Er zijn op dit moment geen prijzen beschikbaar.

Bosch BGS5S66E

8,7 Lees 79 reviews

Vergelijkbare producten

Rowenta Sledestofzuiger - Silence Force Compact 4A Parquet RO6355

Rowenta Sledestofzuiger - Silence Force Compact 4A Parquet RO6355

Gemiddelde beoordeling

Beoordeling op basis van 78 reviews geschreven op Kieskeurig.be.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,7

Schrijf een review

Kieskeurig.be review criteria:

  • Goed
  • Goed
  • Goed
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Jolanda 29-06-2016 Product paar dagen in bezit

erg stil, vrij zwaar.

Algemene score

7,8
hij is zeer geluidsvriendelijk, maar ik vind hem wel wat zwaar om de trap mee op te nemen. Dat is het enige minpunt.

Review criteria:

Uitstekend
Voldoende
Voldoende
Uitstekend

Reageer

HM 26-05-2016 Product paar dagen in bezit

Erg stille motor, die in geluidsvolume wordt overstemd door resonerende behuizing.

Algemene score

8,5
Prima apparaat dat prima zuigt en functioneert.
De motor van de BGS5S66E is erg stil, maar het geluid wordt overstemd door resonantie van/door de behuizing. Dit schijnt "normaal" te zijn volgens de verkoper. Twee apparaten getest en beiden hadden dit "probleem".

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Voldoende
Uitstekend

Reageer

Stofzuigergebruiker 06-05-2017 Product paar dagen in bezit

Lekker stil

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Pas 1x gebruikt maar lekker stil.

Steel is wel wat kort om zonder beetje bukken te hanteren en ik ben met 185 cm toch redelijk gemiddeld lang.

Pluspunten

  • Stil

Minpunten

  • Beetje te korte steel
  • Geen stootbanden

Review criteria:

Goed
Goed
Voldoende

Reageer

Alie Tijms 05-05-2017 Product paar dagen in bezit

Bosch Relaxx ProSilence 66

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Geruisloze motor, hele sterke zuig kracht veel mogelijkheden door bijgeleverde mondstukken vooral ook voor hondeharen, goed voorgelicht in de zaak, geen stof zakken meer nodig daardoor altijd productief. Lage energie verbruik. Het is voor ons een goede aankoop.

Pluspunten

  • Geen zakken meer kopen
  • Weinig geluid
  • Glijd makkelijk over de vloer
  • Lage energie.

Minpunten

  • Stofzuiger is nogal groot.

Review criteria:

Goed
Goed
Voldoende
Voldoende

Reageer

Robin 05-07-2016 Product paar dagen in bezit

Stil en geweldig zuigen.

Algemene score

8,8
Een stofzuiger die erg stil is, dat maakt hij zeker waard. lekker lang snoer 12 Meter. Toch lekker energie zuinig wat weer scheelt aan stroom.
Filters zijn makkelijk schoon te maken onder de kraan. Genoeg hulpstukken voor harde en zachte vloeren. Echte fijne laminaat borstel erbij.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Lambregts 16-08-2017 Product paar maanden in bezit

Opvallend stil

Algemene score

7,0
Goede stofzuiger fluisterstil. Dit is onze 2e bosch stofzuiger, maar bij beide stofzuigers is binnen 3 maanden het houdertje afgebroken om de zuigmond aan de stofzuiger te bevestigen. Daardoor kan de stofzuiger niet compact worden opgeborgen wat toch niet onze bedoeling is geweest bij de aankoop.

Pluspunten

  • Fluisterstil
  • Goede zuigkracht

Minpunten

  • Bevestiging zuigmond aan stofzuiger breekt snel af

Review criteria:

Voldoende
Goed
Goed
Onvoldoende

Reageer

Monique 15-07-2017 Product paar maanden in bezit

Zware stofzuiger.

Algemene score

6,0
De stofzuiger is erg zwaar wat niet handig is. Deze is ook niet makkelijk op te tillen doordat de handvat wat onderaan zit. De stekker rolt iedere keer niet makkelijk op. Het systeem zorgt meteen dat het oprollen van de snoer stopt. Zelfs de stang en voet van de stofzuiger is zwaar, dat merk je dus duidelijk tijdens het stofzuigen. Voordeel is dat deze prima zuigt en behoorlijk stil is. Maar ik heb echt spijt van deze aankoop, volgende keer een Miele!

Pluspunten

  • Geluid is laag
  • Zuigt goed

Minpunten

  • Zwaar gewicht
  • Snoer rolt niet goed

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Voldoende
Voldoende

Reageer

Wilbert 22-05-2017 Product paar weken in bezit

Fluisterstille stofzuiger zonder zak

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Ik kocht nog niet zo lang geleden een draadloze steelstofzuiger van Philips. Maar ik had zo'n spijt van die aankoop. Het leek zo makkelijk, maar wat maakte dat ding een takkeherrie zeg. Nu deze Bosch.... Wat een verademing. Ik kan nu gewoon stofzuigen terwijl de kinderen tv kijken en het geluid hoeft niet eens harder. En qua zuigprestatie ook zo veel beter dan mijn vorige stofzuiger. Ik hoef nu echt iedere stukje vloer maar een keer te zuipen. Heerlijk apparaat.

