Er zijn op dit moment geen prijzen beschikbaar.

Bosch BGS5S66E

8,5 Lees 44 reviews

Vergelijkbare producten

AEG VX8-2-CB-E

Model stofzuiger
slede
Vermogen
700 watt
Energielabel
A
AEG VX8-2-CB-E
9,3 (4)

Bosch BGS5PERF IRSI

Model stofzuiger
slede
Vermogen
750 watt
Energielabel
A
Bosch BGS5PERF IRSI
9,0 (15)

Dyson DC33c Pro

Vermogen
750 watt
Energielabel
A
Draadloos
Nee
Dyson DC33c Pro
4,9 (2)

Gemiddelde beoordeling

Beoordeling op basis van 44 reviews

8,5

Schrijf een review Maak videoreview

Review criteria:

  • Goed
  • Goed
  • Goed
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

GJB 12-11-2016 Product paar dagen in bezit

Plezierig stofzuigen

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Ik had een voorloper van deze machine. Er moet er nu eentje bij voor de bovenverdiepingen. De keuze was gauw gemaakt. Een krachtige stofzuiger die weinig lawaai maakt. Zakloos is door Bosch dusdanig gerealiseerd dat je nooit meer met een zak wilt werken. Ik vind hem zijn geld waard!

Pluspunten

  • Relatief stil
  • Eenvoudig te legen
  • Meerdere stofzuigerbekken

Minpunten

  • Het snoer is "slechts" 8 meter lang

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend
meta 09-11-2016 Product paar dagen in bezit

superstil

Algemene score

8,0
Wat een stille stofzuiger! Pas een paar dagen in ons bezit maar al veel gebruikt.
Zuigkracht is ook erg goed, we zijn een stuk sneller klaar met stofzuigen nu.
Het enige nadeel is de stekker, deze rolt niet zo gemakkelijk naar binnen...

Pluspunten

  • zuigkracht
  • geluid

Minpunten

  • inrollen snoer

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Saskia 07-11-2016 Product paar dagen in bezit

Bosch stofzuiger

Algemene score

9,0
Ik heb voor dit artikel gekozen omdat hij nagenoeg geruisloos is, een grote zuigkracht heeft en een lange stang, dus bij uitstek ook geschikt is voor lange mensen. De instelbaarheid van de zuigkracht vind ik superhandig en af te stemmen op verschillende vloersoorten.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend
D Denneman 07-11-2016 Product paar weken in bezit

Bosch BGS5S66E

Algemene score

5,0
Het produkt valt wat tegen, hij maakt wel minder geluid, maar de zuigkracht vindt ik minder, de borstel heb ik moeten vervangen, de 2 borstels die erbij zaten werkten niet goed, nog op het kleed als op het parket

Pluspunten

  • geluid

Minpunten

  • zuigkracht
  • borstel
  • snoer mag langer

Review criteria:

Onvoldoende
Voldoende
Voldoende
Onvoldoende
De reus 04-11-2016 Product paar dagen in bezit

Heel weinig geluid

Algemene score

9,0
Prima stofzuiger. De kleden waren in mum van tijd schoon. Ook de houten vloer en vloertegels waren weer snel stofvrij.

Pluspunten

  • Zuigkracht
  • Bijna geluidloos

Minpunten

  • Groot apparaat

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Goed
dhr. Appie 03-11-2016 Product paar weken in bezit

Gewoon een prima apparaat

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Wij waren toe aan een nieuwe stofzuiger. Eerst erg zitten twijfelen tussen een Dyson en deze type, maar toch de enorme prijsverschil deed ons hiervoor kiezen. Geen spijt van! Bovendien is hij inderdaad erg stil. Kinderen doen de deur niet meer dicht vanwege geluidshinder als zij tv kijken. :-)

Pluspunten

  • Stil, stil en nog eens stil
  • eindelijk geen dure zakken
  • Goede tegelborstel

Minpunten

  • is zwaar maar dat waren wij wel wat gewend
  • stofzuigerslang doet goedkoop aan

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Uitstekend
Ad 02-11-2016 Product paar dagen in bezit

Mooie stofzuiger

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Stijlvolle stofzuiger die mooi past in een kast van 50 breed. Hij is voor een stofzuiger redelijk stil. Zwenkt op alle wielen en dat maakt hem comfortabel.

Pluspunten

  • Mooi model
  • Zuigt goed en is redelijk stil

Minpunten

  • Geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Ferdinand 02-11-2016 Product paar dagen in bezit

Ferdinand

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
wij hebben deze stofzuiger nu een week in gebruik en we zijn er tot nu toe erg tevreden over. hij zuigt erg goed en maakt weinig geluid in vergelijking met andere stofzuigers.

Pluspunten

  • zuigt goed
  • Geluid

Minpunten

  • aan de dure kant
  • vrij zwaar

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Chief 31-10-2016 Product paar weken in bezit

Super stil, grote zuigkracht

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
We hebben gekozen voor de Bosch vanwege het feit dat dit de stilste zakloze stofzuiger is op de markt. Dit maakt hij ook geheel waar. Waar je bij andere stofzuigers bijna gehoorbescherming moet dragen kun je vlak naast de Bosch nog goed een telefoongesprek voeren zonder dat het storend is. Daarnaast zijn de telescopische metalen buizen ideaal en stevig. Geen plastic rommel dat na een paar jaar van ellende uit elkaar valt. Filter kan zichzelf schoonmaken wat andere veel duurdere merken niet kunnen. Opvangbak zeer simpel er uit te halen en te legen. Voorzien van 2 parket zuigvoeten en een algemene zuigvoet is deze Bosch meer dan compleet te noemen. Ik ben er erg tevreden over.

