk alle specificaties

Gemiddelde beoordeling

Beoordeling op basis van 34 reviews geschreven op Kieskeurig.be.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,8

Schrijf een review

Kieskeurig.be review criteria:

  • Goed
  • Goed
  • Goed
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Kuin 01-05-2017 Product paar weken in bezit

Stofzuiger

Algemene score

7,0
Stofzuiger een maand in gebruik, stil en wendbaar. maakt op harde ondervloer af en toe een wat schrapend geluid. Lijkt ook af en toe niet alles meteen op te zuigen.

Irritant: dat het houdertje van de accessoires steeds van de stang valt of uit de houder.
Opvangbak gemakkelijk te legen, wij zelf doen dit na elke gebruik (alleen het grove legen we dan )

De keuze voor een stofzakvrije stofzuiger heeft als voordeel dat je een stoffer en blik minder gebruikt. Doordat je het reservoir zo weer leegt, vind je ook weer je per ongeluk opgezogen spulletjes terug.

Pluspunten

  • gemakkelijk te legen
  • stil
  • wendbaar

Minpunten

  • harde ondervloer af en toe wat schrapend geluid.
  • lijkt ook af en toe niet alles meteen op te zuigen
  • houdertje van de accessoires functioneert niet

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Goed

Reageer

Jan 30-04-2017 Product paar dagen in bezit

Super stofzuiger

Algemene score

9,0
In de winkel was de aanschafprijs voor ons een drempeltje maar wat zijn we blij dat we het gedaan hebben zeg! Terugroepactie maakt het dan gelukkig ook weer wat goed. Bij het optillen van het apparaat merk je al dat het binnewerk degelijk is!
Zuigcapaciteit super, zat gelijk aan de bank vastgekleeft!
Gemakkelijk te legen en schoon te maken na het zuigen.

Pluspunten

  • zuigkracht
  • gebruiksgemak

Minpunten

  • zwaar
  • aan uit knop voelt minder degelijk

Review criteria:

Goed
Goed
Voldoende
Goed

Reageer

Margot Zabawa 27-04-2017 Product paar weken in bezit

super stil, prima zuigkracht, mooi design

Algemene score

9,0
Hele fijne stofzuiger die doet wat hij belooft, prima zuigkracht, heel stil, goed wendbaar met een makkelijke telescoopbuis.
De opvangzak is in een mum van tijd geledigd en teruggezet.

Pluspunten

  • prima zuigkracht
  • heel stil
  • mooi uiterlijk
  • makkelijke telescoopbuis
  • opvangbak heel eenvoudig te ledigen

Minpunten

  • beetje aan de zware kant

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

C.Brouwers 25-04-2017 Product paar dagen in bezit

Bosch stofzuiger

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Atlijd een Phillips stofzuiger gehad zonder zak was niet meer zo tevreden over Phillips dus over gestapt op deze ik ben zeer tevreden hij is rustig in geluid en de zuigkracht is prima en een lange snoer dat ik niet constant hoef te wisselen in stopcontact, je hoef niet constant de stofzuiger mee te trekken hij loopt vanzelf. Ben zeer tevreden met mijn nieuwe aankoop.

Pluspunten

  • Goede zuigkracht
  • Rustig kwa geluid
  • Lange snoer
  • Rolt rustig mee

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

van de Ree 17-04-2017 Product paar dagen in bezit

Stille werker met prima zuigkracht

Algemene score

8,0
Goed wendbare stofzuiger met een lang snoer. Zuigkracht is perfect. Makkelijk te reinigen stofreservoir.

Pluspunten

  • geluid
  • zuigkracht
  • wendbaarheid

Minpunten

  • nog niet tegengekomen

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

B 17-04-2017 Product paar dagen in bezit

Krachtige stofzuiger maar toch heel stil

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Krachtige stofzuiger zeer goed voor zowel harde als zachte vloeren. Veel zuigkracht en stille motor.
Goede aankoop.

Pluspunten

  • Krachtig
  • Stil

Minpunten

  • Actieradius

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Monique 13-04-2017 Product paar dagen in bezit

Krachtige stofzuiger

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Prima stofzuiger met grote zuigkracht. Zuigt met gemak alle hondenharen uit ons tapijt.
Lekker stil. Blij met deze aankoop.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

D 11-04-2017 Product paar weken in bezit

sterke zuigkracht & weinig geluid

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
onze oude stofzuiger was klein en ik had continu het idee dat er weinig stof werd opgezogen helemaal bij het tapijt. daarnaast moest ik na elke stofzuiger beurt de stofcontainer legen en de filter uitkloppen. De eerste keer stofzuigen met de Bosch stofzuiger besefte ik pas echt hoe slecht onze oude stofzuiger was. de Bosch stofzuiger heeft een enorme zuigkracht en maakt heel weinig geluid. Daarnaast stofzakvrij en je hoeft pas na een tijd de stofcontainer te legen tussendoor maakt de stofzuiger zelf de filter schoon. Heel fijn. stofzuigen is nu leuk, heb ik nog nooit in mijn leven gehad!