Pluspunten

  • Geluidsniveau
  • Wendbaarheid

Minpunten

  • Gewicht

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Alex 19-05-2017

Boven verwachting

Algemene score

8,0
Zuig erg goed, aan de wieltjes had wel wat meer aandacht besteed mogen worden rijdt op plavuizen niet komfortabel.
Oorspronkelijk gepost op bosch-home.nl

Reageer

Bianca 18-05-2017 Product paar weken in bezit

Stofzuiger Bosch bgs5s66e

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Deze stofzuiger is erg stil.
Zelfs als hij voluit staat maakt hij nog steeds weinig geluid.
Hij heeft een goede sterke motor daardoor een goede zuigkracht en hij heeft een lekker lang snoer.

Review criteria:

Goed
Goed
Voldoende
Goed

Reageer

Laszlo 16-05-2017 Product paar dagen in bezit

Zonder geluid

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Zeer tevreden over deze stofzuiger, ook met name zeer stil. Er zitten voldoende hulpstukken bij.
Dit is zeker een aanrader om aan te schaffen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Laura 15-05-2017 Product paar dagen in bezit

Stille fijne stofzuiger

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Nu een paar dagen in ons bezit maar al super tevreden met onze nieuwe Bosch stofzuiger. We hadden altijd een stofzuiger met zak maar zakloos is erg fijn! De stofzuiger is super stil voor een stofzuiger en met 4 zwenkwieltjes makkelijk achter je aan te trekken. Hij is wel aan de zware kant maar dat is dan ook het enige minpunt tot nu toe. Daarnaast ziet hij er wel mooi uit (niet heel belangrijk maar toch leuk). Zelfreinigende functie is ook ideaal!

Pluspunten

  • Stil
  • Makkelijk rijdbaar
  • Veel accessoires
  • Zelfreinigend

Minpunten

  • Zwaar om te tillen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Cindy 07-05-2017 Product paar weken in bezit

Fijne stofzuiger en handig in gebruik.

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Een fijne stofzuiger, je kan zelf de zuigkracht instellen met een draaiknop. Er zitten 3 borstels bij voor verschillende ondergronden.
Er zit een heel lang snoer aan, dus dat is heel handig. En je hebt geen stofzuiger zakken meer nodig.

Pluspunten

  • Lang Snoer.
  • Prima zuigkracht.
  • 3 borstels + Hulpstukken

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

raid 06-05-2017 Product paar dagen in bezit

zeeeeeeeer stil

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
zeer stil met grote inhoud en zuinig en compact .ik raad iedereen aan ,maar de prijs is stukje hoog .

Pluspunten

  • stil
  • groot afval bak

Minpunten

  • prijs

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Bergkamp 02-05-2017 Product paar dagen in bezit

mooie stille stofzuiger

Algemene score

9,0
zeer complete stofzakloze stofzuiger. mooi ontwerp en deze stofzuiger van Bosch Relaxx'x prosilence zuigt heel goed.

Pluspunten

  • zuigkracht
  • stil

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

PMN 01-05-2017 Product paar dagen in bezit

stil

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Stille stofzuiger, zo stil dat je je afvraagt of hij wel goed werkt! :-) Maar dat doet hij wel. Zeker een goede koop

Pluspunten

  • stil
  • lang snoer

Review criteria:

Goed
Goed
Voldoende
Goed

Reageer

Selma 30-04-2017 Product paar dagen in bezit

Geluidsarme stofzuiger die ook nog eens zuinig is.....

Algemene score

9,0
Fijne stofzuiger die niet zo'n erge kabaal maakt bij het schoonhouden van je huis. Het is rijk uitgerust met hulpstukken voor verschillende vloer soorten. Verder een zuinig apparaat dat past in de hedendaagse duurzame producten.

Pluspunten

  • Geluid
  • Zuinigheid
  • Hulpstukken
  • Vormgeving

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

E en T 28-04-2017 Product paar dagen in bezit

mooie stofzuiger

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
mooi uiterlijk, goede zuigkracht en heel stil met 66 db, goed hanteerbaar, ook op de trap, is een aanrader

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jos Lambregts 24-04-2017 Product paar dagen in bezit

Zelfs onze de wordt niet onrustig van het stofzuiger geluid

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
We hebben deze stofzuiger gekozen vanwege de hoge zuigkracht in combinatie met een laag energielabel en relatief laag geluidsniveau. Het energiegebruik kunnen we niet direct beoordelen, maar de andere criteria voldoen zeker aan de verwachtingen.

Pluspunten

  • geen stofzakken
  • hoge zuigkracht
  • laag geluidsniveau 61dB
  • laag energieverbruik label A

Minpunten

  • lastig te hanteren op de trap

Review criteria:

Voldoende
Goed
Voldoende
Goed

Reageer

Bosch stofzuiger 24-04-2017 Product paar weken in bezit

Stille stofzuiger

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Echt een toppertje. Heel stil, lang snoer en een lichte voet.
Kleeft vast aan de vloer.
Bevalt beter als mijn oude Dyson.
En een mooie uitvoering, het oog wil ook wat.

Pluspunten

  • stil
  • licht

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Toon meer reviews