Pluspunten

  • zeer stil
  • metalen, telescopische buizen
  • goed schoon te maken filter

Minpunten

  • nog geen kunnen vinden

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed
Pas gekocht 30-10-2016 Product paar dagen in bezit

Zware maar goede stofzuiger!

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Onze Bosch zakloze stofzuiger bevalt tot nu toe prima. Het enige nadeel is dat hij nogal zwaar is, hetgeen lastig kan zijn bij het traplopen of wanneer de stofzuiger met 1 hand getild wordt (hoog werken). Verder een prima stofzuiger voor een goed bedrag.

Pluspunten

  • Zuigt goed
  • Fijnstoffilter
  • stil

Minpunten

  • Zwaar

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Rianne 27-10-2016 Product paar dagen in bezit

Super Zuigkracht mooi design

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Super Stofzuiger! Makkelijk te bedienen en veel accessoires. Geen stofzuigerzak meer nodig dus ideaal! Makkelijk op te bergen.

Pluspunten

  • Compact
  • Super zuigkracht

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Emmy 25-10-2016 Product paar weken in bezit

Geweldige stofzuiger

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Eindelijk een stofzuiger zonder zak die toch voldoende zuig kracht heeft.
Er zit ook een functie op om de filter uit te kloppen tijdens het zuiden.
Kort maar krachtig een top stofzuiger

Pluspunten

  • Goede zuigkracht
  • Lange snoer

Minpunten

  • Tot nu geen

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Singfamily 23-10-2016 Product paar dagen in bezit

Stille broeder

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Het was ons te doen om een stil apparaat en die een tegelvloer plus hond aankan
Geluid is heel prettig, en tot nu toe zuigt ie alles op; netjes resultaat tot nu toe!

Pluspunten

  • Geluid
  • Gemak
  • Schoonmaken
  • Veel accesoires
  • Zakloos

Minpunten

  • Geen zijbumpers

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed
Willeke 19-10-2016 Product paar dagen in bezit

Bosch prosilence

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Pas stofzuiger aangeschaft super apparaat helemaal blij mee had eerder een dyson maar werd gek van de hoge piep nu een rustig geluid aan te raden dus

Pluspunten

  • Stil

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Sandra 19-10-2016 Product paar dagen in bezit

Bijna geluidloos

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Super stofzuiger met een sterke zuigkracht die je zachter kunt zetten om gordijnen af te zuigen. Fijne lange steel. Extra knop voor stof opklopping. Min punt is beetje lomp zwaar.

Pluspunten

  • Sterke zuigkracht
  • Bijna geluidloos

Minpunten

  • Lomp zwaar

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend
Brigitte Prins 12-10-2016 Product paar dagen in bezit

Mooie, stille stofzuiger

Algemene score

9,0
Het is een mooie stofzuiger die zijn werk goed doet. Hij is erg stil, dat is fijn. Zakloos is ook ideaal. Verder zal het nog moeten blijken hoe het apparaat blijft bevallen, pas enkele dagen in bezit. Hiervoor een zakloze Philips gehad, maar na slechts 2 / 3 jaar is er van alles afgebroken, maar vooral hij doet nu helemaal niks meer. Ik hoop dat de nieuwe Bosch wel wat duurzamer is.

Pluspunten

  • Stil
  • Zakloos

Minpunten

  • Vrij groot
  • Vrij zwaar

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Jurgen 06-10-2016 Product paar dagen in bezit

krachtig en stil! precies wat ik wil

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
ons huishouden is een uitdaging voor elke stofzuiger (2 honden / 2 katten en kinderopvang aan huis) minimaal 2 x per dag wordt hij gebruikt en met slapende baby's in huis is het fijn als hij niet teveel lawaai maakt.

Pluspunten

  • stil
  • krachtig
  • lang snoer

Minpunten

  • aan de zware kant

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Robin 05-07-2016 Product paar dagen in bezit

Stil en geweldig zuigen.

Algemene score

8,8
Een stofzuiger die erg stil is, dat maakt hij zeker waard. lekker lang snoer 12 Meter. Toch lekker energie zuinig wat weer scheelt aan stroom.
Filters zijn makkelijk schoon te maken onder de kraan. Genoeg hulpstukken voor harde en zachte vloeren. Echte fijne laminaat borstel erbij.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Uitstekend
Jan Jonker 02-07-2016 Product paar dagen in bezit

Bosch zakloze stofzuiger BGS5S66E

Algemene score

9,0
Het plan om een stofzuiger aan te schaffen van een bepaald merk is veranderd toen wij de zakloze stofzuiger van bosch zagen staan . na enige overwegingen hebben we toch voor de bosch gekozen omdat deze : zeer weinig geluid maakt, en er erg goed en stabiel uitziet wat we bij het andere merk in twijfel trokken. ps. de prijzen van beide stofzuigers waren hoegenaamd gelijk.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Jolanda 29-06-2016 Product paar dagen in bezit

erg stil, vrij zwaar.

Algemene score

7,8
hij is zeer geluidsvriendelijk, maar ik vind hem wel wat zwaar om de trap mee op te nemen. Dat is het enige minpunt.

Review criteria:

Uitstekend
Voldoende
Voldoende
Uitstekend
Toon meer reviews