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Deshayes 02-04-2017 Product paar dagen in bezit

STERK SCHOON EN STIL STOFZUIGER

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Top stofzuiger, lekker stil en zuigt goed. Snoer is lekker lang. Voelt degelijk aan en is toch niet zwaar.

Pluspunten

  • geen stofzak
  • stil
  • zuigt goed

Minpunten

  • hulpstuk voor laminaat zou beter kunnen

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Kloppie3 03-03-2017 Product paar dagen in bezit

Mooie degelijke stille stofzuiger

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Ik zocht een stofzakloze stofzuiger en mijn zus had deze stofzuiger een tijdje geleden naar volle tevredenheid gekocht.
Het oprollen van het snoer is wennen omdat je aan het snoer moet trekken voor het inrollen.
Mooi stevig afgewerkt model.

Pluspunten

  • Mooi degelijk model
  • Geen stofzak dus makkelijk te legen.
  • Geluid is rustig

Minpunten

  • Oprolmechanisme van snoer is even wennen

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Bart Lemmens 22-02-2017 Product paar maanden in bezit

Stofzuiger

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Het is een geweldige stofzuigen. Goed instelbare zuigkracht. Zeer stil van geluid. Gemakkelijk schoon te maken. Wij zijn er zeer blij mee.

Pluspunten

  • Stil
  • Goede zuigkracht

Minpunten

  • Zuig accessoires niet in zuiger.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Goed

Reageer

Servaas 12-11-2016 Product paar dagen in bezit

Fluisterstille zakloze Bosch stofzuiger

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Wat een geweldig mooi ding, en stil!
Bij het demonstreren bleek dat de machine de hik had, maar zei de verkoper 'dat heeft te maken met het loskloppen van het stof'.
En een lange steel want ik ben 1,96m.
Ben dus heel tevreden.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jones 01-11-2016

Eindelijk, een stofzuiger!!

Algemene score

10,0
Zeer goede zuigkracht, en heel stil. Lang snoer, makkelijk reinigen, een goed product!! Heel blij mee!
Oorspronkelijk gepost op bsh-bosch

Reageer

Bart Lemmens 01-11-2016 Product paar dagen in bezit

stille zakloze Bosch stofzuiger

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
werkt fantastisch en doet wat hij aangeeft. wij zijn heel blij met onze aankoop. heerlijk geen zakken meer. makkelijk schoon te maken en handig in gebruik.

Pluspunten

  • stil
  • goede zuigkracht

Minpunten

  • niet ontdekt

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

hendrik 31-10-2016 Product paar weken in bezit

zuiggoed en is lekker stil

Algemene score

9,0
mooi stofzuiger en is vooral heel stil en er is natuurlijk geen stof zak meer nodig. de bak waar de stof in komt is zeer handig leeg en schoon te maken. de stof zuiger is zeer makkelijk in gebruik. kortom een zeer goede stofzuiger

Pluspunten

  • zeer stil
  • geen stof zak
  • handig schoon te maken

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Maria 31-10-2016 Product paar dagen in bezit

Fijne stofzuiger

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Eindelijk een goede stofzuiger in huis. Deze Bosch maakt geen lawaai en rolt soepel. De bijgeleverde borstel is vriendelijk voor onze planken vloer. De stofzuiger is inderdaad Sterk, schoon en stil zoals de reclame beweert. En ook nooit meer stofzakken kopen betaalt zich straks terug. Daarnaast kozen wij voor een duurzaam product.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Paul 22-10-2016 Product paar dagen in bezit

Stille stofzuiger met sterke zuigkracht

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Mooi apparaat en stille stofzuiger met sterke zuigkracht. Ook voorzien van lange snoer waardoor ik maar een stopcontact nodig heb!

Pluspunten

  • sterke zuigkracht
  • stil
  • lange snoer
  • geen stofzuigerzak meer nodig
  • handige telescoopsteel

Minpunten

  • hulpstukken kunnen niet in de stofzuiger zelf

Review criteria:

Goed
Voldoende
Goed
Goed

Reageer

oosterhof 13-10-2016 Product paar dagen in bezit

Super fijne stille stofzuiger

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Ondanks dat hij zo groot is, is die prima van gewicht, maakt nauwelijks geluid vergeleken met vele andere stofzuigers en het zuigvermogen is perfect en ideaal met mijn beesten en kids.

Pluspunten

  • zacht van geluid
  • zwenkwieltjes

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

j. van marrewijk 10-10-2016 Product paar dagen in bezit

Zeer stil, zoals beloofd bij aanschaf!

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Voor mij is de stofzuiger zonder stofzak een nieuwe ervaring, maar ik ben er heel enthousiast over. De Bosch-stofzuiger is geruisloos en gebruiksvriendelijk. Een aanrader, ook gezien de prijs-kwaliteietverhouding.

Pluspunten

  • geruisloos
  • ideaal zonder stofzak

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Ben Nillezen 06-10-2016 Product paar dagen in bezit

makkelijk in gebruik en goede stofzuiger

Algemene score

8,0
Goede kwaliteit en eenvoudig in gebruik, meerdere hulpstukken en geen zakken en/of filters meer nodig.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Toon meer reviews